Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Eri asennoissa
 Löystynyt
 
 
Aina kun joudun olemaan yksin kotona joudun pyytämään jonkun kaverin yöksi ettei äiti hermostu, ja se on aina Matti. Viikko sitten Matti tuli meille taas yöksi, se on ollu yötä jo monta kertaa mutta sillon me ollaan vaan runkattu tai suudeltu. Tämä kerta oli eri...

Matti tuli kuudelta, laitoin saunan lämpeämään. Me suudeltiin jo ovella, laitoin käden Matin housuihin ja hyväilin Matin puoli kovaa munaa. Me siirryttiin sisälle ja otettiin paidat pois ja kaaduttiin sängylle , me suudeltiin kauan.. Kerroin että sauna on lämmin, Matti kaivoi jotain repustaan ja sanoi että voin mennä edeltä, Mä istuin saunassa ja pyöritin sormeani reiässäni, säpsähdin kun Matti tuli sisään, Matti huomasi että pidin sormea reiässä Matti kysyi "haluisitsä jo kokeilla vaikka suihinottoo?" mä en vastannu mitään vaan kumarruin Matin kovaa kalua kohden ja otin sen suuhuni, imin Matin hikistä kyrpää posket lommolla, Matti alkoi jo täristä ja liikehtiä sen näköisesti että kohta tulee.

Edellisestä runkusta oli jo kauan joten spermaa oli kertynyt mukavasti, Nielin Matin spermoja ja imin lisää, nostin pääni ja suutelin Mattia suulle huulet ja naama spermassa. Matti kävi ulkopuolella ja haki pullon liukastetta, tajusin että nyt lähtee neitsyys, heitin lisää löylyä kun Matti hieroi liukastetta reiälleni ja omalle kovalle 16cm kyrvälleen, Makasin ylimmällä lauteella kun Matti tuli jalkojeni väliin ja runkkasi hiestä kiiltävää kyrpääni, Matti nosti jalkani olkapäilleen ja asetteli kyrpäänsä reiälläni kunnes hitaasti työnsi sykkivän kalunsa sisääni ja alkoi kovenevaan tahtiin naimaan persettäni, kiimatipat valuivat kyrvästäni kun Matti työntyi sisääni tasaisin työnnöin, aluksi se sattui mutta kun reikäni venyi aloin tottua siihen, Matti laukesi sisääni, nousimme seisomaan ja tunsin kun lämmin sperma valui reisilläni.

Siirryimme vanhempieni makuuhuoneeseen suihkun jälkeen ja menin mahalleni makaamaan sängylle, en osannut odottaa kun Matti tuli makaamaan selkäni päälle ja työnsi kyrpänsä uudestaan reikääni, makasin mahallani kun Matti nai minua nyt jo melko rajusti, Matti laukesi taas sisääni ja ulvahdin orgasmista.

Reikäni oli vielä avoinna panon jälkeen kun Matti ehdotti että menisin kontalleni, minä menin, liukastetta oli enää pikkasen jäljellä kun Matti survoi nyt voimalla kalunsa minun sisälleni, kiljasin kivusta, Matti nai mua kauan. Lopuksi kello oli kaksi yöllä ja olimme vasta kokeillut kahdeksaa eri asentoa. Matti tuli kiinni minuun ja suuteli minua rajusti ja sanoi että olin varsinainen huora ja jatkoi suutelua. Matti sanoi että olin sexyin nainen kenet hän oli ikinä tavannut, se oli ihanan kuuloista, Tunsin itseni naiseksi...
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute