Herkku-puhelin
Vain yhden kaula-aukon tähden
Stadin Aarre

Tämä tarina on tosi.

Kun työporukassa pitää ottaa valokuvia, niin homma jää minulle. Aina kaikissa juhlatilanteissa ja muissa tilaisuuksissa minä olen se, joka ottaa kuvat. En ole mikään huippukuvaaja (jonkin verran osaan kuvia käsitellä) eikä minulla nyt ole mikään ihmeellinen kamera (halvahko järjestelmäkamera), mutta ei muitakaan ole, joten minut tehtävään valitaan. Räpsin sitten kuvia kuin mikäkin paparazzi ja valitsen/käsittelen niistä parhaat yleiseen jakoon. Niinpä, kun töissä vanha tervaskanto Jorma oli jäämässä eläkkeelle, jäi kuvien ottaminen hänen kahvitustilaisuudessaan taas minun kontolleni. Tuttuun tyyliin pyörin väen joukossa ja napsin kuvan sieltä, toisen täältä. Ensin viralliset poseerauskuvat ja sitten vapaat toimintakuvat. Kaikkiaan noin neljäkymmentä kuvaa tuli silloin otettua.
Kahvitus oli ollut ohjelmassa päivän viimeisenä, joten kuvien käsittely jäi kotihommiksi kannettavallani. Istahdin siis sohvalleni kannettava sylissä ja aloin ladata kuvia kamerasta. Yleensä aika tylsää hommaa, josta en niin välitä, mutta jonkin sortin ammattiylpeys kai pakottaa käymään kuvat läpi. Normaali syksyinen illanvietto. Vaimo istui pöydän ääressä lukemassa jotain puutarhalehteä ja suunnitteli mitä muutoksia puutarhaan seuraavaksi kesäksi. Minä haukottelin ja venyttelin koneen äärellä. Tällä kertaa siis kuvia käsitellen.
Punaisia silmiä melkein joka kuvassa, pari tärähtänyttä tai muuten huonoa kuvaa, jotka tuhosin. Siis normaalia aineistoa - pitkäveteistä. Sitten eteeni tuli kuva, jossa ensi silmäyksellä näin Jorman varsin vääristyneet kasvot - hymyäkö lie yrittänyt - huonolla menestyksellä. Ei varmaankaan pitäisi, jos pistäisin tämän julkiseen jakeluun ajattelin. Pois vain tällainen...mutta hetkinen!
Katseeni kiinnittyi siihen mitä muuta kuvassa oli. Hieman taaempana Jorman takana oli pöydän ääressä kaksi naista tutkimassa eläkkeelle läksijän lahjoja. Ilmeisesti siinä oli joku kirjantapainen. Tunnistin naiset heti Sannaksi ja Tiiaksi. Mukavia ja viehkeitä tapauksia kummatkin. Sanna oli kylki kameraan päin ja hänen upean muhkeasta farkkupepustaan sai hyvän sivuprofiilin. Sen näkeminen aiheutti aina sydämmentykytyksiä! Ja mieleen palautui aina se hetki, kun hän pyllisti minua kohden ottaessaan jotain jääkaapista kireät farkut takapuolta nuollen. Silloin kun olisi ollut kamera kohdalla. Niin monta kertaa olen unelmoinut pääseväni häntä takaapäin lykkimään.
Mutta tälläkertaa katseenvangitsija ei ollutkaan Sanna vaan Tiia. Hän oli kuvassa rintamasuunta kameraan päin kumartuneena ja nojaten pöydällä oleviin käsiinsä. Asento paljasti hänen kaula-aukostaan upean näyn hänen rintoihinsa. Kädet olivat vielä siten sopivasti, että puristivat rintoja vähän yhteen.
Tunsin taas tutun himon tunteen - sydän pamppasi muutaman ylimmääräisen kierroksen, kurkussa tuntui pala ja housut alkoivat pikaisesti tuntua ahtaalta. Se sai myös kannettavani heilahtamaan. Tiia oli juuri sellaisessa asennossa, että olisi pitänyt päästä painamaan jäykkä kalu hänen persettään vasten, painautua häneen kiinni ja puritella noita upeita tissejä.
Hätäisesti katsoin vaimoani, mutta hän keskittyi lukemiseensa. Sitten pikaiset vilkaisut ympärille. Ei kai kukaan naapuri näkisi ikkunoiden läpi. No ei tietenkään, mutta tuli jotenkin käsi keksipurkissa tunne. Keräsin siis itseni ja vaihdoin vähän asentoa.
Hieman vapisevin käsin zoomasin lähemmäksi tissivakoa. Suuremmaksi ja suuremmaksi kunnes Tiian rinnat täyttivät kuvaruudun. No huh,huh! Kuva ei olisi voinut olla täydellisempi, vaikka olisi pyytänyt Tiiaa poseeraamaan. Tai ainakin siltä minusta tuntui. Noiden väliin kun saisi lykkiä! Penikseni kasvoi niin suureksi, kun se housujen puristuksessa nyt pystyi kasvamaan. Tätä kuvaa ei julkaistaisi, mutta en myöskään sitä tuhoaisi. Se saisi jäädä koneelle tarkempa tarkastusta varten - useampaa sellaista.
Hölmöähän se oli. Kyseessä oli vain kuva ja helposti netistä löytyisi paljon seksikkäämpiäkin kuvia. Mutta tällainen minä olen. Yllättävä seksuaalinen havainto tai tilanne ja minulla on pikaisesti pakkomielle päällä. Nyt minulle muodostui eräänlainen pakkomielle Tiian rinnoista. Tiesin sen heti, että niitä olisi tiirailtava luonnossa tarkemminkin ja kuvaa läähätettävä useita kertoja.
Minulla menee vaimoni kanssa erittäin hyvin. Yhteiselo on mukavaa ja seksi erittäin tyydyttävää. Silti en häpeä tunnustaa, että vieraat naiset saavat minut kiihottumaan. En ole hävennyt tunnustaa sitä vaimollenikaan. Toisaalta hänen unelmansa on, että saisi rakastella kahden miehen kanssa. Tätä emme ole vielä saaneet toteutettua, mutta olen antanut vaimolleni ns. vapaat kädet. Kahdesti hän on tätä avioliittomme kanssa käyttänytkin ex-heilojensa kanssa, mutta siis molemmat erikseen. Minua tuo ei haittaa, mutta kun kuulemma toinen vielä nuolee niin hyvin, niin enhän minä voi vaimoltani sellaista kieltää! Vastavuoroisesti vaimoni on antanut minulle vapaat kädet, mutta tuolloin en ollut vielä kertaakaan kyseistä etua käyttänyt. Enkä uskonut koskaan käyttävänikään. Enkä siis nytkään suunnitellut hyppääväni sänkyyn Tiian kanssa vaan ainoastaan vilkuilevani hänen sulojaan.
Niinpä seuraavat viikot ja kuukaudet keksin töissä mitä oudoimpia syitä miksi sain käydä Tiian työpisteellä. Siitä oli hyvä tiirailla rintoja alaviistoon, kun hän istui tietokoneensa äärellä. Kunpa vain olisin päässyt puristelemaan niitä! Tarkkailin myös miten hänen rintansa värähtelivät hänen kulkiessaan käytävillä. Tai miten hänen farkkupeppunsa (ei Sannan pepun veroinen) keinui askelten tahdissa.
Hetkinen! En ole vielä kuvaillut minkälainen Tiia on. Hän on yli kolmikymppinen - ehkä kolmevitonen, juuri kouluikäisen pojan äiti. Naimisissa joskin sain kuulla seuraavien kuukausien aikana, että oli eronnut miehestään. Olen aina pitänyt häntä hieman "gootahtavana" eli hän pukeutuu yleensä aina mustiin ja hänellä on korpin mustat hiukset. Vaalea iho ja maalatut huulet pienen suun ympärillä. Ohutsankaiset silmälasit terävän nenän yläpuolella kehystävät hänen kauniita sinisiä silmiään.
Hän on kohtuullisen lyhyt, no ainakin minun mielestäni, kun olen itse yli 185 senttinen. Hän on siis alle 160 senttiä. Pyöreyttä on, mikä on mielestäni naiselle aina positiivista. Takapuoli näyttää hyvältä kireissä farkuissa ja rinnat siis ovat sopivan suuret. Eivät nyt vaimoni f-kuppikokoa, mutta kyllä niitä mielellään kourissaan puristelisi. Hänellä tuntuu olevan aina tyttömäinen virnistys - etten sanoisi hieman kaksimielinen ilme ja tuntuu aina olevan iloinen. Ei nyt mitenkään räiskyvä nauraja, mutta hymy herkässä, paljastaen valkean hammasrivin ikeniä myöten. Tuossa kai hänestä nyt tärkeimmät faktat.
No niin. Muutaman kuukauden pakkomielle minua siis vaivasi eli Tiian aktiivinen tirkistely. Näin hänestä jopa muutaman eroottisen unen. Harmittavasti sitä vaan yleensä herää kalu jäykkänä, juuri kun unessa päästään toimintaan. Talven myötä tunne kuitenkin hiljalleen haalistui ja keväällä ja kesän lähestyessä, asia oli jo melkein unohtunut. No. En minä tietenkään sitä tissikuvaa koskaan unohda, mutta se ei pyörinyt mielessäni.
Niinpä Tiian tirkistely ei ollut päällimmäisenä mielessäni, kun kuulin hänen juttelevan työkaverini Maken kanssa toukokuun loppupuolella. Puhe koski muuttoapua ja ilmeisesti hommaan tarvittavaa neljättä miestä. Paiskin töitä samaan aikaan koneeni äärellä, joten en aluksi kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota, mutta sitten kuulin Maken ehdottavan minua. Olin ollut ennenkin hänen kanssaan yhdessä muuttohommissa, joten ihan luontevaahan minun ehdottamiseni oli. No hetken päästä Tiia olikin jo työpisteelläni ja omaan huvittuneeseen tyyliinsä kyseli olisinko vapaana seuraavan viikon perjantaina (kuu vaihtui sinä viikonloppuna) ja haluaisinko tulla nostelemaan hänen huonekalujaan. Olisin ollut siltä istumalta valmis nostelemaan Tiiakin joten miksen sitten hänen huonekalujaan. Suostuin siis empimättä asiaa sen enempää ajattelematta. Olihan siis noita keikkoja tehty ennenkin.
Seuraavan viikon alussa muistin mainita vaimolleni, että olisin perjantaina muuttohommissa töiden jälkeen. Hän totesi ykskantaan, että voisin olla muutoissa koko viikonlopun hänen puolestaan, sillä hänellähän oli työreissu sinä viikonloppuna. No niinpä tietysti. Ja hän veisi auton mukanaan. Autolla en siis pääsisi muuttoon, mutta saisinhan minä tietysti kyydin. Kun hän kysyi kuka oli muuttamassa ja kerroin että työkaveri Tiia, niin vaimo kehotti ottamaan hyvän palkkion avuistani. Lupasin pyytää palkkion luonnossa. Niin. Sellaista on huulenheittomme.
Työviikko, raskas semmoinen, kului vikkelää enkä huomannutkaan kun oli jo perjantai. Vaimolle toivottelin hyvät matkat, kun aamulla töihin lähdin, mutta eipä tullut mieleen laittaa mitään muuttoon sopivaa päälle. Ihan normaaleissa työvaatteissa, siis toimistotyöntekijän ei rehellisen duunarin, töihin läksin. Työpäivä meni pikaisesti ja ei niin tehokkaasti - niinkuin perjantait usein tuppaavat menemään ja kello oli pian yli kolmen. Make oli luvannut minulle kyydin, joten pian hän jo kehottelikin tekemään lähtöä. Joo. Kyllähän minä nopeasti olin valmis. Kone vaan kiinni ja matkaan.
Make on loisto kaveri. Sellainen 50 kymppinen avoin ja avulias tyyppi. Ei kuvittele itsestään liikoja, mutta tuntuu pärjäävän vähän kaikessa. Ja hänen kanssaan huumori on aina hyvää ja helppoa. Matka Kirkkonummelle sujui siis rattoisasti huulta heittäen ja vaikka minulla ei ollut hajuakaan missä mennään, niin Make tunsi seutua paremmin. Eipä tarvinnut karttaa lukea. Sain häneltä kuulla, että Jarkko, yksi meistä neljästä muuttomiehestä oli joutunut perumaan. Joku kiireinen perhejuttu. Jotenkin liittyi hänen anoppiinsa, joten mitään ei tietenjään ollut tehtävissä. No. Kyllä me kolmistaankin pärjäisimme. Kolmas kaveri oli Erkki, myös meiltä töistä. Erkki on vähän lusmuilija luonne jos niin saa sanoa. Kyllähän hän tarjoutuu vapaaehtoiseksi erilaisiin hommiin, mutta yleensä menee sieltä mistä aita on matalin. Joten raskaat hommat jäisivät siis minun ja Maken hommiksi.
Kun saavuimme Tiian omakotitalon pihaan saimme todistaa niitä elämän ikävämpiä puolia. Korrektisti istuimme autossa, kun Tiia keskusteli ex-miehensä kanssa. Harvoin olen nähnyt häntä niin kiihtyneenä, mutta kaikesta näki, että tunteet oli pinnassa. Pienen väittelyn jälkeen mies kömpi autoonsa, jossa nuori poika jo odotti. Auton ikkunasta mies vielä huusi, että tuo pojan sunnuntaina kuuden maissa uuteen paikkaan, ennenkuin pyyhälsi autolla ohitsemme. Sinne meni siis viikonloppuisä.
Harpoimme Tiian luokse ja Make kysyi oliko tämä saanut värvättyä neljättä muuttomiestä. Ei ollut. Kaikki olivat buukanneet jo kesäisen perjantain muihin hommiin. Niin. Varsin kesäinenhän ilma todellakin oli. Lämmintä varmaan lähimmäs 20 astetta ja taivaalle ei juuri pilviä. Hommassa tulisi siis kuuma.
Siinä heidän jutellessaan ehdin tarkastella minkälaisessa asussa Tiia oli muuttoa tekemässä. Mustissa, tietenkin. Mustat farkut, herkullisen tiukat ja musta ohut nahkatakki, jonka alta näkyi mukavan avonainen musta T-paita. Muuton aikana olisi siis silmäniloa tarjolla!
Siinä rupatellessamme Erkki kurautti Audillaan pihaan. Hän asui myös Kirkkonummella, joten siksi hänellä oli lyhyt matka. No. Ei homma puhumalla edennyt, joten ryhdyimme siis hommiin.
Tiia oli vuokrannut pakettiauton, joka kuuleman mukaan pitäisi palautella yhdeksältä samana iltana. Kello oli nyt hieman yli neljän ja hänen mukaansa tarvitsi tehdä korkeintaan pari reissua, joten ehtisimme hyvin. Tämä näytti yllättävän Erkin joka totesi, että hänellä oli jo muuta hommaa kuudelta. No niinpä tietysti. Eli hän ei ehtisi kuin yhdelle keikalle. Pitihän se arvata. Hetken aikaa tätä siinä pähkäiltiin, mutta lopulta saatiin hihat käärittyä ja työt aloitettua.
Varsin pian tajusin, että vaatevalintani oli heikohko. Takki jäi hetimiten pois, mutta suorissa housuissa ja turhan hiostavassa lyhythihaisessa kauluspaidassa olin kohta hiestä märkä. Varsinkin, kun kannoimme sänkyä, pesukonetta ja muuta raskasta pikavauhtia pakettiautoon. Onneksi Tiia oli saanut jo osan kuormasta vietyä viikolla, joten näytti siltä, että tavaraa ei todellakaan ollut kuin parin keikan verran. Minä ja Make siis aherrettiin raskaiden tavaroiden parissa samalla, kun Erkki tuntui keräilevän kaikkein keveimmät kantamukset. Tai siltä se meistä ainakin näytti.
Aina kun saimme tavaraa tuotua pakulle saimme, tai ainakin minä sain, mukavaa silmäniloa. Tiia pakkasi kuormaa ja vaikka lyhyt oli, niin kumarassahan hänen täytyi olla. Tällöin sai lähietäisyydeltä ihailla milloin kireätä farkkupeppua ja milloin antavaa kaula-aukkoa. Hiki oli hänellekin tullut joten oli luopunut takistaan. Rinnat saivat näin vapaasti heilua silmiemme edessä. Herrasmiehiähän tässä virallisesti oltiin, joten mitään härskiä ei todettu eikä kukaan uskaltanut tuijotella suoraan. Pikaisia vilkaisuja vaan etteivät toiset huomaa.
Näin siis ahkeroimme lähes tunnin, kunnes pakettiauto oli niin täynnä ettei lisää enää mahtunut. Eli ei muuta kuin auhtoihin ja roudaamaan tavaraa kohti Tiian uutta kotia. Kuuleman mukaan kerrostalo Espoossa. Kolmas eli ylin kerros. Ei hissiä. Eipä tietenkään. Ja portaikkokin oli kuulemma hieman ahdas. Niinpä niin.
Tiia ajoi pakulla edellä, minä sitten Maken kyydissä ja Erkki viimeisenä. Alle puolituntia ajoa ja olimme perillä. Ensin tutkittiin vähän paikkaa ja katsottiin minkälaista olisi tavaraa kantaa, sitten muutama hörppy virvoitusjuomaan ja ei muuta kuin hommiin.
Nyt alettiin kysyä jo kuntoa. Meille toimistotyöntekijöille todellinen työ osoittautuu usein raskaaksi. Kyllä siinä sai hammasta purra ja ilmoja puhallella, kun raskaimpia tavaroita raahasi ahtaassa portaikossa. Asiasta selvittiin tietysti hurtilla huumorilla. "Oliko pakko jättää märkä pyykki pesukoneeseen? Onko kirjoituspöydän laatikot täytetty tiiliskivillä? Nukkuuko joku sängyssä?" Siis normaalia muuttohuumoria.
Reippaasti kuitenkin etenimme, nyt ei siis kulunut aikaa auton pakkaamiseen ja kello oli vain vähän yli kuusi, kun kaikki oli ylhäällä. Erkki suostui sentään olemaan loppuun asti, mutta kiirehti sitten muille menoille pahoitellen ja viikonloppua toivotelle. Viinipullon Tiia Erkille palkkiona antoi. Olisi tuolle limpparipullon voinut antaa Make totesi happamena.
Jotain hyvääkin tässä sentään oli. Nyt meitä oli kolme ja mahduimme kaikki pakettiautoon. Eipä tarvinnut turhaan kurvailla kahdella autolla. Minä päädyin keskelle Tiian mennessä rattiin ja Maken istuutuessa siis oikealle puolelleni. Keskipaikka oli siinä mielessä hyvä, että nyt saatoin matkan aikana tiirailla syrjäsilmällä miten Tiian rinnat pompahtelivat jokaisen pienen töyssyn kohdalla.
Juttu luisti, varsinkin Make oli äänessä, mutta matka ei ollut kaikkein soljuvinta. Tuli mieleen erilaiset vitsit naiskuskeista. Hyvinhän Tiia toki ajoi, mutta pakettiauto oli ilmeisesti hieman vieras ajaa ja hyppybensaa - tai taisi olla diiseliä - oli autoon tankattu. Onneksi auto oli tyhjä, muuten olisi voinut perinnekristallit kärsiä takakontissa.
Minulle tällainen kyyti sopi, sillää jokainen nytkäytys sai Tiian rinnat värähtelemään saaden housuni kiristymään etumuksesta. Niitä miehen elon vähäisiä hupeja tällainen matka.
Perille päästiin alle puolessa tunnissa, mutta kellon viisarit näyttivät jo yli puoli seitsemän. Tässä alkaisi tulla kiire, jos aiottiin ehtiä auto palauttamaan ennen yhdeksää. Jäljellä oli isoista tavaroista sohva ja jonkinlainen vanha työ- tai kirjoituspöytä, perintökamaa kuulemma. Lisäksi oli pari sohvatuolia ja kymmeniä muuttolaatikoita. Keittiöpöytäkin oli vielä viemättä, mutta onneksi aika keveä sellainen. Maken kanssa raahasimme perintöpöydän ensimmäisenä. Se painoi julmetusti ja koko ajan piti varoa ettei tule kolhuja. Ei pöytään kai helposti kolhuja olisi tullut, mutta mehän teimme kuten määrättiin. Hirvitti jo ajatus miten se raahattaisiin kolmanteen kerrokseen!
Homma sujui kuitenkin ainakin lähtöpäässä kohtuullisen nopeasti. Me Maken kanssa raahasimme tavaraa ja Tiia pakkasi autoa. Sai taas muutaman kerran hyvän katsehavainnon kireästä farkkuperseestä ja tissivaosta. Kyllähän näitä hommia kelpasi tehdä, kun työ palkittiin näin mukavasti!
Lopulta kaikki oli asunnosta tuotu pihalle, mitä nyt siivousvälineitä sinne jäi. Tiia tulisi viikonloppuna siivoomaan paikan kuntoon. Pari kukkaakin ulos tuotiin. Onneksi Tiia ei ollut mikään viherpeukalo eikä viherkasveja ollut tuon enempää.
Pakettiauton täyttäminen ei kuitenkaan ollut ihan mutkatonta. Tavaraa oli sittenkin sen verran, että laatikoita sai nostella useamminkin sisään ja ulos. Mikäs siinä. Mukava oli ottaa laatikko vastaan Tiialta, kun sai lähisilmäyksen hänen kaula-aukkoonsa. Noiden tissien väliin, kun saisi heittää lastinsa! Vilkaisut piti vaan tehdä mahdollisimman nopeasti ettei jäisi kiiinni. Mutta mukava kutina vatsanpohjassa oli kokoajan päällä.
Lopulta kaikki oli kuitenkin pakattu. Kello oli kuitenkin jo lähes puoli kahdeksan, joten kiirettä piti. Make ehdotti, että on ehkä parempi, jos hän ajaa. Päästään vähän vauhdikkaammin. Kaveri selvisi näin ovelasti kukkatelneenä olemisesta, sillä kukat jäivät nyt meidän muiden sylissä pidettäviksi.
Kohteliaani (ja ovelana) miehenä päästin Tiian ensin sisälle keskipaikalle. Mukava oli katsella farkkupersettä lähietäisyydeltä, kun hän kiipesi autoon ja ryhtyi siivoamaan jotain etupenkiltä. Vähällä oli etten nipistänyt tai puristanut kunnolla, mutta järki voitti halut. Lopulta Tiia sai peppunsa keskipaikalle ja annettuani hänelle pidemmän kukan, kiipesin itse autoon.
Sitten turvavyö kiinni. Hapuillessani vyötä paikalleen saatoin samalla hyväillä rystysilläni Tiian farkkuja. Tuntui erittäin kiihottavalta. Tiialla oli kädet kiinni kukassa, joten herrasmiehenä tarjouduin pistämään hänenkin turvavyönsä. Hän istui osittain vyönsolen päällä, joten "jouduin" työntämään kättäni hänen alleen. Käytin tilannetta härskisti hyväkseni ja vähän aikaa sähelsin vyön kanssa kopeloiden samalla hänen peppuaan. Pelkäsin, että hän huomauttaa asiasta, mutta kysyi vain suu hymyssä, että saanko sen laitettua. Kun kerran liikkeelläkin jo oltiin, niin pakkohan se vyö oli kiinni laittaa. Mielelläni olisin sinne käteni jättänyt, mutta saihan tuosta taas hyviä fiiliksiä.
Ajomatka sujui nyt sutjakkaammin kukan pystyssä pitämisen viedessä suurimman keskittymiseni. Perillä oltiin noin kymmentä vaille kahdeksan, joten meillä oli vielä reilu tunti ennen kuin pakettiauto piti palauttaa. Huoltoasema, josta paku oli vuokrattu oli kuulemma ihan lähellä. Eli kyllähän tässä ehdittäisiin hyvinkin. Tai olisi ehditty ellei Maken puhelin olisi soinut keittiön pöydän ja muutaman ensimmäisen laatikon kannon jälkeen. Vaimo kuulemma soitti.
Seurasi puhelu, josta saattoi erottaa sanat poika, kaatunut, mopo, tajuton, ambulanssi ja Jorvi. Maken ilmeestä saattoi myös päätellä, että jotain ikävää oli sattunut. Puhelun päätyttyä hän kertoi poikansa, tai siis poikapuolensa, ajaneen mopolla ja jääneen risteyksessä auton alle. Oli kuuleman mukaan huonossa kunnossa viety Jorviin. Make oli selvästi huolissaan ja toisaalta hieman vaikeassa asemassa. Ehdotti kuitenkin, että "viedään tavarat äkkiä, jonka jälkeen kiiruhdan Jorviin."
Tiia ei halunnut kuulla puhuttavankaan mistään tällaisesta, "lähdet tietysti heti" ja "kyllä me näiden tavaroiden kanssa selvitään." Make vastusteli, mutta minkäs naisen tahdolle voi. Sen verran hän kuitenkin vaati, että auttaisi kantamaan sohvan, jonka juuri olimme saaneet pakettiautosta ulos, ylös. Tähän Tiiakin suostui, joten ryhdyimme pikaisesti hommiin.
Nyt ei huumori kukkinut vaan kaikesta näki, että Make oli huolissaan. Tarkkaan ei tiennyt miten oli pojalle käynyt ja se vaivasi häntä. Veimme siis sohvan ylös ennätysvauhtia ja sitten takaisin alas. Alhaalla Make muistutti, että siellä oli vielä se perintökirjoituspöytä. Tiia ei halunnut kuulla puhuttavankaan siitä. Se oli kaiken tavaran takana ja sen esiin ottaminen veisi ainakin vartin. Hän kehoitti tai oikeammin käski Makea lähtemään siltä seisomalta. Ei siinä miehen mikään auttanut. Pakkohan hänen oli lähteä.
Viikonloppuja siis siinä toivoteltiin ja toivottiin tietysti, ettei pojalle ollut käynyt pahasti. Make ehdotti, että tulisi vielä takaisin auttamaan, mutta ei saanut tästäkään kuin vastalauseita ja viinipullon avustaan Tiian taholta. Niinpä siis Make kaasutti Saabillaan pois jättäen minut ainoaksi muuttomieheksi ja samalla häipyi myös kyytini kotiin.
No niin. Urakka muuttui hetkessä rankasta järjettömän rankaksi. En edes pystynyt kuvittelemaan miten saisimme raskaan kirjoituspöydän raahattua ylös. Tiia totesi, että "on minulla hyviä muuttomiehiä. Kolme neljästä kadonnut - paras kiirehtiä ennenkuin viimeinenkin lähtisi!" Minulla ei käynyt mielessäkään pois lähteminen, sillä nythän saatoin tirkistellä Tiia pelkäämättä, että kukaan muu huomaa. Ryhdyimme siis hommaan.
Varsin pian kävi selväksi ettei meillä ollut mitään mahdollisuutta ehtiä ennen yhdeksää tyhjentämään autoa. Portaiden kiipeäminen kesti yksinkertaisesti liian kauan nyt, kun kantajia oli yksi vähemmän. Tiia totesi, että ei haittaa sillä hän vain maksaisi sitten sakon ajan ylityksestä. Eipä kai rahallinen haitta suuri olisi ollutkaan, mutta asia vaivasi minua ja ehdotin, että jos kantaisimme tavarat vain rappuun, niin voisimme ehtiä. Minä voisin sitten vartioida niitä, sillä aikaa kun Tiia vie auton pois. Hetken hän tätä mietti, mutta suostui lopulta.
Homma sujui nyt huomattavasti sujuvammin. Tiia nosti tavaraa ulos ja minä kannoin niitä rappuun. Hän oli niin keskittynyt tavaran nostamiseen, että saatoin huoletta tuijottaa hänen heilahtelevia ja värähteleviä rintojaan. Ja aina kun otin tavaran vastaan, pidin huolen, että sain vilkaistua lähietäisyydeltä hänen avaraan kaula-aukkoonsa. Kotona muistelisin näitä hetkiä, kun itseäni tyydyttäisin. Näin päätin.
Kello oli varttia vailla yhdeksän, kun autossa oli enää tuo tonnin painava kirjoituspöytä. Sen siirtäminen olisikin sitten melkoinen urakka. Onnekkaasti siinä oli vain toisessa päässä kaappi hyllyineen, joten "kevyemmän" pään saattoi suosiolla antaa Tiian hoidettavaksi.
Jo pöydän ulos saaminen pakettiautosta oli valtaisa urakka. Itse olin ulkopuolella vetämässä raskaampaa päätä ulos ja Tiia taas oli autossa ja nosti pöytää sieltä puolelta. Päästyään pöydän päätypuolelle hän hetken keräsi voimia (olimmehan kantaneet jo hyvän määrän laatikoita, tuoleja etc.) pöydällä puolittain maaten. Tällöin hänen rintansa painautuivat pöytää vasten samalla melkein pullahtaen ulos paidan kauluksesta. Hetken tuijotin tätä jumalaista näkyä varmaankin suu auki ennenkuin pikaisesti kokosin itseni. En tiedä ehtikö hän huomata katseeni ja ilmeeni, mutta ei mitenkään ainakaan paljastanut tätä.
Lyhyen, mutta rankan urakan jälkeen saimme lopulta pöydän ulos autosta ja hitaasti kannettua sisälle rappuun. Olisi kai tavaroita voinut uloskin jättää, mutta mahtuivat sopivasti rappukäytävään, joka oli varsin tilava verrattuna ahtaisiin rappuihin.
Kello oli jo paljon, joten Tiia kiirehti äkkiä pakettiautolle ja lähti palauttamaan sitä. Minä jäin Cola-pullo kourassa ihmettelemään mitä tekisin nyt. Asunnon ovi oli tietysti nyt lukossa, joten ei ollut muuta tehtävissä kuin istuskella tuolilla ja odottaa Tiian paluuta.
Tauko tosin tekikin hyvää sillä olihan tässä tullut rehkittyä. Olin hikoillut
litratolkulla ja paitani oli hiestä märkä. Juotava teki nyt todellakin terää.
Ajatuksissani ryhdyin sitten puristelemaan penistäni housujeni päältä muistellen kaikkea mitä tänään oli tullut nähtyä. Tapahtumat pyörivät kuin filminauha päässäni samalla kuin hyväilin itseäni. Naurahdin itsekseni tilanteelle. Istuin perjantai-iltana tavarakasan keskellä tuntemattomassa rapussa tyydyttäen itseäni mielikuvilla. Niinpä niin. Taisin olla pikkaisen väsynyt!
Onneksi joku vanhempi mies saapui rappuun ja keskeytti päiväuneni ennenkuin aloin kiihtyä liikaa. Hän pysähtyi hetkeksi katsomaan tavaroita ja kysyi, "muuttohommissa vai?" Nerokas kysymys ajattelin ja vastasin olevani vain apumies. Jotain hän murahti ja lähti kiipeämään portaita. Kuulin kohta oven käyvän joten ukko meni kai toiseen kerrokseen. Hmm. Eipä tarjonnut kantoapua ajattelin.
Tiiaa ei kuulunut, joten ryhdyin sitten katselemaan minkälainen homma tässä olisi vielä edessä. Hmm. Ainakin vielä reilut kymmenkunta kertaa saisi ravata portaat ylös ja sitten olisi tietysti vielä tuo painava kirjoituspöytä. Hommassa vierähtäisi vielä pitkä tovi. Ja milläköhän täältä pääsisi kotiin?
En tarkkaan edes tiennyt missä olin. Ajatus hikisissä vaatteissa ja voimakkaan hien hajuisena bussissa matkustamisessa ei innostanut. Kaipa Tiia tietäisi miten täältä bussit kulkevat ja netistä saisi tietysti reittioppaan. Jos siis täällä netti toimii!
Tiiaa ei kuulunut joten pistin ulko-oven säppeen ja kiertelin hetken pihamaalla. Lämpöä oli varmaan vieläkin parikymmentä astetta ja kovasti hiostava ilma. Kesä oli todellakin saapunut. Pikkulinnut lauloivat ja leuto tuuli hieman viilensi olotilaa. Kiihottunut olokin oli sopivasti laskenut. Mutta kyllä nyt sauna kelpaisi!
Näitä pohtiessani Tiian musta ford kurvasi pihaan. Hän pysäytti auton autopaikalle, ilmeisesti omalleen ja tuli hymyssä suin ulos. Oli ehtinyt palauttaa pakettiauton ja kävi sitten kaupassa ostamassa purtavaa. "Pizzaa, suolapähkinöitä, sipsejä, lisää juotavaa ja jäätelöä", hän ilmoitti iloisena. "Kyllä näillä pärjätään".
Kyyristyessään takapenkille ottamaan kauppakasseja ulos hänen ihanan kireä ja pyöreä farkkupeppunsa oli jälleen silmieni ilona. Hetkessä himot palasivat ja housut alkoivat taas tuntua niin kireiltä. Hän tyrkkäsi muovikassin minulle ja ryhtyi ottamaan toista kassia. Hetken mielessä vilahti - housut alas, kulli esiin ja lykkisin pikapanot tuohon herkkuperseeseen. Mutta vain hetken. Kun hän nousi kassin kanssa, jossa oli hänelle "aamiaskamaa ja muuta sellaista", olin taas oma itseni ja hymyilin takaisin.
Tokaisin, että jos olisi jättänyt oven auki tai minulle avaimet, niin olisin voinut kuljettaa tavaraa ylös. "No niin, tyhmä minä", hän totesi, mutta jatkoi sitten, "tauko teki sinulle varmasti hyvää".
Kun pääsimme rapunovelle, annoin hänelle kantamani kauppakassin takaisin ja sanoin, "voin nyt tuoda muutaman laatikon ylös". Päästin rapun oven lukituksestaan, kaappasin muutaman laatikon mukaani ja kiirehdin Tiian perään. Saatoin taas seurata kiinteästi kuinka hänen farkkupeppunsa keinui askel askeleelta ja porras portaalta. Sillä kertaa portaita tuntui olevan liian vähän. Olisin voinut seurata tuota keinumista vaikka seitsemänteen kerrokseen. Kolmoseen päädyttiin, ovi auki ja seurasin hänen perässään kuin koira omistajaansa. Kyselin "minne laatikot laitan" ja hän sanoi, että "sinne vaan muiden joukkoon olohuoneeseen".
Tiian kämppä, vuokrasellainen, oli kolmio, jossa keittiö oli olohuoneen jatkeena. Pojalle oli oma huone ja äidillä oma makuuhuoneensa. Lisäksi asuntoon kuului sauna-pesutila ja erillinen vessa. Tiian laittaessa tavaroita jääkaappiin, pizzoja uuniin ja jäätelöä pakkaseen, kävin minä hakemassa yhden sohvatuolin ylös. Tällävälin Tiia oli kaatanut sipsit ja suolapähkinät kulhoihin ja hetken aikaa niitä sitten yhdessä naposteltiin ja limpparia juotiin.
Suolaa nyt tarvittiinkin, sillä oli tultua hikoiltua ihan riittämiin. Samalla Tiia kiitteli minua siitä, että autoin häntä ja pahoitteli, että oli pilannut perjantaina. Naurahdin takaisin, että "mukavaahan se on perjantaita viettää näin pulassa olevaa neitoa auttaen". Eli "hommia paiskitaan niin kauan, kunnes kaikki on ylhäällä". Ja ei siis muuta kuin hommiin.
Sohvatuoli, Tiian keinuva takapuoli, muuttolaatikoita, Tiian värähtelevät rinnat, pussukoita, Tiian avoin kaula-aukko ja muuta sellaista. Siinä muistikuvat noista kantoreissuista Hiki tosin virtasi ja alkoi jaloissa tuntumaan, mutta ennen kymmentä kaikki muu paitsi se riivatun kirjoituspöytä oli saatu ylös.
Tiia oli sammuttanut uunin ja ehdotti, että "syödään pizzat ennenkuin raahataan se pöytä ylös". Nälkä kyllä jo oli, mutta ajatus pöydän kantamisesta täydellä vatsalla ei tuntunut kiehtovalta. Siksi kannatain viimeisen urakan suorittamista ennen kunnon ruokailua. Hetken arvottuaan Tiia suostui tähän ja kohta olimme alhaalla valmiina grande finaleen.
Minä olin jälleen raskaammassa päässä ja Tiia menisi edellä kevyemmän pään kanssa. Pöytä ei todellakaan ollut hänelle mikään kevyt ja minun piti puskea tosissani jotta pöytää saatiin edes yhtä porrasta nousemaan. Homma vaikutti mahdottomalta, mutta tiesin, että jos vain löydämme oikean tekniikan, niin kyllä se siitä.
Ja kyllähän se tekniikka löytyi. Tiia nosti etujalkoja portailta vähän ylös, minä nostin alhaalta ja työnsin ja niin päästiin porras ylöspäin. Näin jatkoimme porras toisensa jälkeen ähkien ja puhkien. Jokaisella portaan nousulla hänen rintansa värähtivät ja minulla värähti jalkovälissä. Tietenkään kukaan ei nyt liikkunut rapussa eikä tullut tarjoamaan apuaan.
Lopulta kirjoituspöytä oli ylhäällä. Joka paikkaa särki, hikinen paita oli liimaantunut ihoon kiinni ja voimat olivat ehtymässä. Mutta pöytä saatiin olohuoneeseen ikkunan eteen - omalle paikalleen.
Laahustimme keittiön pöydän ääreen ja istuimme hetken hiljaa ajatuksia ja voimia keräillen. Kovaa se oli tehnyt Tiiallekin. Hänenkin paitansa oli aivan hiestä märkä ja kiinni liimautuneena paljastaen rintaliivien pienimmätkin yksityiskohdat. Sivusilmällä katsoin kuinka hikipisara kulki hänen kaulaansa pitkin. Hiljalleen valuen vasemmalle rinnalle hetkeksi pysähtyen. Siitä se jatkoi matkaa rintojen väliin kadoten paidan syövereihin. Tämä hikinen nainen näytti juuri nyt valtavan seksikkäältä. Ja nuo tissit olivat kyllä luotu miesten ihailtaviksi. Hemmetti, kun teki mieli päästä niitä puristelemaan ja hyväilemään. Tai kun saisi panna noiden tissien väliin. Huh. Housuissa pakotti jälleen.
Lopulta Tiia havahtui ajatuksistaan, otti pari lautasta, veitset ja haarukat laittaen ne pöydälle. Sitten hän kumartui uunin puoleen jälleen pyllistäen tuon niin ihanan farkkuperseen ihailtavakseni. Tuo perse tuntui kuin kutsuvan jäykistynyttä kulliani. Jos vaan rohkeutta riittäisi niin, mutta ei riittänyt. ja järki sanoi ettei kannattanut yrittää mitään. Se vain tuhoaisi välini Tiiaan. Tiia leikkasi pitsan puoliksi ja lykkäsi toisen puolikkaan minulle. Pepperone, ei suosikkejani, mutta tällä mennään.
Kun pitsa oli syöty tulin tokaisseeksi, että "nyt tekisi sauna hyvää". Ilme Tiian kasvoilla kirkastui välittömästi. "Niinpä tietysti tehtäisiin. Saunaa pitäisi kuitenkin jossain vaiheessa kokeilla, joten miksi ei sitten nyt." Minulla loksahti leuka auki. Ajatus saunomisesta yhdessä himojeni kohteen kanssa tuntui toki kiihottavalta, mutta kuulin suuni sönkkäävän, että "eihän minulla ole pyyhettäkään". Tiia vain totesi "höpsis, pyyhkeitä ja pesuaineita kyllä löytyy" ja kiirehti saman tien laittamaan saunan päälle.
Jäin pöydän ääreen istumaan ja popsin kourallisen suolapähkinöitä. Katsahdin kelloa, se oli jo yli kymmenen. Milloinkohan pääsen kotiin ajattelin.
Tiia palasi pesutiloista ja totesi, että minä voisin mennä ensin. Niinpä tietysti, ei tässä yhdessä saunottaisi. Mutta sauna tekisi kyllä hyvää ajattelin. Samassa Tiiakin tuntui viimein tajuavan paljonko kello oli. "Hupsista, pitäisiköhän sinun ilmoitella vaimollesi?", hän kysyi. Totesin vaimon olevan työmatkalla, joten ei kukaan kotona odotellut. Tiia lupasi saunomisen jälkeen heittää minut kotiin.
En ehtinyt kiittää tulevasta kyydistä, kun hänen kännynsä pirahti. "Markku soittaa", hän totesi. Niin. Hänhän kutsui Makea Markuksi - muille hän oli yleensä Make. Seurasi muutaman minuutin puhelu, josta sain pian selville, että poika oli selvinnyt aivotärähdyksellä, ruhjeilla ja hiusmurtumilla. No. Eihän tuokaan mukavalta kuullostanut, mutta pahempaa pelättiin.
Tämän jälkeen Make ilmeisesti kyseli miten muutto sujui ja tulisiko hän auttamaan. Tiia naurahti, että "kaikki on nyt onnellisesti saatu kannettua. Ei huolta siitä." Puhelun aikana seurasin kuinka hän työnsi toisen kätensä farkkujensa takataskuun. Ymmärtävätköhän naiset kuinka seksikkäältä tuollainen näyttää. Ainakin minuun se uppoaa kuin veitsi voihin. Ehkä sitä toivoo, että oma käsi olisi taskussa. Joka tapauksessa se näyttää hemmetin kiihottavalta ja aina tulee mukava kihelmöivä tunne, kun tuollaista näkee.
Popsimme sipsejä hiljaisuuden vallitessa kunnes Tiia muisti ostaneensa jäätelöä. Ehdotin, että sitä syötäisiin vasta kun on käyty saunassa. "Ei ole hyvä mennä saunaan vatsa täynnä" viisastelin. Hän myöntyi, mutta otti sen kuitenkin jo sulamaan.
Sipsit tuli syötyä ja suolapähkinätkin vähenivät uhkaavasti. "Oli ilmeisesti aika mennä saunaan", ajattelin ääneen. Äänessäni oli selkeästi havaittavissa jännitystä ja jotain sellaistahan ilmassa oli. Tiia epäili, että sauna ei olisi vielä kovinkaan kuuma, mutta minulle kävi juuri nyt ruotsalaistyyppinen lämmin saunakin. Mutta siis minun piti saada pyyhe ja ehkä jotain pesuainetta.
Tämä sai Tiian taas liikettä ja hän lähti tutkailemaan muuttolaatikoita. Minä astelin perässä ja sain taas ihailla rintaparin värähtelyä ja heilahtelua lähietäisyydeltä, kun Tiia siirteli laatikoita tavaroita etsien. Yhdestä laatikosta löytyi joku vaaleanpunainen pullo joka kuulemma oli suihkushamppoota. Taisi olla naisille tai lapsille tarkoitettu, mutta kaipa tuolla saisi itsensä pestyä. Mutta se pyyhe.
Hän pysähtyi hetkeksi pohtimaan ja veti ilmaa keuhkoihinsa. Tarkkaavaiset silmäni havaitsivat minkälainen kohottava vaikutus tällä teolla oli hänen rinnoilleen. Nyt alkoi olla jo itsekontrollin kanssa vaikeaa. Noita olisi päästävä hyväilemään, puristelemaan, suutelemaan , nuolemaan, imemään. Mutta siinä samassa ne lähtivät liikkeelle ja kuulin suun niiden yläpuolella toteavan, "Niinpä tietenkin".
Tiia marssi makuuhuoneeseen ja minä pesuainepullo kädessä hänen perässään. Hän nosti matkalaukun lattialta sängylle ja ryhtyi avaamaan sitä. Siinä se farkkuperse taas oli - aivan silmieni alla. Ja sänky kutsuvasti vieressä. Nyt ottaisin häntä lantioista kiinni, työntäisin sängylle. Hänen hämmästellessään vetäisin hänen farkkunsa ja pikkuhousunsa nilkkoihin, sitten omani vapauttaen hyvässä tanassa seisovan penikseni.
Toisella kädellä pitäisi hänet paikoillaan samalla kuin toinen käsi nostaisi hänen perseensä ylös. Siinä hän olisi sängyllä polvillaan, jalat hieman levällään ja pillu kutsuvasti avoimena. Työntyisin häneen sisäänsä yhdellä painalluksella. Hän olisi aivan märkä, tietysti, tätähän hän on halunnut koko illan. Siirtäisin toisen käteni hänen tisseilleen ja puristelisin niitä, samalla, kun toinen käteni olisi hänen lantiollaan rytmittämässä kiivasta panoani. Hän voihkisi ja anoisi minua naimaan kovempaa. Ja minähän naisin, painasin kaikella mitä lähtee. Pieni nainen saisi isoa sykkivää kullillani aina pohjaan saakka. Antaisin hänelle sellaisen panon...
"Tässä on pyyhe". Tiian sanat herättivät minut haaveistani. Nielaisin syvään, keräsin itseni niin hyvin kuin pystyin ja sain huokaistua kiitos. Astelin saman tien pesutiloihin.
Huh, huh, nyt tarvittiin kylmää suihkua ajattelin. Penikseni, joka nyt ei luonnossa niin valtavan kokoinen ole - sellainen normaali vehje, mutta haaveissani se on usein jättikokoinen, oli täydessä seisokissa. Riisuin nopeasti vaatteeni ja laitoin ne lattialle pesukoneen vierelle. Sitten vain suihku ja saunaan.
Suihku ei hirveästi olotilaani helpottanut ja kaluni sojotti vielä mojovasti pystyssä, kun täytin pesuvatia. Sen kanssa sitten saunaan. Vilkaisin lämpötilaa, 60 astetta, ei siis kunnon löylyjä. Itsuin saunan takanurkkaan ja viskasin vettä kiukaille. Tutun sihahduksen myötä lämpöaalto iski ja kyllä se tuntui hyvältä. Nojauduin taakse, pistin silmät kiinni ja ryhdyin miettimään kaikkea mitä oli tänään tapahtunut ja voisi vielä tapahtua.
Kysymys joka pyöri mielessäni oli tietysti, että pitäisikö minun yrittää? Ensimmäinen ongelma oli siinä, etten halunnut olla uskoton. Mutta vaimo oli siis aikanaan antanut "vapaat kädet", jos vain tilaisuus koittaisi. En uskonut, että koskaan tällaista tilaisuutta tai halua tulisi, mutta nyt siis asiaa pohdiskelin. Jotenkin homma tuntui väärältä.
Jätin tämän pohdiskelulinjan taakseni ja ryhdyin miettimään asiaa toiselta kannalta. Kyseessä oli siis työkaveri. Mielessä pyöri mitä olin lukenut ja kuullut, ettei kannattanut heittäytyä suhteeseen työkaverin kanssa. Mutta olisiko tämä suhde, jos kaksi aikuista nauttisi toisistaan perjantai-iltana? Todellakaan en halunnut suhdetta aloittaa, joten jos jotain tapahtuisi, niin tämä olisi yhden illan juttu.
Toisaalta tämäkin pohdiskelu olisi täysin hyödytöntä, jos ei Tiiaa kiinnostaisi koko homma. Mistä oikein olin ylipäätäni saanut päähäni, että hän olisi kiinnostunut minusta millään tavoin? Olin toki nyt saunomassa hänen luonaan, mutta toisaalta olin saunan tarpeessa. Hänen olemuksensa ja tyylinsä puhua, ilmaista itseään, oli ehkä hieman seksahtavan vihjaileva, tai ainakin minusta siltä tuntui, mutta niinhän se oli aina. Ota nyt tästä selvää!
Heitin lisää löylyä, lämpöä alkoi hilalleen kertyä ja siirryin ajatuksistani haaveilun puolelle. Nojasin takaseinään silmät kiinni ja oikea käteni hyväili penistäni, joka oli taas noussut hyvään seisokkiin.
Haaveilin kuinka Tiia tulisi saunaan. Suu syntisessä, himokkaassa virneessä paljastaen vaaleat hampaat. Näin kuinka hän ottaisi kädellään kullistani kiinni ja aloittaisi hyväilyn. Kumartuisi hitaasti lipoen kosteita punaisia huuliaan. Hänen suunsa lähestyisi terskaani, lähemmäs, lähemmäs, kunnes kieli lipaisisi terskani päätä. Muutama lipaisu. Sitten huulet raouittuisivat hiljalleen suun ottaessa vastaan sykkivän kullini. Hänen toinen kätensä leikkisi palleillani toisen runkatessa kulliani hänen pehmeään suuhunsa. Välillä syvemmälle, välillä aivan huulten välissä kielen leikkiessä.
Imaistuaan kullini syvälle suuhunsa, nieluunsa hänen kuolansa valuisi kullini vartta pitkin. Tehden siitä liukkaamaan, haluttavamman. Ja hän haluaisi, imisi, lutkuttaisi, nuolisi, antaisi kullini käydä hänen suunsa joka sopukassa - poskessa, nielussa, kitalaessa tai vain huulten hyväiltävänä. Käsi runkkaisi yhä kovempaa ja kovempaa suun ahmiessa kaluani yhä uudestaan. Aah. Tuntisin kuinka lastini kohta lähtisi. Täyttäisi hänen ahnaan suunsa elämännesteelläni. Hän imisi kaiken kuin halpa huora, minun huorani. Spermaa valuisi hänen punaisilla huulillaan. Kohta minulta tulee... "Oletko nukahtanut sinne?".
Se oli kylmä paluu todellisuuteen kuumassa saunassa. Tiian spermani täyttämä suu katosi saman tien mielikuvistani ja lopetin runkkaamisen kuin seinään. Suoristauduin ja sopersin jonkinlaisen ahdistuneen "öö, en" vastaukseksi.
En tiedä kauanko olin lauteilla istunut ja haaveillut, mutta jonkin verran aikaa oli kai kulunut.
Tiia oli siis tullut pesuhuoneeseen. En ollut näköjään muistanut lukita ovea. Eipä tullut mieleen. Oletin hänen poistuvan kuultuaan, että kaikki on kunnossa, mutta sen sijaan kuulinkin hänen äänensä sanovan: "En jaksa enää oottaa, joten tuun saunaan. Oo vaan siellä rauhassa." Siis mitä? Aikoiko hän tulla saunomaan kanssani? Nyt tässä ja heti? Jonkinlainen paniikki iski päälle samalla, kun näin peilin kautta hänen tulleen pesutilaan.
Tai siis tämä pesuhuone/vessa/sauna-yhdistelmä oli sellainen "käytävä", että tilan päässä oli tämä sauna koppi ja siitä ovi osoitti vastapäätä olevaan suihkutilaan. Saunasta ei siis nähnyt pesutilan ovelle. Saunan puoleisella seinällä oli sitten pyykkikoneen paikka ja sen vieressä vessa. Niitä vastapäätä taas olivat lavuaaripöytineen ja jonkinlainen pyykkikaappi. Lavuaarin päällä oli leveä peili.
Peilin kautta näin nyt Tiian, kun hän pisti pyyheliinaansa naulaan roikkumaan. Sauna oli pimeä tila, mutta pesutiloissa oli kirkkaat valot, joten saatoin hyvin nähdä hänet vaikka välissä oli saunan himmeä ovi.
Tiia ei ilmeisesti tajunnut, että pystyin hänet näkemään, sillä hän ryhtyi muitta mutkitta riisumaan itseään. Käteni livahti taas penikselleni seuratessani tätä uskomatonta strip-tease esitystä.
Hän oli selkä minuun päin nostaessaan hikisen t-paitansa päänsä yli. Tämä paljasti hänen punamustat rintaliivinsä. Katsoessani haltioituneena tätä näkyä hän kääntyi siten, että saatoin hyvin nähdä liivien verhoamat vaaleat rinnat. Penikseni oli taas täydessä juhlakunnossa hyväillessäni sormillani sen päätä. Minulta ei jäänyt havaitsematta yksikään värähdys jonka hänen liiviensä vangitsemat rintansa tekivät jokaisen liikkeen jälkeen.
Himokkaana tuijotin, kun hän kumartui ottamaan sukat jalastaan. Nuo ihanat tissit, munkit, hinkit, melonit värähtelivät ja heilahtelivät liiviensä vankeina poistaessaan sukan toisensa jälkeen. Sukat menivät samaa tietä paidan kanssa ilmeisesti avonaiseen pesukoneeseen. Odotin sydän tykyttäen, että nyt poistuisivat liivit paljastaen nuo pulleat rinnat kokonaisuudessaan ihailtavakseni. Mutta vielä ei ollut niiden aika.
Ensin lähtisivät farkut. Hän käänyti siten, että oli taas selkä minuun päin. Ihanat rinnat olivat siis menneet minulta näkymättömiin, mutta nyt silmäni keskittyi kireitten farkkujen vielä hetken verhoamaan takapuoleen. Nappi auki, farkut alas ja hän kumartui, siis pyllisti minulle, ottaessaan farkkuja pois jaloistaan.
Nyt silemieni edessä näkyi punamustien pikkuhousujen suojaama ihanan pyöreä perse. Hänen ihonsa oli ilmeisen kostea, sillä farkut eivät hetkessä lähteneet. Liikehdintä sai hänen pakaransa värähtelemään ja kuin kutsumaan minua luokseen niitä puristelemaan. Tänäänkin olin niin monta kertaa ihaillut tuota farkkujen peittämää pyöreää persettä!
Lopulta hän nosti farkut, kääntyi ja laittoi ne lavuaaripöydälle myttyyn. Silmälasinsa hän asetti niiden viereen.
Sain taas hetken ihailla värähteleviä rintoja. Niin se on, että liivien verhoamat rinnat ovat oikeastaan seksikkäämmät kuin vapaana ja paljaana olevat. Ne tavallaan kutsuvat tuijottamaan ja unelmoimaan. Paljaana kaikki on jo nähty. Siitäkin huolimatta odotin jännittyneenä joko liivit viimein paljastaisivat nuo lumoavat tissit.
Kädet menivätkin lupaavasti selän taakse ja hapuilivat hakasia auki. Mutta samalla Tiia myös kääntyi minuun selinpäin. Meinasin ulvahtaa tuskasta, kun tajusin rintojen vapautuvan näkökenttäni ulkopuolella. Sivusta näin vilauksen kauniista valkoisesta rinnasta, kun hän heitti liivit pesukoneeseen. Samassa hän nykäisi jo pikkuhousutkin alas ja sain hetken ihailla pyllistävää paljasta takapuolta. Tuonne kun pääsisi työntämään ja kohta voisin päästä. Sillä nythän hän tulisi alasti viereeni, nähtäväkseni, ihailtavakseni, hyväiltäväkseni ja naitavakseni.
Tai niin siis kuvittelin. Hän nappasi pyyhkeen naulasta ja kätevästi pyöräytti sen sulojensa suojaksi. Hän tulisi pyyhe päällä saunaan!
Nyt iski paniikki. Minun pyyhkeni oli naulassa suihkun vieressä ja kaluni seisoi vinosti pystyssä kuin Pisan kalteva torni. Äsken olin valmis ottamaan hänet saunan ylälauteella, mutta tilanne oli taas muuttunut. Hän olikin vain tulossa saunaan, säädyllisesti suojautuneena. Ennenkuin ehdin tehdä mitään, saunan ovi aukesi ja olin jo varma, etä hän kömpisi lauteille jättäen minut aatamin asuun. Mutta hän totesikin, että "tossa on pyyhkeesi, voit suojata tähdelliset paikat" ja ojensi pyyhkeeni katsoen säädyllisesti toisaalle.
Otin häkeltyneenä pyyhkeen vastaan samalla, kun hän sulki saunan oven ja astui suihkun alle. Suihkuverho eteen ja käsi laittoi pyyhkeen naulaan roikkumaan. Suihkyverho oli sellainen lähes läpinäkyvä halpismalli - jäänyt varmaan edelliseltä asukkaalta. Verho siis kyllä peitti, mutta Tiian hahmon saattoi hyvin nähdä sen läpi. Samalla, kun pistin pyyhettä vyötäröni ympäri, tiirailin suihkun suuntaan. Sen verran pystyi sanomaan, että alaston nainen suihkussa oli, mutta kiusallisen hyvin verho kuitenkin peitti yksityiskohdat. Hänen kääntyessään minua kohden saatoin erottaa rintojen muodot ja tummemmat kohdat niiden keskellä, mutta vain hahmoina. Tämä tirkistely päättyi pian ja suihkun sammutettuaan Tiia hapuili pyyhkeen taas ympärilleen.
Nyt hän todella tuli saunaan ja kiipesi toiseen nurkkaan istumaan. Toivoin, että hän nostaisi jalat ylös ylimmälle penkille, mutta hän piti ne säädyllisesti alhaalla ja nojasi toiseen kulmaan sulkien silmänsä. Heitin löylyä ja kysyin tuliko liikaa. Kuulemma sopivasti.
Istuimme siinä sitten hiljakseen vähän aikaa ylimmällä penkillä ja minä pohdin, että mitä nyt. Saunassa oltiin yhdessä, mutta tarkoin peiteltyinä. Tämä saikin minut tokaisemaan, että "enpä muista milloin olen viimeksi ollut pyyhkeen peittelemänä saunassa".
Hän tokaisi takaisin, "että ota pois, jos se vaivaa" ja väläytti leveän hymyn silmiään avaamatta. Nielaisin syvään. Oliko tämä nyt vihjailua? Halusiko hän, että ollaan ilkosillaan vai oliko tuo vain piruileva vitsi?
Kuvittelin olevani ovela ja totesin, että "olen tottunut olemaan saunassa samassa asussa kuin muut paikalla olijat". Toivoin mielessäni, että tämä saisi hänet vastaamaan, että otetaan pois tai jotain vastaavaa, mutta hän pysyi hiljaa. Nautti vain saunasta.
Hiljalleen aloin ymmärtää, että olin ollut saunassa jo melkoisen tovin. Ja kun päivän mittaa oli muutenkin tullut hikoiltua. Vaikka kuinka mielelläni olisinkin jatkanut tätä yhteissaunaa ja katsonut mihin se voisi vielä johtaa, niin minun oli poistuttava. Tässähän alkoi tulla jo nestehukkaa.
Totesinkin siis, että "kiitos, minulle riittää" ja nousin poistuakseni. Penikseni oli vielä puolijäykkä, joten pyyhkeessä oli melkoinen muhkura jalkovälissäni, mutta en välittänyt siitä. Astuin siis Tiian ohi, portaat alas, saunan ovesta ulos ja suihkuun. Toimin nyt samalla tavoin kuin Tiia äsken eli suihkuverho eteen ja pyyhe naulaan. Mutta hetkinen? Missäs se pesuaine oli. Se jäi lauvaarin viereen. Hapuilin siis sitä suihkun ja lavuaarin erottavan seinämän ympäri enkä tiedä kuinka paljon siinä tuli paljasteltua. En välittänyt.
Suihkusaippuan sain, sen oudon näköisen ja tuoksuisen vaaleanpunaisen purnukan. Oliko siinä muumi kyljessä - en muista. Ei muuta kuin ensin viileä suihku ja sitten pesemään.
Hiuksia pestessäni käännyin tahallani kyljittäin saunaan nähden. Katselkoon jos jotain näkee ajattelin. Tämän jälkeen pesin itseni vauhdilla paitsi peniksen osalta. Hymyilin itsekseni, kun otin lisää suihkusaippuaa ja ryhdyin pesemään taas jäykistyvää penistäni. Olin taas sopivasti kylkiasennossa ja aloin pitkillä vedoilla vetelemään saippuaa koko peniksen matkalta. Homma muuttui hiljalleen runkkaamiseksi jota jatkoin varmaan puolisen minuuttia. Ajattelin, että Tiia oli näyttänyt minulle itseään, joten annetaan takaisin. Tosin en tiedä katseliko hän.
Taas viileä suihku, saippuat pois ja sitten pyyhe säädyllisesti ympärille. Olin pyyhkinyt pahimmat vedet suihkun puolella, mutta siirryin sitten vessanpöntön luokse. Sivusilmällä näin, että Tiia oli käynyt makuulle yläpenkille pää siihen nurkkaan päin, jossa minä olin istunut. Selvä. Kävelin siis suurin piirtein samaan paikkaa, missä hän oli riisuutunut ja aloin kuivaamiseni.
Jälleen hyvässä sivuasennossa aloin pääni kuivaamisen. Samalla kun pyyhin päätäni niin ruumiini liikahteli saaden puolijäykän penikseni heilahtelemaan. Katselkoon jos halusi, ajattelin. Lopulta oli paikat kuivattu. Otin lasini Tiian lasien vierestä ja keräsin vaatenyttyni maasta. Vaatteet olivat ikävän hiestä märkiä, joten näitä en vielä vähään aikaan halunnut pukea. Niinpä lähdin pyyhe ympärilläni pesutiloista huutaen Tiialle kiitokset.
Astelin keittiön pöydän ääreen ja viskasin vaatenippuni vapaalle tuolille. Nappasin vapaan limpparin ja hörpin sitä ajatuksissani. Tässä sitä oltiin. Viaraan naisen kämpällä vain pyyhe ympärillä. Ja nainen makasi alasti saunassa kuin odottaen minua luokseen.
Phoo. Työnsin ajatuksen mielestäni ja kaivoin kännykän esiin. Ajatuksissani naputtelin siihen tovin tekstaria ja kohta näin, että olin kirjoittanut viestin jossa luki: "Nyt olisi naista tarjolla. Kaipaan sinua paljon. Kauniita unia." Hätkähdin vähän, että tuollainenko viesti. No. Olkoon. Pistin tekstarin eteenpäin vaimolleni. Miettiköön mitä haluaa ajattelin.
Limppari kourassa kiertelin katselemassa kämppää ja Tiian tavaroita. Yksi muuttolaatikko oli täynnä cd-levyjä. vilkaisin yhtä - Marilyn Manson. Minulla oli hieman erilainen musiikkimaku. Kiertelin laatikoiden ja tavaroiden välissä sen enempää ajattelematta, kun kuulin suihkun äänen. Tiia oli siis tullut jo saunasta.
Pitäisi varmaan laittaa vaatetta päälle, sillä ei sitä kehdannut puolialasti olla. Vaikka saunassa oltiinkin oltu. Näin miettiessäni kännyni piippaili vastaanotetun tekstiviestin merkkinä. Harpoin kännyn luo ja vatsanpohjasta otti, kun tekstaria avasin. Hieman hermostutti mitä vaimo vastaisi. Jäin tuijottamaan tyhjin silmin vastausta: "Ihanaa luettavaa. Jos on tilaisuus, niin anna mennä vaan. Nauti Kulta. Kerro sitten myöhemmin miten meni. Nautinnolisia hetkiä ja kauniita unia!".
Vastaus jotenkin shokeerasi minut. Luin sitä levottomana kerta toisensa jälkeen miettien mitä nyt. Vaimo oli nyt antanut luvan ja kohta edessäni oli saunan ja suihkun raikas nainen, jota juuri nyt himoitsin yli kaiken. Mutta sittenkin - mitä tekisin? Ja miten tekisin aloitteen? Mitä jos hän ei ole alkuunkaan kiinnostunut? Näitä pohtiessani tajusin, että Tiia oli tullut suihkusta ja saapunut keittiöön.
"Tuliko sinullekin nyt kutsu lähteä vai?...Et ole ottanut vielä jätskiä." Näin sanoen Tiia siirtyi tiskipöydän ääreen ja kaivoi muuttolaatikosta pari kippoa ja lusikkaa. Kipot, lusikat ja jäätelöpurkki pöydälle ja ei muuta kuin syömään.
Minulle jäätelö kyllä kelpasi, mutta Tiia pyyhki vielä pyyhkeellä hiuksiaan. Ympärillään hänellä oli tuo isompi pyyhe joka päällään oli saunaankin mennyt. Valitettavati pyyhe peitti aika tehokkaasti hänen muotonsa joten keskityin jäätelöön. Maistui todella hyvältä pitkän ja rankan päivän päätteeksi. Kuitattuaan mielestään riittävästi hiuksiaan myös Tiia keskittyi jäätelöön. Juttelimme niitä näitä jäätelön lomassa ja huomasi, että molemmat alkoivat olla kohtuullisen väsyneitä.
Jäljellä olisi kysymys siitä "miten minä pääsisin kotiin?" ajattelin. Yllätyksekseni ajattelin ilmeisesti ääneen, sillä Tiia totesi, että kellon olevan jo vaikka mitä (lähes 12). Hän tuntui hetken epäröivän ja kysyi sitten "kävisikö minulle, että nukkuisin sohvalla? Heittäisin sinut sitten aamulla."
Katsoin sohvaa, jolla nyt lojui pari laatikkoa, väsynein silmin. Ei näyttänyt kovin houkuttelevalta, mutta toisaalta en halunnut pukea hikisiä vaatteita päälleeni enkä todellakaan lopettaa tätä tässä ja nyt. Jos nukkuisin täällä voisin vielä aamulla miettiä josko tulisi sopiva tilaisuus yrittää onneaan. Niinpä siis myönnyin.
Vastaus sai Tiiaan liikettä ja hän lähti hakemaan jotakin tyynyksi ja peitoksi sopivaa. Minä taas siirsin laatikot sohvalta ja katselin tulevaa makusijaani. Mitenköhän tuossa saisi nukuttua. Olin tosin sen verran väsynyt, että nukahtaisin varmaan kovalle lattiallekin.
Kohta minulla oli tyyny ja peitto käsissäni ja ei muuta kuin sohvalle. Tiia kiitteli minua vielä päivästä ja totesi, että pulaan olisi jäänyt jossen olisi auttanut syödessään jäätelön loppuun. Minä tietysti vaatimattomana totesin, että "mitäpä tuosta".
Kohta valot sammuivat ja Tiia siirtyi makuuhuoneeseensa jättäen minut ihmettelemään maailman menoa sohvalle. Mietin mitä pistäisin päälleni, mutta lopulta päädyin aatamin asuun. En halunnut laittaa hikisiä kalsareita jalkaan. Täytyy vain pitää peitto päällään.
Hyvä, että peitto oli päällä, sillä kohta Tiia tuli makuuhuoneestaan pukeutuneena ilmeisesti pitkään T-paitaan (jäin pähkäilemään onko hänellä housuja lainkaan), pisti keittiön pikkulampun päälle ja joi lasillisen vettä. Vilkaisu minuun päin, valot pois ja hän huikkasi vielä hyvät yöt ennenkuin palasi makuukammariinsa.
Uskoin saavani nopeasti unta, sillä olin aika puhki, mutta eihän siitä mitään tullut. Sohva ei ollut kaikkein helpoin nukuttavaksi (hieman lyhyt minulle), ilma tuntui kuumalta ja kuu oli noussut taivaalle valaisten huoneen. Lisäksi päässäni pyöri filminä päivän tapahtumat ja eritoten Tiia.
Himot olivat aika kovat ja tajusin oikean käteni jälleen hyväilevän penistäni joka pikaisesti jäykistyi. Mielessä pyöri ajatus, että pitäisikö mennä vessaan helpottamaan paineita. Jotenkin ei kuitenkaan tehnyt mieli tyydyttää itseään vessanpönttöön. Kaipasin enemmän.
Pyörin siis sohvalla pohdiskellen kaiken näköistä ja muistellen kuinka upealta Tiian paljas perse oli näyttänyt. Tai ne upeat tissit jotka olivat värähdelleet pitkin päivää silmieni edessä. Ja nyt tuo ihana nainen makasi muutaman askeleen päässä sängyssä ehkä odottaen minua luokseen. Niin tai sitten hän oli jo unessa ja kaikkein viimeiseksi odotti tai toivoi minua luokseen. Pirullisen vaikea tilanne!
Nousin ensin istualleni ja sitten kävelin keittiön ikkunan luokse. Katselin hajamielisenä ulos enkä edes ajatellut mahtaisiko joku nähdä minut siinä alasti penistäni hyväilemässä. En välittänyt, sillä haaveilin. Huomasin, että kello oli jo lähes puoli yksi joten olin pyörinyt sohvalla puolisen tuntia. Aika tuntui pidemmältä, mutta tästä tulisi vielä pitkä yö jos en tekisi jotain. Himot pitäisi saada laannutettua tai en nukkuisi silmällistäkään.
Pohdiskeluni päättyi äkisti, kun selän takana syttyi valo. Käännähdin ympäri ja näin Tiian lasi kädessään tiskilpöydän äärellä tuijottamassa hämmentyneenä minua. Huomasin hänen vilkaisevan alemmas, täydessä seisokissa olevaa kaluani. Tunsin kullini sykkivän kuin innostuen Tiian katseesta ja hänen poskilleen nousi puna. Hän sopersi anteeksipyyntöjä täyttäessään lasinsa, sammuttaessaan valon ja kiiruhtaessaan makuuhuoneeseensa.
Jäin vähäksi aikaa paikalleni seisomaan ja ihmettelemään mitä äsken tapahtui. Mielessäni pyöri hänen katseensa. Oliko siinä ollut himoa? Oliko hän hetkeksi pysähtynyt tuijottamaan miehuuttani? Mitä hän nyt ajatteli? Miten tämä muuttaisi suhtautumisen toisiimme? Ja mitä tekisin nyt?
Vastaus oli ilmeinen. Jos välillämme ei ollut päivän mittaan ollut mitään seksuaalista, niin nyt oli. Hän oli nyt nähnyt minut, ei pelkästään alastomana, vaan myös varsin kiihottuneessa tilassa. Tähän asti hän oli tavallaan määrännyt tahdin missä mennään, mutta kun hän punastui nähtyään seisokkini, oli minun vuoroni ottaa ohjat käsiini. Tai näin ainakin järkeilin kävellessäni hänen makuuhuoneensa ovelle.
Kuuntelin hetken, vedin syvään henkeä ja astuin sisään.Peiton alta minua katselivat Tiian pyöreät silmät ilme selvästi jännittyneenä ehkä hermostuneena. Jälleen vilkaisu jalkoväliini kertoi hänelle missä tilassa olin.
Hän ei sanonut mitään, kun astelin sängyn reunalle, siirsin peiton hänen päältään ja istuuduin hänen viereensä. Määrätietoisesti otin hänen vasemmasta kädestään kiinni ja ohjasin sen kullilleni. Hän ei vastustellut vaan sormet hapuilivat kullini vartta tarttuen siitä kiinni.
Minä ohjasin oikean käteni hänen vatsalleen ja aloin hiljalleen sitä silittää. Ensin paidan päältä ja sitten työnsin käteni paidan alle. Emme puhuneet mitään vaan kumpikin osoitti halunsa hyväilemällä. Hänen sormensa tuntuivat jumalallisilta kullini ympärillä ja hänen pehmeä otteensa sai sen kasvamaan ja sykkimään.
En kuitenkaan antanut himoilleni vielä valtaa vaan keskityin hänen hyväilemiseensä. Käteni hiveli hänen vatsaansa tehden hiljalleen kaarroksia ylemmäs. Välillä koskin häntä vain sormenpäilläni ja välillä hyväilin koko kädellä. Sormeni hivuttautuivat joka kierroksella ylemmäs ja lopulta sormenpääni koskettivat hänen pehmeitä rintojaan. Ensin vain hipaisten, sitten ylemmäs kunnes kosketin nännin päätä. Kosketus sai Tiian sulkemaan silmänsä ja hieman hätkähtämään. Tästä innostuneena jatkoin hyväilyä antaen sormieni koskettaa yhä uudelleen hänen nänninpäitään. Tunsin kuinka ne kovettuivat sormieni kosketuksesta.
Tunsin valtavaa tyydytystä, kun sain viimein nuo upeat tissit hyväiltäväkseni. Ja minähän hyväilin. Leikin nänninpäällä, hieroin niitä, puristelin, leivoin - tein kaikkea mitä naisen rinnoille käsillä voi tehdä. Olin saanut jo Tiian hurmokseen ja hänen kätensä oli siirtynyt pois penikseltäni. Hyvä niin, sillä nyt sain rauhassa nauttia naisen suloista.
Rullasin hänen paitansa ylös jolloin nuo ihanat tissit olivat viimeinkin silmieni edessä. Kuun valossakin saatoin nähdä jokaisen yksityiskohdan.
Toinen käteni leikki nännin nupukalla samalla, kun toisella kädellä vaeltelin hänen ruumiillaan. Hyväilin häntä taas välillä sormen päillä ja välillä kuljettaen koko kämmentä hänen pehmeällä ihollaan. Tiia voihki ja huokaili kosketukseni myötä. Olin valmis lisäämään kierroksia.
Autoin häneltä paidan päältä pois jolloin rinnat olivat vapaammin ulottuvillani. Paransin asentoani niin, että ne olivat suuni ulottuvilla. Oikea käteni leikki toisella nännillä ja ryhdyin nyt koskettelmaan kielellä toista nänniä. Ensin vain yksittäinen lipaisu, toinen, kolmas. Sitten nopea imaisu. Jälleen leikkimistä kielellä. Pidempi imaisu. Sitten vuorotellen kieltä, imaisu, kieltä, imaisu.
Samaan aikaan vasen käteni hyväili Tiian paljasta vatsaa tehden ympyrän muotoisia kierroksia. Hiljalleen liikkuen alemmas. Leikin vähän aikaa navan ympäristössä. Samalla imin hänen rintaansa ja toisella kädellä puristelin toista rintaa. Kuulin selvästi Tiian jännittyneen ja kiivastuneen hengityksen. Hengitys kiihtyi entisestään käteni vaellellessa yhä alemmas. Lopulta tunsin kädessäni pikkuhousujen kuminauhan. Hänellä siis oli housut jalassa. Käteni vaelsi housujen päällä yhä alemmas. Ei koko kädellä vaan sormenpäillä.
Imin nyt nänninpäätä voimakkaasti ja otin koko toisen rinnan oikeaan käteeni ja aloitin sen lypsämisen. Samalla toinen käteni hyväili hänen reisiensä sisäpintaa. Vedin sormiani ihoa myöten yhä lähemmäs hänen pyhintään. Lopulta hipaisin jalkoväliä - tunsin ihanan kosteuden. Tiia oli aivan märkä.
Hänen hengityksensä oli myös muuttunut enemmänkin ininäksi ja välillä hän huokaisi tai voihkaisi äänekkäästi. Jatkoin rintojen hyväilyä samalla, kun käteni pujottautui hiljalleen hänen pikkuhousujensa kuminauhan alle. Työnsin syvemmälle kunnes sormeni tunsivat ensin klitoriksen ja sitten kosteat pillun huulet. Tunsin kuinka Tiian jalat hitaasti polkivat samalla kun keskisormeni kulki pitkin märkiä häpyhuulia. Edes takaisin. Liike sai Tiian huohottamaan äänekkäästi. Hänen jalkansa puristautuivat yhteen ja lantio keinui. Jatkoin hänen tissiensä näykkimsitä, imemistä, nuolemista, puristelemista. Jatkoin tätä välillä kiihdyttäen ja välillä taas pitäen kiusoittelevia taukoja. Tulos oli toivomani.
Tiia huohotti, voihki yhä äänekkäämmin. Hänen huuliensa välistä tuli ahdistuneita pyyntöjä "anna, anna, anna...". Kysyin kiihkeästi mitä hän halusi, johon hän melkein huudahti - "anna kyrpää, anna, anna...".
Minulla ei ollut aikomustakaan antaa hänelle sitä mitä hän halusi - en vielä. Nyt halusin nauttia hänen himostaan, hurmoksestaan.
Kiihdytin sormeni vauhtia liukkaalla kiitoradalla, puristin toisella kädellä tissiä ja toista näykin ja imin. Lopulta työnsin etusormeni hänen pilluunsa ja aloitin sillä nussimisen. Samalla peukaloni hyväili hänen klitoristaan. Ensin muutama rauhallinen työntö, kuin paikkoja tutkien ja sitten täysi höyläys päällä. Huoneen täytti Tiian voihkinnan ja pillun litinän ihana ääni.
Lisäsin vauhtia sormeni pumpatessa hänen pyhintään yhä kiihdyttäen. Sisään, ulos, imin, puristin, sisään, ulos yhä kiihdyttäen. Lopulta tämä oli Tiialle liikaa ja hän päästi pitkään "ooooooooh" huudon ja samalla tunsin kuinka kädelleni ryöpsähti kosteaa nestettä.
Rauhoitin vähitellen tahtia ja rintojen käsittelyä samalla, kun ihailin Tiian nautintoa. Niin se on. Nainen on kauneimmillaan saadessaan orgasmin.
Tiia makasi silmät kiinni ja hänen hengityksensä hiljalleen tasaantui. Koskettelin niin hellästi kuin osasin ja annoin hänen nauttia. Lopulta "irrottauduin", kiersin sängyn ja menin makuulle hänen viereensä. Toiselle puolelle mahtui paremmin. Hyväilin hitaasti sormillani hänen reisiään, lantiotaan ja vatsaansa.
Hiljalleen Tiia avasi silmänsä ja katseli minua ilmeellä joka muistutti hämmästyneen, nolon ja raukean välimuotoa. Tai jotain sinnepäin. Hän sai sanottua kuiskauksena "Kiitos" ja hänen kasvoilleen tuli nätti hymy paljastaen valkean hammasrivin. Katsoin häntä hetken ja sanoin, että tämä oli vasta alkua. Jälleen hetki hiljaisuutta ja jatkoin hänen hyväilemistään. Hän totesi:
"Ei kai me voida?"
Vastasin:
"Kyllä voidaan."
Hän katseli minua hetken hajamielisenä ja totesi:
"Mutta sä oot naimisissa."
"Phoo. Minun avioliittoni on hyvin vapaaluontoinen. Olemme vaimon kanssa tulleet siihen päätökseen ettemme rajoita toistemme seksuaalista elämää."
Tiia katseli minua hämmästyneenä ja hän ehkä myös hieman punastui.
"Mutta emme kai silti voi?"
En vastannut vaan ryhdyin taas imemään hänen oikeaa nänniään ja käteni hyväili hänen jalkoväliään. Kuulin hänen huokailevan samalla, kun aloin siirtää päätäni alaspäin hänen vartaloaan pitkin. Hyväilin huulillani hänen pehmeää ihoaan. Suutelin hänen vatsaansa, napaansa jatkaen alavatsalle. Hän tuntui nauttivan ja kiihoittuvan - aivan kuten minäkin.
Laskeuduin sängyn jalkopäähän ja vedin kosteat pikkuhousut pois hänen jaloistaan. Nyt huuleni hyväilivät hänen reisiensä sisäpuolta. Hiljalleen lähestyin hänen kosketustani jo odottavaa jalkoväliään. Lopulta kieleni tavoitti hänen nesteiden liukastaman pillunsa. Tunsin suussani tutuntuntuisen maun samalla, kun aloitin nuolemisen. Ensin pitkiä hitaita vetoja koko matkalta. Sitten nopeita lipaisuja. Sitten leikkimistä klittalla. Näin kuinka Tiia hyväili käsillään rintojaan ja kuulin hänen voihkivan huokailunsa.
Otin nyt toisen käden avukseni. Ensin hyväilin sormella Tiian klittaa samalla, kun pyörittelin kieltäni hänen häpyhuulillaan. Välillä aivan kielen päällä hipaisten ja välillä nuollen koko kielen pinnalla. Hän tuntui pitävän, sillä voihkimisen ääni lisääntyi ja hän liikutteli taas jalkojaan. Nostin jalat olkapäilleni ja siirryin nuolemaan taas ylempää, hänen klitoristaan. Samalla työnsin etusormen sisälle.
Välillä sormeni kierteli hänen sisällään tutkien kaikki paikat ja välillä taas pumppasin sormea sisään ja ulos. Jatkoin kiihtyvällä tahdilla, imaisin klitan huulieni väliin ja hivelin sitä kielelläni. Hetken mielijohteesta ryhdyin työntämään pikkusormeana hänen anukseensa. Sormi upposi sinne hyvin ja aloitin voimakkaan "kahden reiän" panon. Välillä pysäytin liikkeen ja nuolaisin, sitten taas koko paineella. Tämä oli Tiialle liikaa ja hän kiljui "uuhta" ja "oohta" vuorotellen. Lopulta tunsin kuinka hänen pillunsa sykki, jalat tärisivät olkapäilläni ja koko hänen ruumiinsa värisi sormieni kastuessa taas hänen nesteillään.
Huh. Tiiahan laukesi helposti. Vaimon kanssa esileikki voi kestää tunteja ennenkuin saan hänet laukeamaan - jos siis haluan hänen laukeavan. Ehkä Tiia ei ollut saanut miestä pitkään aikaan.
Nyt olin jo itsekin niin kiihottunut, että oli aika luopua pelkästään hyväilemisestä. Tiaan ollessa vielä raukeana orskun jäljiltä kömmin takaisin sängylle polvilleni hänen viereensä. Ohjasin kullini hänen kasvojensa lähelle ja komensin "ime". Määräilyni tuntui yllättävän hänet ja hetken jo luulin menneeni turhan pitkälle hänen katsoessaan minua silmiin.
Pian hän kuitenkin siirsi katseensa alas, otti kullini varresta kiinni ja ohjasin sen huulileen. Ensin hän hyväili huulillaan penikseni päätä. Sitten lipaisi kielellään. "Aah". Se tuntui taivaalliselta. Hän katsoi ylös minua silmiin samalla kun raotti huuliaan ja ohjasi kullini suuhunsa. Ensin vain terskan pää. Pyöräytti kieltään sen ympärillä ja tarkisti katsellaan, että nautin. Ja minähän nautin.
Sen jälkeen hän hiljalleen ohjasi kulliani syvemmälle suuhunsa. Tunsin ensin kitalaen, sitten hän käänsi päätään ja terskani painautui hänen pehmeää poskeaan vasten. Hän alkoi imeä kuin tikkaria tai jäätelöpuikkoa. Välillä vain kullini päätä, välillä ottaen sitä yhä syvemmälle suuhunsa. En voinut enää vastustaa kiusausta vaan laitoin käteni hänen niskaansa ja kevyesti painoin hänen päätään itseäni vasten. Huomatessaan nautintoni hän kiihdytti imuaan ja runkkasi samalla kullini vartta. Aivan kuten olin unelmoinut saunassa.
Katsoin tätä imutusta ja se oli niin riettaan ihanan näköistä. Vähällä oli etten antanut hänen imeä loppuun asti ja antanut lastini lentää noiden ihanien punaisten huulien väliin, mutta halusin naida häntä. Totesin käheällä, kiihottuneella äänellä: "Mä tahdon sun sisääs. Tuu mun päälle."
Menin sängylle selälleni ja Tiiaa ei tarvinnut kahdesti komentaa. Hän siirtyi hajareisin päälleni ja ohjasi penikseni häpyhuulilleen. Sitten hän laskeutui hitaasti alas antaen kaluni tunkeutua hänen yllättävänkin tiukkaan, mutta niin kosteaan pilluunsa. Tämä meinasi olla jo minulle liikaa äskeisen imutuksen jälkeen ja otin häntä lantioista kiinni pitäen hetken häntä paikoillaan. Sain näin kerättyä jälleen itseni jolloin saatoin antaa hänen aloittaa ratsastuksensa. Tai se oli pikemminkin keinuntaa.
Hän keinutti hiljalleen lantiotaan ja vastasin keinahduksiin pienellä työnnöllä. Hän oli ensin hetken aikaa katsonut minua, mutta nyt istui siinä selkä suorana, silmät kiinni nauttien joka hetkestä. Käteni vaelsivat ensin hänen pakaroillaan, mutta siirsin ne sitten puristelemaan silmieni edessä heiluvia kauniita ja isoja rintoja.
Tämä oli lempiasentojani. Vaikka nainen on päällä ja tekee aloitteen, niin pystyn kontrolloimaan tilannetta ja tarkkailemaan rauhassa naisen nautintoa. Annoin siis Tiian välillä keinua päälläni ja hyväilin hänen heiluvia rintojaan tai annoin käteni vaellella hänen lantioillaan. Kun hän laskeutui käsiensä varaan saatoin lipaista ja imaista hänen nännejään.
Otin käsilläni tukevan otteen hänen pakaroistaan ja ohjailin liikettä. Hän tuntui nauttivan tästä rauhallisesta panemisesta. Jatkettuamme hetken aikaa näin koukistin jalkani ja yllätin hänet aloittamalla voimakkaan pumppaamisen jalkojeni varassa. Pillu litisi kullini työntöjen myötä ja hänen tissinsä hytkyivät silmieni edessä. Kiihdytin vauhtiani ja hänen huuliltaan tuli tuttu voihke.
Muutaman kunnon tykityksen jälkeen minun oli vedettävä hetki henkeä. Se ei

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute