Herkku-puhelin
Vaimoni ystävät
se jääköön salaiseksi

Olen ollut vaimoni Tiian kanssa nyt 2 vuotta naimissa. Olemme melko nuoria, Tiia 25 ja minä 27. Eräänä viikonloppuna Tiia lähti äitinsä luo kylään. Jäin yksin kotiin, koska anopin seura ei kiinnosta.

Viikonlopun suunnitelmana oli maata tv:n edessä. Yhtäkkiä ovikello soi. Menin boxereillani avaamaan. Oven edessä seisoi Tiian ystävät, Henna ja Mari.
"Onks Tiia jossain?" Mari kysyy.
"Se on mutsinsa luona", vastaan.

Huomaan että Hennan katse hakeutuu boxereideni suuntaan.

"Voidaanks me tulla hetkeks sisään?" Henna kysyy.
"Siitä vaan." Vastaan.

Istumme keittiössä juomassa kahvia. Mari lähtee käymään vessassa. Huomaan kuinka Henna vilkuilee minua koko ajan.

"Tekiskö sun mieli?" Kysyn.
"Öh... Niin mitä?" Henna kysyy.

En vastaa vaan kierrän pöydän ympäri tytön taakse. Mitä olen tekemässä? Tartun Hennan rinnoista ja pyörittelen niitä käsissäni. Henna kääntyy tuolilla ympäri ja vetää boxerini alas. Hän tarttuu sojottavaan elimeeni ja tunkee kurkkuunsa. Olen kuullut kavereiltani että Henna on aivan mahtava suihinottaja.

Mari seisoo oven suussa katselleen touhujamme. Nostan Hennan pään ylös ja rupean riisumaan häntä. Toppi ja shortsit lentävät lattialle. Avaan rintsikoiden hakaset hitaasti. Eteeni pulpahtavat suuret rinnat joiden nännit ovat kovettuneet. Menen polvilleni Hennan eteen ja hieron hänen pilluaan pikkareiden läpi. Hän tuntuu kostealta. Sitten käännyn Marin puoleen. Riisun hänetkin.

Kuljen Tiian ja minun makuuhuoneeseeni ja käsken tytöt makaamaan sängylle. Sormitan ja nuolen Maria ja Henna nuolee kyrpääni. Mari on lähellä huippuaan, joten hiljennän tahtia.

"Tuu mun sisään, pliis" Mari huokailee.

Henna päästää kyrvästäni irti ja tungen sen suoraan Marin pohjaan asti. Nussin voimakkaasti kunnes Mari laukeaa.

"Putsaa mun kyrpä", sanon Marille.
Tyttö tottelee ja nuolee kyrpäni siistiksi.

Henna on katsellut hetken vieressä sormittaen itseään. Käännän hänet mahalleen sängylle ja kokeilen perseen reikää. Sormitan hetken yhdellä sormella ja työnnän sitten toisen sisään. Sitten otan munani ja työnnän sitä sisään. Joudun hetken työskennellä saadakseni sen reikään. Tällä välin Mari on jo heräillyt ja mennyt Hennan eteen. Hennan pää on Marin häpyhuulien välissä ja Marilla on kovat paikat ettei laukea heti.

Panen Hennaa peppuun. Vähän puristaa, mutta ei se haittaa. Mukavalta se tuntuu. Käännän Hennan kyljelleen jotta Mari voi sormittaa häntä toiselta puolelta. Henna saa pian räjähtävän orgasmin, minäkin saan melkein heti sen jälkeen.

Mari ja Henna häipyvät vähin äänin. Tiia ei ole vielä kuullut tästä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute