Herkku-puhelin
Anne ottaa suihin
Zim

Anne istui sohvalla, yllään valkoinen, paljastavan seksikäs mekko. Ruskettuneet reidet olivat paljaana ja hameenhelma oli kohonnut ylös sen verran että pitsiset tangat pilkistivät esiin, levitettyjen haarojen välistä. Jänteväkroppainen Claudio seisoi ilman paitaa Annen edessä, yllään muodikkaat verkkarit. Rauhallisesti Anne tarttui miestä vyötäröltä ja alkoi suudella kevyesti tämän napaa, riisuen samalla verkkarit nilkkoihin. Anne laskeutui huulineen alemmas ja puristeli miestä pakaroista. Toinen käsi siirtyi hitaasti miehen etumukselle ja siveli kohta uteliaasti kohoumaa, joka oli aivan uskomattoman suuri. Tottunein ottein Anne riisui tangat alas ja vapautti tuon suunnattoman jäsenen puristuksesta. Kultaiset sormukset kimaltelivat pienessä kädessä, joka lypsi hitaan rauhallisesti Claudion siittimen runsasta esinahkaa edestakaisin. Aluksi mulkku velloi puolikovana Annen nyrkissä, mutta jäykistyi takuuvarmaan seisokkiin, tytön lypsäessä sitä arvoituksellinen hymy suupielissään. Kyrpä oli pitkä ja paksu sekä luunkova, ja sen sametinpehmeän pinnan koskettaminen sai Annen pillun vuotamaan kiimanestettä valkoisiin pikkuhousuihin.

Hameenhelma oli kohonnut reittä pitkin yhä ylemmäs, kun Anne vei kätensä miehen lanteille. Claudion irvokkaan iso siitin vaappui hitaasti puolelta toiselle ja Anne veti miestä lähemmäs, avaten soman suukkinsa, tarkoituksenaan noukkia vaappuva kulli suuhunsa käsin siihen koskematta. Anne avasi suunsa ammolleen, pyydystääkseen rauhattoman siittimen punaisille huulilleen. Kun aisa liikahti vasemmalle, oli kobra ansassa ja Anne tavoitti elimen sen kupeesta, juuri terskan reunasta. Annen somat kätöset pitivät miestä yhä lantiosta ja ainoastaan huulet hallitsivat Claudion jököttävää kullia. Anne liukui varovasti huulillaan terskan kuvetta, varoen päästämästä saalista karkuun. Liukkaat huulet kääntyivät kullinpään suuntaan ja hallituin ottein Anne noukki terskan suuhunsa. Claudio huokasi nautinnosta, kun Anne alkoi huulet mutterille työnnettynä liukua kullinvartta pitkin, siittimen kadotessa milli milliltä Annen suuhun. Kun puolet varren pituudesta oli suussa, Anne pysähtyi hetkeksi ja alkoi liukua takaisin.

-Haluut sä että mä otan suihin?, Anne mumisi epäselvästi, heppi puolittain suussaan, jäämättä odottamaan vastausta. Claudion paksu jäsen liukui taas kohta syvälle Annen suuhun, kun tyttö aloitti määrätietoisen imemisen. Suihinoton liikehdintä tapahtui pelkästään päätä nyökyttämällä, käsien vedellessä Claudion lanteita pään liikkeiden tahdissa. Järkälemäinen rusto liistaantui nopeasti Annen syljestä ja kiilteli nyt irvokkaan limaisena jöötinä Annen suloisilla huulilla. Anne katsoi silmät ylösluotuna miestään silmiin, liu'uttaessaan tuota komeaa lihapatukkaa suussansa. Voimakkaat suonet olivat pullistuneet siittimen varren ympärillä ja näytti siltä, että tuo jäntevä patukka voisi räjäyttää paineiset limppinsä Annen suuhun hetkenä minä hyvänsä.

Anne imeytyi suurenmoiseen rankaan ja liukui pitkin vartta syvemmälle ja taas syvemmälle, kunnes viimein kookas nenä tavoitti Claudion litteän ja karvaisen vatsan. Jäsen oli nyt juurtaan myöten Annessa ja sen täytyi olla jo syvällä kurkkutorvessa. Anne on niitä harvoja naisia, jotka sellaiseen kykenevät. Miehen ilme kertoi kaiken uskomattomasta mielihyvästä, kun Anne liukui taas märkine huulineen taaksepäin siittimen vartta pitkin, päästäen sen hetkeksi pois suustaan.

Kohta pieni nyrkki kiertyi massiivisen jäsenen ympärille ja Anne tarkasteli posket punaisina ja silmät ihastuksesta sirkeinä elimen uskomatonta kokoa, vedellen samalla runsasta esinahkaa rauhallisesti edestakaisin. -Ota suihin Anne, Claudio huokasi ja kiipesi istumaan koivuisen pirttikaluston pöydälle. Mies nosti karvaiset säärensä pitkälle rahille ja levitti haaransa auki, nojautuen taaksepäin voimakkaiden käsivarsiensa varaan. Kyrpä huojui levottomasti valtoimenaan ja oli siinä Annea varten kuin tarjottimella. Anne istuutui rahille Claudion levitettyjen haarojen väliin kuin ruokapöytään ja valmistautui tekemään pyydetyn työn.

Pöytä oli katettu ja Annen piti käydä syömään, nyt oli tarjolla tukevaa miehen siitintä imeskeltävänä ja jälkiruoaksi lämpöistä siemennestettä. Claudion levoton kyrpä odotti malttamattomasti Annen simaisia huulia. Anne suki pitkät hiuksensa korvien taakse ja valmistautui huolella tehtäväänsä. Anne tarttui elimeen kaksinkäsin sen tyvestä, ja taivutti sitä sopivampaan suuntaan, lähemmäs suloisia huuliaan. Pikku suukki aukesi ammolleen ja Anne laski päätään alemmas, jolloin hepin pää kosketti tytön paksuja huulia. Tuttuun tapaansa Anne imeytyi rankaan ja antoi sen liukua syvemmälle ja syvemmälle nielunsa.

Alkoi tehokas suihinotto jonka vain Anne osasi. Kädet hakeutuivat miehen vatsalle ja kulli oli nyt ainoastaan Annen suun hallinnassa. Tyttö alkoi liikuttaa päätään tasaisen rauhallisessa rytmissä, antaen liukkaiden huuliensa kuljettaa muhkeaa esinahkaa vuoroon vetäen ja vuoroon työntäen. Claudion kyrpä oli saavuttanut jo äärimmäisen kokonsa ja paine ruiskuttamiseen oli kasvanut jo lähes sietämättömäksi.

Kohta tulee Anne, Claudio varoitti ja Anne hymyili silmillään, paksu lihapatukka syvällä suussaan. Claudio tiesi ammuksensa lähtevän hetkenä minä hyvänsä, mutta istui edelleen pöydällä tyynenrauhallisena, kiihottaen yhä itseään Annen tyttömäisiä kasvoja ja taitavia huulia ihastellen. Anne puolestaan tiesi joutuvansa kohta tositoimiin. Hyvä suihinotto ei koskaan ollut helppoa, kun lisäksi tahmea siemenneste takertuisi kurkkuun ja saattaisi pahimmillaan aiheuttaa yskäkohtauksen, josta mies ei tietenkään pitäisi. Oli osattava niellä oikein ja lutsuttaa siitintä mielihyvää tuottaen. Sen Anne kyllä osasi.

Sekunnin murto-osassa limppi syöksähti ulos jäsenestä ja samassa hetkessä Annen suupieliin työntyi paksu mäihäsatsi. Se tursusi voimakkaalla paineella huulien välistä, liistaten sykkivän ja voimakkaan siittimenvarren liukkaaseen ja kiiltävään mäihään. Se tehosti Annen huulien luistoa ja lisäsi näin Claudion eläimellisen kyrvän nautintoa, Annen huulien lipuessa sen muhkuraista vartta pitkin määrätietoisin ottein. Rauhallisen hallitusti Anne liu'utti Claudion siitintä suussaan, tietäen että hidas vauhti pitkitti ja lisäsi miehen nautintoa.

Voimakkaat mäihäpurskeet syöksähtivät rytmisinä purkauksina Anneen, tämän huolehtiessa taukoamattomasta suunliikkeestä ja paksun siemennesteen nielemisestä. Loppumattomat mäihäammukset syöksähtelivät yhä uudelleen ja uudelleen Annen suuhun, osan valuessa jo paksuina puroina pitkin Annen siroa leukaa. Haarat levällään, rahilla istuen Anne imi siementä Claudion uljaasta lihaseipäästä, miehen ihastellessa irvokkaan limaista kyrpäänsä, joka alkoi hitaasti sulaa Annen suuhun. Kun panokset olivat lopuillaan, päästi Anne patukan suustaan, nielaisi muutaman kerran ja alkoi rauhallisin ottein runkata viimeisiä siemeniä pieneen kätöseensä. Lintumainen pikkunaama kiilteli miehen mäihästä ja Anne pyyhkäisi suupieliään kämmensyrjäänsä. Annen iso perse oli kiimasta litimärkä ja odotti nyt kullin kovettumista, saadakseen siitintä myös paksujen pakaroiden väliin

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute