Herkku-puhelin
Riittaa ja Aulia joskus
Kiima mies

Riitta auttoi riisumaan toppinsa, rintaliivit hän otti itse pois, Nuolin pieniä pystyjä rintoja, hivelin kiinteitä pakaroita ja painoin housuja alas, kunnes karvaton pillu paljastui, Olin heti polvillani ja nuolin pillunvakoa Riitan silittäessä hiuksiani huokaillen. Otin häneltä tossut ja housut pois kokonaan nostaen hänet sohvalle.

Riisuin itseni Riitan katsoessa silmät pyöreinä kovaa kulliani, joka osoitti ylöspäin, Hänen pillunsa maistui hyvälle, kun nuolin ja imin sitä hellästi, Riitta ei oikein tiennyt miten toimia, ja ohjasin hänen kätensä kulliini, Varovainen puristus ja pieni edestakainen liike kertoivat kokemattomasta naisesta.

Kysyin, oliko hän ollut ennen minua miehen kanssa. Riitta vastasi, ettei ollut koskaan edennyt yhdyntään asti vaan todellakin puhkaisit immenkalvoni silloin teidän sohvalla , Sanoin, etten halunnut Riitan tuntevan itseään nytkään pakotetuksi tähän ja että voisimme lopettaa heti, kun hän niin sanoisi.

Riitta puristi kulliani kovempaa ja huokaisi haluavansa olla kanssani ihan kunnolla niin kuin silloin kun hänet otin ensikerran, Nousin otin kortsun ja laitoin sen kullini suojaksi, Nuolin ja hyväilin Riittaa hänen voihkiessaan kiimaisena pillulimaa valuen.

Riitta alkoi vaikeroida ja työnsi pilluaan huuliani vasten Kun lipsutin kielelläni klitorista, hän sai orgasmin melko pian huudahtaen aaahh ihanaa, Pillu supisteli rytmikkäästi, kunnes hän rentoutui ja makasi hiljaa, Annoin hänen olla rauhassa olostaan nauttien, hän avasi silmänsä ja sanoi: Ihanaa... Levitin hänen reitensä ja sormeilin pillua venyttäen sitä valmiiksi kullilleni.

Painoin sormellani varovasti pilluun kysyen, sattuiko se, Riitta vastasi tuntuu hyvältä, Asetin itseni reisien väliin ja työnsin kullia varovasti pilluun, Riitta sanoi sen täyttävän koko pienen pillunsa, ja vetäydyin takaisin, työntäen sitten taas hieman syvemmälle Annoin hänen tottua kulliini, ja lopulta sainkin sen kokonaan Riitan pilluun ollessani nyt paikallaan.

Riitta alkoi liikkua pikkuhiljaa edestakaisin ja huokaisi, ettei sattunut enää yhtään, Työntelin tahtia vaihdellen ja tunnustellen tiukan pillun antamaa nautintoa, Hivelin sormella klitorista Riitan voihkiessa ja takertuessa niskaani käsillään ja vastatessa lantiollaan työntöihini.

Hän tärisi ja ulvahti pillun puristuessa tiukasti kullini ympärille, Jatkoin työntöjä Riitan voihkiessa ja kiemurrellessa orgasmin saaneena allani hän toisteli Rauno Rauno ihanaa.

Tunsin olevani itsekin laukeamassa ja painelin kulliani häneen rytmiä nopeuttaen, Voimakas orgasmi sai minut painautumaan vinhasti kireään pilluun kortsun täyttyessä spermasta, mitä sykäyksittäin sinne purskahteli.

Pysyin hetken hänen sisällään, kunnes kädelläni varmistaen vedin kullini pillusta, Kuului mukava lurpsahdus, kun kulli tuli pois hänestä.

Riitta katsoi minuun ja sperman täyttämään kortsuun mikä riippui puolittain kullissani sanoen: Rauno miksi kortsu enhän minä enää tässä iässä tiineiksi tule olen vaan säästynyt pitkään kokemattomana ja haluan että päästät siemennesteesi sisääni, Vedin kortsun pois solmin sen ja pudotin lattialle.

Otin Riitan päälleni pillu suutani vasten ja nuolin kiusoittelevan hiljaa häpyhuulia ja klitorista, aina kun Riitta työnsi pilluaan kohti kieltäni väistin vähän, hän oli jo ihan pakahtua himosta ja koskettelin sormella etsien G-pistettä.

Riitta nylkytti pientä liikettä ja voihki: Rauno sinä ihana mies, tunnustelin kunnes löysin herkän pisteen pyöritin siinä sormella ja nuolin klitorista, Riitta Ulvoi Rauno aaaaah nyt tuntuuuu ja pillusta ruiskahti nesteet, jatkoin hyväilyä ja Riitta ruiskutti uudelleen nestettään kunnes vajosi jonnekin tajunnan rajamaille.

Riitan pieni pillu, klitoris ja väliliha sekä perseen reikä pumppasi rytmikkäästi kun orgasmi jatkui, kieräytin hänet kyljelleen asettauduin taakseen makaamaan ja nostin toisen jalkansa niin että pääsin työntämään kyrpäni tiukkaan pilluun.

Riitta hoki nimeäni ja nautti, minä painoin ylpeyttä tuntien aisaani tähän kiinteä vartaloiseen keski-ikäiseen naiseen, kiihdytin tahtia ja pumppasin pitkään kunnes huokasin, nyt tulee spermaa pilluusi ja kullini nytkyi kun tyhjenin voihkien kireään pilluun.

Riitta tuntui olevan jatkuvassa orgasmissa ja hän voihki Rauno pysy minussa haluan olla sisäkkäin pitkään, makasimme rentoina ja kuuntelimme kun hengityksemme tasaantuivat, kullini alkoi valua pois Riitan pillusta ja samalla valui sperma noro pakaraa pitkin sängyn peitteelle.

Käänsin Riitan selälleen jalat levällään ja vein sormet pilluun pumppasin spermaa ulos vieden sen Riitan suuhun, hän otti sperman suuhunsa ja maisteli sylki sitten sen pois.

Menin työntämään kullini hänen suuhunsa ja puristin kunnes tuli pieni lasti spermaa Riitan suuhun, nyt hän piti sen suussaan koska kullini esti sylkemisen ja lopulta vaivoin nieli kaiken.

Hän lipoi kielellään terskaani ja se kutitti ihanasti kunnes kullini alkoi kovettua, se oli yllätys Riitalle eikä hän oikein osannut tehdä mitään kun kulli täytti suunsa, sanoin nuole ja ime sitä mutta hengitä nenän kautta.

Riitta oppi nopeasti ottamaan suuhunsa ja oli kuin vanha tekijä kun vei minua kohti huippuani, voihkin ja olin jo tulossa kun Riitta yskähteli ja päästi kullini suustaan, lykkäsin sen takaisin ja Riitta imi ja nuoli kunnes spermaa ruiskusi suu tulvillaan ja hän melkein oksensi kun spermaa syöksähteli kitaansa.

Vedin kullin pois suustaan nostin Riitan eteeni kontalleen ja työnsin kullin häneen takaapäin, se oli vähän löystynyt mutta kun liikuttelin sitä pienen pillun puristuksessa se alkoi kovettua kuitenkin ja Riitta nytkytti persettään vasten minua.

Vein sormen klitorikselle ja puristelin toisella kädellä rintojaan kunnes Riitta huusi Rauno se tulee taas anna lisää aaah ihanaaa, hän vajosi sängylle ja kulli tuli pois pillusta, työnsin sen takaisin ja nytkyin rauhallisesti kun en saanut enää tuntumaa että laukeaisin. jatkoin kuitenkin pitkään ja Riitta sai taas orgasmin ja tärisi pillun supistellessa kunnes minäkin sain orgasmin ja vielä kai spermaakin pilluun vähän ruiskahti.

Makasimme pitkään nauttien hyvästä olostamme ja nukahdimme lopulta, kun heräsin oli Riitta noussut ja kuulin kun suihku suhisi, menin pesuhuoneeseen ja pesimme toisemme tosin minun täytyi kusta välillä kun oli rakko niin täynnä.

Taas oli saatu nussia Riitan kanssa toisemme täysin tyydytetyiksi ja niin jatkui se mihin oltiin jääty kun olin nussinut entisen vaimoni siskoa Riitan asunnossa, olen kyllä kertonut panoistani Aulin kanssa joka on myös aina valmis rakastelemaan kun kohtaamme, tosin Riitta ei enää tykkää siitä että nussin myös Aulin kanssa.

Mutta minä olen niin kovin kiimainen mies etten voi vastustaa kun pillua on tarjolla, runkata ei ole tarvinnut enää vuosikausiin siitä on Riitta ja Auli pitäneet huolen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute