Herkku-puhelin
Vaimon kiimainen sisko
Taas Aulin pillua

Oli mennyt pari kuukautta tapaamisestamme Aulin kanssa meillä kotona, tapasimme kaupassa sattumalta ja juteltiin Aulin kertoessa hänen jättäneen miehensä niitten uusien naistensa helmoihin peuhaamaan. Mentiin yhtä matkaa kassalle ja matkalla selvisi että Auli on muuttanut omilleen ja olisin tervetullut kylään milloin sopii, sanoin että heti sopii vaikken oikeasti aikonutkaan niin sanoa se vain lipsahti. Auli katsoi silmät loistaen ja sanoi sovittu, mennään siis heti. Hän kertoi osoitteen ja ajoin sinne saman tien kun en ollut ostamassa kuin tuulilasin pyyhkijät autooni, joten ei ollut mitään pilaantuvaa heti kotiin vietävää.

Menin ovelle ja soitin kelloa Aulin heti avatessa sanoen, käy sisään ja riisu. Sitten hän punastui ja korjasi, tarkoitin siis kengät mutta sanoin ei käy, koska talon emäntä käski täytyy käskyä noudattaa. Menin Auliin kiinni ja suutelin, samalla avaten hänen paitansa napit ja pudotin myös hameen pois, nostin hänet syliini ja suutelimme ja hän opasti minut makuuhuoneeseen. Laskin Aulin sängylle ja riisuin itseni alastomaksi asettuen kulli uljaasti pystyssä hänen eteensä, mitä saisi olla kysyin? Auli otti kullistani kiinni ja veteli muutaman kerran edestakaisin kädellään ja upotti terskan suuhunsa imuttaen ahnaasti kieli pyörien ihanaa tehden, vetäydyin taaksepäin ja sanoin teet sen paremmin kuin siskosi siis vaimoni, käy selällesi ja avaa reitesi.

Auli oli heti jalat levällään ja otin hitaasti stay-up sukat pois siroista jaloista pullautin rinnat esiin rintaliiveistä hivellen pillua pikkuhousujen päältä samalla nännejä nuollen. Auli huokaisi ihanaa olen ihan märkänä tule ja ota minut, riisuin pikkuhousut ja nuolin häpyhuulia ja klitorista jonkin aikaa, kauan en malttanut kun huomasin miten kiimassa Auli on. Pillu ihan märkä ja nainen huohottaa, tule pian isolla kullillasi minuun, asetin kullin pillunhuulille ja työnnyin sisälle melko helposti kuitenkin tuntien pillun erityisen mehevyyden mikä tuntui kuin olisi ollut tuhannet huulet mitkä suutelevat kullia joka kohdasta. Painelin käsieni varassa muutaman työnnön ja Auli huohotti kokoajan kiihkeämmin, hän sanoi tule takaa ja anna kullin tehdä tuliaislahja pilluuni. Käänsin hänet ja avasin rintaliivien hakaset pienten rintojen ollen nyt vapaina ja työnsin kullin nautinnollisesti pohjaan Aulin ulvoessa ja työnnellessä kiihkeästi vastaan, sormeni lipsutti klitorista ja hän ulvahteli aaaaah ihanaaaa tuntuuu aaaaaaah. Pillu supistui rytmikkäästi ja pallini olivat jo kohonneet ja valmiina laukaisemaan spermaa, koetin pidättää vielä ja rytmiä vaihdellen vein Aulin orgasmiin. Hän tärisi ja ulvoi oooiiiii iiiiiiii iiiiiii, puski kovaa minua vasten ja kiihdytin työntöjä kunnes spermaa ruiskusi kullistani pilluun.

Makasimme sisäkkäin kunnes Kulli luisti veltostuneena pois pillusta ja käänsin Aulin selälleen imien pillusta spermaa purskautin kaiken Aulin suuhun ja sanoin, tuliaiset on annettu ole hyvä. Hän yskähti kun nielaisi sperman mutta heti naurahtaen sanoi, kiitos nämä tuliaiset on parasta mitä voi kuvitella, pidin Aulin jaloista kiinni ja nuolin pillua ja klitorista saaden hänet taas kiimaiseksi Auli läähätti uuuuhh uuuhh tee lisäää tekeee hyvää. Nuolin ja imeskelin pillua hivelin rintoja ja käteni vaeltelivat vartalolla kaikkialla minne vain yletyin, klitoris oli paisuneena ja sitä oli ihanaa ottaa huulien väliin ja pussailla lipaisten varovasti kielellä. Auli hypitti lanteitaan ulvoi ja raju orgasmi sai hänet ihan villiksi,pillusta purskahti nesteet pitkin kasvojani, ihana nainen hän kierähti vatsalleen ja huohotti hikisenä aivan pökerryksissä rajusta orgasmista, kun kosketin klitorista hän nytkähti ja huokaisi, en kestä enempää olen liian herkkä kosketukselle, mitä sinä teit kun pillustani on tulvinut nestettä, onko se virtsaa? Auli kysyi hätääntyneenä, sanoin hänen ejakuloineen ja nostin naurahtaen hänen toisen jalkansa koukkuun ja työnnyin kullillani pilluun. Se kyllä kelpasi ei ollut mitään vastustusta vaan kun painelin kiihtyvästi oli Auli mukana rytmikkäästi nytkyen ja työntelin pitkään nauttien jo tyydytetyn naisen kuumasta pillusta.

Työnneltyäni viitisentoista minuuttia, teki niin hyvää että hurjan kirin ottaen painelin kulliani pilluun, orgasmi tuli kuin hyökyen olin kokonaan ottavana osapuolena ja työntelin itseni mylvien ihanassa orgasmissa ja silmissä sumeni kun sain tyhjetä vaimon siskon pilluun. Lysähdin hänen viereensä sänkyyn ja olin pitkään ihan paikoillaan Aulin pyörähtäessä päälleni ja suudellen kaulaani. Annoimme toistemme rauhoittua ja kun makasimme päällekkäin kuuntelimme toistemme hengitystä ja sydämenlyönnit tuntuivat selvästi Aulin pienten kiinteitten rintojen painaessa minua vasten. Auli sanoi, kiitos kun tulit saman tien minä kun olen ollut ihan puutteessa pitkään sen jälkeen kun silloin Teidän luona rakasteltiin. Annoit minun kokea silloin jotain sellaista mikä syöpyi ikuisesti sydämeeni. Olen käynyt siskon luona kylässä kun olet ollut töissä ja kysynyt sinusta, muttei hän ole paljon puhunut. Onko sattunut jotain? Ei mitään sen kummempaa, ei ole tullut vaan nussittua, jäi jostain syystä viimeksi sellainen olo kuin vaimoni pitäisi minua jonain rattopoikana kun usutti sinun kanssasi rakastelemaan. Olen halunnut saada etäisyyttä asioihin ja siksi emme ole olleet aikoihin yhdynnässä. Auli pussasi poskelleni ja sanoi että ole huoletta et sinä mikään rattopoika ole, sitä paitsi eihän meidän ikäeromme ole kuin viitisen vuotta ja olethan sinä nelikymppinen mies, kuulitko? Mies et mikään poika. No joo tosi on, kerro vaimolle koko tää juttu kun tapaat ja sano että jos on suuttunut kun nussin siskoaan ilman lupaa niin en voi mitään, sano kuitenkin että haluan kyllä häntäkin ihan yhtä paljon kuin ennenkin. Aion kyllä nussia myös hänen kanssaan kun aika on. Auli lupasi "pehmittää" siskonsa ja ehdotti että jos sopii voitaisiin joskus saunoa kolmistaan täällä, katsos kun sauna on vielä ihan ehta ja voitais keksiä jotain ihan kivaa kolmistaan asian korjaamiseksi. Pestiin toisemme, kun olin lähdössä vaihdettiin numerot, Auli lupasi kutsua sitten kun vaimollenikin sopii.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute