Herkku-puhelin
Pikkupöksyt ja muutakin
Janakkalan levarilla

Tätä kirjoittaessani ylläni on mustat, 40 denierin, lyckraiset stay upit sekä korkealantioiset, pitsisomisteiset naisten alushousut, jotka olen anastanut anopiltani, olen tehnyt asuun halkion, jolloin anukselleni ja kullille on helppo pääsy, mutta toisaalta asu on kuitenkin peittävä. Minulla on a - kupin mustat, pitsiset ja kokokupilla varustettu rintaliivit, joihin rintani sijoittuvat hyvin. Nännin kohdalle olen
tehnyt siistin aukon ja terhakkaasti nöpöttävät nännin paistavat mustan kankaan ympäröiminä.

Muutoin ylläni on musta, kiiltävä paita, ei muuta, istun autossani Janakkalan levarilla sateen vihmoessa tuulilasia, käteni hyväilee ja runkkaa kaluni, joka puoliseisokissa roikkuu jalkojeni välissä vasten istuinta.

Välillä parkkialueelle tulee auto, hidastaa ja joskus jopa pysähtyy hetkeksi, kelin vuoksi liikkeellä tuskin on muita kuin kaltaisia kiimaisia kolleja, ukkomiehiä tai muutoin vain asialle vihkiytyneitä.

Pujotan kivesten ympärille kumisen hiuslenkin, venytän sitä ja pyöräytän lenkin kullin varren ympäri, puristus kyrvän varressa saa suonet sykkimään kalussani, kun runkkaan kaluani hitaasti... puristus saa aikaan seisokin, haluan saada kyrpää perseeseeni, jonka olen hyvin huuhdellut moneen kertaan suihkuletkun pään työntämällä sisääni ja paineen noustessa sietämättömäksi olen päästänyt veden purkautumaan suolestani voimalla wc -laitteen uumeniin, jonka jälkeen olen pursottanut käsirasvatuubista tummelia sormin sisääni, työnnellen yhdellä ja kahdella sormella pehmeää suoltani ja nauttien eturauhaseni hieronnasta.

Nyt oikealle puolelleni pysähtyy auto, itse olen keskinurmen puolella, moottori sammuu ja alkava hämäryys laskeutuu alueelle, kuluu minuutteja, runkkaan kaluani ja niin epäilen naapurissakin tapahtuvan, kun nousen ja pujottaudun etupenkkien lomitse takapenkille, olen siirtänyt repsikan etupenkin eteen ja niin teen myös kuskin penkille ja taakse tulee todella ison auton edustavat tilat.

Avaan takaikkunan ja käännän perseeni kohden ikkunaa pyllistäen, autoon näkee vain suoraa toisesta autosta alkavassa hämärässä, kuulen naksahduksen naapurin oven avautuessa ja heikon läimähdyksen sen sulkeutuessa, sydämeni pamppailee autoni takaoven avautuessa ja naapurin siirtyessä autooni sisään, olen siirtynyt penkillä eteenpäin polvillani, perse pystyssä ja kalu puoliseisokissa naapurin sormien kiertyessä kyrpäni ympärille, parin runkkausliikkeen jälkeen tunnen kaluani taivutettavan taaksepäin perseeni suuntaan ja huulet kiertyvät kyrpäni ympärille maiskahduksen saattelemana vieraiden sormien hieroessa valmiiksi rasvattua anustani, johon yksi sormi tunkeutuu ilman varoitusta kerralla syvälle survaistuna .. aaah, kuuluu suustani tahtomatta, halua lisää kuulen itseni sanovan, kun sormi runkkaa liukasta anustani saaden samantien toisen seurakseen liki väkivaltaisella survaisulla sormien upotessa rustystä myöden hyvin voideltuu, mutta tiukkaan anukseeni.

Naapuri äheltää ja räpeltää housujensa kanssa, vetoketjun surahdus ja housut työnnetään nilkkoihin, sormet vetäytyvät perseestä ja kuulen tutun rapinan, kun kondomipaketin kuorta revitään auki, njam, kohta saan kyrpää mietin, kun kaveri kohottautuu taakseni, hieman hankala asento ja lasken toisen polven kardaanitunnelin päälle ja avaan itseäni, kumilla verhottu kyrpä tökkii persettäni, liuntan siitä kiinni pitäen ja ohjaan sen suoleni suulle, miehiselle vitulle, joka janoaa kuumaa ja kovaa kankea sisäänsä. Nyt se on paikallaan ja käsken painamaan, naapuri ei tunne armoa vaan työntää kalunsa kerralla sisääni, tuntuu kuin sydän olisi jättänyt lyömättä kalun upotessa tiukan sulkijalihakseni ohi suolen seinämien hyväiltäväksi, ähkäisy takana ja toteamus, että onpa vanhalla herralla tiukka perse ja saman tien alkoi rytmikäs takominen, pallien lässähdellessä vasten omiani, puolijäykän kyrpäni saadessa näin uutta nostetta tilanteesta, nojasin toiseen käteeni ja yritin toisella kädellä runkata omaa kyrpääni välillä tunnustellen naapurin palleja ja sisään uppoavaa kalua, ikkunat alkoivat huurtua ja auto keinua enemmän kuin verhot mökin ikkunassa vienossa suvituulessa, mutta kuka siitä piittaa, kun kerrakin saa sitä mitä toivoo... ajantaju sekoaa, tuntee vain kyrvän kirnuavan perseessä, jokainen työntö hivelee rauhasta ja vatkaava käteni kullini varressa alkaa tuntua liian hyvältä, en jarruttele vaan annan mennä, mälli lähtee jostakin syvältä, tuntuu helvetin hyvältä ja roiskin spermani pitkin autoni nahkaista takapenkkiä suoleni puristaessa ja supistellessa nappurin kullin ympärillä niin, että myös naapurin lähtölaskenta alkoi samoilla näppäimillä, muutaman jäykähkön työnnön jälkeen survaisu todella syvälle suoleen ja mällit vastaen kumísta onteloa ja raskas huohotus takaa kertoivat naapurin saaneen etsimänsä.

Ennen kuin ehdin kunnolla kääntyä, takaovi aukesi ja kaveri luiskahti suolestani, housut nikkoissa hoippuen hän suuntasi autolleen, minä perse pystyssä omassa autossa suoli avonaisena sykkien, mällit penkillä, mutta niin tyytyväisenä myhäillen, onneksi olin entinyt saada, muuten olisi käynyt perinteiset, jolloin kaveri saa ja itse jää ilman...

Tästäpä olisi hyvä jatkaa, tuumin penkkiäni siistiessä, kun keskinurmikon toiselle puolelle pysähtyy rekka jarrut kirskuen... oveni on auki ja sisävalo päällä, joten olen
kuin valaistussa akvaariossa, naistenasuissa perse pystyssä kohden rekkaa.

Ilmajarrujen suhahdus oli tuskin ehtinyt kadota ympäröivän metsän rauhaisaan hämärään, kun rekan ovi paukahti kiinni ja kiireiset askeleet kopisivat kohden autoani, enpä juuri ehtinyt tehdä mitään, kun kuuli rekkamihen sanovan, että tässä olisi nyt kyrpää tarjolla, kun ronskit sormet sukelsivat takaapäin sisälle suoleeni
ynähdykseni saattamana, kaveri todetessa, että täällähän on kaikki valmista, joten ei muuta kuin munaa piiloon totesi rekkamies ja ennen kuin ehdin tehdä oikeastaan. mitään muuta kuin pyllistää niin perseeseeni alettiin tunkea puolijäykkää kyrpää oikein olan takaa, kun yritin saada sanotuksi, että kumilla kiitos ... niin minulle todettiin yksi kantaan, että älä unta nää ja samalla kyrpä juntattiin koko mitalta kerralla syvälle sisälleni.

Tuossa vaiheessa ja tilassa oli jo aivan sama oliko kalussa kumia vai ei, kun rahtarin kyrpä alkoi kiinteytyä ja turvota perseessäni jokaisen työnnön seurauksena, johon vastasin takaisin työntämällä, pallit läiskähtelivät vasten pakaroitani ja ukko urahteli takana, että jo on tiukka perse, paljon parempi kuin akalla kotona ja tahti sen kun vain kiihtyi.

Ei paljon rekkakuski ujostellut vaan polki persettäni kuin tulpatonta mopoa, minun myötäillessä ja yrittäessä entisestään imeä tuota varsin tuhdin oloista kyrpää syvemmälle suoleeni ja nopeuttaa äijän nautintoa pikaiselle mällille, sillä olinhan kuin tarjottimella ... sivuovi auki, perse ulkona autosta ja tuhdin oloinen rekkamies kirnuamassa persettäni täysin estoitta yleisellä levähdyspaikalla, ei voi muuta sanoa, kuin kaikkea se kullin puute tekee.

Ähinä takana kiihtyy, tahti siinä sivussa, jos mahdollista, molemmin käsin latiostani, todella lujaa vetäen itseään vasten rekkamies junttaa kalunsa pohjaan ja antaa siementen lingota suoleeni, muutama työntö ja kyrpä ulos supistelevasta suolesta, läimähdys vasten pakaroita ja toteamus, että olipahan kunnon perse ja reklamies kääntyy kannoillaan, kalua housuihinsa sulloen ja suuntaa kohden rekan nuppia, kun jalkani lyövät setsuuria ja omenainen olo täyttää sisäkalut.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute