Herkku-puhelin
Vaimoni sai!
kerrankin tarpeekseen

Olimme muutama vuosi sitten vaimoni kanssa saksassa asuntoautoilemassa, eräällä leirintäalueella viereisellä paikalla oli nuorehkoja tummia miehiä autonsa kanssa. Illan tullen hieman viiniä nauttineena alkoi juttu luistaa heidän kanssaan ja pyysin heidät autoomme koska ilta alkoi jo hämärtää ja ilma viilentyä. Puheemme kääntyi totta kai myös intiimeihin asioihin ja vaimoni hihitteli posket punoittuneena juttelullemme. Miehet kertoivat reissanneensa jo muutaman viikon ajan ja ettei naisia ollut ”tavattu”, tökkäsin vaimoani kyynärpäällä kiusoitellen kylkeen ja sanoin että mikäs siihen tepsii. Vaimo tokaisi että niinpä, mikäs siihen. Siinä juttelimme niitä näitä ja piruuttani kysyin kavereilta että mitä mieltä vaimostani, no totta kai arvata saattaa että muutamanviikon lastit ja hormonit jylläsivät nousuhumalassa olevien nuorukaisten housuissa ja mielessä.

Kysyin vaimoltani että mitä mieltä hän olisi pikku parisuhdepiristyksestä, hän antoi vastauksensa istuutumalla Tomin (pitkämies) polvelle ja antamalla merkitsevän suukon huulille, nousi ylös ja meni seuraavan joka oli Mats (tukeva mies)syliin istuen kasvot Matsin kasvoja kohden ja virnistäen. Sen jälkeen siirtyi kolmannen nimeltään Gary (erittäin tumma)viereen ja sipaisi miehen poskea. Minulle Sari siis vaimoni sanoi että -olet paitsiossa tänään ainakin ensialkuun.

Sitten hän nousi pöydänreunalle istumaan ja riisui paitansa jonka alla olivat bikinin-yläosat jotka kannattivat suuria kiinteitä rintoja. Tom nousi seisomaan ja suuteli Saria suulle ja Mats hieroi vaimoni reittä ja vei kättään hameen alle, Sari ynähti ja kohotti takapuoltaan ja Mats riisui bikinin alaosa ja nuuhkaisi sitä ja hymyili ja heitti Garylle. Gary nousi seisomaan ja kaatoi vaimoni asuntoauton pöydälle ja silitteli vaimoni mahaa ja leipoi rintoja siinä vaiheessa jo Tom ja Mats olivat riisuneet itsensä alasti ja tummat penikset olivat alkaneet jäykistymään hieroivat vaimoni vartaloon ja pöytälevyyn. Gary myös tiputti housunsa ja komea penis kohosi kohti kattoa, hän kurottui suutelemaan Saria suulle ja peniksenkärki tökki välilihalle ja Sari ynisi kiimaisena samalla kahden miehen kädet vartalollaan hyvää tehden.

Gary otti vaimoni syyliinsä ja kantoi makuu soppeen johon minäkin mukaan ahtauduin. Sari istui keskellä vuodetta ja kolme tummaa miestä hyväilivät häntä joka paikasta, sitten Mats kohottautui puoliseisovaan asentoon ja asetti tumman paksuvartisen peniksensä Sarin päänviereen ja sanoi ”kiss me my darling” ja Sari katsoi Matsia silmiin ja antoi terskalle suukon, parikin ja sen jälkeen imaisi peniksen suuhunsa ja näytti kiimaiselta. Sari painoi selkänsä patjaan ja myös tom tuli päänviereen kahvinruskean peniksensä kanssa ja Sari vaihtoi ”lennosta”imettäjää, Gary sormilla teki hyvää vaimoni alapäässä mutta rupesi valmistautumaan myös sisääntyöntymiseen ja asettikin suuren paljaspäisen kalunsa vaimoni märille alapäänhuulille ja alkoi painamaan lipsuvaa penistään sisään. Aaaaahh ihanaa huuteli naiseni tumma kalu suussaan ja toinen pimpissään kolmas poskea vasten painaen, Mats halusi jälleen osansa ja asettui vaimoni pään eteen siten että Sari imeskeli kiveksiä ja Mats hieroi rintoja pian Gary vetäisi peniksensä Sari sisältä ja ruiskaisi mahtavan satsin tummanmiehen siementä vaimoni vatsalle , rinnoille ja lantiolle joihin Mats niitä käsillään levitteli ja ruiskaisi pian itsekin lämpimäisensä naiseni hipiälle. Tom joka ei ollut vielä purkautunut siirtyi naiseni alapään ”kimppuun”ja alkoi naida häntä jonkin ajan kuluttua hänenkin aikansa oli tullut ja tom päästi spermansa naiseni sisään ja makasi siinä hetken hengitystään tasaillen. Vetäessään peniksensä pois Sarin sisältä lakanoille valahti parikin lusikallista paksua tumman miehen siemennestettä...

Ja nyt olivat ensimmäiset eli herkät heitetty, haluatko tietää miten sitten tapahtui?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute