Herkku-puhelin
Sanna ja Heidi
Onnellinen kaksois panomies

Tapasin sannan tavaratalossa, menin hänen luokseen kysyen muistatko kuka olen? Sanna katsoi hetken ja sanoi, Rauno siitä on kauan kun on nähty viimeksi.

Mennäänkö tonne kahvilaan juttelemaan, vai onko sulla kiire, kysyin. Sanna sanoi olevansa vapaa aikatauluista ja mentiin juomaan kahvit ja muisteltiin menneitä.

Juttu meni jossain vaiheessa siihen kun oltiin melko nuoria ja käveltiin kesäyönä juhannus juhlista yhdessä kotiin, asuimme silloin samassa taloyhtiössä.

Houkuttelin Sannan silloin yhteissaunaan, tai sen pukutiloihin, missä pussattiin ja koiteltiin toistemme vartaloita kömpelön arastellen. Muistan vielä miten painuit minuun kiinni, kun koskettelin pientä pilluasi, kuiskasin Sannalle. Hän taas muisti miten piti kädessään kulliani mikä sojotti pystyssä.

Sormeilu ei tuottanut silloin mitään järisyttävää nautintoa, mutta Sanna liikutti kättään sen verran pitkään että spermat purskahtivat sotkien hänen kauniin kukkakuvioisen hameensa. Naurahtaen Sirpa sanoi, ettei kyllä tarvittu kuin kolme tai neljä minuuttia runkkausta kun laukesit ulisten.

No joo, nuoret kundit on herkkiä, sanoin, muistatko kun nuolin sinut orgasmiin kysyin, Sanna sanoi että hämärästi mikä hämmensi minua kun hän kuitenkin muisti muut touhumme niin hyvin. Miten sulla nykyään, onko lapsia ja niiden tekijä? Sanna halusi väistää aiheen mutta pyysi että lähtisimme yhdessä vaikka kävelemään ja jutellaan sitten lisää.

Kuljettiin puistossa ja istuttiin penkille. Sanna risti jalkansa, jolloin hame nousi ja paljasti kauniit nailon sukkien peittämät seksikkäät sääret. Sanoinkin heti hänen olevan todella kaunis nainen. Sanna oli vakava ja alkoi vähitellen kertoa elämästään. Olen ollut naisten kanssa koko aikuisajan, tarkoitan että seksi on mieluisinta naisen kanssa.

Olin hämilläni, mutta tokaisin, ettei se kauneuttasi muuta, olet kiihottava nainen ja jos se olisi ollut sopivaa, minä olisin houkutellut sinut rakastelemaan kanssani. Sanna tarttui kasvoihini ja suuteli, oli selvästi kiihottunut. Kun olimme melko suojaisassa paikassa, hivutin käden hameen alle ja silittelin pillua pikkuhousujen päältä.

Sanna huokaili ja imi kieltäni kunnes lopetti ja sanoi, sinä jos kuka saat minut himoitsemaan miestä. Olen valmis jos haluat rakastella.

Mentiin vanhan muuntajan taakse alkaen hyväillä toisiamme,venytin pikkuhousut pillun tieltä sormeilin Sannan märkää pillua lipsuttaen klitorista hänen koskiessaan housujen päältä kovaa kulliani, avasin housuni ja päästin suuren kovan kullini esiin.

Sanna katsoi sitä hämmästyneen oloisena ja alkoi hivellä melko kömpelösti. Sanoin hänelle, ota se suuhusi niin saat kokea jotain uutta. Hän polvistui ja alkoi varovasti maistaa kulliani. Pikkuhiljaa hän imi ja nuoli saaden ihanan väristyksen kulkemaan kehossani.

Nostin hänet ylös ja otin pitsiset pikkuhousut pois ja huomasin hänellä olevan stay up sukat ja karvattoman pillun, käänsin hänet kasvot muuntajan seinään päin ja rintoja liivien päältä hivellen kulliani haarojen välissä liikuttaen valmistauduin menemään häneen.

Sanna värisi kun aloin kullistani kiinni pitäen liikuttaa sitä hänen häpyhuuliensa välissä, en työntynyt sisään vaan jatkoin melko pitkään kiusoitteluani. Sanna voihki ja tärisi kun terskani hankasi klitorista, autoin vähän sormilla ja silloin hän ulvahti saaden yllättäen orgasmin.

Jatkoin kullin liikuttelua hänen lantionsa vatkatessa, otin kullista kunnon otteen ja painoin sen hänen sisälleen, Sanna älähti oudosti mutta tuli mukaan kun liikutin kulliani todella tiukan pillun liukkaassa lämmössä.

Hän oli niin limainen ja tiukka pilluinen etten ollut koskaan kokenut samaa, kulli sai ihanan tuntuman pilluun, kuin se olisi ollut pieniä nystyröitä täynnä mitkä hieroivat kulliani kauttaaltaan. Hivelin klitorista ja kiihdytin tahtia.

Sanna nytkähteli ja pillu kiristyi sykkien hänen saadessa orgasminsa, painoin nopeammin ja tunsin tulevani. Spermaa purkautui Sannan pilluun, voihkin ja tulin voimalla huippuuni. Sanna läähätti ja ulisi pillun supistelun jatkuessa. Pysyimme sisäkkäin kunnes kullini luisti pois ihanasta pillusta.

Sanna kääntyi ja oli ihan punainen kasvoiltaan tarttui kaulaani ja suuteli pyörittäen kiellellään omaani vasten. Kuului askelten ääntä ja nostin housuni nopeasti Sannan hame suojasikin jo hänen sulonsa.

Kohta muuntajan takaa tuli vanhahko nainen, kun hän huomasi meidät hän heti kysyi jos olisimme nähneet ruskean kissan kulkeneen täällä, sanoin ettemme ole huomanneet, ja olemme olleet jo melko kauan täällä.

Nainen katsoi maahan ja näki Sannan pikkuhousut, muttei sanonut mitään vaan lähti kulkemaan eteenpäin metsäpolkua.

Aloimme taas hyväilyt ja Sanna pudotti housuni alas ja imi kulliani minun nojatessani muuntajaan, huomasin sen naisen kurkkivan pensaikossa luullakseni pilluaan hivellen, mutten sanonut Sannalle vaan annoin hänen rauhassa jatkaa kullini hellimistä.

Kun tunsin taas tutun kihelmöinnin palleissani, laskeuduin alas ja istuin maahan. Emme onnistuneet yhtymään siinä asennossa kun Sanna oli kokematon vaan nousimme ja Sanna oli nyt selkä seinää vasten kun otin hänet pystyssä edestäpäin, hän piti käsillään tiukasti niskastani kiinni kun nostin hänen vasemman jalkansa ylös päästen kunnolla työntymään pilluun.

Sanna oli ihan muista maailmoissa ja laukesi useaan kertaan peräkkäin, vai liekö ollut yksi ja sama kesto-orgasmi. Hän imi kaulaani ja pillu puristi ihanasti kulliani. Painoin minkä pystyin ja selkärankani lähes tuntui sulavan kun laukesin Sannan ihanaan pilluun jo toistamiseen.

Kun laskin hänen jalkansa alas tuli kullini lurpsahtaen pillusta melkoisen sperma lastin valuessa häpyhuulien välistä. Otin sormiini spermaa ja vein ne Sannan suuhun mutta hän sylkäisi heti ja sanoi, hyi kamala mitä mönjää.

Naurahdin ja sanoin, ettei pillusta tule samaa aromia kuin kullin ruiskiessa nesteensä. Jatkoin samalla sanoen ettei tee pahaa tutustua sperman makuun, opit ehkä joskus himoitsemaan sitä kunhan totut makuun. Sanna katsoi ja sanoi ettei se ole kovin varmaa kun ensimmäinen kokemus sai lähes oksentamaan.

Sanna huomasi tirkistelevän naisen ja kuiskasi siitä minulle, sanoin huomanneeni kyllä jo aikaa sitten sen naisen, katsokoon minun puolestani rauhassa jos haluaa, voihan olla että vanhempikin alkaa kastua katsoessaan meitä ja runkkaa pilluaan kunnes laukeaa eikä se ole meiltä pois. Sanna sanoi minun olevan niin avoin ja rohkea, mihin kehaisin hänen olevan se avoin varsinkin pillustaan, Sanna sanoi että hänen immenkalvonsa puhkesi kun tulin häneen ja vaikka sattuikin aluksi voitti himo ja hän päätti ottaa vastaan mitä on tarjolla.

Sanna ei halunnut jäädä enää sinne, vaan ehdotti että menemme hänen ystävättärensä asunnolle missä päästään pesulle ja tutustumaan hänen naisystäväänsä. Tapaat sitten myös toisen "meikäläisen" ja voimme kertoa miten olet saanut minut tyydytettyä vaikka oletkin mies. Olen varma ettei hän usko sanaakaan kun kuulee tästä.

Menimme ja tutustuimme Sannan ystävättäreen Heidiin joka on melkoinen pakkaus myös todella kaunis seksikäs nainen oikea himojen kohde. Kun katselin häntä, tunsin pakottavaa himoa ja Sanna kertoi Heidille minun puhkaissen immenkalvonsa kullilla, Heidi kivahti mitä sä selität? Menimme makuuhuoneeseen naiset riisuivat ja Heidi alkoi nuolla Sannan pillua, parahti hyi kamala mitä sinusta valuu? Sanna kertoi sen olevan spermaa ja kehotti päästämään minut hyväilemään itseään.

Heidi pyristeli ensin vastaan mutta kun nuolin pillua ja varsinkin klitorista Heidi oli täysin kiimainen, Sanna asetti hänet makaamaan perse pystyssä tyynyjen päälle sanoi että Rauno antaa sinulle nyt kullia, Levitin haaroja sormeilin likomärkää pillua ja aloin hivellä kulliani liukkaalla pillulla liikuttaen, Heidi voihki ja avasi häpyhuuliaan päästäen minut työntymään sisälleen, hän ei ollut neitsyt vaan kulli meni helpommin kuin Sannan pilluun.

Hän avautui kokonaan ja ulvoi kun rytyytin kulliani pilluun, Heidi oli saamassa orgasmin ja varmistin sen hyväilemällä klitorista, Heidi pumppasi vastaan laukesi ja minäkin olin jo niin lähellä orgasmia ettei tarvittu kuin nopea nytkytys ja kulli suihkutti spermaa Heidin pilluun. Jatkoin kunnes hän vetäytyi pois ja Sperma noro valui häpyhuulten välistä.

Sanna hymyili silitti Heidin pillua ja sanoi, eikös olekin kulli ihan kelpo peli rakasteluun, Heidi katsoi voipunut ilme kasvoillaan ja sanoi hiljaa, se tuntui ihanalta.
Aloimme siitä lähtien nussimaan välillä kolmistaan välillä kahden kesken niin ettei ollut mitään kateutta heidän välillään, joskus nautin kun he tyydyttivät toisensa ja menin lopulta mukaan "leikkiin", nostin Sannan ja Heidin perseet pystyssä eteeni ja pilluja vaihdellen onnistuin nussimaan useimmiten molemmat naiset orgasmiin, molemmat tulivat kylläkin raskaaksi mutta hoidimme sen jälkiehkäisyllä, minä kun en kortsua halunnut käyttää eivätkä naiset sitä osanneet edes vaatia.

Kyllä naiset kullista tykkää se on joutavaa juttua että vaikka ovatkin keskenään telmineet niin kulli vasta toi molemmille täyttymyksen. Saan nussia niin paljon ettei ole ollut enää tarvetta olla naapurini kanssa jota olen aiemmin nussinut hänen ollessaan kanssani kun ukkonsa on reissussa ja nussii siellä ulkomaan leidejä. Tämä Riitta olikin ihmeissään kun lopetin yhteyden pidon. yritti panettuttaa itseään ja kerran nussinkin hänet orgasmiin puutarhassaan, mutta kerroin sen olevan ainoa kerta ja se loppui.

Nykyään kuljemme Sannan ja Heidin kanssa kaupungilla kolmistaan ja olen huomannut monien olevan kateellisia kun naiset melko avoimesti hyväilevät minua ja ovat usein suutelemassa vuorotellen, eräs työkaveri kysyikin onko minulla haaremi? Mihin sanoin ettei niinkään vaan kaksi seksikästä aina himokasta naista valmiina tyydyttämään omat ja minun tarpeeni, kaveri tuumasi onnen mies minä olen joutunut vetämääm käteeni jo vuosia kun vaimoa ei petihommat kiinnosta enkä halua häntä pettää. Sanoin että se on valintasi ja lähdin himottarien Sannan ja Heidin luo rakastelemaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute