Herkku-puhelin
Riittaa ja Aulia
pakko panomies

Nyt oltiin Aulin kanssa kotonani Riitan asunnossa, melko kiireinen riisuminen, ja hyväiltiin Aulin kanssa toisiamme kiihkeästi. Hän on niin ihanan muodokas että kulli on pystyssä heti kun häneen kosken, ja pillu on mehevä iso häpyhuulinen. Hän alkoi ottaa suihin, hivelin pieniä rintoja toisen käden hivellessä märkää pillua.

Asetin Aulin eteeni selkä seinää vasten nostaen vasemman jalkansa polvitaipeesta ylös, ja hän ohjasi kullini sisäänsä. Pehmeä kostea pillu imi minut helposti sisään, ja hän vaikeroi ja hoki tule Rauno kovaa anna ihanaa kullia.

Oli täysi työ saada pideltyä Auli pystyssä vaikkakin seinää vasten kun hän alkoi nytkyen saavuttaa orgasmiaan, sain toisella kädelläni hiveltyä klitorista, ja silloin häneltä tuli.

Auli tarrasi minuun kovaa ja sätki ja ulvahteli, työnsin kulliani sykkivään pilluun vauhdilla ja pian myös oma orgasmini sai sperman ruiskuamaan pilluun. Valahdimme lattialle täysin voipuneina, spermainen kullini oli vielä jäykkä kun se maiskahtaen lipesi Aulin pillusta.

Auli oli hengästynyt mutta sai sanotuksi, hitto kun tuntui hyvältä, Otin hänet syliini ja kannoin pesuhuoneeseen, menin Wc istuimen kannen päälle ja ohjasin kullini pilluun, Auli hyppi sylissäni huuteli ja sai jo pieniä orkkuja, nousin ylös Auli sylissäni ja rytyytin kunnes tulimme molemmat huipulle otin hänet todella rajusti ja sen kuuli kyllä myös naapurit.

Pestiin toisemme ja mentiin etsimään vaatteemme.
Auli halusi vielä saada kullini kuitenkin suuhunsa, yritin sanoa että tuskin se heti seisoo, mutta kulli oli jo imuttavassa suussa. Ei siihen heti jäntevyyttä tullut, mutta kun hän pyöritti kieltään terskani alapinnalla alkoi kulli seistä ja hän imi ja nuoli sitä silmät kiinni.

Seisoin hänen edessään ja tunsin että kohta saan orgasmin, sanoin sen mutta Auli imi yhä kovempaa, hiveli käsin kullinvartta ja spermaa ruiskahti hänen suuhunsa. Hän nieli kaiken ja piti kulliani suussaan kunnes se veltostui, polveni olivat kuin keitettyä spagettia ja oli pakko mennä sängylle lepäämään. Auli sanoi että oli ihan pakko päästä imemään kulliani, niin hyvät muistot siitä jäi kun hän sen viimeksi teki.

Olin vähän hämilläni siitä, ja ehkä hän sen aisti koska Auli sanoi, spermasi on niin ihanan makuista sitä täytyy aina saada maistaa. Muistin hänen pillunsa maun, ja kehaisin että meillä on sitten paljon yhteisiä maku mieltymyksiä toisissamme.

Otin Aulin syliini makaamaan vatsat vastakkain, ja pillu tietysti nuoltavaksi. Hän oli rauhallisesti päälläni kun aloin nuolla ja sormeilla pillua, kun hipaisin aina välillä klitorista Aulin lantioon tuli liikettä. Hän vaikeroi ja hieroi pilluaan kasvoihini, ja oli jo niin kiimainen että huokaili ja ynisi.

Kun imin klitoriksen kevyesti suuhuni Auli hytkyi ja lantio aaltoili, pillun supistelu tuntui sormessani. Hyväilin Aulin hellin kevyin ottein orgasmiin mikä sai hänet ulvahtelemaan, ja hän lysähti rennoksi päälleni vartalon kuitenkin muutaman kerran vielä nytkähtäen.

Oltiin saatu peseydyttyä uudestaan ja puettu päällemme kun ovi kävi ja Riitta tuli sisään, hän hymyili iloisena tervehti Aulia ja tuli kiinni minuun kaivaen kullini käteensä, runkkasi muttei saanut sitä seisomaan ja oli hämmentynyt mutta kivahti sitten, olette paskat nussineet koska Raunon kulli on aina kovettunut kun otan siitä kiinni ja runkkaan.

Sanoin Riitalle suoraan että nussimme Aulin kanssa monta kertaa ja olen pahoillani jos se nyt mitään auttaa, Riitta katsoi meitä kasvot punaisina ja tuhahti, pukki ja sen pilluteline voi paska teitä.

Auli nousi ja lähti sanomatta mitään, ja me olimme vaiti Riitan kanssa kunnes hän istui syliini ja kysyi miksen riitä sinulle? Vastasin ettei ole mitään mikä hillitsee kun on pillua tyrkyllä kyllä sinä minut tunnet, hän suuteli ja sanoi ymmärrän, kyllä sinä vapaa olet mutta haluan saada myös tyydytyksen.

Riisuin hänet ja hyväilin kunnes hän oli läkähtyä kiimaansa ja nuoltuani märkää pillua imin klitorista ja runkkasin sormella G-pistettä kunnes Riitta ulvoi orgasmin tuottamasta nautinnosta, jatkoin ja Riitta tuli uudelleen huipulle roiskaisi pillustaan nesteet ja retkahti täysin uupuneena lattialle.

Niin jatkui Riitan kanssa juttumme mutta olin tuon tuostakin nussimassa taas uusia kohtaamiani naisia, siitä myöhemmin lisää!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute