Herkku-puhelin
Toimistossa, taas
Hulluruoho

Toimistolla, kuten vähintään viitenä päivänä viikosta. Ja viimeinen viikko on ollut erittäin kiusallinen minulle. Viime perjantaina Tommi löysi minut masturboimasta toimistossani, ja pani minua paremmin kuin kukaan, koskaan. Ja vei peppuneitsyyteni. Eikä ole sanonut minulle sanaakaan koko viikolla. Aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut, tai oikeastaan, ettei minua olisi olemassa. Minulle Tommi on erittäin olemassa. Olen nussinut itseäni valtavalla uudella dildollani joka aamu ajatellen tuota mahtavaa kyrpää sisässäni, kun olen herännyt kiimaisista unistani. Jokaisessa niistä Tommi on ollut pääosassa, palleihin asti märässä pillussani. Ja pyllyssäni. Kostun ajatuksestakin, mutta en enää uskalla sormettaa itseäni toimistossani. Mutta kuuma tykytys alapäässäni vaati saada huomiota, ja puoli tuntia kärvisteltyäni päätin pitää lounastaukoni. Lähdin toimistostani, ja näin Tommin menevän kopiokonehuoneeseen. Hetken mielijohteesta seurasin, eikä huoneessa ollut muita, joten painauduin nopeasti miestä vasten, ja kuiskasin hänen korvaansa "Nyt heti" ja lähdin ulos huoneesta. Painelin suoraan syrjäiseen invavessaan. Hengitykseni kiihtyi, ja pilluni kostui entisestään. Ovelta kuului vaimea koputus. Tasasin hengitykseni, ja avasin oven.

Tommi lukitsi oven perässään, ja painoi minut seinää vasten. Hän suuteli minua kiihkeästi, ja tunki kätensä housuihini. "Lutkahan on aivan märkä, ei tainnu viimekertainen ihan riittää" Aloin riisumaan housujani samalla kun Tommi avasi omiaan. Sain housuni revittyä ihmeen nopeasti jalastani, ja Tommi käski minut lattialle. Istuin alas ja Tommi seurasi perässä tuo mahtava kalu valmiiksi kovana. Olin niin märkä että valuin lattialle, mutten jaksanut olla häpeissäni. Tommi painoi minut alas selälleni, ja napitti paitani auki. Hän alkoi suutelemaan rintojani, kiusoitellen. Rintaliivini revittiin alemmas, ja Tommi otti nännini suuhunsa. Sitten tunsin, kuinka sormet löysivät valuvan vittuni, ja tunkeutuivat sisään. Ynähdin, mikä sai Tommin tunkemaan kolmannen sormen sisääni, vaikka se ei melkein mahtunut. Yritin olla mahdollisimman hiljaa, vaikka mieleni teki huutaa. Sitten Tommi taisi saada tarpeeksi tisseistäni, ja nosti jalkani olkapäilleen. Mikä saattoi vaikeuttaa asiaa, koska olin edelleen aika tiukka. Ilmeisesti se ei haitannut, sillä yhdellä voimakkaalla työnnöllä Tommi oli pallejaan myöten sisälläni. Purin omaa rannettani inisten hiljaa. Sitten Tommi aloitti nopean nussimisen, tunsin kuinka tuo valtava kyrpä kynsi sisuksiani, ja raskaat pallit hakkasivat peppuani vasten. Olin todella kiimainen, lotinan oli pakko kuulua ulos asti. Yhtäkkiä Tommi lopetti, ja siirsi vasemman jalkani hänen vasemmalle olalleen oikean jalkani seuraksi. Nyt olin varmasti yhtä tiukka kun käyttämätön 16-vuotias. Tommi jatkoi samalla tahdilla kuin oli aloittanutkin, ja huohotin jo aika kovaa. Ei helvetti kun tuo mulkku tuntui niin hyvältä sisälläni. Olin jo laukeamassa, kun Tommi taas lopetti.

Sitten tunsin taas, kuinka Tommin mahtielin hamuili pyllyreikääni. Nyt päätin olla mukisematta, sillä halusin vaan että tuo aisa nussisi minut pian orgasmiin. Parhaani mukaan rentoutin peppulihaksiani, ja tunsin kuinka sulkija alkoi antaa tietä kookkaan munan tunkeutuessa pyhimpääni. ”Ei vittu sä olet niin tiukka”. Aluksi Tommi teki hitaita työntöjä, ja minä värisin kiimasta hänen allaan. Sitten, tahtiaan nopeuttaen, kyrpä alkoi kyntää syvemmälle perseeseeni. Tommi nosti polvitaipeitani korkeammalle, ja enää yläselkäni kosketti lattiaa. Nipistelin nännejäni samalla kun minua nussittiin väkivaltaisesti anaaliin. Olin muutaman työnnön päässä laukeamisesta, ja Tommi taisi huomata sen. Hän kiihdytti tahtiaan naiden todella voimakkaasti suoleeni, ja tunsin kuinka pilluni alkoi supistella. Tommi tunki kätensä suuni eteen, etten huutaisi kun laukesin aivan tajuttoman lujaa. Mies hidasti tahtiaan rauhallisemmaksi, kunnes koko orgasmi oli vyörynyt ohi. Huohotin hiljaa, mutta Tommi ei ollut lauennut. Hän veti melansa ulos perseestäni.

”Mun vuoro”. Tuijotin hetken, ja sitten tajusin, että Tommi halusi laueta suuhuni. Hyi hitto miten ällöttävää, perseestä suuhun. Siihen vedän kyllä rajan. Mutta olin orgasmin jälkeen voimaton liikkumaan, ja Tommi tuli viereeni ja tunki kyrpänsä suuhuni. Maistoin itseni, eikä se oikeastaan maistunut niin pahalta. Tommi otti kiinni niskavilloistani, ja nussi minua suuhun kunnes hetken kuluttua laukesi suuhuni. Spermaa tuli aivan tajuttomasti, ja yritin epätoivoisesti niellä kaiken. Tommi oli kuitenkin eri mieltä, ja riuhtaisi pääni pois, ja runkkasi loput lastistaan kasvoilleni.

Hän nousi, pesi kätensä kun minä, nyt häpeillen, keräilin vaatteitani lattialta. ”Lounastauko loppui viis minuuttia sitten, onneks sait edes jotain syötävää”. Näine hyvineen Tommi poistui, ja syöksyin lukitsemaan oven hänen perässään. Pesin kasvoni, puin päälleni ja kävelin takaisin toimistooni. Ilmeisesti kaikki eivät käyneet syömässä, sillä Pia hymyili liiankin tietävän näköisesti kun kävelin ohi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute