Herkku-puhelin
Vieraanvarainen emäntä
AndySander

Pallejani alkoi kuumottaa ja kuumotus levisi palleistani ohimoilleni, valtasi sitten koko pääni ja lopulta kroppani. Hankkiuduin vaikeuksiin ja ne vaikeudet veivät minut vieraalle paikkakunnalle. Löysin itseni säiden armoilta tienlaidasta kun tavallisen näköinen nelikymppinen nainen tuli tietä pitkin ja tervehtien korjasi minut talteen. Hän vei minut asuntoonsa, puki minut ex-miehensä vanhoihin vaatteisiin pestäkseen omani jotka olivat reissussa rähjääntyneet. ”Hui kun olet laiha. Minä laitan ruokaa niin saadaan vähän lihaa noiden luiden päälle”, hän sanoi ja jatkoi: ”Parasta että yövyt täällä niin pääset jatkamaan matkaasi huomenna.” Hänellä oli vihreät silmät.

Vastailin lyhyen kohteliaasti hänen kysymyksiinsä joita hän ei montaa kysynytkään. Alkoi tulla myöhä ja hän petasi minulle pedin olohuoneen sohvalle. Kuuntelin kun emäntä suoritti iltatoimiaan ja meni sitten makuuhuoneeseensa. Kuumotus joka oli minut tänne tuonut sykki yhä kropassani. Emäntä oli varmasti huomannut illallispöydässä kiimaisen nuorenmiehen katseeni jolla mittailin hänen vartaloaan, raskaita rintoja ja leveitä lanteita. Hänellä oli naisen vartalo.

Pyörin hereillä toista tuntia kehtaamatta runkata. Sitten kuulin emännän makuuhuoneen oven aukeavan ja erotin emännän hahmon tulevan pimeän huoneen halki sohvan viereen. Pidättelin hengistystäni uskaltamatta antaa ilmi olevani yhä hereillä. Varovasti hän nousi sohvalle ylleni ja istui vatsani päälle perse kasvojani päin. Hänellä oli yllään vain yöpaita. Paljas pillu oli silmieni edessä. Hän ei ollut kaikkein siroin nainen joten minulla ei ollut toivoakaan paeta. Ja miksipä olsinkaan halunnut paeta.

Hän työnsi persettään kohti naamaani kunnes tunsin pillun maun huulillani ja hän alkoi hieroa sitä vasten suutani. Tunsin kuinka hänen kätensä kaivoivat kaluni esiin ja alkoivat runkata sitä. Spermani lensivät samantien.

Nainen jatkoi pillunsa nylkyttämistä naamaani vasten. Minun oli kaksinkäsin nostettava isoa persettä hetkeksi pois naamaltani vetääkseni välillä henkeä. Hän jatkoi kaluni runkkaamista. Tunsin kuinka lämpöisen märkä suu otti terskani suojaansa ja kuinka kieli alkoi lipoa kaluni vartta.

Oletteko koskaan olleet todistamassa kun aikuinen nainen ratsastaa kyrvällä? Perse vatkaa aluksi kokeillen kunnes kalu on kohdillaan. Kädet etsivät tuen. Sitten perse alkaa nousta ylös ja alas kiihtyvällä tahdilla. Katse on ylhäällä. Nainen ei välitä avuttomana allaan makaavasta miehestä, ainoastaan kyrvästä.

Emäntä oli kääntynyt päälläni toisinpäin ja ratsasti. Hapuilin hänen yöpaitansa alle työntämilläni käsilläni hänen isoja heiluvia rintojaan. Pillu imi munaani enkä voinut enää pidätellä. Purkauduin alakautta pannen hurjin lantionliikkein hänen sisäänsä. Hän hieroi vielä hetken pilluaan vasten veltostuvaa kaluani, nousi sitten ja katosi makuuhuoneeseensa.

Herätessäni emäntä oli jo ylhäällä. Hän kutsui minua aamupalalle. Yölliset tapahtumat palasivat mieleeni mutta en ollut aivan varma olivatko ne olleet vain unta. Syötyäni kysyin mikä oli vaatteiteni laita. Hän sanoi että pesisi ne tänään. Sanoin että ehkä minun pitäisi lähteä. Hän laittoi kätensä reidelleni ja sanoi että voisin aivan rauhassa olla vielä päivän hänen vieraanaan jos minulla ei ole aivan pakottavaa kiirettä.

Hän palasi illalla asioiltaan joilla oli ollut koko päivän ja valmisti meille iltapalan. Pahoitteli ettei sittenkään ollut ehtinyt pestä vaatteitani kun hänellä oli venynyt niin pitkään. Syötyämme hän petasi jälleen olohuoneen sohvalle minulle yösijan.

Makasin valveilla kiihkeän odotuksen vallassa toista tuntia miettien tulisiko emäntä jälleen luokseni. Vai oliko edellisöinen ollut sittenkin vain unta? Kun emäntää ei kuulunut, nousin ja menin hänen makuuhuoneensa ovelle. Se oli raollaan. Emäntä istui hämärän huoneensa sängyllä alasti polvillaan pilluaan takakautta hieroen. Hän oli asettunut sivuprofiiliin ovea kohti jolloin hänen vartalonsa muoto oli kaikessa naisellisuudessaan ovestatulijan ihailtavana, minun ihailtavanani. ”Olenkin jo odottanut”, hän sanoi kun vasta hetken päästä näytti huomaavan että olin tullut huoneeseen.

Kaluni löysi pillusta sopivan sopen jota työstää. Olin emännän reisien välissä. Hänen kätensä hyväilivät selkääni ja pakaroitani pannessani hänen pilluaan. ”Ensi yönä saat panna peppuun”, hän kuiskasi korvaani kun tunsi huippuni lähestyvän. Nyin pallini tyhjiksi vittuun.

Palasin nukkumaan sohvalle. Aamupalalla sanoin jälleen että ehkä minun olisi hyvä lähteä mutta emäntä jälleen vakuutti että voisin ihan hyvin jäädä vielä päiväksi. Hän viipyi jälleen asioillaan koko päivän ja syötyämme illallisen petasi minulle sohvalle pedin.

Hänen suoritettuaan iltatoimensa pesuhuoneessa ja mentyään huoneeseensa odotin vain vartin verran. Kaluni sykki kovana. Se oli seissyt koko päivän miettiessäni emäntäni yöllisiä sanoja ja odotellessani illan tuloa. Riisuin itseni ja kävelin hänen huoneensa ovelle ja avasin sen.

Hämärässä huoneessa minua vastassa oli öljyttynä kiiltävä perse. Emäntä oli nelinkontin sängyllään liukkariputilo vierellään. Nousin sängylle hänen taakseen. Pillu näytti houkuttelevalta mutta tiukempi reikä oli ollut koko päivän ajatuksissani. Painoin terskani sitä vasten. Reikä oli asianmukaisesti liukastettu. Aloin työntyä sisään.

Naisen perse on pillua tiukempi. Paneminen sinne on konstikkaampaa. Kalu on pullahtaa ulos jos panee liian pitkin vedoin ja sitten alkaa taas takaisin sisään sovittaminen mikä on oma nautinnollinen leikkinsä. Kun oikea panoliike löytyi alkoi emäntä puskea persetteen työntöjeni tahdissa ja alkoi äänellä eläimellisesti. Kaluni upposi syvälle. Kiimainen hiki vain valui pitkin vartalojamme kun irstas aktimme yltyi.

Seuraavana aamuna heräsin jälleen sohvalta aamupala sujui entiseen malliinsa ja emäntä lähti päiväksi asioilleen. Kävin suihkussa ja pyyhkeeseen pukeutuneena aloin tutkia kämppää tarkemmin ja etenkin emännän makuuhuonetta. Huoneessa olevasta kaapista löysin melkoisen kätkön. Siellä oli kamera kolmijalkoineen, musta dildo ja strap-on-vyövaljaat joihin se sopi. Silloin kuulin oven käyvän. Emäntä oli vihaisen näköinen kun löysi minut huonestaan. Olin kuitenkin ehtinyt pois kaapilta ennen kuin hän oli tullut huoneseen.

Aterioimme. Olin yhä vain pyyhkeeseen pukeutunut. ”Katsotaan eräs video” emäntä sanoi syötyämme. Nousimme pöydästä ja menimme olohuoneeseen jossa emäntä pisti koneeltaan videon pyörimään ja tuli näytön edestä pois jotta ei olisi edessäni.

Hämärästä kuvasta tunnistin emännän istumassa sängyllään pilluaan hieroen. ”Olenkin jo odottanut”, hän sanoi. Tunnistin tilanteen. Se oli toissayöltä. Näin itseni tulevan kuvaan ja kohta paneminen olikin käynnissä. Kamera oli kuvakulmasta päätellen huoneen oven viereisssä nurkassa. Tunsin nännit vasten selkääni. Emäntä oli riisunut itsensä ja tullut taakseni. Hän pujotti kätensä kainaloideni alta kalulleni pudottaen pyyhkeeni lattialle. Ja alkoi runkata minua.

Opin että tyydyttävin tapa katsoa pornoa on se että kalu joka videolla panee pillua on omasi ja että kädet jotka runkkaavat sinua eivät ole omasi.

Videolla laiha nuorenmiehenperseeni tikkasi emännän reisien välissä. Kun toissaöinen pano oli päättynyt, kuvakulma muuttui. Emäntä oli nyt nelinkontin sängyllä ja kamera kuvasi sivulta. Kiimainen emakko. Näin itseni nousevan sängylle kalu pystyssä ja alkavan sovittaa sitä emännän perseeseen. Samalla tunsin kuinka emännän vasen käsi liikkui kalultani pakaroilleni oikean runkatessa yhä kiivaammin. Sormi tunkeutui pakaroideni väliin ja kaluni syöksi spermaa kaaressa edessäni olevalle matolle. ”Tule kohta huoneeseeni”, emäntä kuiskasi korvaani. Aavistin mitä seuraavaksi seuraisi.

Katsoin anaalipanomme loppuun. Hiivin sitten emännän huoneen ovelle ja kurkistin varovasti sisään. Hän oli pukenut ylleen strap on-dildon valjaineen ja runkkasi liukkaria tuohon mustaan kaluunsa. Minusta tuntui että olin nauttinut emännän vieraanvaraisuudesta kyllikseni ja että minun oli aika lähteä. Luikahdin pesuhuoneeseen ja puin yhä pesemättä olevat vaatteeni ylleni. Sitten kiirehdin eteiseen ja ulos ovesta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute