Herkku-puhelin
Vaimonvaihtoa
sakari

Vietimme hauskaa iltaa huvilallamme ystäväparikuntamme Reijan ja Martin kanssa. Lapset oli jätetty isovanhempien luokse, joten rentouduimme aikuisten kesken. Saunoimme, söimme ja joimme viiniä, ei humalaan saakka, vaan sopivasti.

Aika kului rattoisasti jutellessa, kunnes vaimoni Kirsi lähti laittamaan vuoteen valmiiksi Reijalle ja Martille. Kello oli puoli yö.

Sanoimme hyvää yötä. Vetäydyimme iltapesun jälkeen omaan huoneeseemme, joka oli vierashuoneen vieressä.

Emme ehtineet nukahtaa, kun vierashuoneesta alkoi kuulua huokailua ja sängyn natinaa. Ei ollut epäilystäkään mitä oli tapahtumassa.

En muistanut varoittaa, että äänieristys oli melkein olematon vierashuoneen ja meidän makuuhuoneemme välillä. Niinpä saimme kuunnella Kirsin kanssa, mitä naapurihuoneessa tapahtui. Asetuin vaimoni taakse lusikka-asentoon, ja aloin puristella hänen runsaita rintojaan, kun äänet seinän takana muuttuivat yhä kiihkeämmiksi. Siellä tuntui finaali jo lähestyvän.

- Nai, nai minua kovaa, Reija vaati kovaan ääneen.

Hän huokaisi saman tien syvään ja sai orgasmin. Martti jatkoi rynkytystään, mutta pian hänkin murahti, ja sängyn kitinä lakkasi.

Minulla oli noussut seisomaan, minkä Kirsi pani merkille.

- Pane minua, hän komensi niin, että naapurihuoneessa varmasti kuultiin.

Kirsi nousi polvilleen ja pyllisti minulle. Painoin kankeni hänen häpyhuultensa väliin, ja se luiskahti yllätyksekseni helposti märkään reikään. Vaimoni kävi selvästikin kuumana. Itseänikin kiihotti, että vieraamme kuuntelivat meitä samalla tavalla kuin me heitä äsken.

Nain voimakkaasti Kirsiä takaapäin. Ei mennyt aikaakaan, kun lähestyvän orgasmin merkit alkoivat näkyä ja tuntua. Kirsi voihkaisi, ja minä tulin heti hänen peräänsä.

Käperryimme vuoteeseen toisissamme kiinni. Tuskin olimme laskeneet päämme tyynyyn, kun vierashuoneesta alkoi jälleen kuulua ääniä. Reija ja Martti olivat taas täydessä touhussa.

Kuuntelimme esitystä hymyillen toisillemme. Ujutin käteni Kirsin jalkojen väliin, ja etsin hänen klitoriksensa. Kun olin löytänyt sen, aloin hieroa sitä pyörivin liikkein. Kirsi huokaili.

- Anna mulle kullia kunnolla, Reija huudahti.

Kirsi käänsi minut saman tien selälleni ja hyppäsi päälleni. Hän ohjasi kaluni jalkojensa väliin ja pudottautui alas imaisten sen märkään koloonsa.

- Nyt, tule syvälle pilluun.

Kirsi ja Reija kävivät ikään kuin vuoropuhelua, joka kiihotti heitä molempia, ja myös meitä miehiä - ainakin minua.

Reija ja Martti olivat sen verran meitä edellä, että voihke ja läiske alkoi kiihtyä. Reija vinkaisi ja Martti murahti, mikä tarkoitti sitä, että toinen erä oli heidän osaltaan ohi.

Kirsi jatkoi ratsastustaan vikisten äänekkäästi. Työntelin kullillani vastaan sen kuin pystyin. Kirsin liikkeet kävivät yhä rajummiksi, ja yhtäkkiä hänen silmänsä alkoivat tuijottaa. Hänen vartalonsa jännittyi ja hän lysähti päälleni.

Onneksi olin lähellä omaa huippuani, jonka saavutin muutamalla työnnöllä. Laukesin vaimooni suurella nautinnolla.

Kun toivuimme orgasmista, huomasimme, että ystäväpariskuntamme seisoi alastomana ovella. Heillä oli käsissään neljä lasia ja viinipullo.

- Oletteko te järjestäneet niin, että voitte salakuunnella vieraitanne, Martti kysyi hymynkare suupielissään.

- Totta kai. Mutta on vieraista kiinni, onko mitään kuunneltava, vastasin naurahtaen.

Reija kaatoi viiniä, ja skoolasimme kunnon stereopanoille. Aloimme puhua aivan avoimesti sukupuoliasioistamme, mitä emme koskaan aikaisemmin olleet tehneet.

Minä kerroin, kuinka kiihottunut olin, kun kuulimme heidän naivan.

- Melkein toivoin pääseväni sinun paikallesi, sanoin Martille.

- Ja samoin minä sinun, Martti vastasi.

Tytöt vilkaisivat toisiaan ja nauroivat.

- Vai vaimonvaihtoa pojat suunnittelevat, Reija sanoi.

- Sehän käy päinsä, vai mitä Reija, jatkoi Kirsi.

Skoolasimme ja joimme viinilasit loppuun. Kirsi kutsui Martin vuoteeseen, ja minä poistuin Reijan kanssa vierashuoneeseen.

Suutelin Reijaa ja aloin hyväillä häntä. Puristelin hänen kiinteistä rintojaan, jotka olivat kookkaat, mutta eivät niin muhkeat kuin Kirsillä. Reija oli kurvikas, mutta ei niin rehevä kuin vaimoni.

Hieroin Reijan vakoa, joka oli nesteistä liukas. Työnsin sormeni hänen pilluunsa. Hän voihkaisi, kun aloin pyöritellä sitä syvällä hänen raossaan.

Naapurissa mentiin suorasukaisemmin asiaan. Kuulin kuinka vaimoni käski Martin jalkojensa väliin. Lakanat kahisivat.

- Nyt, paina kyrpä sisään, Kirsi vaati.

Seinän takaa alkoi kuulua naimisen ääniä. Samalla Reija levitti jalkansa ja nousin hänen päälleen. Painoin kullini hänen märkään rakoonsa. Reija voihkaisi. Lisäsin vähitellen vauhtia.

Kaksi varvia oli varmistanut sen, ettei meillä miehillä ollut pelkoa pikaisesta laukeamisesta. Paneskelimme pitkään ja hartaasti kummallakin puolella ohutta seinää. Reija sai pari pikkuorkkua, ja niin taisi Kirsikin saada.

- Nussi, anna mennä, nussi minua rajusti, Reija huudahti.

Kirsi sai viereisessä huoneessa äänekkään ja pitkän orgasmin. Martti röhkäisi siihen malliin, että hänkin lennätti siementään vaimoni vakoon.

Jatkoin armotonta pumppaamista. Kului vielä muutama minuutti ennen kuin Reijan huohotus kiihtyi. Hän heitteli päätään puolelta toiselle ja tuli vavahdellen. Hänen pillunsa lypsi kyrpääni, joka heitti tiukassa olleen lastinsa kohti kohdunsuuta.

Nukahdimme, minä Reijan vieressä ja vaimoni Martin kainalossa. Heräsimme vasta kun aurinko oli korkealla.

Söimme aamiaisen ja kertailimme mitä yöllä oli tapahtunut. Olimme kaikki sitä mieltä, että vaimonvaihtoa pitää kokeilla uudestaan. Ehkä jopa niin, että yksi vahtii vuorollaan lapsia, ja loput kolme pitävät yhdessä hauskaa.

Etenkin Kirsi oli innoissaan. Hän ei ollut pysyä nahoissaan. Lopulta hän meni Martin eteen ja otti kiinni hänen paidankauluksesta.

- Jos tahdot, minä annan sinulle vittua tässä ja nyt, Kirsi sanoi matalalla äänellä.

Me kaikki muut hämmästyimme aika lailla, mutta Kirsin suorasukaisuus sai meihin eloa.

- Anna mennä, Reija kannusti Marttia.

Heitimme vaatteet yltämme ja heittäydyimme tuvan pehmeälle matolle. Martti painoi päänsä Kirsin jalkojen väliin, ja minä aloin puolestani nuolla Reijaa pitkin vedoin. Pyöritin kieltäni välillä klitoriksella, ja työnsin sen sitten niin syvälle pilluun kuin pystyin.

Martti asettui pyllynsä pystyyn nostaneen Kirsin taakse ja työnsi kullinsa hänen sisäänsä. Minä päätin jättää Reijan vähäksi aikaa ja menin tarjoamaan Kirsille kaluani imettäväksi. Hän hotkaisikin sen suuhunsa.

Vaimoni sai kyrpää kahdesta suunnasta, mikä oli hänen suuri unelmansa. Annoimme hänen nauttia, mutta jonkin ajan kuluttua oli Reijan vuoro.

Minä asetuin hänen taakseen ja Martti työnsi kyrpänsä vaimonsa suuhun. Työntelin nautinnolla Reijaa takaapäin, ja Martin ilmeestä päätellen hänen vaimonsa hallitsi suihinoton täydellisesti. Myös Kirsi ilmestyi kuvioihin, sillä hän alkoi hieroa Reijan rintoja, mikä näytti täydentävän Reijan nautinnon. Kirsi tyydytti itseään, jotta ei jäisi muista jälkeen.

Olimme jo aika valmiita, kun irtauduimme toisistamme. Martti tunkeutui Kirsin levitettyjen jalkojen väliin, ja minä tein saman Reijalle aivan vieressä. Aloimme naida suurin piirtein samaan tahtiin.

- Nussi mun vittua, nussi mun vittua, Reija kiljui.

Naiset saivat saman tien ravisuttavat orgasmit. Kiihdytimme Martin kanssa tahtia, mikä pitkitti heidän nautintoaan. Tunsin kuinka purkaus on tulossa, mutta kullini piti pitkään kiinni siemenistäni. Vihdoin lihakseni alkoivat sykkiä, ja tykitin lastini syvälle Reijan vittuun.

Samaan aikaan Martti oli jo päässyt maaliinsa ja huohotti vaimoni päällä.

Lepäsimme matolla puoli tuntia ennen kuin nousimme ylös. Ylistimme yhteen ääneen yötämme ja aamuamme.

Iltapäivällä Reija ja Martti lähtivät kotia kohti. Sovimme jatkosta, ja toistimme huvilayön monta kertaa milloin missäkin kokoonpanossa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute