Herkku-puhelin
Aulin kanssa
pyykkien ripustajat

Menin naapurin rouvan kanssa taloyhtiömme yhteiseen saunaan ja toteutimme nyt pitkään kyteneen tarpeemme saada rakastella keskenämme. Olimme olleet usein flirttaillen ripustamassa pyykkejä kuivaushuoneessa ja siellä syttyikin himomme kun menin suutelemaan Aulia saatuani pyykit ripustettua naruille, hän vastasi suudelmaani ja hyväilin hänen pieniä kiinteitä rintojaan työnsin käteni hänen legginsiensä sisälle ja hyväilin kostuvaa pilluaan, oli kuitenkin vaara että meidät yllätetään ja sovimme että menemme taloyhtiön saunaan jatkamaan touhujamme. Päästyämme sisään riisuimme ja menimme suihkuhuoneeseen. Tunnustelin hellästi Aulin kostunutta pillua ensin varovasti huulilta ja pikkuhiljaa silittäen etusormellani hänen ihanasti paisunutta klitoristaan, Auli huohotti korvaani ja kuiskasi, mieheni ei koskaan hyväile minua vaan laittaa liukastetta pilluuni ja tyydyttää vain itsensä ja siinä kaikki, sanoin että nyt voit nauttia hyväilyistä, sano vain mitä haluat, ja toteutan toiveesi, Auli kuiskasi kerran löytäneensä pornolehden missä oli kertomus, missä naista hyväiltiin huulilla ja kielellä pillusta, sanoin että mennään tuonne pukuhuoneeseen siellä on se vanha sohva jossa vilvoitellaan kuivattelun jälkeen, asetin Aulin hellästi reidet levällään sohvalle ja menin itse hänen päällensä niin että olimme kasvot toistemme jalkovälissä, aloin lipoa kielelläni hiljaa Aulin häpyhuulia ja klitorista ja hän hiveli arkaillen kaluani kädellään, nostin kasvojani ja sanoin, jos tahdot voit nuolla sitä, Auli lipaisi varovasti terskaani ja sanoi ettei ole koskaan saanut maistaa kullia. Nyt on tullut aika sanoin ja jatkoin Aulin ihanan valuvan pillun nuolemista, tunsin samalla miten hän otti koko terskani suuhunsa ja lipoi sitä hellästi kielellään, olimme molemmat villissä kiimassa ja jatkoimme toistemme hyväilyä, tunsin nuollessani hänen klitoristaan miten Auli tärisi, päästäen kullini pois suustaan alkoi vaikeroida ja huohotti, samassa jännittyen ja sai orgasmin, nuolin Aulin häpyä ja klitorista yhä vain lisää ja hän sai melko pian toisen orgasmin tai oikeastaan se ensimmäinen orgasmi tuli täydempänä, Auli tärisi painoi häpyään kieltäni vasten ja huohotti niin että tunsin kuinka Auli todella nautti, olin itsekin niin kiihottunut että olin saada orgasmin kun kyrpäni sykki hänen poskeaan vasten.

Kun Auli hetken lepäsi nousimme istumaan ja halasimme toisiamme hänen kyynelsilmin sanoessaan, en ole koskaan osannut edes kuvitella miten ihanaa se tekee, vaikka olen lukenut useasti sen kertomuksen ja samalla hyväillyt itseäni toivoen, että saisin itse kokea miltä tuntuu kun saa nauttia suuseksistä. Sitten Auli sanoi on ensimmäinen kerta elämässä kun saan orgasmin miehen kanssa, johon sanoin että taisit saada kaksikin. Sitten Auli suuteli minua hellästi ja kysyi, mitä minä voin tehdä sinulle, kun en osaa oikein mitään?

Pyysin häntä pukemaan pienet alushousunsa ,Auli teki niin ja tuli luokseni sohvalle, pyysin Aulin menemään polvilleen sohvalle ja menin hänen taakseen painaen hellästi hänen rintansa sohvaa vasten. Siinä Auli nyt oli edessäni tyydytettynä mutta yhä pillu märkänä edessäni kiihottavasti pikkuhousujen peittämänä. Raotin Aulin pikku housuja ja sain nähdä ihanan pillunsa mikä ihan valui lemmennestettään, otin seisovasta kullistani kiinni hivelin terskalla pitkin limaista häpyä ja painoin kullin hellästi Aulin pillunhuulille. Hän inahti kun aloin hiljaa työntää kulliani pilluun, annoin hänen tottua kulliini rauhassa,Auli puski vastaan ja voihki hän tyrkki persettään kiimasta sekaisin minua vasten kunnes Auli laukesi pillun supistellessa tosi kireänä, vaikka minulla on ihan normaalin kokoinen kulli tuntui nyt kuin se nyt olisi todella suuri, kiihdytin työntöjäni Aulin perseestä kiinni pitäen ja sain niin ihanan orgasmin että meinasi tajunta kadota, kullini suihki useana ryöppynä spermaa Aulin ihanaan pilluun, lysähdimme päällekkäin sohvalle Kullini yhä pillussa nykien orgasmin tuomassa nautinnossa. Makasimme melko pitkään nauttien hyvästä olostamme, kun nousin luisti kullini Aulin pillusta ja spermaa valui sohvalle avoimien häpyhuulien välistä, pikkuhousut olivat venähtäneet ja pillu oli kokonaan esillä, Auli kääntyi ja makasi jalat levällään raukea onnellinen hymy kasvoillaan. Nostin Aulin ylös sohvalta otin pikkuhousut pois ja menimme pesemään lemmen nesteemme suihkuhuoneeseen. Menin polvilleni ja aloin nuolla Aulin pillua, hän seisoi suihkun alla levitti käsin pilluaan ja nautti, nuolin kevyesti klitorista koskettelin kahdella sormella etsien Aulin G-pistettä, kun sain siihen tuntuman painelin sitä nopeaan tahtiin kunnes Auli ulvoi ja pillusta ruiskahti nesteet kasvoilleni, jatkoin hyväilyä Aulin pysyessä orgasmissaan, nousin ylös ohjasin kullini edestäpäin Aulin pilluun ja nostin hänet vahvojen käsieni varaan hypittäen häntä sylissäni rajusti aisaani pilluun työnnellen, nussimme varmaan 10- minuuttia kunnes tunsin olevani tulossa, olin kulli syvällä Aulin pillussa ja sain ihanan voimakkaan orgasmin. Jaksoin pitää Aulin sylissäni kunnes kullini valahti pois pillusta, Spermaa valui lattialle mistä suihkusta tuleva vesi vei sen viemäri ritilälle. Laskin Aulin alas sammutin suihkun ja istuimme lattialle voipuneina, Auli nojasi minuun ja sanoi ettei voinut kuvitella miten ihanaa on rakastella ja saada useita voimakkaita orgasmeja. Aloimme tapailla niin usein kun vain oli mahdollista ja rakastelimme toisistamme nauttien yhtä antaumuksella kuin ensimmäiselläkin kerralla, kerran kävi kuitenkin niin että jäimme kiinni kesken rakastelumme kun hänen miehensä tuli päivää ennakoitua aikaisemmin työmatkaltaan, hän oli ihan sekaisin huusi raivosi ja lopulta päätti erota Aulista jo muutaman viikon kuluttua, tosin oli sanonut että jokaisella reissullaan oli nussinut naisia ympäri maailmaa suuntautuvilla matkoillaan.

Olen ollut nyt yli 5-vuotta kahden naisen mies eikä avopuolisoni ole koskaan saanut vihiä mitä teemme Aulin kanssa, oman kumppanini kanssa ei seksi enää ole sujunut vuosiin ja se saikin minut kiinnostumaan Aulista. Vaaka alkaa kallistua siihen että alamme elää Aulin kanssa kahdestaan yhteistä elämää niin hyvin meillä on mennyt nämä vuodet kun olemme rakastelleet, siitä kerron toiste lisää. Palaute tervetullutta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute