Herkku-puhelin
Vaimoni tahtoi siementäni
Siementäjä

Vaimoni oli jo pitempään toivonut meille perheenlisäystä, mutta minä en ole lämmennyt ajatuksella, onhan meille jo yksi rasavilli poika jonka olen ajatellut riittävän. Viime aikoina olen kuitenkin miettinyt, että voisihan se olla mukava saada toinenkin lapsi. Mukavasti on mennyt tämänkin kanssa, joten miksei tässä sopassa menisi toisenkin kanssa. Tuota miettiessäni ajankohta oli toisaalta suotuisa, toisaalta ei. Poika oli lähtenyt isovanhemmille hoitoon, joten aikaa oli touhuta mukavasti kenenkään häiritsemättä. Ongelmana tosin oli, että vaimokin oli lähtenyt koulutukseen, joten omin käsin asiaa ei oikein voinut toteuttaa. Enkä suostumistani lapsen yritykseen ollut vielä vaimollenikaan sanonut. No, vaimo oli lähtenyt maanantaina, nyt on keskiviikko, perjantaina hän olisi tulossa myöhään illalla kotiin.

Tavallisesti otan poikamiesajoistani kaiken irti, katselen erotiikkaa ja nautin sooloseksistä aina kun siltä tuntuu, ja vielä näin kolmikymppisenäkin se tuntuu varsin usein. Asiassa tietysti sekin puoli, ettei tuo tahdo onnistua kuin yksin ollessa, joten tuolloin käsi tulee tutuksi lähes päivittäin. Nyt kuitenkin päätin, että säästän koko siemenvarastoni vaimolleni. Tiesin tuon olevan aika hankalaa, koska tavalla tai soisella olen tottunut itseni tyhjentämään pari kertaa viikosta, mutta nyt olen ollut jo viikon päivät täysin varastoin, ja vielä 2 vuorokautta pitäisi pysyäkin. No, toisaalta töitä on todella paljon, joten käytän ajan ja tarmon täysin siihen.

Muutamana iltana olen hieman tekstaillut naiseni kanssa pikkutuhmaa ja miettinyt mielessäni, kuinka aion hänet siementää. Tätä en toki ole hänelle paljastanut. Hieman olen itseni kanssa leikkinyt, mutta kliimaksiin asti en ole itseäni päästänyt. Pikkuisen tosin alkoi jo jännittää, että näine ajatuksineni ja täysine säkkeineni miten kauaa edes kestän. Muistelin, kuinka herkullinen hän oli kun oli raskaana. Hän on aina ollut hieman pyöreä mistä pidän, raskaus kuitenkin vei noita kiloja vielä paremmin oikeisiin paikkoihin, peppua muodostui nätisti ja varsinkin rakastamani rinnat turposivat todella suuriksi ja pinkeiksi. Tämän ajatteleminen meinasi minut saada jo laukeamaan. No, onhan nyt jo torstai, joten kohta pääsen onneksi keventämään oloani. En olekaan aikoihin ollut näin pitkään laukeamatta, minusta tuntuu, että kassit roikkuvat kohta polvissa, niin turpeina ne tuntui olevan. Omaan aika hyvän varustuksen, turpeat raskaat kassit ja mukavan kokoisen kyrvän, pituutta n. 20 senttiä ja paksuuttakin sen verran, ettei vaimoni kädet ylety aivan ympäri.

Vihdoin koitti perjantai. Työpäivä tuntui matelevan eikä hommista meinannut tulla mitään. Asiaa ei helpottanut sekään, että vaimoni tulisi kotiin vasta myöhään illalla. No, viimein pääsin kuitenkin kotiin. Kävin kaupassa ja tapoin muutenkin aikaani, jotta kello matelisi tuonne yhdentoista nurkille kun hän tulisi.

Kymmeneltä aloin valmistella itseäni siitoshommiin. Kävin pitkän kaavan kautta suihkussa, ajoin partani ja siistin muutenkin itseni. Nyt oli aika ruveta valmistelemaan minulle hieman kestävyyttä, koska muuten laaki lähtisi kyllä kerta työnnöstä, niin täynnä säkkini olivat. Ihmekös tuo, en kyllä muista, koska olisin viimeksi ollut lähes puoltatoista viikkoa ilman. Katselin vielä erotiikkaa ja kävin suunnitelmaani läpi. Olen aika aamuvirkku, joten tiesin taktiikkani uppoavan häneen yhtä varmasti kuin kovana seisovan kyrpäni. Uskottelisin hänelle nukkuvani ja hänen asetuttuaan sänkyyn tekisin siirtoni. No, vielä oli hetki aikaa touhuta. Vein itseni lähelle huippua muutaman kerran, koska olen oppinut, että se on minulla paras keino lisätä kestävyyttä. Rasvasin myös kyrpäni kauttaaltaan, jotta luiston kanssa ei tulisi ongelmia, nyt oli tarkoitus yllättää, ja siihen suunnitelmaan eivät valitettavasti esileikit sopineet, vaikka parhaiten seksistä tykkäänkin silloin, kun vaimoni kirjaimellisesti valuu nesteitään. No, nyt laittaisin hänet valumaan omia nesteitäni, ja valmiudet tuntui olevan tehdä legendaarinen Northkin kateelliseksi.

Viimein kello löi yksitoista. Otin vielä rasvaa käsiini ja könysin peiton alle. Jätin kaihtimet auki makuuhuoneessa, jotta sinne tulisi vähän valoa. Viisi yli kuulin oven käyvän, junareissun jälkeinen vessakäynti ja suihku, pidin itseäni tämän ajan seisokissa, mikä ei tehnyt tällä hetkellä suuriakaan vaikeuksia. Pian hän hiipikin sänkyä kohti, hyvä, lasit oli jo pois päästä, joten hän ei huomaisi pientä kurkkimistani. Hän oli pukenut satiinisen yöasunsa päälleen, tiesin, että suihkun raikkaana ja tällä yöasulla hän ei pikkupöksyjä käyttäisi, hienoa, yksi hidaste vähemmän. Toinen tehtävääni helpottava tekijä oli, että tiesin hänen käyvän makaamaan mahalleen pitkän junamatkan jälkeen lähes varmasti, näin hän tapasi oikoa ruotoansa. Voi luoja kun hän näytti seksikkäältä. Pitkä paksu tumma tukka juoksi vapaana harteilla, pepun ääriviivat piirtyivät hämyisässä huoneessa nätisti kankaaseen. Mutta nuo rinnat, voi tavaton kuinka hyvältä ne näyttivät vieläkin, vaikkeivat toki olleetkaan edellisen raskauden turvottamia, mutta edelleen näissä E koon meloneissa oli ryhtiä ja isot nännit saivat selvät kohoumat yöasun miehustaan aikaiseksi. Hän kuiskasi muutaman kerran nimeäni, mutten paljastanut olevani hereillä, yritin hengittää mahdollisimman rauhallisesti, mikä oli tässä tilassa hieman hankalaa. Viimein hän kuitenkin luovutti ja pujahti oman peittonsa alle, ja mahalleen. Jes.

Annoin hänen hetken aikaa rauhoittua. Kuuntelin hengitystä ja katselin peittoa, viimein se liikkui sopivan rauhallisesti. Nyt oli aika tehdä minun siirtoni. Käänsin itseäni parempaan asentoon, hieman lähemmäksi häntä kuin nukkumisasentoa vaihtaen. Hän ei reagoinut tähän mitenkään, hyvä. Muutama runkkausliike varmistamaan, että kyrpäni on valmis toimintaan, edelleen kuin rautakanki ja sopivasti liukastettu, joten kaikki valmista. Tasaisesta tuhinasta päätellen hän taitaa jopa nukkua, no, ei sen väliä, kovin syvässä unessa hän ei vielä ole, ja näinhän minulla on mahdollisuus yllättää hänet täysin. Hivutan peiton hiljaa pois hänen päältään ja nostin yöasua hänen peppunsa yläpuolelle, pyörähdin hänen päälleen. Hän säpsähtää ja herää selvästi, muttei sano tai tee mitään. Siirryn hajareisin hänen reisien päälle ja levitän hänen pakaroitaan. Saan hänen pillunsa sopivasti esille, kostutan peukkuni lopuilla rasvoilla ja pyöräytän sitä muutaman kerran hänen häpyhuulillaan, hän värähtää tästä ja päästää pienen huokauksen.

Otan kyrpäni varresta kiinni ja painan sitä kohti kohdetta hivuttaen itseäni samalla lähemmäksi. Julmaksi tumman puhuvaksi turvonnut terskani saa viimein kosketuksen vaimooni. En jää tunnettu kuitenkaan yhtään miettimään vaan jatkan missiotani, eli vaimoni siittämistä. Työnnyn määrätietoisesti häneen. Kyrpäni liukkaudesta ja käytyjen keskusteluiden pohjalta hän tuskin aavistaa, että välistämme puuttuu nyt kumi. Hieron ja hyväilen hänen pakaroitaan samalla kun jatkan pitkiä työntöjäni, käytän kaluani aivan pohjia myöten, vaimoni helpottaa tätä nostamalla peppuaan ylöspäin. Otan tiukan otteen hänen lanteistaan ja aloitan tasaisen naimisen. En muistanutkaan, kuinka hyvältä tuntuu naida ilman kumia. Tunne hänen sisällään on kerrassaan upea, tiukka lihaksikas vittu hieroo kaluani ja turpeaa terskaani upeasti. Ulos vetäessä hänen vittunsa tuntuu seuraavan mukana, niin tiukka hän on. Siirrän käteni jälleen hänen perselihoilleen. Tarraan niistä kiinni ja venytän pakaroita erilleen, jotta pääsisin vieläkin syvemmälle häneen. Vaimoni ynisee nautinnosta aina vain kovempaa. Hänen seksikkäiden muotojensa lisäksi hän osaa todella kiihottavasti tuon sänkyääntelyn taidon, ei mitään feikki kirkumista tai vinkumista, vaan aidon mielihyvän huokaukset, voihkinnat ja ynähdykset. Tunnen kyrpäni ympärillä, että hän alkaa olla lähellä. Imu hänen kuumassa vitussaan voimistuu, litinä ja voihke saa minutkin koko ajan lähemmäksi, vaikka haluaisinkin tämän jatkuvan koko yön. Tiedän kuitenkin, että olen valmis luovuttamaan jo kaiken sen mitä annettavissa on, sen huolen olen pitänyt keskeytetyin itsehyväilyin.

Sinnittelen kuitenkin sen verran, että vaimoni saa räjähtävän orgasmin. Hänen selkänsä vääntyy kaarelle nostaen pyllyä ylöspäin. Käytän tämän hyväkseni, levitän pakaroita ja aloitan todellisen syvänainnin, pitkin rauhallisin vedoin painan pohjia myöten, kassini nousevat kyrpäni varteen ja tiedä, että lähtölaskenta on alkanut. Otan lanteista kiinni ja muutamalla työnnöllä junttaan itseni pohjiin ja aloitan siemennyksen. Vaimoni yllättyy tunteesta niin, että saa heti perään toisen orgasmin. Vittu imee kuin viimeistä päivää, minäkin käytän alapään lihaksiani pumppaamiseen, pitkiä rauhallisia työntöjä ja perään ruiskaus spermaani. Naiseni huutaa tässä vaiheessa jo suoraa huutoa ja niin teen minäkin, niin uskomaton tunne tämä on. Spermasarjoistani ei ole tulla loppua, jatkan supistelujani tasaisesti enkä päästä niitä loppumaan ennen kuin tiedän antaneeni kaikkeni. Viimein lysähdän viereen makaamaan. Vaikka vaimoni pyöreä pylly on edelleen pystyssä, on tarjontani ollut liikaa. Paksua spermaa valuu hänen alamahalleen katkeamattomana virtana. Viimein kun hän lysähtää itsekin sängylle, saa se aikaan uuden ryöpyn joka laajentaa märän läikän hänen allaan todella laajaksi. Ihailen työni tulosta, täyteen nussittu vaimoni on tuossa spermalätäkössä todella irstas, mutta samalla äärimmäisen seksikäs näky!

Vaimoni kiittää minua ja toteaa, että voit ihan koska vain varmistaa siitoksen onnistumisen, hän lupaa olla aina valmis. Tämä saa minut hieman jo kovettumaan, mutta päätän jättää kortin käyttämättä, minulla tuskin on tähän hätään mitään annettavaa. Vaihdamme yhdessä kuivan lakanan tilalle ja otamme petauspatjan pois, koska sekin on aivan märkä. Viimein käymme yhdessä nukkumaan.

Aamulla herään kun aurinko paistaa silmiini, pahus, ei olisi pitänyt jättää kaihdinta auki. Käännähdän ja katson vaimon nukkuvan vielä selkä minuun päin. Vilkaisen hänen jalkoväliään, se on todella sottaisen näköinen, siistitty karvoitus on aivan valkoisessa tahmassa ja siementäni on pitkin reisiä ja peppuvakoa. Nyt tekemäni päätös hieman hirvittää, mitäpä, jos hän tulikin raskaaksi? Mutta, tehty on tehtyä, jos tuosta ei tullut niin tuskin tuleekaan, eli nyt on aika käyttää vaimoni lupaus. Nousen polvilleni sänkyyn ja työnnän aamuseisokkini hänen jalkoväliin. Vaikka sperma on kuivunut ulkopuolelta, on naiseni sisältä todella liukas ja edelleen täynnä siementäni. Sitä valuu ulos kun työnnyn syvemmälle. Vaimoni näyttää leikkivän nukkuvaa, silmät on kiinni ja hengitys tasaista. No, katsotaan, kuinka kauan. Asettelen hänen alimmaisen jalan suoraksi ja ylemmän koukkuun, jotta pääsen työstämään häntä kunnolla. Tiedän hänen pitävän tästä asennosta, eikä mene kauaakaan, kun hänen on pakko luopua leikistä ja yhtyä naintiin. Hän räväyttää silmät auki ja huokailee syvään. Puristelen hänen maitorauhasiaan yöpaidan läpi. Vaimoni kaivaa rintansa esille ja pyytää nuolemaan niitä. Jatkan naimista, mutta kumarrun samalla ottamaan toisen nännin suuhun. Se on turvonnut todella isoksi, imen ja lutkutan sitä suussani. Pian hän saakin ensimmäisen orgasminsa. Rauhoitan tahtia ja annan hänen huilata hetken.

Yöllisen rajun laukeamisen ja varaisen aamun takia minulla ei ole vielä merkkejä omasta tulemisesta. Pyydän häntä menemään selälleen, jotta pääsen naimaan häntä perinteisessä lähetyssaarnaajassa. Nostan hänen jalat harteilleni ja aloitan hurjan puskemisen. Jos yöllinen oli herkkää rakastelua, tämä on nyt rajua naimista. Läiske on kovaa kun paukutan vaimoa menemään, lähes tyhjinä heiluvat kassina hakkaavat vasten hänen limaisia pakaroita. Tätä jatkuu muutaman minuutin kun tunnen olevani tulossa. Vaimoni näkee sen ilmeistäni. ”Nai, nai, siemennä, siemennä, täytä minut kuumalla spermallasi taas” hän vaikeroi ja hieroo tissejänsä. Tämä saa minut jälleen yli ja painan lantioni tiivisti häneen kiinni ja päästän siemenet roiskumaan kohti hänen kuumaa vittuaan. Vaikka yöllä luulin ladanneeni häneen viimeisetkin spermat, jostain sitä tuntuu taas tulevan hänen odottavaa pilluaan täyttämään. Jälleen vetäydyn hänestä ja katselen, kuinka avonaiseksi naidusta vitusta valuu juoksevampaa spermaa ulos.

Siemenen kipeät naiset, laittakaa palautetta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute