Herkku-puhelin
Mustaa piti saada 2
Marja-xl

Käynnistäni Farhanin luona oli kulunut kaksi viikkoa. Menkkani olivat juuri loppuneet (onneksi ne alkoi…) ja himot alkoivat taas hyrräämään. Asiaa ei helpottanut sekään, että Farhanilta tuli jatkuvasti viestejä, joissa hän kehui minua, erityisesti tiukkaa pilluani ja kaunista peppuani. Vaikka ensimmäinen kokemus mustasta ei ollutkaan ihan sellainen, jota olin odottanut, jotenkin se vaan alkoi taas pyörimään mielessä. Jospa kävisin vielä kerran, ajattelin. Mutta tällä kertaa siten, että minäkin nauttisin. Ajattelin että pidän ohjat käsissäni enkä olisi niin vietävissä kuin ekalla kerralla. Niinpä siis sovin Farhanin kanssa uudet treffit seuraavalle lauantaipäivälle, taas hänen luokseen.

Treffejä edeltävänä iltana ajelin alapäähäni kasvaneen sängen pois. Alkoi haluttamaan taas tosi kovasti, mutta päätin, että maltan mieleni.

Treffipäivä oli lauantai, joten töihin ei tarvinnut mennä. Aamulla seisoin alasti peilin edessä ja mietin miten pukeutua. Aluksi tietysti pikkuhousut ja rintsikat, sitten hihaton toppi. Ilma oli viileä, joten puntaroin mekon ja farkkujen välillä. Valitsin farkut, päälle neuletakki ja sitten vielä ulkovaatteet ja menoksi. Laukkuun vielä kondomit ettei tämän kerran jälkeen tarvitse jännittää.

Linja-auton lähestyessä taas oikeaa pysäkkiä alkoi perhoset pyörimään mahassa ja alapäässä tuntumaan kosteutta. Jännitys ja kiihotuskin kasvoivat kävellessäni kohti Farhanin asuntoa. Oven takana pysähdyin hetkeksi, kokosin ajatukseni ja soitin summeria. Aulaan päästyäni kävelin taas Farhanin oven luokse, joka avautuikin heti ilman että soitin edes kelloa. Farhan tervehti iloisesti. Hänellä oli päällään samat verkkarit kuin viimeksi, nyt päällä oli lisäksi hihaton paita. Astuin ovesta sisään keräsin rohkeuteni ja sanoin itsevarmalla äänellä:
- haluan munaa
Farhan selvästikin yllättyi, ja ennen kuin hän ehti vastata, laskeuduin polvilleni, tempaisin Farhanin verkkarit ja alushousut nilkkoihin, ja siinä se taas oli. Otin kalun käteeni ja katselin sitä. Tällä kertaa näky ei enää pelottanut, koska tiesin että tuo , niin uskomattomalta kuin se tuntuikin, mahtuu sisääni. Kalu sykki hiljalleen kädessäni, hyväilin sitä peukalollani terskan alta. Nostin kalua ja annoin pikaisen pusun sen päähän. Kalu nytkähti selvästi. Tällä kertaa en haistanut enkä maistanut mitään ylimääräisiä hajuja, joten avasin suuni ja ahmaisin terskan suuhuni. Samalla kun aloin kielityöskentelyn jatkoin kalun hyväilyä myös käsilläni. Vilkaisin ylös, Farhan katsoi minua ja hymyilli. Kun kalu seisoi kunnolla, otin sen suustani ja katselin sitä ihaillen sen kokoa. Nousin ylös, tartuin mulkusta toisella kädellä ja lähdin saattamaan Farhania makuuhuoneeseen. Matkalla hän potki housut nilkoistaan.

Makuuhuoneessa työnsin Farhanin sängylle istumaan, polvistuin antamaan suuhoitoa vielä hetkeksi, sitten nousin seisomaan ja aloin riisuutumaan. Ensin takki, saappaat, ja neuletakki, sitten farkut ja toppi. Farhan katseli minua kuin seisoin rintsikoissa ja pikkareissa, itse katselin nytkähtelevää kalua. Sitten avasin rintsikat ja pudotin ne lattialle, ja seuraavaksi aloin riisua pikkareita. Huomasin kuinka Farhan katseli ajeltua alapäätäni. Alapääni alkoi olla jo todella kostea, huulet olivat jo hieman raollaan ihan kuin odottaen jotain. Astuin jalat harallaan Farhanin päälle, tartuin mulkusta ja hieraisin terskalla vakoani. Nousin ylös ja käskin Farhanin mennä sängylle. Katselin Farhania kun hän makasi sängyllä selällään, suuri musta kalu ylväästi pystyssä. Menin itsekin sängylle kontalleen, ahmaisin taas kalun suuhuni ja aloin imeä. Samalla käänsin peräpäätäni Farhania kohti, tarkoituksena tietenkin 69. Asetin pimpsani Farhanin pään päälle samalla imien ja odottaen että Farhan alkaisi nuolemaan. Äkkiä tunsinkin sormen työntyvän sisääni, voihkaisin muna suussani. Toinen käsi levitteli huuliani ja äkkiä toinenkin sormi löysi tiensä sisälleni. Samalla hän alkoi hieroa klitoristani, tuntui niin hyvältä että oli pakko lopettaa imeminen hetkeksi. Vaikken vielä saanutkaan suuseksiä, tunsin että olen valmis. Märkä, avoin, valmis. Samalla kun Farhan jatkoi sormityöskentelyään, kurotin sängylle heittämäni laukun ja kaivoin kumipaketin esiin. Otin yhden, avasin pakkauksen ja asetin kondomin terskan päälle. Sitten yritin rullata kumin alas huulillani, mutta kumi ei lähtenyt rullautumaan. Lopulta pyöritin kondomin kalun päälle käsin. Naurahdin mielessäni kun totesin että aina aiemmin kumi on kyllä riittänyt ihan loppuun asti, nyt jäi yli viisi senttiä kalua paljaaksi.
Nousin pois Farhanin päältä ja käännyin toisin päin. Istuuduin Farhanin jalkojen päälle, silittelin kalua ja liikuin samalla ylöspäin. Painoin kalun vatsaa vasten ja hinkkasin vakoani kalun varteen. Kondomin verhoama kalu liukastui saman tien, joten ajattelin että nyt. Nostin itseäni, asetin kalun huulille ja aloin laskeutua. Täyttymyksen tunne valtasi alapääni samalla kun muna työntyi sisääni sentti sentiltä. Tunsin taas pientä halkeamisen tunnetta kalun täyttäessä pimpsani, mutta paljon lievempänä kuin edellisellä kerralla. Päällimmäinen tunne oli koko ajan nautinnollinen. Tunsin että voisin laueta hetkenä minä hyvänsä. Samassa kalu osui pohjaan, katsoin jalkoväliini ja totesin lähes koko kondomin peittämän osuuden menneen sisään. Jäin paikoilleni ja ajattelin tuntemuksiani. Alapääni sykki ja tuntui todella täydeltä, laukeaminen oli todella lähellä. Tunsin Farhanin kädet pakaroillaini, kuinka ne levittivät pakaroita samalla nostaen minua. Havahduin ja aloin liikuttamaan itseäni hitaasti, ensin ylös, niin että kalu tuli lähes kokonaan pois ja sitten taas alas. Jälleen sama täyttymisen tunne. Pysähdyin taas ja kokeilin puristella kalua alapääni lihaksilla. Orgasmi oli koko ajan tuloillaan, aloin taas hiljaa liikkumaan. Farhan huokaili ja puristeli rintojani. Kumarruin Farhania kohti ja laskin rintani hänen suunsa eteen. Toivoin hänen alkavan imemään niitä samalla kun ratsastin.
- vaihdetaan asento, Farhan tokaisikin äkkiä

Hätkähdin, iso O tulisi varmasti pian, joten jatkoin ratsastusta nopeuttaen tahtia. Äkkiä Farhan kuitenkin kaatoi minut sivulle, vetäytyi ulos ja tarttui takamukseeni. Hän alkoi nosti peppuni ylös, kasasi tyynyjä mahani alle ja siirtyi taakseni. Harmitti kun olin jo niin lähellä mutta ajattelin että käy se näinkin. Samassa tunsinkin terskan aukollani, liikautin hieman peppuani että saisin sen jo sisään. Farhan kuitenkin hieroi terskalla huulia ja välilihaa, samalla hyväili peppuaukkoani sormellaan. En malttanut odottaa enää, joten sanoin
- anna jo
Farhan naurahti, tunsin kuinka kalu pysähtyi huulille ja sitten alkoi taas työntymään sisään. En voinut enää mitään vaan huusin jo nautinnosta. Samalla kun mulkku työntyi sisään, Farhanin sormi alkoi työntymään peppuuni. Ilmeisesti se oli viimeinen pisara, alapääni ja koko vartaloni alkoi tärisemään kun sain. Ja kunnolla. Tunsin kuinka pimpsani sykki sen minkä pystyi paksun kalun ympärillä, peppuaukkoni tuntui supistelevan ja imevän Farhanin sormea syvemmälle, huusin nautinnosta ja tärisin, tuntui että menetän tajuntani. Orgasmin loppumainingeissa tunsin kuinka Farhanin kalu alkoi liikkumaan sisälläni ja sormi pepussani teki omaa liikettään. Voimani tuntuivat olevan aivan loppu. Odotin että Farhankin saisi niin voisimme hieman levähtää. En enää jaksanut osallistua toimintaan, annoin vaan hänen tyydyttää itseään minuun. Farhan nopeutti tahtia, kalu alkoi junttautumaan syvemmälle ja syvemmälle. Se ei tuntunut hyvälle joten pyysin Farhania olemaan vähän rauhallisempi. Tahti kuitenkin kiihtyi, jotenkin tuntui että kalu paksunisi entisestään, äkkiä Farhan painoi kalunsa niin syvälle kuin se vain meni. Parahdin vähän kivusta ja toisaalta helpotuksesta kun tunsin kalun sykkivän sisälläni Farhanin lauetessa. Samalla tunsin taas jotain lämmintä valuvan sisälleni. Farhan vetäytyi ulos, alapäästä kuului kostea maiskahdus kun kalu tuli ulos. Samalla tunsin jotain valuvan ulos aukostani. Nousin polvilleni ja laitoin käden jalkoväliini. Totesin tuon jonkin valuvan olevan spermaa.
- Missä kondomi, kysyin
- En tykkää panna kumilla, Farhan vastasi, ja jatkoi
- Ei tarvitse pelätä minä olen terve.
Voi vittu, ajattelin, vielä riskipäivät menossa. Farhan katseli minua, äkkiä hän tarttui päähäni ja painoi sen nivusiaan kohti.
- Ota se suuhun, hän sanoi
- Enkä ota, mun täytyy lähteä nyt
Farhan kuitenkin tarttui päästäni ja ohjasi sen kalulleen, joten avasin suuni ja päästin sen sisään. Taas tuo inhottava sperman maku. Ymmärsin, että tulossa olisi taas toinen kierros, joten asian nopeuttamiseksi tein parhaani suullani. Nopeasti kalu olikin taas juhlakunnossa. Farhan vetäytyi, painoi minut sängylle selälleen, asetti pepun alle tyynyn, raotti häppäreitä, ja painoi kalunsa kerralla pohjaan. Sitten hän vetäytyi, asetti terskan peppuaukolle ja painoi hieman
- Ei, sanoin
- Minä haluan nussia sinua pyllyyn
- Ei käy, jos ei tämä kelpaa niin ei ollenkaan, sanoin ja tartuin kalusta vieden sen pimpsalleni
Farhan painoi kalunsa taas pohjaan, ajattelin mielessäni että miten helposti se nyt meneekään sinne. Hän piti sitä pohjassa vain hieman edestakaisin liikutellen. Vähitellen liike alkoi taas nopeutumaan, alkoi tuntumaan itsestänikin hyvälle. Äkkiä Farhan vetäytyikin ulos. Hän tuli rintani päälle niin että kalu oli rintojeni välissä. Farhan tarttui rintoihini ja puristi ne kalunsa ympärille. Sitten hän alkoi liikuttamaan kaluaan edestakaisin. Kalu tökki leukaani. Farhan otti yhden tyynyn, asetti sen pääni alle ja pyysi avaamaan suuni. Tottelin. Kalu alkoi taas liikkua rintojeni välissä, osuen aluksi huuliini, sitten kalu alkoi tulla syvemmälle osuen aina välillä jo kitalakeen. Yökötti, yritin sanoa ettei niin syvälle mutta suustani kuului vain muminaa. Äkkiä, ilman mitään ennakkovaroitusta kalusta alkoi syöksymään spermaa suuhuni, Farhanin jatkaessa liikettään. Yritin saada kalun pois suustani siinä onnistumatta. Suuni täyttyi spermasta, ja vaikka osa valuikin suustani yli, lopulta oli pakko yrittää nielaista. Sperma oli kuumaa, todella liisterimäistä, mutta sain kuitenkin enimmät alas. Farhan vetäytyi ja rojahti sängylle selälleen. Nousin ylös ja aloin pukeutumaan. Farhan katseli samalla kehuen peppuani, ja sanoi että seuraavalla kerralla kyllä kokeillaan takapuoltakin. Sain pukeuduttua ja lähdin Farhanin luota sanomatta mitään. Bussipysäkille kävellessä tunsin kuinka pikkarini kostuivat pimpsasta valuvista liemistä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute