Herkku-puhelin
Riitan kireää pillua
Kuin nuorta tyttöä nussisi

Olin nussinut tätä yli nelikymppistä ikäneitoa kotonamme mistä kerroin muinoin kun olin puhkaissut immenkalvon Riitalta hänen ollessaan vaimoni siskon kanssa meillä yö kylässä, Riitta oli kutsunut minut luokseen pohjoiseen kun työmatkani suuntautui hänen asuin seutunsa lähelle, vaimolle tuli selitettyä valkoinen valhe miksi joudun muka olemaan viikonlopunkin poissa kotoa. Olin mennyt Riitan luokse ja aloimme lähes heti tavattuamme hyväillä toisiamme kiimaisina. Minä riisuin itseni ja komea suuri kullini sojotti kaarevana kohti kattoa.
Riitta riisui päällysvaatteet otti nätit pikkuhousunsa pois ja tuli päälleni sänkyynsä, hän oli senverran ylhäällä että kova kullini tykytti valmiina yhdyntään koskettaen hänen märkää pilluaan, suutelimme ja hyväilimme toisiamme, nostin Riitan helposti istumaasentoon ja sanoin että voi itse asettua niinkuin haluaa,Riitta siirtyi vielä istumaan pidemmälle jalkopäähän ja hiveli silmät kiiluen kookasta kulliani. Riitta nosti lantionsa kullin päälle ja ohjasi sen pillunhuulilleen, hän laskeutui vähän kerrallaan ottaen lantionsa välillä niin ylös ettei kulli ollut edes pillun huulilla, hän vei kullin takaisin pienen pillunsa huulille ja nytkytti hitaasti, kulli meni syvemmälle ja Riitan pillu puristi tiukasti kullini ympärillä.

Otin kiinni hänen lanteistaan ja nostin kunnes vain terska oli pillun huulien sisällä ja laskin hitaasti Riitan alas kunnes tuntui ettei mene syvemmälle.

Riitta voihki ja sanoi kullini olevan valtava hänen pilluunsa, liikutin Riittaa hitaasti ja pillu venyi hiljalleen.

Hän hytkyi ja huokaili heitteli päätään ja puhkui kun kiihdytti vauhtiaan, vein sormen klitorikselle ja kosketin verkkaisesti vain kevyesti juuri ja juuri tuntien klitoriksen sormenpäälläni, Riitta värisi ja nytkytti silmät kiinni saaden minut tuntemaan ettei ole kaukana kun sperma purkautuu, pysäytin liikkeen ja sanoin Riitalle nouse ylös ja mene makaamaan sänkyyn vatsallesi tyynykasan päälle.

Kun hän asettui siihen korjasin vähän kokemattoman naisen asentoa että hän voi rentoutua kun tulen takaapäin häneen, levitin hänen häpyhuuliaan ja asetin terskan sisään painaen hitaasti kulliani syvemmälle tiedostaen että Riittaa voi sattua jos olen liian hätäinen.

Vedin välillä kullin pois ja työnnyin taas kerta kerralta syvemmälle, kullissani olisi ollut melko paljon lisää pituutta kun se jo kohtasi pohjan, aloin liikuttaa kullia nopeammin ja ohjasin Riitan käden Klitorikselleen ja hän pyöritteli sormea huokaillen ja lykkien vastaan pienet pakarat jännittyen aina kun kulli upposi pilluun, voihkaisin olevani tulossa ja nopeutin tahtia ja nostin Riitan lantiota itseäni vasten. Riitta sai hiveltyä helpommin klitoristaan ja pillu tuntui ihanalta, pumppasin hurmoksessa kullillani ja sperma alkoi purkautua, nytkytin ja nautin äärimmilleen venyneen pillun hyväilystä kullini ympärillä.

Riitta nypytti vinhasti pientä kiinteää persettään ja jännittyi kun tuli huipulle, nytkäyttelin varovasti kovana pysynyttä kulliani edestakaisin mutta Riitta voihki ettei kestä enempää vaan on pakko levätä, on niin hyvä olla ettei nautinto voi enää olla parempaa.

Pidin kortsusta kiinni kun vetäydyin pillusta mikä oli avoinna näyttäen äärimmilleen venyneeltä, Riitta kääntyi ja katsoi kullisani roikkuvaa kortsua mikä oli saanut sisäänsä suuren lastin spermaa, hän sanoi että synnyttäisi varmaankin neljä tai viisi lasta jos nuorena olisi ottanut tuollaisen lastin spermaa pillunsa sisään, sanoin ettei se ole sperman määrästä kiinni ja ei nainen välttämättä tule raskaaksi vaikka sperma pilluun purkautuukin.

Kävimme vuorotellen pesulla laskien bidee suihkulla hiljaa vettä limaisiin sukuelimiimme.

Olimme raukeita tyydytettyjä ja nukuimme se yön Riitan sängyssä minne mahduimme nipinnapin kun kietouduimme toisiimme. Aamulla Riitta kävi vessassa niin minäkin ja Nuolin ja hyväilin hänet orgasmiin seisaaltaan ja työnsin kullini edestäpäin pystyasennossa Riitan pilluun, hän ulvoi ja riuhtoi kun tulin voimalla pieneen pilluunsa lopulta kiihdytin tahtia ja päästin spermaa purkautumaan Riitan pilluun.

Kun kullini valahti pillusta Riitta sanoi, nyt olen varmaankin tiineinä mihin vastasin ettei ole niinkään varmaa kun minun siittiöt on todettu olevan lähes kaikki hedelmöitys kyvyttömiä kun sairastin niin kovan tulehduksen nuorena, Eikä Riitta muutenkaan enää iästäänkään johtuen tiineiksi tullut silloin eikä sadoilla sen jälkeen pilluunsa vuosien kuluessa ruiskuttamillani sperma lasteillakaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute