Herkku-puhelin
Äitipuolta
Poikapuoli

Oli syksy 2012 ja olin 20v. Olin töissä naapuri kaupungissa, johon isäni entinen naisystävä muutti takaisin oltuaan hetken muualla..

Sini laittoi minulle viestiä että on muuttamassa takaisin ja tarvitsisi apua tavaroiden kannossa, lupasin auttaa kun olin kerta niin lähellä töissä ja meillä on ollut aina hyvät välit.

Sitten yhtenä päivänä hän ilmoitti,et on huomenna olis tulos että tuu kun pääset töistä. Menin auttamaan ja kun tavarat oli kannettu, niin rupateltiin niitä näitä kahvi kupposten äärellä.. Siinä huomasin kuinka seksikäs 52 vuotias nainen voi olla ja housuissani rupes oleen ahdasta, onneksi oli työhousut niin ei näkynyt helposti kun tein lähtöä. Suljin oven ja ajoin kotia miettien että tuota naista kun sais joskus panna.

Päivät kuluivat töissä aatellen että pitääskö käydä kattomassa Siniä ihan muuten vain vaikka menin siinä toivossa että saisin pillua, mut enhän uskaltanut tehdä minkäänmoista aloitetta vaikka koko vierailun ajan housuissani oli ahdasta..

Olin perjantaina iltavuorossa ja sini laittoi viestiä "Voisitko poiketa joku päivä katsomassa vessan lavuaaria?" vastasim että "joo olen juuri töissä tulen kun pääsen". Mielessäni kävi että olisiko tekosyy saada minut sinne, entä jos se on tajunnut jotain?

No töitten jälkehen menin katsomaan sitä lavuaaria jonka korjaamiseen meni 5 min. Kun työ oli tehty Sinin seuratessa koko ajan istuen vessan pytyn päällä(vaatteet päällä) kysyi hän että mitä on velkaa, totesin että työ oli niin pieni että olis ihan ok kun kahvit keität!

Siinä kun kahvia juotiin, niin vilkuilin koko ajan Sinin rintoja ja housuissa oli niin ahdasta että aattelin että ennemmi en lähde kun kiima on taltutettu.
No eihän siinä auttanut kun odottaa sopivaa hetkeä, joka tuli kun tilauksesta, kun olin jo lähdössä näin Sinin ottavan lattialta jotain pyllistäen minua kohti ja minähän otin pepusta kiinni ja sanoin että oon katsellu sinua jo pitkään vastaukseksi sain vihaiset katseet ja sanat että lopeta ja etkö ollut jo lähdössä! Vastasin häpeissäni että joo olin ja nyt lähdenki!!

Seuraavana päivänä tuli viesti "Anteeksi kun olin äkäinen,hämmennyin vaan niin lujaa kun otit kiinni! Haluttaako sua oikeesti tämmöinen vanha ämmä?" vastasin "Joo anteeks munki puolesta, sun perse näytti niin hyvältä etten voinu vastustaa..."

Maanantaina tuli jälleen viesti "Taas on korjattavaa! Tuuppa käymäs heti tänään ;-)!" Loppupäivä meni töissä hiiiitaasti kunnes työt loppui ja menin Sinin luokse, hän tuli avaaman oven normi vaatteissa vaikka odotin aivan jotain muuta... "Tuuppas nyt sisälle niin juodaan kahvit ja jutellaan vähän perjantaista"
Kahvit juotiin rauhassa jonka jälkeen Sini kysy että "oisinko valmis naimaan mua?" vastasin että "nytkin mulla seisoo housuis kun oon kattonut sun ihania rintoja"

Samassa Sini nousi vetäen mut mukaansa ja tönäisi sohvalle, rupes avaamaan housujani kysyen samalla et haluanko vielä vastaukseksi nyökkäsin ja samas lähti kummatki housut paljastaen seisovan kyrpäni.. Sini katsoi ja otti kyrpäni kokonaan suuhunsa ja voi sitä imua, jota kesti kymmenisen minuuttia kunnes suu pysähtyi aivan terskani päähän ja muutaman kerran kielellään pyöräytettyään heitin spermani hänen suuhun..
Sini nieli koko lastin ja tokaisi "aika paljon tuli mälliä sulta, mut nyt on mun vuoro mennään tonne mun makkariin" riisuin itseni matkalla kokonaan sinikin riisui kaikki paitsi stringit ja rintaliivit. Hän meni sängylle makaamaan selälleen ja minä kipusin jalkojen väliin hieroen pillua pikkarien läpi kunnes ne olivat märät, yhdellä nykäisyllä otin housut pois ja siirryin nuolemaan posliinia.
Lipitin tuota pillua niinkuin kissa kermaa ja sini kysy että missä olen oppinut näin hyvin nuoleen, hän huohotti ja ulisi vaatien kieltäni syvämmälle, työtä tein käskettyä ja samassa kuului "AAAAAAHHH" niin että koko naapurosto varmaan kuuli..

Hetken toivottua sini otti liivit pois ja minä kävin selälleni makaamaan, hän tuli päälleni hajareisin upottaen kerralla kullini pohjaan ja oli heken paikallaan kunnes rupesi rauhassa ratsastamaan kymmenisen minuuttia jonka jälkeen niin lujaa kun vaan pystyi, pelkäsin sängyn hajoovan alla huohottaen samalla et "multa tulee kohta" "Anna tulla vaan sisälle" eikä mennnyt kuin pari minuuttia niin ruiskin spermani ex äitipuoleni pillun perukoille..

Maksimme hetken toisissamme kiinni kullini ollen vielä lämpöisessä vaginassa, kunnes Sini nousi päältäni ja pillu valui spermaani. Sini meni lattialle nelinkontin eikä aikaakaan kun olin hänen takanaan terska häpyhuulia vasten, rupesin työntymään hiljalleen sisään ottaen aina taakse päin ikään kuin hakeakseen vauhtia spermaa valui lattialle kun aloitin rauhallisilla vedoin naimaan kauaa en kerinny naimaan hissukseen kun sini huohotti ja sanoin että pane niin kovaa kun pystyt niimpä otin pakaroista kiinni ja jyskytin menemään nuoruuden innolla. Kivekseni hakkasi pakaroihin ja pillu litisi märkänä sit tunsin kuinka pillu puristui kaluni ympärille ja tämä oli minulle liikaa vetäsin kullini vauhdilla pohjaan antaen spermani lentää posliini pilluun..

Sini tokaisi että "ootpas hyvä poika paneen" ja meni suihkuun samalla menin sängyyn ja nukahdin.. Aamulla heräsin kun kyrpäni oli Sinin suussa, tosi taitava ottaa suihin ajattelin.. En kestänyt kovinkaan kauaa kun tunsin tulevani ja sini huomasi sen myös ottaen kyrvän pois suustaan ja runkkasi mällini naamallensa.. Paras herätys ikinä!!

Minun oli kiirehdittävä jo töihin, lähtiessäni Sini sanoi että "poikkeehan taas hyvin pian tarkistamas lavuaarin kunto!!"
Ja minähän kävin katsomasaa tiheetä tahtia milloin mitäkin ja ikinä ei tarvinnu lähtee jos ei ollut pussit täysin tyhjät.....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute