Herkku-puhelin
Vaimoni halusi vierasta
Sumpparallaa

Swinger-clubilla

Olin huolellisesti valmistautunut tulevaan iltaan käymällä manikyrissä, ja kampaajalla. Vedin ylleni mieheni Maken edellispäivänä ostaman läpikuultavan minimekon. C-kupin rinnat erottuivat selvästi sillä rintojen kohta oli tehty mustasta verkkokankaasta. Vedin vielä korkeakorkoiset nilkkurit jalkaan, ja suuntasin sitten hotellimme allasbaarin aurinkovarjon alle yhdelle drinksulle.
Vaikka tässä saksalaisten suosimassa espanjalais-hotellissa suurin osa naisista otti aurinkoa yläosattomissa, ja minimaalisissa stringeissä tunsin kuinka miesten katseet pyyhkivät pitkin kroppaani. Asuni oli kyllä yliampuva auringon vielä paistaessa täysillä, mutta tiesin että reilun tunnin päästä tämän saaren ylle laskeentuisi päiväntasaajan tumma samettinen yö.
Make saapui suoriin prässättyihin housuihin sonnustautuneena. Kauluspaita oli taitettu siististi oikean olkapään päälle. Katsoin nelikymppistä pitkääkomeaa miestäni, ja tiesin altaalla olevien naisten katsahtavan samaan suuntaan. Olimme seksikäs pari. Ei mitään himourheilijoita, mutta kunnostamme ja ulkonäöstämme huolta pitäviä ihmisiä. Make tilasi oluen, ja suunnittelimme iltaamme. Tänään Make ei aikonut olla aisurina, sillä uudessa Swinger-clubilla oli tarkoitus kokeilla viiden tai jopa kuuden ryhmäorgiaa. Uusi paikka oli paikallisten, eli espanjalaisten, kolmikymppisten suosiossa.

Siirryimme taksilla lähemmäs Swinger-clubia minun istuessa etupenkille. Viisissäkympissä oleva taksikuski hipaisi vasenta etureittäni kokeeksi,ja kun en vastustellut, hän hivutti sormiaan yhä enemmän kostuvaa pilluani kohti. Ennen taksiin menoa olin riisunut pikkarini pois, mutta en halunnut että minua vielä sormetettaisiin, joten siirsin yli-innokkaan taksikuskin käden pois sen jälkeen kun hän oli saanut sormenpäänsä kostutettua kiimapillussani.

Syötyämme kevyen illallisen, suuntasimme clubillemme. Otimme Vaatekaapin avaimen, ja Maken heitettyä sinne vaatteensa siirryimme pikasuihkuun. Varoin kastelemasta hiuksiani sillä aikaisemmin kampaajallani ottama kampaus oli tehty seksikkääksi. Hiukseni oli nostettu ylös, mistä vaaleita hiusrantuja laskeentui alas olkapäilleni.

Tilasimme drinkit, mitkä tarjoiltiin muovituopeista. Toki drinkit olisi hienoihin laseihinkin saanut, mutta niitä ei olisi saanut ottaa touhupuolen poreammeeseen.
Pari kolmikymppistä pariskuntaa paneskeli rauhallisesti poreammeessa. Istuin Makea vastapäätä siemaillen drinkkiä,ja välillä suudellen. Runkkailin samalla Maken kivikovaa kyrpää hitaasti. Olimme olleet poreammeessa kymmenisen minuuttia kun tunsin vieraat sormet alaselässäni. Kumarruin suutelemaan Makea niin, että perseeni kohosi lähelle vesirajaa. Levitettyäni hiukan lisää jalkojani tämän vieraan miehen sormet aloittivat taitavan sormettamisen pillussani. Hetkeä myöhemmin miehen toisen käden peukalo aloitti anusaukkoni ympärillä pyörimisen, ja lopulta peukalo upposi liukkaaseen anukseeni. Noin kolmikymppinen espanjalaismies olisi siltä seisomalta pannut minua, mutta en antanut panna ilman kumia joita oli kyllä kiitettävästi saatavilla lähes joka seinämällä. Tosin ns herrasmiessääntöihin kuului ettei poreammeessa kukaan heitä spermoja,e ei ilman kumia, eikä kumin kera.

Poistuimme poreammeesta suihkun kautta,, ja puimme seksikkäät asumme päälle. Makella oli miesten stringit, joissa oli edessä seeprakuviointi.
Heti poreammeen vieressä oli hierontapöytä missä makasi pienirintainen, ehkä kolmikymppinen hoikka blondi, jota kaksi miestä hieroi. Mieheni ei nähnyt selkäni takaa mitä tapahtui, joten vaihdoimme paikkaa niin, että Make seisoi nyt edessäni. Kun Make selitti että nyt tätä naista panee ilmeisesti sen kundikaveri perseeseeen ilman kumia tunsin pilluni kostuvan lisää niin, että oli vain hetken kysymys kun kiimanesteitä olisi jo valunut alemmas minimekkoni helmaa. Jälleen tunsin vieraat sormet pakaroillani, ja toiset vasemmalla rinnallani. Annoin Makelle merkin, että hän voisi halutessaan kosketella hierottavana ollutta naista joka edelleenkin oli nelinkontin hieronta-alustalla.
Maken siirryttyä kylkimakuulle sormettamaan tätä naista aloitti tämä Maken kyrvän armottoman runkkaamisen. Jotenkin Make, huolimatta 187 senttimetrin pituudesta, ja liki sadan kilon painosta, onnistui keploittamaan itsensä naisen alle niin että hän pystyi sormettamaan ja nuolemaan naisen täysin posliiniksi ajamaa kiimapillua. Pystyin vielä keskittymään Maken touhuja siihen saakka kun tämä nainen aloitti Makelta suihinoton jonkun uuden miehen pannnessa tätä perseeseen, nyt kondomin kera. Huoneen täytti nopeasti seksin tuoksu, ja naisen perseeseen panemisesta lähtevä litinä kun tämä uusi mies pani apinanraivolla takaapäin. Jokaisella työnnöllä naisen perseestä valui tämän miehen heittämää spermalastia ulos naisen sisäreisille.

Kallistuin eteenpäin niin, että pystyin puristelemaan Maken palleja naisen yhä runkatessa ja imuttaessa mieheni kyrpää. Ummistin silmäni kun tunsin jonkun levittävän hierontaöljyä pakaroitteni väliin, ja lopulta anukseeni. Hapuilin taakseni varmistaakseni kyrvän koon, ja etenkin että sen suojaksi oli vedetty kortsu. Miehen kalu oli suunnilleen Maken kyrvän mittainen, eli n. 17 senttimetriä, mutta Maken kalua paksumpi. Kyrpä upposi anukseen yllättävän kivuttomasti, mitä saattoi auttaa se, että joku oli alkanut sormettaa mun kuumaa, kosteaa ja liukasta pillua. Eikä sinne pilluuni työnnetty pelkästään yhtä sormea, vaan siinä taisivat olla miehen kaikki viisi sormea, sillä tunsin miehen rystysten hakkaavan klitoristani jokaisella kämmenen työnnöllä.

Mies joka pani minua perseeseen oli tuloillaan, ja ehdin hihkaista että haluan että hän laukeaa pakaroilleni. Mies veti nopeasti kyrvän ulos, ja kortsun pois. Minun tarvitsi vain puristaa pari kertaa tämän miehen palleista kun hän laukesi pakaroilleni ja pitkin selkääni.
Ilmeisesti pilluani runkannut mies oli äskeisen kaveri, sillä miehet poistuivat samanaikaisesti kohti poreammetta.

Annnoin hengitykseni tasoittua, ja suuntasin jälleen huomioni Makeen jonka päällä äskeinen nainen nyt ratsasti. Make puristeli tämän naisen pakaroita ja a-kupin rintoja vuoronperään. Siirryin lähemmäs Makea jotta pääsin nuolemaan naisen rintoja,ja koskettamaan tämän litisevää pillua.
Jouduin keskeyttämään hetkeksi puuhani sillä tunsin kuinka minua siirrettiin sivummalle kahden miehen voimalla. Hellästi, mutta määrätietoisesti. Toinen miehistä asettautui mieheni viereen makaamaan selälleen, ja toisen aloittaessa levittämään lisää aurinkoöljyä pakaroitteni väliin kipusin ratsastamaan miehen paksun kyrvän päälle.

Huolimatta hiukan hankalasta asennosta pääsin suutelemaan välillä Makea ja tämän kyrvällä edelleenkin ratsastavaa naista. Mies allani laukesi turhan nopeasti, eikä mennyt kuin hetki niin toinenkin mies laukesi, nyt sisääni syvälle anukseeni. Ilmeisesti mies ei ollut käyttänyt kortsua, tai se oli hajonnut panemisen aikana sillä tunsin selvästi spermaruiskun sisääni, ja se kuinka spermaa alkoi tippua sisäreisilleni.

Mieheni huohotti siihen malliin että hän oli laukeamassa, joten lopetin kylmästi hänen touhut kehoittaen keskittymään hetkeksi minuun , sillä en ollut vieläkään kertaakaan lauennut sinä iltana.
Vedin Maken kyrvästä kortsun pois,ja asettauduin ratsastamaan. Tuskin olimme edes aloittaneet, kun yllätyksekseni tunsin jonkun yrittävän työntää järkyttävän paksua ja pitkää kyrpää vittuuni Maken kyrvän kanssa saman aikaisesti. Ehkä järkeni vain sumentui siinä vaiheessa kun Maken kyrvällä ratsastanut nainen alkoi puristelemaan ja suutelemaan rintojani, että en kunnolla huomannut että nyt kaksi kyrpää oli eka kertaa yhtäaikaisesti pillussani. Make sanoi, ettei hän voi alimmaisena oikein liikkua, mutta se ei häntä haittaisi. Takaapäin nussiva mies pääsi rytmiin, jota nyt persettäni sormettava mainen säesti. Järki sumeni entisestään kun tunsin tämän naisen kielen anusaukollani, ja tovin kuluttua kielettämässä sinne. Vaikka Make oli ollut liikkumattomana hän laukesi ensinmäisenä. Minä laukesin yhtäaikaisesti takaapäin nussivan miehen kaa. Ehdin kuulla kortsun vetämisestä lähtevän maiskahduksen ennen kuin valtava lasti spermaa syöksähti jälleen pakaroilleni ja aina hiuslatvoille saakka. Olin aivan uuvuksissa Maken puolikova kyrpä yhä sisälläni kun meidän kanssa sekstaillut nainen alkoi levittään spermaa selältäni pakaroitteni väliin. Se oli yksikiihoittavimmista kokemuksista kun tämä sirosorminen nainen aloitti perseeseen sormettamisen lisäten nopeutta, ja samalla sormien määrää anuksessani. Laukesin uudelleen, enkä lopulta tiennyt kuinka monta sormea nainen oli perseeseeni työntänyt, mutta se oli fantastista. Maken kyrpä oli uudelleen seisokissa, mutta hän halusi runkata spermat rinnoilleni, joten menin selinmakulle hierontapöydälle, ja Make asettautui polviseisontaan vatsani päälle. Kun Makelta tuntui laukeaminen kestävän, aloin puristella tämän palleja, ja samalla työnsin yhden pillussani kosteuttaman sormen Maken anukseen. Homma toimi, ja Maken spermat lensivät rinnoilleni, kasvoilleni, ja nyt menetetylle kampaukselleni missä oli sekä mieheni spermaa, että muukalaisen.
Emme jääneet enää pitemmäksi aikaa sillä touhu clubilla muuttui liian paljon periaatteeksi, että kaikki panee kaikkea.

Nyt työhommien takia tulee clubiin muutaman vikon tauko, mutta ei makeaa mahan täydeltä, sillä tällaisia clubeja on muuallakin euroopassa, mutta tämä paikka voitti muut siisteydellään, ja fiksujen ihmisten määrällä.
Ja turha kysyä missä tämä clubi sijaitsee, mutta sen verran voimme paljastaa ettei Manner-Espanjassa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute