Herkku-puhelin
Riitan kanssa kiinni jäänti
Kovaa menoa ja tuloa

Tultiin mun talolle ja kun päästiin sisään Riitta avasi heti housuni ja pudotti nilkkoihin ja kulli oli jo suussa Riitta polvillaan edessäni. Miten ihanasti hän kulliani hyväili, polvet oli pettää kun teki niin hyvää. Huokaisin kohta tulee jos jatkat, Riitta päästi irti ja nousi niin että pääsin riisumaan hänet. Hänen vartalonsa on kyllä niin kaunis että jo sen näkeminen saa pallit kutisemaan. Riisuin myös ja vaatteet jäi myttyyn eteiseen kun mentiin makuuhuoneeseen, suudeltiin ja hyväiltiin pitkään kun Riitta sanoi, nuole taas mua, otin hänet päälleni makaamaan pillu kasvojani vasten ja Riitta pääsi taas ottamaan kullini suuhunsa. Hän ynisi tyytyväisenä kun nuolin reisien sisäpintaa siirryin häpyhuulille ja klitorikselle, käsin hyväilin pakaroita selkää rintoja ja välillä sormeni oli pillussa nuollessani klitorista.

Riitta nuoli ja imi kulliani joka alkoi olla laukeamaisillaan, sanoin pidä vähän taukoa niin saat sen kohta sisääsi. Hän nousi istumaan hajareisin kasvoilleni ja huokaili ja kiemurteli kun imin klitorista ja join pillun limaa, Riitta tuli ihan villiksi kun lantiostaan kiinni pitäen heilutin häntä kieltäni vasten. Klitoris oli paisunut ja Riitta voihki ja pudottautui kontalleen sanoen nyt tule pian ota minut takaa. Menin polvilleen hänen taakseen ja työnsin kovan kullini vaikeroivaan naiseen, Riitta vatkasi lantiotaan vasten minua ooooooo oooooooo ihaaanaaa purkesi hänen huuliltaan.

Lipsutin sormellani klitorista ja Riitta ulisi ja laukesi, työnsin kulliani vielä pitkään hänen ihanaan pilluunsa ja orgasmi oli raju kun spermani alkoi tulvia Riitan sisälle. Vielä muutama työntö ja olimme saaneet tyydytettyä toisemme, ja kun kullini luisti pois Riitan ihanasta pillusta spermaa valui norona ja sängylle tuli läikkiä. Riitta kierähti selälleen pyysi imaisemaan spermaa pillustaan ja hän halusi ne suuhunsa.

Kun suutelimme päästin sperman Riitan suuhun hän ahnaasti nieli sen, sitten silmät kirkkaina minuun hymyillen katsoen sanoi:Kiitos ihanasta rakastelusta, olen kaivannut sinua ja odottanut tätä hetkeä kun tyydytät minut ja olet aina niin ihana kun annat minun nauttia pitkään ja vasta kun saan orgasmin olet itse valmis laukeamaan.

Kyllä kai se on tää ikä mikä on opettanut olemaan rauhassa ja pystyn kyllä aika hyvin pidättämään omaa orgasmiani, mutta ei se aina onnistu himot ne kun jyllää mullakin ja kun oot mun päällä kulli sisälläsi en pysty hallitsemaan vaan laukean nopeasti. kyllähän sä sen tiedät kun me osataan puhua nää avoimesti.

Riitta meni käymään vessaan ja minä makailin nautiskellen hyvästä olosta. Kun hän tuli takaisin hivuttautui hän päälleni hiveli velttoa kulliani ja suutelimme minun puristellessani Riitan kiinteitä pakaroita ja lipsuttelin sormellani pillua. Se oli pesty mutta kostui lähes samantien kun sormeni tutkiskeli sen huulia ja klitorista, kullini oli jo kovettunut kun Riitta alkoi ottaa sitä sisäänsä. Hän oli istuen päälläni ja pääsin hyväilemään ihania rinrtoja joissa nännit olivat pystyssä, otin lanteilta kiinni mutta Riitta pyysi:Anna minä teen sen sinulle, nauti rauhassa.

Hän kiemurteli ja nosteli itseään välillä makasi rintaani vasten ja otti minua sisäänsä tahdin määräten, voihkin jo kuumotuksen levitessä lantiooni ja ujutin sormen Riitan klitorikselle, Löysimme yhteisen rytmin ja molemmat olimme saamassa orgasmin kun tahtimme oli jo niin kova että sänky nirskahteli tuli minulta kuin hyöky mahtava orgasmi.

Riitta oli myös huipullaan ja lysähti päälleni nosti ylävartalonsa taas ylös ja huusi ooooiiii oooii , retkahtaen velttona päälleni. Makasimme pitkään kullin pysyessä pillussa ja hän sanoi, tuntuu niin ihanalta vieläkin vaikka kulli on jo löystynyt pysytään vielä näin, haluan tuntea sinut sisälläni kauan.

Vedin peiton päällemme ja uni voitti meidät, oli mennyt ehkä tunti kun heräsin ja Riitta avasi silmänsä aina niin kaunis hymy oli hänen kasvoillaan kun hän minuun katsoi. Mennäänkö pesulle kysyin, Vai saisiko rouvalle olla vielä jotakin?Riitta naurahti ja sanoi jos olen rouva niin missä on sormukset, sanoin tuntuu niin oudolta sanoa neiti mutta Riitta katsoi syvälle silmiini ja toisti, missä on sormukset?

Sanoin että olen naimisissa ainakin nimellisesti kyllä minä sinua olen nussinut jo enemmän kuin omaa vaimoani koko liittomme aikana, Riitta tivasi minulta koska hän saa minut omakseen, otin kiinni hänestä ja asetin makaamaan tyynypinon päälle sängylle perse pystyssä nuolin kunnes hän laukesi nuolin lisää kiusasin hänet ihan läkähdyksiin ja työnnyin kyrvälläni rajusti pilluun pumppasin vaikka Riitta huusi ei en kestä, annoin mennä kunnes hän sai taas orgasmin ja minä rynkytin ulvoen kunnes spermat suihkusi pilluun voimalla.


Siinä sinulle liittoa nyt on ja spermaa alkoi tulvia Riitan pillusta kun vedin kullini pois, hän kierähti selälleen ja otti spermaa sormiinsa nuoli sen nauttien sanoi sitten ehkä on parempi ettei mennä vihille taidat ottaa minut kiihkeämmin kun olen sinulle se vieras nainen.

Niin jatkui Riitan kanssa rakastelu aina yhtä rajuna ja tyydytimme toisemme niin ettei ollut mitään mitä olisimme jääneet paitsi, kerran olimme meillä nussimassa kun oma puolisoni tuli kotiin, emme kuulleet hänen tuloaan ja kiinni jäänti oli katkera puolisolleni, hän oli vaatimassa eroa ja siihen se menikin lopulta.

Toisekseen siskonsa Auli oli kertonut kateellisena että minä nussin hänen ystävätärtään mutta puolisoni ei ollut uskonut vaikka vaimon sisko oli kertonut minun yhtyneen häneenkin ei ollut saanut kuin naurut vaimoltani joka oli lisännyt nussineensa minut niin tyhjäksi ettei muille riitä mitään.

No siinä oltiin ja nykyisin asun Riitan luona ja Entisen vaimon sisko Auli on käynyt Riitan poissa ollessa panettamassa itseään ja taas on kolmio draama valmis, olen niin herkkä kiihottumaan etten voi vastustaa kun Auli alkaa hyväillä on pakko nussia useita kertoja peräkkäin ja mikäs siinä muuten mutta ongelmia taitaa olla taas tulossa Riitan kanssa ja onko se Auli seuraava kenen luona vakituisesti nussin sen aika näyttää. tärkeintä on että saa pillua niin paljon kuin pystyy panemaan!

Kivaahan on noita kahta nussia kun saa pillua jopa yli tarpeen ja jos olisi valinnan paikka uudestaan ottaisinkin entisen siippani takaisin kun nämä rouvat on niin kovin kärkkäitä komentelemaan ihan toisenlaisia kuin silloin ennen kun olin ukkomies ja nussin salaa heitä kotonamme heidän vieraillessaan meillä, silloinhan Riitta menetti varmaankin Suomen vanhimpana neitsyenä impeytensä minulle ja nussin myös Aulia hänen kiristettyään minua uhaten kertoa vaimolleni, nussin hänet saunassamme edestäpäin rajusti ja ruiskin spermat säälittä sisäänsä, tosin hänkin sai ainakin kaksi orgasmia silloinkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute