Herkku-puhelin
Vain sinun
Donna italiana

Kiihkeitä sähköposteja sinulta sieltä kaukaa jo monen vuoden ajan. Siitä on liian kauan, kun viimeksi näimme. Silti pysyimme ystävinä vuosien vieriessä ja välillämme oleva sähkö ja eroottinen lataus säilyi. Vihdoin istuin lentokoneessa matkalla luoksesi. Pikään jatkunut odotus palkittaisiin viimein. Valkoinen kotelomekko ja mustat korkokengät imartelivat hoikkaa kehoani. Lasillinen punaviiniä lämmitti ihanasti lennon aikana. Vatsanpohjassa tuntui ihana jännittävä kutina ja himo sinua kohtaan.

Kone laskeutuu ja stay up-sukat hyväilevät reisiäni katsellessani peilikuvaani lentokentän lasiseinästä. Lasken aurinkolasit silmilleni astuessani liukuovien läpi ulos Italian auringon alle. Ihmisiä tulee ja menee, mutta yhtäkkiä näen sinut. Sinulla on musta lyhythihainen paita, joka korostaa treenattua yläkroppaasi. Lähdet kävelemään kohti minua kaapaten minut hellään syleilyysi. Vahvat käsivartesi kietoutuvat ympärilleni. Tuoksut ihanalle! Suutelet hellästi niskaani ja kuiskaat "Io vorrei tu..." eli, että haluat minua. Nautin tilanteesta ja unohdan kaiken ympärillä olevan. Lasket minut alas ja katseemme pysähtyy hetkeksi toistemme silmiin. Se katse tuntuu polttavan minuun jäljen.

Nostat laukkuni autoon ja avaat minulle oven. Sanot, että puhun liian hyvää englantia liian nopeasti, ja pyydät minua puhumaan mielummin italiaa. Silmäilet aurinkolasiesi alta minua ajaessasi ja laitat lämpimän kätesi reidelleni. Jalkovälissäni kuohahtaa ja tunnen kostuvani. Huomaat kiimani, mutta tyynesti jatkat ajamista viekas hymy huulillasi siirtäen kättäsi hieman ylemmäs kohti stayuppieni reunaa. Pidän niin tuosta itsevarmasta otteestasi. Suljen silmäni ja nojaan taaksepäin sekä kerron olevani väsynyt lentomatkasta. "Prendila alla leggera." sanot, ja pyydät minua näin rentoutumaan ja lepäämään. Radiossa soi Tizziano Ferro ja annan ajatusten viedä. Havahdun, kun kosketat huulteni kaarta ja kuiskaat, että olen kaunis siinä vierelläsi. Haluat pysäyttää hetken ja kerrot, kuinka olet odottanut tätä päivää. Nousemme autosta asuntosi pihalla. Ihailen takapihallasi kasvavaa puutarhaa, jossa kasvaa vehreitä appelsiinipuita. Näytät minulle tietä asuntoosi. Tervehdimme naapureita alakerrassa ja nappaat päivän postin mukaasi. Vaalea marmorilattia tuntuu arvokkaalta korkokenkieni alla.

Asuntosi on avara ja näytät minulle huoneeni. Annat minulle makuuhuoneesi käyttööni ja puran tavarat suureen puiseen peilikaappiin ja rentoudun sängylle. Kurkkaat ovenraosta, kun makaan pitkälläni venytellen raajojani pitkästä matkasta ja kerrot laittaneesi meille espressot keittiöön valmiiksi. Nousen ylös ja kävelen keittiön baaripöydän luo sinua vastapäätä. Tuntuu todella epätodelliselta olla vihdoin luonasi. Ulkoa kuuluu liikenteen ääniä ja kävelen keittiön ikkunan luo. Käännyn sinuun päin ja mittaan sinua katseellani. Siinä sinä nyt olet. Komea ruskettunut keho, luonnonkiharat lyhyet hiukset ja tuo valloittava hymysi. Et sano mitään, vaan annat minun tutkia sinua katseellani. Katseeni siirtyy rintakehällesi ja siitä yhä alaspäin kohti vyönsolkeasi. Tuijotan estoitta tuota valkoisten housujesi verhoamaa etumustasi ja nännini kovettuvat halusta. Huomaat senkin. Siirrän katseeni alemmas noihin tiukkoihin reisilihaksiisi ja jännittyneisiin pohkeisiisi. Kävelet minua kohti ja sanaakaan sanomatta painaudut minuun kiinni kietoen nuo voimakkaat käsivartesi jälleen ympärilleni. Valun kiimaa ja tunnen räjähtäväni halusta. Suutelet, kuin varoen pehmeitä huuliani. Maistut vahvalle kahville. Sormesi kutittaa selkääni ja viet kätesi hyväilemään pehmeitä rintojani. Kuiskaan "...e per concludere...". Murahdat jotain halustasi ja odotuksestasi, josta en saa selvää.

Nostat minut syliisi ja kannat makuuhuoneeseen. Hymyilet minulle matkalla ja suukotat otsaani. Lasket minut sängylle. Makaan sylissäsi. Katsomme toisiamme hymyillen. Haluamme nauttia hetkestä eikä meillä ole kiire minnekään. Silmät kiinni tunnustelen kasvojesi ihoa, niskaa, korvanlehteäsi, hiuksiasi. Painan mieleeni joka ikisen sekunnin, jotta joskus voin palata näihin muistoihin uudelleen. Kätesi hyväilee reiteni sisäpintaa ja siirryt ylemmäksi hivuttaen mekkoni yltäni. Painat huulesi litteälle vatsalleni. Avaat rintsikoideni hakaset. Suutelet rintojani ja pyörittelet kieltäsi kiusoitellen nännieni ympärillä. Nautin kosketuksestasi silmiesi edessä ylläni ainoastaan mustat pikkuhousut. Ikkuna on auki ja kirkas aurinko värittää ihoni pronssin eri sävyillä. Painat huulesi häpykummulleni ja hivutat pikkuhousuni jalastani. Pyörittelet kieltäsi häpyhuulieni välissä ja värisen otteessasi. Työnnät kaksi sormea sisälleni kiimasta kiiltelevään pilluuni. Lantionpohjalihakseni puristavat sormiesi ympärillä ja nautin, kun kielesi tekee hyvää helmelläni.

Yhtäkkiä komennat minut seinää vasten ja tartut ranteistani kiinni. Päättäväisesti pidät käsistäni kiinni ja lukitset minut otteeseesi. Seison selin sinuun päin ja kumarrut pilluni huulille takanani. Säpsähdän kovia otteitasi. Siirryt nuolemaan häpyhuuliani taitavalla kielelläsi. Kosteuteni valuu reisilleni ja yritän pyristellä otteestasi. Kielesi työntyy syvälle pilluuni saaden minut hulluksi nautinnosta. Pyörität kieltäsi klitoriksellani sormiesi naidessa tiukkaa koloani. Läpsäiset kiinteää pakaraani ja asetat paksun kullisi huulilleni. Yritän päästä irti, mutta eläimellisen rajusti pidät minut vahvassa otteessasi ja varomatta survaiset paksun elimesi sisälleni. Inahdan samalla kivusta ja nautinnosta. Maistan oman kiimani sormissasi ja tunnen suurta nautintoa olla sinun käytettävänäsi. Nait päättäväisin ottein kireää posliinipilluani ja murahtelet työntöjesi tahdissa. Paksu elimesi täyttää minut kokonaan sormiesi pyöritellessä helmelläni. Silmissäni sumenee, kun orgasmin aalto vyöryää ylitseni. "Ti voglio scopare tutta la notte..." kuulen itseni uikuttavan. Suorastaan villiinnyt kuulemastasi ja vastaat "Lo so che non dovrei, ma provo veramente qualcosa per te." ja laukeat karjaisten sisälleni.

Makaamme hetken sängylläsi auringon lämmittäessä kehojamme. Emme sano sanaakaan. Sanoja ei tarvita. Huomaan sinun nukkuvan jo. Katselen lyhyttä parransänkeäsi, leukasi raamikasta linjaa ja nostan valkoisen lakanan kehosi peitoksi. Kävelen kylmää kivilattiaa pitkin suihkuun. Annan viileän suihkun valua kehoani pitkin. Suljen silmät ja kuulen lintujen viserrystä ikkunalaudalla avoimen ikkunan takana. En halua vielä palata todellisuuteen. Onneksi minulla on vielä viikko aikaa elää italian elämääni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute