Herkku-puhelin
Tyttöystävän salainen järjestely
aisuri

Heidi halasi vanhempaa pukumiestä Kampin ostoskeskuksen aulassa. Olin haljeta mustasukkaisuudesta, mutta sen sijaan vetäydyin rauhallisesti kioskin puolelle ja löin muutaman kolikon myllyyn. Pariskunta jutteli tuttavallisesti, joten kyse ei voinut olla mistään sattumakohtaamisesta. Minusta näytti jopa, että molempien silmissä kiilteli hieman syvemmät tunteet. Ainakin Heidi oli niin naista että: hän nakkeli niskojaan, nauraa tyrskähteli hervottomasti pukumiehen puheille, lipaisi huomaamatta kielellään punattua huultaan ja toi tahattomasti poveaan eteen. Mies oli hermostuneempi ja vilkuili ympärilleen, aivan kuin olisi hätäisesti tullut pistäytymään Kampissa. Kun löpinät oli vaihdettu, mies otti tyttöystävääni kämmenestä kiinni ja pariskunta lähti käsikkäin kohti metroasemaa. Jätin kolikot peliin.

Minun epäilykset olivat vahvistuneet viimeisen parin kuukauden aikana. Olimme seurustelleet Heidin kanssa puoli vuotta ja aluksi olin ottanut täydestä ne iltamenot. Ei siinä mitään, saihan sitä iltamenoja olla, mutta kun Heidi meni aina solmuun selitellessään niitä. Jokaisen kuukauden kolmas torstai se tapahtui. Heidillä oli joko graduryhmä, kirjastosessio tai lapsuuden ystävä iltakylässä. Hän ei halunnut silloin minua asunnolleen, vaikka olin kesän jälkeen hengannut siellä melkein joka päivä. Olihan se hienoa, kun saimme olla rauhassa kahdestaan ja Heidin tilava yksiö oli tosi upea, uudenkarhea ja vieläpä hyvällä paikalla. Silti minua vaivasi, että salaperäiset menot tapahtuivat niin säännönmukaisesti.

Tähän saakka olin nöyrästi mennyt niinä iltoina soluuni Malmille – ja kiittänyt mielessäni siitä, että olin yhä pitänyt omani asuntoni -, mutta epäilykset heräsivät kun näin kyseisenä torstaina Heidin ystävää Miiaa rautatieasemalla. Hän ei vaikuttanut tietävän mitään heidän illallisesta lukupiiristään, vaan oli suunnistamassa kotiinsa Keravalle. Happamasti onnistuin kätkemään ilmeestäni sen, että petos oli paljastumassa. Heti Miian lähdön jälkeen laitoin viestiä Heidille ja kyselin kuulumisia, ongin missä hän mahtaa liikkua. Heidi laittoikin pian takaisin, että käy vielä ostoksilla ennen Miian tapaamista ja toivotti minulle hauskat illat ja yöt. Tiesin missä liikkeissä Heidi tapaa liikkua, joten minulla oli toivoa, että pääsisin hollille, jos tyttöni puheet vähänkään pitivät paikkaansa.

Yhytin tyttöystäväni viimein Lasipalatsin kulmilta ja heittäydyin päällystakiksi. Joku saattaa pitää tätä säälittävänä, mutta mitä itse olisitte tehneet? Sitä paitsi Heidi oli niin herkku gimma, että väkisinkin minulla heräsi mustat tunteet. Sporttinen, lyhyt ja melko muodokas tyttöystäväni oli luonnostaan sosiaalinen ja avoin, joten hän oli varmasti kovaa valuuttaa muiden opiskelijakundien mielissä. Hän oli juuri sellainen älykäs ja suulas opiskelija-aktiivi, johtajatyyppi, jota joko kuolattiin tai inhottiin. Siksi olikin kieltämättä outoa, miten hän oli pukeutunut – ylinaisellisesti. Opiskelijatypykkäni oli vetänyt kaapista seksikkäintä ylleen. Tyttöystäväni ei kyllä arkipäivisin pukeutunut aivan näin. Ehkä joskus bileisiin ja illanviettoihin, mutta ei koskaan torstai-iltapäivänä. Hänellä oli musta lyhyt nahkahame, jonka sisällä pikkupeppu näytti tosi pinkeältä sekä toppiin stemmaavat korkokengät ja joko mustat sukkahousut tai stay-upit. Tiukka ja avara pinkki toppi oli kiristetty vartalonmyötäiseksi leveällä lantiovyöllä, lyhyt muodikas nahkatakki oli heitetty olkapäille.

Näissä kuteissa hän paineli ostoskeskukseen, jossa hän vaelteli päämäärättömästi ja katseli näyteikkunoita. Puolen tunnin jälkeen alkoi siis viimein tapahtua.

Seurasin metroon perässä, mutta jättäydyin tarkoituksella taakse. Onneksi porukkaa oli niin paljon, että saatoin melko rauhassa tutkia paria. Mies oli varmasti jo kuudenkymmenen, ylikin. Berberin alta näkyi kallista ja istuvaa pukua, kiiltäviä kenkiä ja helkkyvää kelloa. Sopusuhta nuoreen seuralaiseen oli melkoinen. Minusta lisäksi äijä oli melko kuvottava, vanha ja harmaa rusoposki. Nielaisin, kun mies asetti omistavasti kätensä Heidin nahkapepulle. Tyttöystäväni vilkaisi miestä ja nauraa tirskahti. Miehen iso käsi tunnusteli pakaroiden kimmoisia muotoja, läpsäisi kevyesti kankkua ja siirtyi lopulta puristamaan kultaani lantiolta. Mies kumartui kuiskimaan jotain Heidin korvaan ja samalla hänen huulet imaisivat kaulaa, leikitellen siitä tummalle ja lyhyelle, laitetulle tukalle. Olisin oksentanut, jollen olisi ollut niin järkyttynyt.

Metro nytkähti Herttoniemeen ja pariskunta hävisi ruuhkaan. Pudottelin töistä palaavien matkalaisten joukossa kädet nyrkissä ja yritin seurata vaaleanpunaisia korkkareita, jotka sipsuttelivat jo liukuportaissa. Turhaan kyllä hätäilin, sillä minulla oli aavistus mihin tässä oltiin suuntimassa. Kypsytin vihaani ja varjostin paria muutaman kadun verran. Lähestyttiin Heidin kämppää. Jouduin jäämään loitommalle, koska kadulla oli hiljaista ja minut saatettaisiin huomata. Laskeuduin kyykkyyn ja nysväsin tennareita kiinni.

Heidi oli painelemassa jo ovikoodia, kun mies yhtäkkiä silmäili ympärilleen ja käänsi Heidin syleilynsä. Hän suuteli tätä suoraan suulle ja taivutti ovea vasten. Heidin pieni, terävä nenä osui miehen kärsään ja ruusuiset huulet miehen suuhun. Näin miten kielet liikkuivat toisiaan vasten. Halusin mennä ja tempaista ukkoa lättyyn. Jokin minussa esteli. Ehkä se, että moinen massimies voisi jatkossa laittaa kapuloita rattaisiini tai se, että olin lopultakin vain humanisti ja kotinörtti, joka ei koskaan voisi kuvitella turvautuvansa väkivaltaan. Mitenkähän sellainen kundi mahtoi loppujen lopuksi riittää Heidille, joka rakasti tyyliä, itsevarmuutta, vauhtia ja seikkailua? Näitä ihmetellessä ovi napsahti kiinni pariskunnan perässä. Tiesin toki koodin, mutta en voisi mennä rappuun norkoilemaan ihan hyypiönä.

Onneksi oli toinen vaihtoehto. Kiersin takapihalle ja keksin palorappuset. Heidin yksiö oli toisessa kerroksessa, eikä sinne pääseminen vaatisi suuria ponnistuksia. Toiseen kerrokseen syttyi valo. Sisäpihan puut heiluivat syksyn väreissä ja kietoutuivat hämärään, joka muuttui jo pimeydeksi. Niistin ja kiipesin liukkaille portaille. En tiedä kumpi vitutti enemmän, lokakuu vai Heidin temppu. Toivoin todellakin, ettei kukaan naapureista eksyisi tällä kelillä pihalle tai omalle parvekkeelleen. Sydän läpättäen erkanin maasta ja luistelin lehtien liukastamilla pinna-askelmilla. Onneksi kiipeämisen äänet hukkuivat tuuleen ja kadun liikenteeseen. Heitin itseni kaiteen yli ja kyyristyin. Heidin parveke oli pirun tilava ja asunnon ikkunat ovineen täyttä lasia. Olin viheltää itsekseni, mutta imaisin äänen viime hetkillä. Pääsin seuraamaan melkoista näytelmää.

Heidin kämppä näyttäytyi stalkkerille täydessä valaistuksessaan kuin suuri soihtu. Pariskunta ei näemmä aikaillut, sillä mies seisoi sohvan edessä ilman paitaa. Nyt vasta näin, miten vankkarakenteinen ja karvainen hän oli. Sanoisin jopa, että lihava. Heidiä se ei näyttänyt vaivaavan. Hän piteli kiinni miehen käsivarsista ja suuteli tätä suulle. Minähän, vittu, arvasin! Puhetta en erottanut, mutta jotain siellä toimitettiin. Heidiltä oli lähtenyt kaikki muut kuteet yhdeksi mytyksi lattialle, paitsi mustat pitsirintaliivit ja saman sarjan stringit. Siinä ne upposivat kalpeiden pakaroiden väliin suoraan silmieni edessä. Mies kouri Heidiä takapuolelta, vaikka hänen kätensä olivat lyhyet ja välissä turvatyynynä oli elintasovatsa, jota oli paisutettu neuvottelupöydissä. Ranteessa kellokin oli sitä hintaluokkaa, ettei sitä saisi minun vuoden opintotuella. Helvetti, manasin ja värjöttelin kylmässä.

Imuttelu sai jäädä. Tyttöystäväni erkani miehen suusta ja laskeutui nukkamatolle polvilleen. Hän katsoi ylöspäin yhtä aikaa anelevana ja riettaana. Heidi oli nälkäinen ja malttamaton. Hän vaikutti ahmivan rahaukkoa joka aistillaan. Karvaisen punkeron lihat heilahtivat, kun tyttöystäväni nyhti kalliin merkkivyön auki, tempaisi napin melkein lankoineen irti ja pudotti housut nilkkoihin. Ilmassa oli raakaa kiimaa ja halua. Sitä ei ollut kieltäminen. Heidi virnisti ja vilkaisi mustia boksereita. Hän siveli poskellaan niiden kohoumaa ja katseli samalla parvekkeelle raukeasti. Ei kai hän voinut tietää?! Miehellä oli vaikeuksia pidätellä itseään, päättelin henkeä täynnä hytkyvästä ruhosta. Tyttöni puraisi alahuultaan, kääntyi miehen puoleen ja veti varovasti alushousuja alas. Henkeä ja huurua pidättäen odotin minkälainen kirkkoveneen airo sieltä ponnahtaa Heidin kasvoja vasten. Mutta ei ponnahtanut. Karvojen seasta paljastui arannäköinen, pienehkö kikkeli, joka nyki eteenpäin. Kieltämättä se oli pettymys. Se ei ollut yhtään omaa kulliani suurempi. Mitä Heidi oikein näki ukkelissa?

Ilmeisesti näki jotain, koska hän hymyili maireasti ja alkoi suudella ukon karvaista alavatsaa, liikkuen kohti penistä. Heidin pienet suukot etenivät kalun juureen, jatkuivat sitä pitkin huputetulle esinahkalle ja kalun alapinnalle. Hän ei koskenut lainkaan kädellään kulliin, vaan antoi elimen letkahtaa makkarana kasvoilleen, kun suuteli kyrvän pohjaa ja sen alla vetelinä roikkuvia mujupusseja. Heidi otti kappaleen pallien vakosamettivekkiä hampaidensa väliin ja oli raatelevinaan, kuin naarastiikeri haaskaa. Molemmat nauroivat. Sitten Heidi imaisi toisen kiveksen suuhunsa ja lutkutti sitä poskessaan. Hän tuijotti miehen silmiä omilla sinisillä, kirkkailla silmillään. Koko ajan kalu turposi ja verettyi, mutta edelleenkään siitä ei seisokissa tullut mitään jättiaisaa. Heidi puristi ukon löysiä pakaroita käsissään ja näkyi kynsillään hakevan niihin tuntumaa. Samalla hän siirsi huulillaan esinahan sivuun ja otti terskaa sen verran suuhunsa, että mies ähkäisi. Heidi kääntyi jälleen parvekelasia kohti mokkula suussaan ja imi sitä varovasti. Terska näytti suurelta viinikumikarkilta, sellaiselta joita Heidi aina osti mässypussiinsa.

Kultani sulki pitkät ripsensä ja antoi kullin painua suuhunsa. Se mahtui melko kevyesti ja kakomatta hänen kitaansa kokonaan. Pari kertaa Heidi vetäisi sylyllä kostuttamansa elintä koko mitaltaan suussaan, puristi kynsiään lujemmin miehen takapuoleen ja veti terskan huulilleen. Hän katsoi miestä silmiin jotenkin nöyrän intiimisti ja liikutteli pelkällä kielellään villisti miehen terskan alla. Tuollaista kielikylpyä minun tattini ei koskaan saanut. Terska pomppi kielen päällä, hädin tuskin huulille osuen. Säpsähdin ensimmäisen laakin voimasta, niin yllättävä se oli. Äkäinen spermaryöppy syöksyi ulos virtsaputken kaksihaaraisesta ja näkyi suihkuavan suoraan tyttöystäväni suuhuni. Mies ähki suuliikkeistä päätelleen ja hytkyi sijoillaan. Heidi sulki silmänsä ja nielaisi. Toimitus näytti olevan hänelle tuttua, sillä niin luontevasti hän poimi maitia ampuvan, poukkoilevan pikkukullin huuliensa väliin ja rupesi lypsämään tavaraa suuhunsa. Minua puistatti ja heikotti. Spermaa valui painavina klöntteinä Heidin suupielistä.

Kyrpä löystyi saman tien, mutta se ei näyttänyt tyttöystävääni vaivaavan. Hän jatkoi sen imeskelyä ja elvytystä taidokkaalla mikkitekniikalla, joka sisälsi kiertävää runkkausliikettä, imua posket kuopilla ja huulten silkinkeveää, terskaa myötäilevää liikettä. Välillä Heidi taas piteli kyrvän juuresta kiinni ja lypsi lyhyin nykäyksin pelkkää terskaa. Hiljalleen kalu alkoi uudelleen osoittaa heräämisen merkkejä ja kasvaa kauppatieteen opiskelijan pienessä kämmenessä. Pian isot korvarenkaat vaan heiluivat, kun Heidi otti kalua käkättimeen. Eniten kaikesta minua vitutti se, ettei se ollut pelkkää mekaanista lutkutusta. Heidi selvästi helli tuppikikkeliä ja sen kantajaa. Hän jakeli suudelmia elimelle, katseli sitä jostain syystä ihaillen, hymyili miehelle ja imi kullia, kun ei olisi saanut seksiä vuoteen. Ja mies kosketti tyttöystäväni hiuksia, poskia ja kaulaa. Iso vatsa väristen ja harmaat karvat tiiviinä mattona hän työnteli lujemmin, antoi kivesten osua Heidin leukaan ja tytön rutistua lihojen alle. Nyt ymmärsin paremmin, miksi Heidillä oli aina silloin tällöin punaiset kulumajäljet ihossa polvien kohdalla. Oli myös vahva tunne, että tämä järjestely oli jatkunut pidempään, kuin meidän seurustelumme. Hyvin vahva tunne.

Mies auttoi kultani ylös ja osoitti sormella tämän rintoja. Heidi laittoi kädet liivien hakasille ja työnsi olkapäitään eteen. Samalla myös rinnat pullistuivat viettelevästi näytille. Mies ei malttanut odottaa, vaan tarrasi nakeillaan kiinni mustaan pitsiin ja auttoi kupin nisien päältä. Heidi näytti huulten liikkeistä päätellen kikattelevan, että mies odottaisi hetken. Kun liivit putosivat lattialle, värähtivät rinnat vain hiukan. Isommat ja varttuneemmat tissit olisivat varmasti pudonneet kunnolla alaspäin, mutta 24-vuotiaan opiskelijatytön rinnat olivat todella kiinteät ja pystyt. Jopa niin pystyt, että paperiarkki pysyisi niiden päällä melko suorassa. Kaiken lisäksi ne olivat ihan kivan kokoiset päärynät vieläpä. Mies kahmaisi nämä hedelmät heti huomaansa ja rupesi nuolemaan vaaleanpunaisia nännejä. Heidi taivutti päätään taaksepäin, katseli jälleen parvekkeelle luomiensa raosta, silitti miehen niskatukkaa ja veteli toisella kädellä kovaa hujaa. Heidin suusta pääsi huokailuja, kun mies kiersi kielellään pitkin nännipihoja ja veteli huuliensa välissä filtterinisiä.

Heidi oli näemmä ajellut tasaisen tummanruskean karvakolmionsa kapeammaksi raidaksi häpykummulla. Huomasin sen, kun mies auttoi pienen pienet narut alas ja alkoi tutkia aarretta. Mies käänteli naistani, kuin tarjouspaistia. Hän etsi klitoriksen pienen nyppylän, levitti kapeita häpyhuulia ja paljasti pinkkiä vakoa. Niin kaukaa en nähnyt kuinka mehuisa se oli, mutta mies näkyi nostelevan sormellaan kosteutta pillun ympärille. Heidi avasi haarukkaansa laajemmalle ja työnteli lantiotaan miestä vasten. Mies leikitteli suullaan, mutta ei ruvennut varsinaisesti nuolemaan. Paremminkin hän näytti nuuhkivan nuoren letun tarjoamia vahvoja aromeita. Kokemuksesta saatoin sanoa, että Heidillä oli voimakkaat kiimatuoksut. Kuten yleensäkin hyvin naisellinen ja pehmeän houkutteleva pimpsan ominaistuoksu. Nyt mies löyhytteli sitä ja lipaisi kerran kielellään klitoriksesta, ennen kuin tuuppasi sormen kerralla pilluun. Heidiltä pääsi ensimmäisen kerran kiljaisu, joka tunkeutui parvekelasien läpi. Mies rullasi ja tahkosi sormea sisässä, venytti aukkoa rystystä myöten, antoi sormipillua. Hän oli selvästi vanhan liiton miehiä – ei tässä vittua ruvettu nuolemaan.

Homma eteni tutun kotoisasti ja kävi ilmi, ettei mies tosiaankaan ollut täällä ensimmäistä kertaa. Vatsakas herra tempaisi Heidin vuoteesta patjan ja heitti sen lattialle parvekkeen oven eteen. Otin vaistomaisesti taka-askeleen. En tiedä miksi vuode ei kelvannut. Sen kyllä tiesin, että se narisi ärsyttävästi. Ukko kävi itse selälleen, harmaa päälaki melkein kasvojani vasten. Vetäännyin hiukan loitommalle sypressin suojaan. Kateellisena tuijotin kuinka Heidin kuulas ja trimmattu vartalo ilmestyi hajareisin miehen ylle. Odottelin myös hermostuneena, milloin tässä alettaisiin rullamaan kortsua kyrvän päälle. Siihen ei koskaan päästy. Heidi tuli miehen syliin toinen polvi maassa ja toinen jalka koholla. Hän tarttui kullista kiinni ja veteli sitä vielä muutaman kerran. Sitten hän sovitti miehen sisäänsä. Kalu liukui hitaasti, mutta helposti. Heidin pillu oli kireä ja takavoittoinen, ja saatoin kuvitella, että ilman suuseksiä se oli melko luonnollisessa tilassa omien vulvien varassa. Sinne kulli kuitenkin upposi.

Heidi veti henkeä ja alkoi keinua sedän kiikussa. Oli jopa kornin näköistä, kun mies vaikutti pomppuuttavan hoikkaa naista vatsansa voimalla. Heidin rinnat läpsyivät ylös alas, mutta eivät sivuttain; sen verran kiinteät ne olivat. Kuonot olivat kuitenkin vaaleudessaan ja kireydessään tavattoman kauniit. Heidi voihki tapin päällä ja työnsi sormet hiuksiinsa. Hänen ratsastuksensa sai omankin kullin kirpoamaan kovaksi farkkujen sisässä. Heidi kohoili välillä koko elimen mitalta miehen satulassa, välillä taas hieroi kalua pillussaan syvällä ja kiemurteli sen päällä. Miehen paksu kultakoru välkkyi rintakarvojen seassa ja alkoi kohoilla, kun keveä fitness-kultani tamppasi villisti sonnin päällä. Karvavartinen kalu upposi puoliposliinin sisään, mies piteli kiinni rytkyvistä rinnoista ja antoi tahtia alhaalta. Mahtoi olla melko metka tunne vaari-ikäiselle aikamiehelle saada noin kireää, synnyttämätöntä pimpsaa.

Kesken kaiken mies käänsi vartaloaan ja pudotti tyttösen vartaansa nokasta. Liikkeistä päätellen hän halusi jyystää takaapäin. En ihmettele. Heidin persettä katsoa möllöttäisi tuntikaupalla, oli se sitten paljaana, farkuissa, hameessa tai vaikka urheilutrikoissa. Niinpä tyttöystäväni kävi polvilleen patjalle, kasvot parvekkeelle päin. Itku siinä meinasi tulla kurkkuun. Heidi näytti niin kauniilta, vaikka meikkiä oli tavanomaista enemmän. Hän nojasi selkäänsä notkolle, työnsi hyppyriään tarjolle miehelle ja nojasi käsillä ikkunaan. Heidin kämmenpohjat tarttuivat lasiin kiinni. Ne olivat niin lähellä, että olisin voinut nousta piilostani ja painaa kädet käsiä vastaan, kuin vangit tekivät elokuvissa turvalasin läpi. Olimme niin lähellä, mutta niin kaukana. Näkymätön lasi meidän maailmojemme välillä oli myös konkreettinen.

Mies rupesi nussimaan, pidellen kiinni marmoroituneesta takapuolesta. Heidin rinnat pyörivät kahdeksikkoa ja tiukka vatsa pinnisteli hengityksen mukana tasaisena laattana. Mies otti tyttöystäväni lyhyestä tukasta kiinni sen minkä sai ja vetäisi päätä taaksepäin – noin huorille aina tehdään. Äijä suuteli vetisesti kaulaa ja niskaa, upotti jopa hampaansa nuoren tamman ihoon. Ymmärsinkin nyt sen, miksi näiden mysteerioiltojen jälkeen Heidi oli joskus sonnustautunut luennolla pooloon tai huiviin; vedoten kurkkukipuun. Mies nussi tarmokkaan lujaa ja Heidin takapuoli tumpsahteli jokaisella työnnöllä häntä vasten. Paksut sormet puristivat tyttöystäväni olkapäistä ja vieras siitin tunkeutui häneen. Kaikki oli ollut siis petosta. Tässä rakkaani pyllisteli polvillaan ja antoi melkein kolme kertaa vanhemman ukon pökkiä hänen pilluaan. Heidi valitti ja värisi, työnsi jopa sormensa alakautta pimpilleen ja sormetti itseään. Vähä vähältä hän liikkui lasia kohti, kunnes kasvot painautuivat siihen kiinni muodottomina ja hengityksen huuru peitti piirteet.

Ensitulemisen jälkeen mies vaikutti kestävältä. Vielä kerran hän kiepsautti tyttöystäväni selälleen naima-alustalle. Loppuravi oli alkamassa. Pukumies levitti nilkoista kauppatieteilijän haaruksen ammolleen ja tunkeutui sinne väliin. Heidin hopeinen nilkkakoru valahti sijansa, suoraan tatuoinnin päälle. Olin ostanut korun seurustelumme kolmekuukautispäivänä. Mies lykki kuin viimeistä päivää, otsa tukkaa myöten kosteana. Kauan hän ei jaksanut pinnistellä polvillaan, vaan rojahti tyttöystäväni päälle ja alkoi nuljua hänen niskoissaan. Isot kivekset levisivät iskuilla Heidin reisiä vasten suureksi pussiksi ja pieni pora kairasi pillua. Ei Heidiä paljon sieltä alta näkynyt: tukka, käsivarret ja jalkaterät. Ukko nussia polki nopeasti, kuin sillä olisi kiire johonkin. Ehkä perhe tai firma odottivat.

Patja liikkui parvekkeen ovea kohti ja saatoin jälleen nähdä, miten kiimansekainen ja tyytyväinen ilme vanhalla pukilla oli kasvoillaan. Sillä hetkellä kaivoin puhelimen taskusta ja kytkin videokuvauksen päälle silläkin uhalla, että kirkas valopiste näkyisi sisälle. Mutta he olivat kiimatranssissa. Tämä on pelkkää bisnestä, ajattelin ja ikuistin miehen hässimisen. Hän valui hikeä ja rasvaa kultani päälle, hänen karvat raastoivat Heidin sileää ihoa ja siitin tunkeutui kohtua kohden. Iso löllykkä takapuoli vapisi Heidin päällä ja kourat pitivät kiinni naiseni käsivarsista. Äänen mörinä kuului helkipalttona mylvintänä parvekkeelle saakka, varmaan myös naapureihin. Sperma irtosi äijän palleista ja hän runnoi sitä väkivahvasti hoikan opiskelijatytön pimppiin. Se oli varmasti imenyt ihanasti pukuherran kalua. Örinä vaimeni raskaaksi hengitykseksi ja tökkimiset hitaaksi luisteluksi. Suljin kuvauksen.

Heti lauettuaan mies nousi tyttöystäväni päältä häveliäästi. Tosielämä palasi kirvelevän nopeasti mieleen. Mies alkoi etsiä vaatteitaan kalu spermassa ja nuoren naisen nesteissä. Heidi makasi yhä patjalla ja nosti polviaan vähän koukkuun. Hän ei vaikuttanut yhtään katuvalta. Jalkojen välistä tiputteli miehen siemennestettä patjalle. Ukko kumartui Heidin puoleen ja antoi hellän suudelman huulille. Loppuun hän siveli isällisesti tätä poskesta. ”Kiitos, kulta”, kuulin jopa sanat. Mies veti takataskustaan mustan nahkalompsan ja rupesi laskemaan sileää paperirahaa pöydälle. Heidi ei turhaan opiskellut kaupankäyntiä ja liiketoimintaa. Vihreitä seteleitä oli viisi. Viimeistään nyt minulle selvisi, miten työssä käymättömällä opiskelijatytöllä oli varaa asua tällaisessa kämpässä melko uudessa vuokratalossa ja kuluttaa merkkivaatteisiin omaisuuksia. Paras pääoma löytyi hänen jalkojensa välistä. Mies laittoi lompakon taskuunsa ja näytti muuttavan mielensä. Hän nostikin setelipinon ilmaan ja pudotti sen liuska kerrallaan Heidin alastomalle ruumiille. Tyttö purskahti nauruun ja yritti haalia rinnat pystyssä taivaalta satavaa mannaa. Panos ja tuotos olivat vaihtaneet omistajaa, kauppa-akti oli suoritettu.

Seisoin vielä hetken parvekkeella ja yritin ymmärtää. Heidi nousi aikanaan ylös ja sipsutteli varpaisillaan vessaan, käsi häpykummun edessä suojana. Tuijotin tyhjää asuntoa ja myllättyä lakanaa patjan päällä. Kotimatka meni sumussa. Päätin kuitenkin siinä, että pitäisin salaisuuden itselläni. Toistaiseksi. Siitä voisi olla jatkossa hyötyä. Kun seuraavan kerran suutelin Heidin huulia, olin haistavinani miehen kalliin partaveden ja maistavinani siemennesteen maun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute