Herkku-puhelin
Tyttöilijän kanssa ensimmäistä kertaa
Vantaa30

Olin julkaissut kiimaisen tarinan miehen ja tyttöilijän välisestä panosta herkku.netin tarinapalstalla. Pari päivää tarninan julkaisuista aloin saada sähköpostiviestejä kahdelta tyttöilijältä, jotka olivat kiinnostuneita toteuttamaan tarinani käytännösssä. Erityisesti toisen tytön viestit saivat minun kiinnostukseni heräämään.

Hän oli 26-vuotias opiskelija Helsingistä ja kutsui itseään Viiviksi. Viivi kertoi sähköposteissaan pukeutuneensa satunnaisesti tytöksi 14-vuotiaasta saakka ja alkaneensa panostaa naiseksi muuntautumiseensa tosissaan täytettyään 20. Hän kertoi pukeutuvansa mielellään lyhyeen hameeseen ja tiukkaan toppiin. Myös korkkarit ja pitsialusvaatteet kuuluivat kuulemma vakioarsenaaliin. Hänen hiuksensa olivat tumman punertavat ja ylettyivät hiaman yli olkapäiden. Naiseksi pukeutumistaan Viivi kertoi täydentävät huolitellulla meikillä.

Aloin odottaa innolla Viiviltä tulevia maileja. Kävi ilmi, että vaikka hän oli tyttöillyt pitkään, seksikokemukset miehen kanssa olivat kuitenkin hyvin vähäisiä. Sama päti minuun, en ollut koskaan ollut miehen tai tyttöilijän kanssa. Viestittely johtikin pian Viivin ehdotukseen tapaamisesta. Koska tämä sai välittömästi kaluni kovaksi, päätin suostua ehdotukseen. Kumpikaan ei ollut valmis kutsumaan toista kotiinsa, joten sovimme tapaamisen Eerikinkadun Omppuhotelliin.

Olin varannus hotellihuoneen ja odottelin nyt hieman hermostuneena Viiviä. Mitä jos hän ei saapuisikaan tai jos hän ei vastaisikaan kertomaansa ja tilanteesta tulisi kiusallinen. Pian sain oveen odotetun koputuksen.

Ovella seisoi ihastuttava nuori nainen. Vatsanpohjastani kouraisi. Viivi tervehti ujosti ja asteli huoneeseen. Hän oli meikannut ja pukeutunut juuri niin, kuin oli viesteissään kertonut tekevänsä. Lyhyen hanmeen alta paljastuvat sääret vetivät vertoja kenelle tahansa naiselle ja silmämeikkejä lienee tehty tuntitolkulla.

Istuuduimme hotellihuoneen sängylle vierekkäin sanomatta sanaakaan. Olimme molemmat selvästikin hieman hermostuneita. Päätin tehdä aloitteen ja vein käteni Viivin reidelle. Viivi vastais heti ja teki samoin. Hetkessä tunsin hengitykseni tihenevän ja sydämeni pamppailevan. Olin sekunneissa aivan kovana Viivin hivellessä reittäni ja koskettaen välillä varovasti kaluani. Vein oman käteni Viivin haaroihin ja tunsin myös hänen kovettuneen. Tiesin, ettei tästä olisi enää paluuta, kiima kasvoi valtavaksi.

Viivi ujutti kätensä housuihini ja otti kaluni käteensä. Vapisevin huulin sanoin: Ota Viivi se suuhun. Viivi teki työtä käskettyä, riisui ensin hameensa, sitten housuni, ja toi huulensa aivan kaluni lähelle. Hän lipaisi pari kertaa kielellään kuin maistaakseen. "Mm, onpa ihanan makuinen kulli sulla", hän sanoi ja upotti puoli kalua suuhusa. Vittu, että tuntui hyvältä. Viivi imi todella voimakkaasti ja otti kalua syvälle suuhunsa. Tätä hän oli selvästi harjoitellut, vaikkei ollutkaan kokenut.

Naidessani Viivin suuta vilkaisin hänen jalkoväliinsä ja näin pikkareissa valtavan pullotuksen. Taidat tykätä imeä kullia, sanoin. "Joo, mä oon ihan kiimassa", Viivi vastasi vatkaten kulliani hetken kädellään. Päätin, että nyt olisi aika antaa Viiville kyytiä.

Riisuin Viivin pikkarit ja hänen kovaksi paisunut klittansa ponnahti esiin. Viivin klitta sojotti kohti kattoa, vaikken ollut koskenutkaan siihen. Ohjasin Viivin selälleen sängylle ja nappasin yöpöydältä likuvoiteen. Levitin voidetta Viivin peppuun ja kalulleni. Viivi suorastaan tärisi kiimasta, kun asetin terskani hänen reiälleen.

Hitaasti aloin työntyä Viivin sisään ja tunsin reiän antavan periksi. Viivi makasi sängyllä selällään ja jalat levällään kaluni syvällä sisällään. Kiihytin tahtia ja pian nussimme villisti Viivin voihkiessa äänekkäästi. Viivi alkoi huutaa: A"nna kullia, anna kullia!" ja hänen pillunsa lypsi kaluani. Viivin klitta oli turvonnut tummanpunaiseksi ja hankautui vasten hänen vatsaansa työnnellessäni kivikovaa kalua hänen sisälleen.

Rohkaistuin ottamaan Viivin klitan käteeni ja minua kiehtoi ajatus sen maistamisesta. Ennen kuin ehdin ajatella asiaa enempää Viivi alkoi jännittyä allani ja yllättäen laukesi rajusti klitta kädessäni ja kyrpä pillussaan. Spermaa lensi kolmena rajuna sykäyksenä kädelleni ja Viivin vatsalle. Pillureikä supisteli spermaryöppyjen tahdissa melkein pakottaen kaluni ampumaan lastinsa ja Viivi huusi epämääräisiä kirosanoja rajun orkun kourissa.

Sain kuitenkin pidäteltyä oman laukeamiseni ja Viivin hengityksen hieman tasaannuttua komensin hänet kontilleen. Asettauduin Viivin taakse ja työnsin kaluni kerralla kokonaan sisään. Naimisen lätinä ja Viivin kiimainen voihke täytti mieleni nussiessani Viiviä kovaa takaapäin. Kun kiihdytin tahtia edelleen, alkoi Viivi anella: "Anna mun maistaa sun spermaa".

Olin vähällä laueta Viivin pilluun nuo sanat kuuleessani, mutta sain vedettyä kalun ulos terska sykkivänä. Viivi imaisi kaluni suuhunsa ja aloitti tutun voimakkaan imemisen. Halusin nautiskella tästä, mutten voinut enää pidätellä kauempaa. Lasti tuntui lähtevän varpaista saakka, kun karjahdellen pumppasin Viivin suun täyteen spermaani. Vedin kaluni ulos ja Viivin suusta valuva spermavana sotki hänen vielä päällänsä olevan pinkin topin.

--- En ole näitä juuri kirjoittanut, palautetta sopii antaa ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute