Herkku-puhelin
Toimistossa TV
Katri-trans

Toimistossa.

"Mieheni" Asko kutsui minut taas naitavakseen Hki:n keskustassa olevaan asuntoonsa perjantai-illaksi. Pakkasin reppuuni asusteeni mukaan ja illansuussa tulin asunnolle, vaihdettiin kuulumisia ja kävin pesemässä itseni puhtaaksi.

Asko halusi että puen ylleni mustat sukkanauhaliivit, saumasukat, stringit, rintaliivit mutta ei mitään muuta. Ihmettelin vähän että eikö hän haluakaan että laitan korkkarit ja peruukin kuten yleensä.
Vaihdoin asut toisessa huoneessa ja tulin sitten olohuoneeseen jossa Asko odotteli minua vaatteet päällä (yleensä hän on riisuuntunut jo alasti tuossa vaiheessa) ihmettelin että eikö hän haluakaan naida? Asko sanoi että että hän on järjestänyt minulle yllätyksen ja komensi minua laittamaan takaisin farkut, paidan ja muutkin vaatteet ylleni sillä nyt lähdetään seikkailemaan.
Ihmettelin vähän mutta ajattelin että jotain kivaa on varmasti tiedossa, laitoin normaaliasut seksiasujen päälle ja otin reppuni selkään ja lähdimme ulos, menimme autolla n.10km kunnes olimme yhden firman konttorille, olin vähän ihmeissäni mutta Asko sanoi että ei mitään huolta mistään, kaikki järjestyy.

Asko avasi oven ja tulimme konttorin yläkerran pieneen kahvitilaan, ketään ei näkynyt mitään ja Asko sanoi että ota nyt päällysvaatteesi pois, tänne ei tule ketään ulkopuolisia kiitos perjantai-illan. Ajattelin että Asko haluaa leikkiä sihteerileikkejä ja on onnistunut varaamaan siihen kyllä tosi kivan ympäristönkin, heitin päällysvaatteet pois ja Asko komensi minut laittamaan ylleni mustan minihameen ja topin + peruukin ja korkkarit. Puettuani Asko sanoi että no niin sinähän näytät oikein kivalta lutkalta joka taitaa olla vähän kyrvän puutteessa...sanoi että niin kyllä olen ja menin Askon luokse ja hyväilin hänen etumustaan, Asko otti käteni pois ja sanoi että EI koske, hän otti minua kädestä kiinni ja vei eteenpäin konttorin käytävälle kunnes olimme (ilmeisesti johtajan) huoneen ovella koska se oli ainut ovi jossa oli perinteiset "liikennevalot" Asko sanoi että painahan nappia, hän lähtee käymään vielä autolla mutta tulee sitten kyllä takaisin. Ihmettelin vähän mutta painoin nappia ja hämmästyin kun summeri näytti vihreää valoa, Asko lähti kävelemään ja sanoi että mene nyt katsomaan yllätystäsi.

Avasin oven varovasti ja kuulin miesäänen sanovan että peremmälle vaan Katri, olenkin jo odottanut sinua. Lähdin kävelemään kohti huonetta korkokenkieni kopistessa kiihottavasti parkettilattiaa vasten. Ison toimistopöydän takana oli ihan mukavannäköinen hieman vanhempi herrasmies joka kehui ulkonäköäni ja pyysi tulemaan pöydän taakse.
Tein työtä käskettyä ja kävelin lanteet keinuen miehen luokse pöydän taakse, huomasin että hänellä oli tietokoneen näytöllä minun kuvagalleriani jonka käyttöoikeudet olin Askolle antanut. Mies esitteli itsensä Juhaniksi ja sanoi että hän on tässä katsonut kiihottuneena kuviani ja odottanut että milloin saavun paikalle. Sanoin että tässähän nyt olen ja Juhani pyysi minua nojaamaan isoa pöytää vasten ja pyllistämään että hän voi nauttia näkymästä, tein työtä käskettyä ja työnsin pyllyäni oikein herkullisesti esille.

Tunsin kuinka käsi meni minihameeni alle ja löysi stringin narun peppuvaostani, "nartullahan on kiimaiset asut päällä" Juhani sanoi ja tunsin kuinka sormet siirtyivät peppureiälleni tekemään pyörivää liikettä. Sitten hän tuli taakseni ja hän nosti minihameen lanteilleni ja sanoi että ompa huoramaiset stringit, läpsäyttää pari kertaa avokämmenellä persettäni ja laski stringit nilkkoihini, tunnen hengityksen pyllyni lähellä ja Juhani kehuu persettäni kiimaiseksi, seuraavaksi tunnen kuinka hän alkaa nuolla pyllyäni reiän läheltä ja kysyy että "haluaako narttu että nuolen reiän märäksi" vastaan että tuntuu niin ihan kiimaiselta, työnnä kieli sinne sisälle ja Juhani tekee työtä käskettyä ja kieli tunkeutuu reikääni sisälle.
Voihkin kiimasta ja Juhani lopettaa nuolemisen ja työntää sormeaan sisälleni, tuntuu aivan ihanalta kunnes Juhani lopettaa ja sanoo että "sinähän taidat olla oikein kunnon kiimassa narttuseni mutta takaan että siihen saadaan lääkettä".
Juhani komentaa minut nyt polvilleni lattialle ja käskee kaivamaan housustaan kyrvän esille, huomaan housussa pullistuman ja avaan vyön ja lasken housut alushousuineen alas ja varsin kohtuullinen kalu ponnahtaa ylös puolikovana.

"Lutkuta se kovaksi narttu" komentaa Juhani ja näen pienen touhutipan kalun päässä ja otan kalun varovasti ja hitaasti huulieni väliin. Kuulen raskaan huokaisun ja Juhani komentaa minut ottamaan miehuutensa kokonaan suuhun, teen työtä käskettyä ja otan paisuvan kullin kokoaan suuhuni ja tunnen kuinka Juhani ottaa niskastani kiinni ja rupeaa tekemään naintiliikettä.
Kulli paisuu kivikovaksi ja katson häntä kiimaisesti samalla kun lutkutan kalua, Juhani ottaa kalunsa pois suustani ja komentaa minut selälleen suuren pöytänsä päälle. Nousen ylös ja riisun minarin ja stringit kokonaan pois jalastani ja menen selälleni makaamaan isolle pöydälle ihan pöydän reunalle. Juhani komentaa minua "levitä reitesi senkin irstas huora" nostan jalkani hieman ylemmäksi ja levitän reisiäni eroon toisistaan. "Ompas hyvät näkymät, sormeta limaista lutkanreikääsi" kostutan sormeani suussani ja vien sormen reiälleni ja työnnän sen sisääni..."Runkkaa lutkanreikääsi" Juhani komentaa ja näen kuinka hän runkkaa hitaasti kyrpäänsä ja nauttii näystä edessään...työnnän toisenkin sormeen sisääni ja oikein tärisen kiimasta kun ajattelen jo että saan kohta kovan kalun sisääni.
Pyydän Juhania että "nussi minua tuolla kiimaisella kyrvälläsi nyt". "Pitäähän huoraa nussia kun se kerran on noin kiimassa" sanoo Juhani ja tulee lähelle ja työntää kyrvän hitaasti posliinireikääni ja aloittaa rauhallisen nussimisen.

Tunnen kuinka kova kalu liikkuu kiimaisessa reiässäni edestakaisin ja Juhani työntää kätensä rintaliivieni sisään ja hieroo rintojani ja pyörittää sormillaan nännejäni jotka ovat nekin kovana. Juhanin hengitys alkaa kiihtyä ja hän sanoo että nyt häneltä tulee, hän työntää kalunsa aivan pohjaan saakka ja pysäyttää nussimisliikeensä ja tunnen kuinka kalu nytkähtelee ja suihkuttaa lämpimän sperman syvälle peppureikääni miehen ynistessä hyvää oloaan.
"Kylläpäs oli ihana varvi" Juhani sanoo ja vetäytyy pois reiästäni, oma kyrpäni on myös räjähtämäisillään mutta Juhani sanoo että "sinun laukeamisesi ei ole vielä vuorossa". Olen edelleen selälläni pöydällä kiimassa ja Juhani rupeaa ottamaan korkokenkiäni pois jalasta, kysyn että mitä hän meinaa tehdä? Juhani sanoi että nyt sinulle lutkaseni vaihdetaan vaatteet. Juhani riisuu sukkani pois jalasta ja sanoo että riisu itsesi alastomaksi. Teen työtä käskettyä ja hetken päästä olen aivan alasti konttorihuoneessa.

Juhani ottaa esille laatikostaan mustan pitsikorsetin ja verkkosukat ja komentaa minua laittamaan ne päälleni. Puen kiimasta täristen verkkosukat jalkaani ja ylleni korsetin ja kiinnitän sukkanauhat sukkiin. Tämän jälkeen Juhani antaa minulle taas peruukkini ja komentaa laittamaan korkkarit takaisin jalkaan koska konttorissa nartut käyttävät AINA niitä, laitan korkkarit jalkaani ja Juhani kaivaa mustat pitsihipsterit ja laittaa ne jalkaani ettei spermat valu pitkin konttoria narttuhuoralta.
Juhani vie minut huoneenstaan ulos ja komentaa minua menemään käytävän päässä olevaan saunatiloihin, hän tulee kohta itse perästä. Lähden kävelemään kiimoissani kohti käytävän päätä ja tunnen kuinka lämmin sperma alkaa valua nussitusta pyllystäni pitsihipstereihin.
Menen ovelle ja avaan sen, eteeni paljastuu takkahuoneen tapainen huone jossa on 2 miestä odottamassa alasti nahkasohvalla....jatkuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute