Herkku-puhelin
Anne saa
Zim

Olin ollut salaa todistamassa kun Anne oli pettänyt poikakaveriaan tarjoamalla pulleaa pyllyään jollekin vieraalle kerrostalomme kellaritiloissa. Tuosta tiedosta olin saanut paljon iloa. Kiristin Annelta palveluksia siitä että vaikenisin asiasta. Ensimmäisellä kerralla Anne runkkasi mäihät piccolostani ja toisella kerralla otti minulta suihin. (asia jota en koskaan unohda).

Olin ymmärtänyt että todellisuudessa Anne halusikin leikkiä kanssani sillä olin varsin neitseellinen. Anne oli päässyt puhtaalle apajalle, sillä minuun ei oltu koskettu vielä. Anne oli neljä vuotta minua vanhempi ja minä olin aivan poikanen tuolloin.

Päivällä koulussa sovimme taas iltapäivän tapaamisesta. Päätimme molemmat lintsata puolelta päivin, jotta aikaa olisi tällä kertaa riittävästi.

Enää en ujostellut Annea, sillä tiesin että Anne tiesi etten ollut mikään kellaritason rakastaja, eikä hän odottanut minulta yhtään mitään. Joku Annea kuitenkin kiinnosti minussa, ehkäpä juuri se kokemattomuus.

Anne oli pukeutunut farkkuihin ja valkoiseen paitapuseroon joka oli ihoa myötäilevä yläosastaan. Annen pylly oli paksuhko ja pyöreän pallon omainen. Kapealla vyöllä tiukalle kiristetty vyötärö korosti pyllyn kokoa ja pyöreyttä entisestään, kun vyötärölinja oli tytöllä muutenkin todella hoikka. Mielestäni Annen pylly oli iso, mutta se tehosti naisellista olomuotoa, kun vertasin alaosaa koulun lattapyllyisiin tyttöihin. Vartalotyypiltään Anne oli ehkä amatsonimainen mutta todella sirorakenteinen sellainen. Keskikokoiset rinnat pullotti napakkana puseron alla ja tiesin niiden muodon jotenkuten, sillä olinhan kerran päässyt laskemaan siemenet Annen puseron alle.

Kasvot olivat kuitenkin parasta Annessa. Soikeahkot, sirot ja hauraat kasvon piirteet yhdistettynä turpeisiin huuliin ja seksiä tihkuviin silmiin, oli se asian ydin. Pitkät vaalean ruskeat hiukset vauhtiraitoineen antoivat sen tarvittavan lisän, joka kruunasi tämän prinsessan siveellisyyden ja seksikkyyden täydelliseksi sekoitukseksi.

Jälleen kerran Anne laukaisi suorasukaisuudellaan pienimmänkin jännityksen. Hän seisoi edessäni ja napitti paitapuseronsa auki. Paljaat rinnat tulivat esiin. Ne olivat pyöreät ja pulleat, mutta eivät mitenkään isot. Nappulamaiset nännit nöpöttivät somasti pystyssä pienten nännipihojen keskellä, kuin odottaen hyväilyjäni. Anne oli paljon pitempi kuin minä ja näin ollen rinnat olivat juuri sopivalla korkeudella kasvojeni edessä, seistessämme huoneessani vastatusten.

Mitä hän odotti minun tekevän, mietin tovin. Vein käteni ihanille tisuille ja sivelin ja puristelin niitä hellävaroin. Anne taivutti päätänsä taaksepäin ja sulki silmänsä. Lämpimät, miltei kuumat rinnat olivat nyt minun. Vein huuleni rinnoille ja maistelin nännejä varovasti. En ollut tehnyt tätä sitten äitini rintojen. Tunsin nännien selvästi paisuvan huulillani ja tiesin Annenkin nauttivan tästä. Tuokion kestäneen nautiskelun jälkeen otin sirot kasvot käsieni väliin ja suutelin Annea kevyesti.

Vein käteni varovasti rehevähkölle pallopyllylle. Annen katse sameni kun hyväilin suloista pyllyä ja riisuin farmareita alas kaksin käsin, saadakseni pyllyn paljaana käsiini. Anne hymyili ja antoi kevyen suukon.

Kalu housuissani oli jo täysin valmiina.

Farkut hilautuivat vaivalloisesti alas ulkonevan pyllyn päältä ja saatoin tuntea takapuolen ihanan pyöreyden. Pikkuhousut putosivat samalla ja paljaat pakarat olivat nyt minun. Annen kädet näpräsivät vyötä auki ja kohta omatkin housuni olivat jo nilkoissa. - Mennään sänkyyn, jooko, Anne pyysi. Jännitti ihan hirveästi. - Nuole mua Timo, Anne sanoi koukistaen säärensä ja avaten aarteensa minulle. Olin luullut että nyt työntyisin Annen sisään, mutta näin ei ollutkaan.

Kuljetin huuliani Annen rinnoilta alaspäin ja suutelin napaa. Karvainen tuhero kosketti jo kohta poskeani. Tuijotin tuuheaa karvapensasta häkeltyneenä. Tuoltako se näyttää, ajattelin ja siirryin kohti unelmieni kohdetta. Häpykumpu oli tiheääkin tiheämmän karvan peitossa. Annen pillunkarvat olivat miltei mustat ja ihailin katseellani niitten suunnatonta rehevyyttä. Tunsin aisteillani ihanaisen pillun tuoksun joka voimistui viedessäni huuliani lähemmäs tuota ihmepensasta.

Annen käsi kiertyi kyrpäni ympärille juuri kun pääsin huulillani pillunviivan yläosaan. Pikkuinen pillu avautui katseelleni ja tunsin nenässäni ihanaisen naisen tuoksun. Se tuli Annen paljaasta pillusta. Asetuin jalkojen väliin tarkastellakseni viivaa nyt lähietäisyydeltä. Se oli kaunis. Nuuskin hellästi Annen pillun tuoksua. Suloinen vittu oli kuin keväinen kasteinen marja. Sen neitseellinen tuoksu jännitti jouseni paksuksi ja kireäksi tapiksi.

- Nuole jo Timo, nuole, Anne sanoi tuskastuneen oloisesti. Anne alkoi voihkia, viedessäni suutani vitulle. Aloin nuolla sitä. Se kastui nopeasti, lutsuttaessani viivaa väliin nuollen, väliin imien. Kohta Anne käännähti selälleen kyynärpäittensä varaan ja puski vittuaan yhä voimakkaammin suutani vasten.

Nappimainen klitoris oli jo työntynyt ulos kireästä hilloviivasta ja kun nuolaisin siitä, tyttö värähti voimakkaasti. Anne voihkaisi kimeästi ja jännittyi kaarelle kuin jousipyssy. Vedin pyllynpuolikkaat kasvojani vasten, jatkaen yhä lipomistani.

Nuolin vittua keskittyen nyt vain häpykieleen, Annen alkaessa kiemurrella, puolelta toiselle pyllyään vatkaten. Olin täysin vitun huumassa ja imin ja nuolin sitä kuin vaiston ohjaamana. Uhkean muotoinen pylly kiersi hitaasti laajaa ympyrää, Annen puskiessa sitä yhä kasvojani vasten. Annen läähätys kiihtyi kun vein sormeni pyllynreiälle.

- Työnnä se miun pyllyyn, Anne voihki hengästyneenä. Ujutin sormeani pyllyyn, Annen auttaessa puskemalla peräsuoltaan ulospäin. Jännittynyt vartalo jäykistyi kivikovaksi ja pillu työntyi suutani vasten, kun sormeni upposi Annen lämpöiseen peräsuoleen. En ollut uskoa tätä todeksi. Tykkäsikö tämä todella tästä, ajattelin, kun sormeni oli jo syvällä Annessa.

Lipsutin pillua ja työntelin sormeani nyt Anneen, kun Anne antoi itsensä tulla. Se tuleminen oli sähköinen. Pillu litisi suussani ja sormeni työntyi syvälle pyllynreikään, kun Anne kirkaisi kimeästi, pyöräytti pyllyään ja vatkasi sitä kuin huumattuna vasten märkänä litisevää naamaani.

Tunsin Annen sormien tarttuvan kullini päähän. Tämä liikutti esinahkaa lyhyin liikkein edestakaisin ja samassa ruiskahti. Anne voihki raskaasti orgasmissaan, kun samanaikaisesti kuuma kullini tykytti sykäyksittäin lämpöistä mäihää tytön kämmeneen. Kohta sormeni pullahti ulos Annen peräsuolesta ja Anne pyörähti irti suustani, lysähtäen sängylle posket punaisina hehkuen, unohtamatta kuitenkaan kyrpäni lypsämistä. Mäihä pulpahteli Annen kätöseen maatessamme vierekkäin uupuneina sängylläni. Viimeiset runkkaukset tekivät jo kipeää.

En ollut vielä saanut nussia naapurin Annea, mutta tiesin sen päivän vielä koittavan. Anne oli mennyt jo kotiinsa ja jäin kertaamaan uskomattomia tapahtumia. Silti olin vieläkin neitsyt.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute