Herkku-puhelin
Fantasiat toteen.
Yllätetty

Harmillisesti seksielämämme alkoi kuihtua. Kokeilimme kihlattuni Johannan kanssa pieniä mausteita piristääksemme sänkyhommia. Mutta kuitenkaan intomme ei lisääntynyt ennenkuin keksimme hankkia erikoisempia asuja, Johanna hankki tietämättäni pvc mekon jossa oli sukkanauhat ja kiinnitti niihin mustat tosi syntiset saumasukat. Katsellessani hänen keikkuvaa peppua ja saumattuja sääriä jotka loppuivat piikkikorkoihin, aloin väkisinkin innostua. Minä vuorostani tilasin keinonahka chapsit, hihnabodyn ja kalukukkaron jonka läpi Johanna tykkäsi todella kiusata kaluani. Näiden lisäksi kokeilimme kahlita toisiamme sänkyyn kiinni ja se toimi jonkun aikaa.

Sitten eräänä perjantaina katsoin työpaikalla henkilökohtaisia sähköpostejani ja näytölle ilmestyi kuva Johannasta aivan uudessa asussa. Mustahiuksinen kaunottareni oli sonnustautunut mustaan nahkakorsettiin, mustasta kiiltävästä materiaalista tehtyihin rintsikoihin joita koristivat kromiset niitit ja mustaan tiukkaan nahkahameeseen. Lisäksi käsissä oli pitkät lateksihanskat ja jaloissa polven alle ulottuvat korkosaappaat. Kuvan mukana tuli teksti -monelta pääset? Tujotin kuvaa kiihottuen ja vastasin puhelimellani pääseväni noin tunnin päästä. Se oli pitkä tunti. Mukaan lukien työmatka aikaa meni noin tunti ja vartti ennenkuin avasin kotioveni ja pääsin tuon seksikkäästi pukeutuneen jumalattareni kimppuun. Kiihkeästi suudeltuamme Johanna käski minut suihkuun pesemään paikkani puhtaaksi. Menin mahdollisimman nopeasti ja peseydyin huolellisesti. Palattuani sain ohjeen pukea chapsit, kukkaron ja hihnabodyn ylleni. Lisäksi Johanna kiinnitti rannekahleet käsiini ja kehotti istumaan sohvatuoliin. Johanna kiinnitti käteni tuolin selkänojan taakse pitkällä ketjulla sekä nilkkani tuolin jalkoihin, annettuaan hellän suudelman huulilleni hän kuiskasi -oota mie käyn hakee yhen jutun.

Odottelin kahlittuna ja kiihottuneena kaluni seisoessa kultaani takaisin. Mietin että mistä Johanna on saanut tällaista mieleensä. Yleensä meidän kahleleikeissä ei ole ollut mukana salaperäisyyksiä. Sitten kuulin kun vierashuoneen ovi avattiin ja pian näin Johannan konttaavan olohuoneeseen kantaen selässään vähintään yhtä seksikkäästi pukeutunutta kaunista naista. Tunnistin tämän tiukasti ohjaksia vetävän ratsastajan Sannaksi, Johannan työkaveriksi. Katsoin hölmistyneenä tuota kiihottavaa näkyä ja samalla ihmettelin kuinka Johanna on mennyt järjestämään tällaisen esityksen. Sanna oli meikannut voimakkaasti ja punattujen huulien välistä tuli käskyjä ratsulle samaan tahtiin kuin raippa lävähteli tiukkaan nahkaan verhotulle perseelle. Johannalla oli suussa kapula jonka päihin ohjakset oli kiinnitetty, kapula oli kiinni hihnoilla pään ympäri ja silmillä oli laput. Sanna käänsi ratsunsa selin minuun nähden ja edessäni oli kaksi päällekkäin asettunutta pyllyä. Sannan pakarat olivat paljaana poislukien nauhan joka katosi pakaroiden väliin ja Johannan takamus näytti aivan mahtavalta nahkahameessa.

Sanna katsoi minua olkansa yli ja sanoi lähes kuiskaten -moi. Vastasin samalla tavalla. Sanna nousi Johannan selästä pois ja alkoi hyväilemään kultani persettä välillä läpsien. -Onko näin ettei tämän tytön perse enää kiihota sinua ilman pornoja vaatteita? Sanna kysyi. Vastasin Johannan kiihottavan minua kovasti mutta joskus pieni maustaminen on kivaa. Tai jotakin sinnepäin vastasin koska olin vieläkin aika pihalla tilanteesta. Sanna jolla oli yllään musta rinnat paljaaksi jättävä pvc korsetti, koppalakki, pikkuruiset mustat stringit ja pitkät korkosaappaat, tuli luokseni ja suuteli minua kiihkeästi puristellen kukkaroni kohoumaa. -Vai maustaa pitää seksiä, minä maustan sen verran, että muistatte vähän aikaa. Sanna kuiskasi puraisten korvaani. Ohjaksista vetäen Johanna käännettiin minua kohti ja komennettiin nousemaan polvilleen. Hänen kätensä kahlittiin selän taakse ja käskettiin tulemaan tuolini viereen. Sanna poisti silmälaput ja pakotti Johannan katselemaan kun alkoi hyväillä kaluani ohuen kukkaron läpi. Sanna suuteli minua taas kiihkeästi enkä voinut vastustaakkaan koska suutelu tuntui niin hyvältä samalla kun kaluani hyväiltiin.
Sanna näykki taas korvanlehteäni ja puhui hiljaa -olen koettanu kouluttaa tuota sinun muijaasi, kyllä siitä vielä hyvä lutka tulee, ainakin minulle. -Mitä tarkoitat? Kysyin ihmetellen. -Minä on nussinu johannaa aina kun sinä oot jättäny sen puutteeseen, esimerkiksi ei me oltu seminaarissa viikko sitten. -Johanna oli luonani nuoli minun pillua koko viikonlopun. Katsoin kapuloitua kultaani kysyen ja hän nyökkäsi häpeällinen katse silmissään. -Eikös se olekkin ollu tuhma? -Pitäsköhän sitä vähä kurittaa siitä hyvästä? Sanna kysyi minulta ilkikurinen virne kasvoillaan. En ehtinyt vastata mitään kun Sanna laittoi punaisen pallon suuhuni ja kiristi hihnan pääni taakse. Sanna repi kalukukkaroni remmit auki ja päästi kovan kaluni vapauteen. Punatut huulet ympäröivät terskani tiukasti, katsoin suupalloa vasten ynisten kun koko kaluni varsi hävisi tuon seksikkään blondin ahnaaseen kuumaan suuhun. Imeminen sai minut kiemurtelemaan ja ynisemään kiihkeästi, Johanna katsoi kapuloituna ja kahlittuna kun valtiattaremme imi kovaa kyrpääni nautinnollisesti huohottaen. -Tuntuuko hyvältä? Sanna kysyi kaluani runkaten. Nyökkäsin ja tunsin kuinka sylki valui karvaiselle rinnalleni suustani. Äkkiä Sanna nousi ylös ja repi myös Johannan pystyyn. Sanna alkoi kiemurrella kultani ympärillä nuollen kaulaa ja hyväillen persettä joka näytti entistä kiihottavammalta kuin koskaan kun Sanna hivutti pikkuhiljaa härnäten tiukkaa hametta alaspäin. -Kato nyt tätä persettä, tätä on ollu kiva puristella työpaikalla varsinkin kun Johanna on laittanu pyynnöstäni sen tiukan harmaan hameen, josta vissiin sinäkin tykkäät. Sanna huohotti ja hyväili Johannan pyllyä. Väitteessä oli perää sillä olin monet kerrat katsellut ja kosketellut kultani takamusta juuri tuo hame yllä ollessa, sekä monesti runkannut kun olin yksin ja miettinyt kihlattuani samassa tiukassa hameessa. Myöhemmin kävi ilmi, että tytöt oli leikkineet mm työpaikan vessassa kaksistaan tiukat hameet päällä ja ylös nostettuina.

Nyt Sanna työnsi Johannan pepun eteeni ja poisti suupalloni, hän tarttui hiuksiin ja painoi suuni kultani pakaroiden väliin. -Nuole persettä! Sain käskyn ja aloin nuolla. Sanna painoi päätäni tiukemmin Johannan persettä vasten ja samalla hiuksista kiinni pitäen painoi kultani päätä muhkeiden rintojensa väliin. -Tekiskö mieli nuolla minun tissejä? Sanna tivasi Johannalta, en tietenkään kullut mitä vastattiin koska Johannalla oli vieläkin kapula suussa. Sanna poisti kapulan ja Johanna hyökkäsi rintojen kimppuun alkaen nuolla ja imeä niitä kiihkeästi. Sanna poisti myös kahleet hänen käsistään ja retuutti hiuksista kultani lattialle polvilleen eteeni. -Ime tuota ukkoasi saatanan lutka. Kuului käsky ja niin Johanna tarttui hansikoidulla kädellään kyrpääni alkaen runkata ja imeä kiimaisesti. Vuorostaan Sanna kumartui vieressäni ja antoi itsensä nuoltavakseni. Pistin parastani ja koetin pitää valtiattaren tyytyväisenä, kuuntelin kun hän voihki kovaan ääneen hetken aikaa ja vetäytyi edestäni kääntyen puoleeni hän kuiskasi -haluan pillua. Sanna meni lattialle selälleen ja työntyi Johannan alle alkaen nuolla häntä. Sen huomasi toiminnassa sillä imeminen muuttui jotenkin kiihkeämmäksi. Hetken kuluttua jouduin todelliseen piinapenkkiin kun molemmat tytöt vetäytyi kauemmas ja menivät eteeni lattialle kuusysiin, he sormittivat toistensa peppureikiä, läpsivät toistensa pakaroita ja nuolivat kiihkeästi. Minä poloinen olin edelleen kahlittuna tuoliin kiinni ja seisokki oli valtava, mieleni teki repiä itseni irti kahleista varsinkin silloin kun Johanna joka oli kuusysin päällimmäinen osallistuja nosti päänsä ylös katsoi minua voihkaisten kun Sanna työnsi toisen sormen hänen perseeseensä. Jonkin aikaa leikittyään tytöt suutelivat toisiaan kiihkeästi ja tulivat luokseni. Sanna alkoi imeä kaluani ja Johanna nuoli Sannaa takaapäin välillä läpsien pakaroita. Sanna irroitti nilkkani ja Johanna käteni tuolista, molemmat kävivät kaluni kimppuun imien nuollen runkaten ja välillä toisiaan kiihkeästi suudellen.

Sitten Sanna suuteli minua ja kuiskasi -nussitaan Johanna puhki, jooko? En heti tajunnut mitä hän tarkoitti mutta se selvisi pian. Sanna poistui paikalta ja me jäimme kaksin hetkeksi, suutelimme ja Johanna runkkasi minua hansikoidulla kädellään. Hyväilin häntä, koskettelin joka puolelta. -Ootko tykänny? Johanna kuiskasi varovaisesti korvaani. -Oon tykänny, kyllähän tää vähä yllätti. Kuiskasin takaisin enkä kerinnyt enempää kuiskailla kun Sanna palasi ja työnsi mustan strap on dildon kultani suuhun. Katsoin vierestä kun Johanna imi tuota kumista kalua, Sanna antoi vauhtia kultani hiuksista kiinni pidellen ja sähisten -ime saatanan lutka, näytä että osaat. Aikansa dildoa imetettyään Sanna komensi minut mukaan käskien lattialle selälleen. Johanna tuli päälleni ja ympäröi kaluni lihallaan suudellen minua kiihkeästi suuhuni huohottaen. Sanna meni Johannan taakse nuoli sekä liukasti pyllyreikää ja painoi sträpin kultani perseeseen. Johanna huusi. En tiedä huusiko hän kivusta vai nautinnosta, ehkä molemmista. Mutta huusi kuitenkin, minä tunsin kovan kumikyrvän omaani vasten ohuen välilihan läpi ja se sai omankin nautintoni huippuun. Sanna nussi voimakaasti ja nuoli sekä puri kultani kaulaa samalla kun kyseli sähisten, nautitko huora, saatko tarpeekses, nussinko kovempaa vitun lutka? Johannan vastauksista ei oikein saanut selvää koska hän laukesi karjuen lähes eläimellisesti ja lysähti päälleni huohottaen ja voihkien.

Kuulin kuinka Johanna voihkaisi kun Sanna veti dildon pois perseestä ja läpsäisi pari kertaa sanoen -lutka mikä lutka. Johanna nousi päältäni pois ja suuteli minua huohottaen, samoin Sanna suuteli minua ja lopuksi tytöt keskenään suutelivat kiitellen toisiaan ihanasta aktista. Kuitenkaan Sanna ja minä oltiin vielä saamatta, joten jatkoimme leikkiä. Katsoin vierestä kun Johanna riisui Sannan sträpin pois ja nuoli märkää pillua. Katsoin kiihottuneena kun oma kultani petti minua naisen kanssa ja se sai minut ihan älyttömään kiimaan. Sanna kiipesi päälleni ja Johanna ohjasi kovan kaluni Sannan sisään. Sannan ratsastaessa Johanna istui kasvoilleni ja nuoletti itseään. Tytöt kosketteli toisiaan parhaansa mukaan touhutessamme. Sanna nousi kalultani pois ja tytöt vaihtoi paikkaa, aloin nuolemaan tuota vierasta pillua ahnaasti. Johanna ratsasti hetken mutta kun Sanna alkoi voihkimaan kovemmin tuli kultani avukseni ja niin nuolimme valtiatarta yhdessä. Sanna taivuttautui kanssani kuusysiin ja alkoi imemään kaluani, samaan aikaan Johanna leikki Sannan pyllyreijjän kanssa nuollen ja sormittaen. Sanna alkoi olla valmis laukeamaan joten kiersin käteni hänen lantionsa ympäri ja vedin tuota liikehtivää pillua itseäni kohti voimakkaasti. Johanna työnsi lisää sormia Sannan pyllyyn ja läpsi pakaroita voimakkaasti kunnes Sanna laukesi voimakkaasti hytkyen ja voihkien. Johanna meni ja suuteli kiihkeästi Sannaa onnitteluksi mahtavan osgasmin saamisesta.

Jäljellä olin enää minä eikä tytöt sitä unohtaneet silmilleni laitettiin laput ja Johanna suuteli minua kuiskaten -kohta saat kulta. He alkoivat imemään kaluani runkkasivat sitä, toinen heistä imi aluani ja toinen nuoli pallejani. Välillä nännejäni purtiin ja nuoltiin sitten tunsin pyllyyni työnnettiin jotakin. Parkaisin nautinnosta kun tappi meni pohjaan ja se sai minut hekuman huipulle, minua runkattiin ja imettiin ja juuri kun olin laukeamassa koko toiminta lopetettiin. Minua kiusattiin tarkoituksella, nänneihini laitettiin nipistimet ja kuuntelin kun tytöt suutelivat toisiaan aivan kasvojeni edessä. Välillä kaksi kieltä työntyi suuhuni, kaluani runkattiin hiljaa ja härnäten. Vihdoin ja viimein kuulin kun he sopi laukaisemisestani ja alkoivat antamaan minulle kauan odotettua orgasmia. Imeminen ja runkkaus vei minut lähes loppuun asti mutta viimeinen silaus tuli kun tappi ja nipistimet riuhtaistiin pois lähes yhtäaikaa, minä huusin ja voihkin sperman ryöpytessä kaluni kärjestä tyttöjen kasvoille.

Tytöt nuolivat paikkani puhtaiksi ja käpertyivät kainaloihini. Suutelimme tai siis koskettelimme toistemme kieliä kielillämme kiihkeästi kiittääksemme toisiamme ihanasta iltapäivästä. -Oliko kivaa? Johanna kysyi. -Oli aivan mahtavaa. Vastasin raukeana. -Voin maustaa teijän seksiä toisenki kerran. Sanna sanoi hymyillen.

Nukuimme kolmistaan vierekkäin seksiasut yllämme.
Heräsin kun minua suudeltiin ja kaluani imettiin samaan aikaan.
Oli vasta lauantai aamu.....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute