Herkku-puhelin
Vuosien jälkeen yllättäen
Tv-Aino

Istuin ABClla lounaalla, edessäni Iltasanomat ja kahvi kun istuit eteeni.
-Moi, Aino, muistatko? Punastuin ja säikähdin, samassa tunnistin sinut. Edessäni istui Risto, monivuotinen rakastajani jo monen vuoden takaa. Katsoin Ristoa silmiin ja automaattisesti muutin ääntäni hunajaisemmaksi. -Moi, pitkästä aikaa. Katosit silloin kokonaan, missä asut nykyään?
Puhuimme niitä näitä kunnes Risto kysyi, -Vieläkö sinulla on asuja. Kielsin, sanoin hävittäneeni ne vähän hänen kaupungista poistumisensa jälkeen. -Olisitko kiinnostunut jos ostaisin sinulle taas?, Katsoin Ristoa silmiin ja nyökkäsin, -kyllä olisin. -Juo kahvisi ja tule kanssani vessaan. -Ok, mene edeltä.
Risto kääntyi nurkan taakse ja samassa käärin iltiksen kainalooni ja suunnistin hänen peräänsä. WC oli harvinaisen ahdas ABC:n vessaksi, vain kaksi suljettavaa koppia. Risto pesi käsiään lavuaarilla ja seurasi minua vapaaseen koppiin.Istuin pytyn kannelle ja avasin Riston vyön ja farkkujen napit. Painoin housut alas ja hieroin kalsareiden päältä jo jäykistynyttä kalua. Vedin kalsaritkin nilkkoihin ja tartuin tuohon paksuun kulliin oikealla kädelläni. Vasen käteni kiertyi pakaroille ja tunnustelin sormelleni reitin reiälle. Samalla suutelin terskaa ja vedin esinahkaa muutaman kerran. Risto tarttui päästäni ja työnsi kyrpänsä syvemmälle suuhuni, avasin suuni ja annoin kalun liukua vastaten kevyesti työntöihin päälläni. Annoin kuolan valua suustani kun Risto nopeaan tahtiin nai. Muutama syvempi työntö nieluun asti sai kyyneleet kihoamaan, mutta oppimani hengitystekniikka esti yökkäämisen. Lopulta otin kiinni Riston pakaroista ja painoin hänet nieluni pohjaan asti, samassa tunsin kuinka hän laukesi, suuni täyttyi spermasta ja kuten kymmenet kerrat aiemmin avasin suuni ja näytin kielelläni hänen lastinsa. Riston silitettyä poskeani nielaisin kaiken katsoen samalla häntä silmiin. -Anna minulle numerosi. Kopeloin taskustani korttini ja ojensin sen. -Hyvä, otan pian yhteyttä.
Samassa hän avasi oven ja poistui. Lukitsin kopin oven uudestaan ja pyyhin kasvoni paperilla. Mihin tämä vielä johtaakaan?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute