Herkku-puhelin
Toimistosta ulos, ja minuun sisään
Hulluruoho

Perjantai, taas. Eilinen lounaspano oli nöyryyttävä, alistava, ja mahtavin mitä olen eläessäni saanut. Tommi oli mielessäni nussinut minua jo kolmesti sen jälkeen, eikä pikkuhousujen kuivana pitäminen ole ollut helppoa. Tuijotin tietokoneen kuvaruutua tylsistyneenä, kun huomasin uuden sähköpostin tulleen. Tommilta. Tuijotin sanattomana viestivalikkoa, ennen kuin tajusin edes avata viestin. *Nähdään sun autolla kuudelta. Älä ole myöhässä.* Kello oli jo puoli kuusi, ja hätäännyin. Mitä nyt tapahtuisi, saisinko muutakin kuin pikaisen hyväksikäytön? Lähdin jo kymmentä vaille, mutta eräs kollega oli saanut windowsinsa sekaisin, ja jäin nopeasti opastamaan miten sen saisi takaisin toimimaan. Saavuin autolleni kahta yli kahdeksan, ja Tommi nojaili jo autooni. ”Avaimet, kiitos”. Ojensin avaimet Tommille, vaikka normaalisti en antanut kenenkään ajaa autoani. Olin liian kiihottunut sanoakseni mitään vastaankaan. Hyppäsin autoon, ja Tommi lähti ajamaan. Olin läpimärkä, eikä Tommi edes katsonut minuun päin. Vaikka autoni on matala, ja tiedän että kuka tahansa voi nähdä sisään, tungin käteni housuihini. Tuijotin kuskiani ja sormetin itseäni. Vihdoinkin Tommi vilkaisi minua, ja hymähti, muttei sanonut mitään. N. 10 minuuttia ajettuamme Tommi parkkeerasi auton. En tiennyt missä olin, mutta tiesin, mitä tuleman piti. Seurasin miestä hiljaa rappukäytävään ja hänen asuntoon. Ihmettelin hetken miksi ovessa luki kaksi sukunimeä, mutta minut raahattiin sisään, joten en kiinnittänyt asiaan mitään huomiota.

Tommi riisui ulkotakkinsa ja kenkänsä, jätti avaimeni eteisessä olevan lipaston päälle, ja jatkoi matkaansa ilmeisesti olohuoneeseen. Riisuin myös ulkovaatteeni, ja jätin laukkunikin eteiseen. Tommi istui sohvalla, ja tuijotti suoraan silmiini. ”Konttaa”, kuului käsky, ja tein työtä käskettyä, tosin omaan tahtiini hitaasti, keikistellen. Nyt oli aikaa koko ilta. Tommi avasi housunsa, ja alkoi vemputtamaan kyrpäänsä. Konttasin hänen eteensä, ja Tommi otti tiukan otteen niskavilloistani samalla kun aloin imemään hänen kyrpäänsä. Ensin hitaasti erittäen paljon sylkeä, jotta suihinotto olisi mukavampaa. Ensin vain suolaista terskaa, nuolin sitä, suutelin sitä, imin sitä. Sitten aloin ottamaan vartta mukaan suuhuni, hitaasti kiusoitellen, samalla hitaasti runkaten juuresta. Nopeutin tahtiani, ja syvyyttä, kunnes tunsin terskan nieluni perällä jokaisella imulla. Aloin taas hidastaa ja ottamaan pienempiä suullisia, mutta Tommi oli eri mieltä, ja työnsi päätäni syvemmälle jokaisella kerralla. Tommi oli taas ottanut dominoivan aseman, ja nussi minua kurkkuun niin etten saanut kunnolla henkeä. Raavin Tommin reisiä, ja hän riuhtaisi pääni kauemmas niin että kasvoni osoittivat suoraan hänen kasvoihinsa. Voimalla hän veti minut omien kasvojensa tasalle, ja tunki kielensä kurkkuuni tunkien väkivaltaisesti toisen kätensä housuihini. Hän alkoi runkkaamaan minua kovakouraisesti suudellen minua samalla, ja aloin runkkaamaan tuota unelmamunaani pitkin vedoin.

Kuulin kuinka ovi kävi, ja hätäännyin, mutta Tommi ei ollut moksiskaan vaan jatkoi kovakouraista käsittelyäni. Kuulin askeleita, ja Tommi lopetti. ”Johanna, tässä on mun kämppis Mika. Mika, tästä tytöstä mä olen sulle kertonutkin”. Mika tuli kättelemään, ja olin aivan päästäni pyörällä. Mika oli ok-näköinen vaaleatukkainen hoikka mies, jotenkin vartaloltaan muistutti adonista. Minua hävetti aivan tajuttomasti, kunnes tajusin, mitä Mika teki. Hän avasi housujaan pääni vierellä.

Tuijotin silmät suurina mitä Mika teki, ja käänsin katseeni Tommiin, joka hymyili, ja alkoi taas runkkaamaan minua. En enää ollut niin kiihottunut, olin enemmän peloissani. Mika kaivoi suurehkon peniksensä ulos housuistaan, ei aivan niin iso kuin Tommin, mutta yksi suurimmista mitä olen livenä nähnyt. Se oli puolikova, ja Mika otti minua takaraivosta kiinni, ja pakotti vehkeensä suuhuni. Vetäydyin ”En tiedä mitä te oikein kuvittelette, mutta mä en harrasta tällaista”, ”Ei mekään, normaalisti. Nyt turpa kiinni lutka ja ime”, kuului karski vastaus Mikan pehmeällä äänellä. Vastustelin, mutta Mika pakotti kyrpänsä taas suuhuni, ja alkoi nussimaan kurkkuani kuten Tommi aikaisemmin. Tommi runkkasi itseään, ja suuteli niskaani. Hän alkoi availemaan erittäin hellästi paitani nappeja samaan aikaan kun minua melkein raiskattiin hänen sylissään. Tommin sormet löysivät taas vaginani, ja hän alkoi kuiskuttamaan hellästi korvaani samalla kun sormetti minua. ”Tämä tulee tuntumaan niin hyvältä, jos vaan rentoudut vähän. Sä oot vaan niin kaunis kun sulla on kyrpä sisällä, sä oot niin upea ja tiukka, kiimainen pieni huora. Sä oot niin kiihottava, anna Mikalle mahdollisuus tuntee miten mahtava sä oot”. Tilanne oli kauhistuttava, mutta Tommin rauhoittava kuiskuttelu sai minut rentoutumaan, ja tajusin miten kiihottava tilanne oikeastaan oli. Aloin kiihottumaan tästä vaarasta, ja Tommi huomasi sen heti. ”Anna sen imeä sua itse”, kuului Tommin sanat, ja nousin seisomaan. Otin housuni pois, ja istuin Tommin syliin selkä vasten Tommin rintakehää. Otin paitani pois, ja kehotin Mikaa tulemaan lähemmäs. Otin tuon kalun suuhuni, ja aloin imemään sitä kuin pornotähti, suoraan tappiin asti. Käteni eksyivät Mikan kiinteälle pepulle, ja hetken hamuiltuani tungin yhden sormen Mikan anukseen. Mies yllättyi, mutta ei ilmeisesti kovin epämieluisasti, sillä hän alkoi murahtelemaan tyytyväisenä. Tunsin Tommin kalun kovana selkääni vasten, ja keskeytin. Nousin hieman ylemmäs, ja Tommi siirsi pikkuhousuni sivulle kun avasin pilluni hänelle. Istuin Tommin munalle, ja aloin taas ottamaan Mikalta suihin. Tommi alkoi liikutella minua edestakaisin sylissään, kostea pillu täynnä erittäin kovaa mulkkua. Näin kova Tommi ei ole koskaan ollut aikaisemmin. Aloin ratsastamaan Tommin kyrvällä imien samaan aikaan hänen kämppistään.

Olin niin kiihottunut, että laukesin nopeasti ratsastaen tuolla valtavalla mulkulla. Laukesin niin kovasti, että painauduin Tommia vasten. Huusin suoraa huutoa, ja tunsin kuinka Mika alkoi nussimaan minua rintojeni väliin.

Mika kiskaisi minut takaraivosta ylös ja painoi minut selälleni pöydälle. Mika repi märät pikkuhousuni päältäni, ja ilman varoitusta tunki kyrpänsä palleja myöten sisälleni. Inahdin, mutta Tommi oli noussut sohvalta ja alkoi työntää mulkkuaan suuhuni. Asettelin päätäni parempaan asentoon, ja aloin imemään Tommia samalla kun Mika jyysti pilluani. Vedin Tommia lähemmäs ja imin tuota herkullista kullia. Tommi alkoi hieromaan rintojani ja nussimaan kurkkuani. Raavin Tommia, ja pilluni sykki Mikan ympärillä. Mika nosti jalkani olkapäilleen, ja tuntui täyttävän pilluni yhtä hyvin kuin suurempi Tommikin. Mika nopeutti tahtiaan, tunsin raskaiden kivesten hakkaavan peppureikääni vasten, kun toiset osuivat koko ajan nenääni. Tunsin oloni niin halvaksi, mutta niin seksikkääksi.

Mukauduin Mikan liikkeisiin, nussin vastaan tuota ihanaa kyrpää. Hän riuhtaisi itsensä ulos ja laukesi vatsalleni. Tommi lopetti kurkkuni nussimisen, ja auttoi minut ylös.

Sanaakaan sanomatta Mika ohjasi minut lattialle, jossa Tommi tuli alleni. Aloin ratsastamaan Tommin valtavalla mulkulla, nopeasti sillä olin laukeamassa. Tommi antoi vauhtia lantiostani, ja näin kuinka Mikan elin alkoi taas saada verta. Laukesin väristen Tommin päällä, vittuni pumppasi kuin viimeistä päivää. Rojahdin Tommin päälle, ja Tommi silitti hiuksiani kyrpä vielä sisälläni. Yhtäkkiä tunsin toiset kädet takaani. Mika oli tullut kontilleen lattialle, ja hamuili peppuani. Tunsin Mikan terskan anuksellani, ja hän lähti työntymään sisääni. Huusin kivusta ja nautinnosta. Tommin ja Mikan valtavat kyrvät sisälläni tunsin olevani niin täynnä etten kykene liikkumaan. Mika alkoi hitaasti nussimaan persettäni, ja Tommi myötäili Mikan liikkeitä. Avoimesti huusin joka työnnöllä. Nautin niin paljon, että pelkäsin menettäväni tajunnan. Mika hieroi rintojani väkivaltaisesti samaan aikaan kun nopeutti tahtiaan. Molempien otteet muuttuivat rajummiksi, nännejäni kiskottiin, Mika puri niskaani ja Tommi raapi persettäni. Tuntui kuin minua raiskattaisiin, ja tahdoin, että se jatkui. Valtavat kyrvät sisälläni tunsin olevani niin halpa. ”Nussi mua kovempaa!” huusin Mikalle, joka totteli välittömästi. Olin laukeamispisteessä, en pystynyt kuin huutamaan. Laukesin taas, ja tunsin kuinka Tommi latasi lastinsa pilluuni. Sekuntien päästä Mika veti kyrpänsä ulos perseestäni, ja laukesi urahtaen selälleni.

Hengitimme kaikki raskaasti, orgasmin värinät estivät liikkumiseni. Rojahdin lattialle, ja miehet nousivat molemmat seisomaan. Mika lähti ilmeisesti suihkuun, Tommi katsoi minua hetken, jonka jälkeen hän heitti vaatteeni minulle, ja sanaakaan sanomatta lampsi Mikan perässä suihkuun. Minua oli käytetty hyväksi, taas. Ja se tuntui mahtavalta. Olin Tommin lutka, ja halusin olla uudestaankin. Puin, ja poistuin. Minulla oli vaikeuksia istua autossa, ja kipeä alapääni muistutti uskomattomimmista kyrvistä joita olen saanut, ja virnuilin koko matkan kuin likainen pikkulutka.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute