Herkku-puhelin
Rannalla!!
Lepakko91

Oli kaunis aurinkoinen päivä! Kävin puhelinta läpi koko aamun ja ajattelin ehdottaa ihastukselleni rantareissun! Tiesin nimittäin hiljaisen rannan mikä on kaunis paikka, vesi on kirkasta ja hiekka hienoa rantahiekkaa ja ranta on muutenkin tosi siistissä kunnossa. Laitoin siis ihastukselleni Jonnalle viestiä että;" lähetäänkö rantaan ottamaan aurinkoa ja uimaan?" Jonna vastasi lähes samaantien että;" Joo kerään vaan kamat kasaan ni voit lähtee hakee!"
Keräsin itekkin kamat kasaan ja lähin hakemaan Jonnaa. Valitsin rannan sen takia koska se on hiljaisin ja ei niin tiedetty paikka, että kehtaisin itsekkin ottaa aurinkoa ja käydä uimassa.. Itseluottamukseni ei ole parhaimmasta päästä koska olen vähän isokokoisempi!

Pääsimme rannalle joka oli aivan tyhjä, levitin päiväpeiton meille viltiksi. Jonna veti samaantien siinä vaatteet pois ja vaihtoi bikinit päälle. Katselin vaan niitä pyöreitä pakaroita ja pyöreitä rintoja hetken kunnes jonna veti bikinit päällensä. Hän meni ensin mahalleen makaamaan ja antoi aurinkorasvan ja kysyi flirttaillen;" Rasvaatko?"
Otin aurinkorasvan ja vastasin että toki. Aloitin hartioista levittämään rasvaa, hiljaa hieroen selkään, alaspäin, pakaroiden ja reisien kohdalla hitain pyörivin liikkein levitin ja tunsin kuinka Jonnan vastalo nytkähteli vähän kun rasvasin sisäreisiä. Lopulta sain rasvattua selkäpuolen jolloin Jonna kääntyi ympäri ja viehkeästi hymyillen sanoi että;" nyt etupuoli!" Hymyilin ja aloitin taas hartia/kaula alueelta, laskeuduin juuri käteensopivien pyöreiden rintojen kohdalle, nostin Jonnaa istuvaan asentoon ja avasin yläosan, Katsoin kysyvästi ja Jonna nyökkäsi, otin yläosan pois ja painoin hänet takaisin makaamaan ja lisäsin rasvaa ja hieroin pyörivin hennoin liikkein rasvaa hänen niin kauniille rinnoilleen. Hetken niitä hierottuani huomasin kuinka nännit kovettuivat, pyöräytin niitä pari kertaa ja jatkoin taas alaspäin..
Jatkoin litteää vatsaa alaspäin, hieroen hitaasti myös kylkiä.. Lisäsin taas rasvaa ja pääsin alaosan kohdalle raotin niitä jokapuolelta sitä mukaa mitä hieroin ja niin että sitä rasvaa oli ihan vähän alaosan alla.. Sisäreisien kohdalla raotin alaosaa ja tunsin kuinka nihkeäksi iho oli alaosan alta muuttunut, katsoin Jonnaa ja ja mainitsin kulmaa kohottaen;" Taidat tykätä tästä?" Jonna vaan hymyili ja nyökkäsi hennosti.. Jatkoin levittämistä jalkoihin, lopulta kun olin saanut rasvattua kellahdin hänen viereensä makaamaan. Hän hakeutui välittömästi lähemmäs.

Mainitsin vielä uudelleen siitä että taisit tykätä rasvauksesta, Jolloin Jonna katto muo seksikkäästi suoraan silmiin ja pyöräytti mut selälleen ja tuli mun päälle istumaan ja suutelemaan, siirtyi siitä suutelemaan kaulaa.. Tunsin hänen istuessaan päälläni kuinka hänen kostea ja lämmin pillunsa jättää märkiä kohtia mun ihoon hänen liikkuessaan mun päällä, siinä vaiheessa pyöräytin Jonnan selälleen ja hetken aikaa vaan ihastelin juuri rasvattua kiiltävää kehoa, pitkin kroppaa näkyi kuinka Jonnan iho nytkähteli kun sormella piirtelin nännien kautta vatsan poikki kohti alapäätä!
Vaihdoin itse paikkaa niin että saan liutettua alaosan pois.. nousin vielä suutelemaan samalla hivuttaen kättä kohti kosteaa pillua. Sormeni ihan liukui klitoriksen päällä kosteudesta. Laskeuduin hiljaa jalkojen väliin ja katselen hetken hänen kaunista kosteaa pilluaan, samalla liikuttaen sormea häpyhuulten välissä. Laskin hitaasti pääni lähemmäs ja samanaikaisesti Jonna nosti lantiotaan ylemmäs tullakseen vastaan ja oikeen tarjoten tuota herkkua mulle. Painoin kieleni pilluun ja alhaalta ylös nuolaisin todella hitaasti, kun pääsin kielellä klitoriksen kohdalle tunsin taas kuinka hänen kehonsa nytkähti ja hän piti pienen vaimean voihkauksen. Nuolin välillä hitaampaa ja välillä nopeampaa. Työnsin kaksi sormea sisälle ja taas kuuluu voihkaisu, liikuttelen niitä hitaasti edestakaisinnja nuolin varovasti pyöritellen klitorista. Jonna voihki äänekkäästi kunnes veti minut yhtäkkiä suutelemaan ja pyysi odottamaan hetken..

Jonna nousi kaivamaan laukustaan jotain, veti esiin sträppärin! Laitoin sen itselleni jolloin Jonna lähti vetämään muo järveen. Päästiin veteen jolloin hän tuli suutelemaan minua samalla asettaen dildon huulilleen ja painautui vähän alaspäin ja voihkaisi ja tarrasi kynsillä selkääni. Hän alkoi suudella raivokkaammin ja alkoi liikutella itseään sylissäni, itse en osannut juuri mitään tehdä koska en ollut aiemmin käyttänyt moista. Mutta siirsin kumminkin kätene hänen klitorikselleen ja hyväilin hitaasti, pyöritellen ympäri klitorista sormellani. Hänen kyntensä upposivat syvemmälle selkääni ja tasainen huohotus kävi korvassani lämpiminä henkäyksinä. Jonna alkoi liikutella itseään nopeampaa jolloin omakin tahti muuttui ja liikuttelin sormea nopeampaa. Hän voihki äänekkäästi niin että koko ranta raikui, tunsin kuinka kipeästi hänen kyntensä raapivat selkääni mutta en antanut sen häiritä.
Aloin liikuttaa lantiota jolloin oikeen tunsin kuinka jokaisella vedolla toinen nauttiii enemmän ja enemmän. Jonna sai juuri ja juuri sanottua huohotuksen keskeltä että vielä vähän tuun ihan just. Kerkesin sormella pyöräyttää pari kertaa klitoriksen ympäri kunnes Jonna sai orgasmin..
Jonnä työnsi kädellään dildon ulos ja tuli halaillen suutelemaan. Nousimme lopulta ylös järvestä, otin sträpin pois ja Jonna veti bikinit päälle, ja juurikun olimme saaneet kaikki pois näkyvistä kuulimme kauempaaa askelia ja puheen sorinaa, kuinka porukkaa tuli rannalle päin. onneksi rantaan oli pitkähkö metsäinen tie ennenkun rantaan pääsee muuten kaikki olisi nähnyt meijän touhut. Naureskelimme ääneen ajoitusta kuinka loistava se oli.
Makoilimme vielä hetken rannalla ja lähdimme mun luokse jatkamaan vielä, jäinhän minä kumminki ilman. ja pitihän molempien saada tietysti!! ;D

Ensimmäinen tarina jonka julkisesti näytän missään, joten kommentoikaa ja kertokaa haluatteko lisää tarinoita?? :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute