Herkku-puhelin
Vaimo vaikeuksissa, osa 1
Jarkko

Tämä tarina voisi alkaa, vaikka samalla tapaa kuin eräs seksipalstalle laittamani ilmoitus, jonka tein täysin ilman vaimoni lupaa sekä vastoin hänen nimenomaista kieltoaan ja vieläpä tavalla, johon en olisi ikinä ryhtynyt mikäli en olisi ollut niin varma vaistoistani. Myös jalkovälini tuntui ottaneen ohjat ja tiesin, että mitä paremman ja houkuttelevamman ilmoituksen laitoin, sitä varmemmin tämä onnistuisi. Piti vain olla rohkea oikealla hetkellä ja sen jälkeen tapahtuisi mitä pitikin tapahtua.

Ensimmäinen vaihe oli siis laittaa tuo ilmoitus, jossa kehuin alkuun vaimoni ulkonäköä, hymyä, tissejä, törönännejä, persettä ja intohimoista tapaa nussia kunnolla sekä mistään välittämättä, kunhan mies täyttäisi "kaikki asetut kriteerit".

Noista kriteereistä ei tässä vielä sen enempää, kun hakijan piti saada tietää mitä häneltä vaaditaan, mitä saa ja mitä lupaamme kaiken tuon päälle. Se paljastuu tässä ihan pian tarinaa lukiessa, mutta toki siihen kuului oikeus nussia vaimoani paljon, siis todella paljon ja myös muita sellaisia "oikeuksia", joiden myötä vastauksia tulisi paljon ja niin tulvimalla, ettei oikean löytymisestä olisi epäselvyyttä. Ja kuten tuossa alussa sanoin, vaimolleni en uskaltanut kertoa asiasta mitään, en edes valittuani kolme sellaista, jotka tapasin kahdestaan ja, josta yhdelle annoin omalta osaltani "kyllä"-vastauksen jo liki sen perusteella miten pitkään ja ilkikurisesti hymyillen hän oli vaimoni kuvaa katsonut.

***

"Otetaan toi nurkkapöytä tuolta", sanoin vaimolleni, jonka kanssa olimme päässeet pitkästä aikaa jälleen kahdestaan liikenteeseen.

"Eiks se ole vähän liian sivussa?.... Tai no mennään sinne vaan...", vaimoni vastasi tutkiessaan alkuun muitakin mahdollisia paikkoja ja niiden vieruspöydässä istuvia mahdollisia juttukavereita.

"Tähän voi varmaan istuutua?", olin muodon vuoksi tiedustelevinani tämän tavallaan pöytäparimme sivussa istuvalta mieheltä, joka hänkin näytti juuri siltä kuin olisi saapunut paikalle vain hetkeä aikaisemmin.

"Juu toki, istukaa seuraksi vaan", Markoksi hetkeä myöhemmin esittäytynyt mies vastasi. Iältään tämä oli varmaan lähempänä neljääkymmentä kuin seuraavaa lähintä täyttä kymmentä suuntaan tai toiseen.

"Kiva, tää leidi tässä on mun vaimoni Jaana ja mä sitten Jarkko, hauska tavata!" - vastasin vuorostani ja laitoin tyytyväisenä merkille, ettei vaimoni lähes normaaliin tapaansa istuutunut toiselle puolelleni, vaan antoi ohjata itsensä paikkaan, josta näki baaritiskille, mutta samalla jäi tavallaan muodostuneen laakean kolmion keskelle yhtäläisesti väliimme.

"Moi vaan!", vaimoni avasi lähes samantein oman sanaisen arkkunsa eikä onnekseni vaikuttanut ollenkaan siltä, kuin Markon jollain lailla iso ja karu olemus olisi häirinnyt häntä. Itselleni hänestä tuli mieleen ehkä poliisi, palomies tai jopa itsestään huolta pitävän sotilaan järkähtämätön olemus. Ja ehkä se oli tuo pieni hymynkare, jonka itekin laitoin merkille, joka teki vieruskaveristamme ihan suht mukavan vaikutelman. Piti ainakin näkemästään, eli siis vaimostani.

"Ja mitäs se nuorelle parille kuuluu?", Marko kysyi, vaikka iältäni olin ehkä jopa häntä vanhempi eikä minua muutamaa vuotta nuorempaa vaimoanikaan enää ihan 20-seksi voinut luulla.

"...Ai kiitos...oonkohan kuitenkin poika sua pikkasen jopa vanhempi...", ensimmäisenä vastaamaan ennättänyt vaimoni naurahti ja kohensi samalla vaistomaisesti istuma-asentoaan niin, että ei niinkään äitimäiset, mutta kuitenkin muutaman lapsen imettämisen jäljiltä suht kookaat rinnat pääsivät paremmin oikeuksiinsa. Ja kyllähän ne olivat monen muun asian kohdalla vaimoni "parhaimpia puolia", vaikka nyt kyse olikin enemmän rinnan röyhistelystä ja toiselle osoitettu leikillinen paikan osoitus, kuin hyvin istuvien rintaliivien ja rintojen esiintuonti.

"Mitäs sä, haeks jotain juttua?... tai siis seuraa?...tarkoitan tietty...", aloin kysyä turhankin nopeasti ja miettien vasta aivan viimehetkillä miltä se saattoi vaikuttaa.

"Mulle pitäis tulla tänne yks tyttö...tai siis nainen...", Marko aloitti ja jätti lauseen lopun sekä oli kuin olisi miettinyt mitä siitä viitsisi vieraille kertoa.

"Toivottavasti ei sit viivyttele kauaa...", jatkoin hetken hiljaisuuden jälkeen ja niinikään sen enempää miettimättä, että "pian joku toinen kissa voisi pian viedä saaliin mennessään, eikä olisi välttämättä edes kovin kaukana..."

"Ketäs sä...", vaimoni ehti aloittamaan, kunnes tajusi, että tarkoitin nimenomaan häntä.

"No niin...sustahan näkyi heti kilometrin päähän...et...siis...tuota...", päätin liioitella hieman näkemiäni eleitä ja katsoa miten vaimoni selviäisi tästä lipsautuksestani nolostumatta pois.

"...empäs...", vaimoni aloitti.

"...kylläpäs...eikä sun tartte...tuota...jarrutella...", sain lopulta kakistettua, kun tajusin, ettei tästä pian olisi enää paluuta.

"...tarkoitan siis...et...jutella..tanssia...ja...ja...", yritin vielä lieventää ja paikata sanomisiani, kunnes näin kummankin ilmeen ja tiesin, että omani vastaava taisi kertoa vielä enemmän.

"..siis... mitä!?", sai silminnähden järkyttyneestä tilasta selviävä vaimoni ensimmäisenä kysyttyä ja alkoi miltei heti perään hymyillä, kun tämä huomasi miten noloon tilanteeseen olin itseni ajanut.

"Niin?", vaimoni jatkoi vielä perään, kun yritin vielä hakea Markon ilmeestä turhaan mahdollisuutta peruuntua. Kumpikin nimittäin tapitti vastaustani kuin herhiläinen ja olivat kuin olisivat jo nauttineet saadessaan kuulla haluamansa tunnustuksen suustani.

"...tuota...voit pyytää...Markon...seuraan...vaiks...hotellille...", yritin vielä hetken pitkittää tulevaa, vaikka tiesin jo sen olevan täysin turhaa.

"Ja mitä siellä?", vaimoni jatkoi edelleen kuulusteluaan kuin ei olisi enää edes välittänyt, vaikka edelleen meille täysin vieras mies kuulisi nyt samalla ihan kaiken. Toki osansa asiaan vaikutti ne ennen tänne lähtöä hotellihuoneessa ottamamme pohjat, mutta tähän tilanteeseen nähden niitä oli aivan liian vähän.

"...saa...nussia sua siellä...."

"...sikshän me tänne lähdettiin....eikö?", jatkoin lopulta ehkä hieman liiankin jämeränä, jotta sain samalla vieritettyä osan syystä vaimoni päälle.

"Eihän...", vaimoni yritti kieltää, vaikka varmaan jo tiesikin, etten tällä kertaa jättäisi tätä tähän.

"Halusithan....et vaan uskalla...", jatkoin valitsemallani linjalla ja jatkoin vielä kertomalla Markolle, että olimme jutelleet vieraan miehen siemennyksistä pitkään ja ilman vaimoni arkuutta se olisi jo onnistunut.

"...sä puhut ihan...outoja...", vaimoni yritti vuorostaan kiemurrella itseään irti tästä ja aivan yhtä huonolla menestyksellä kuin minä itse aiemmin.

"...olishan se hauskaa...mua ois ainakaan turha pelätä...", Marko puuttui vuorostaan puheeseen ja siirtyi samalla hieman lähemmäs vaimoani, jotta tämä saisi nuuhkaista tästä erittyvän vieraan miehen testosteronin tuoksun.

"...en mutta...ei...sitä...voi...oikeasti...toteuttaa....", vaimoni miltei parahti ja alkoi selvästi olla vaikeuksissa jopa ajatustensa kanssa.

"...voi sen...otetaan Marko...hotellille...mukaan...", sain vuorostani henkäistyä ja suunnilleen samalla hetkellä, kun Marko siirtyi aiempaa lähemmäs ja laittoi kätensä vaimoni polvelle.

"...eihän tää satu?...", Marko kysyi, ja annettuaan vaimolleni hieman aikaa, jatkoi vielä, että haluaisi koskettaa tätä muualtakin.

"...täällä on muita...", vaimoni yritti.

"..eihän ne tiedä...kumman vaimo olet...", vastasin hiljaa nieleskellen ja katsoen herkeämättä vaimoni tuskaisaa kamppailua itseään vastaan.

"Ei!...", vaimoni voihkaisi pelkäämäni kiellon, mutta alkoi heti perään puhua haluavansa lähteä ennemmin hotellille. Jokin vaimoni eleissä taisi kuitenkin antaa Markolle luvan jatkaa ja, vaikka olinkin tämän nähdäkseni sijoittunut huonosti, niin osasin kyllä hyvin arvioida missä kohtaa Markon käsi oli vaimoni haaroissa ja aiheuttamatta kuitenkaan sen kummallisempaa panikointia.

"...saisinko Jaana nussia sua?...tänään...", Marko kysyi rauhallisella äänellä, katsoen vaimoani samalla silmiin ja äänessään sellaista käheyttä, että veri virtasi varmasti kovaa vauhtia hänen paisuvaiskudokseensa.

"...ei...mulla..ei ole...ehkäisyä...", vaimoni yritti sopettaa vielä jotain varoituksen sanoja, jotka tuossa kohtaa kaikuivat jo kuuroille korville.

"mulla on.. kumeja mukana... ihan riittävästi...", sanoin vetäen tarkoituksella maton vaimoni estelyjen alta ja jatkoin vielä, ettei minulla olisi tosiaankaan mitään sitä vastaan, jos Marko tulisi tällä kertaa hieromasauvan tilalle.

"Lähdetäänkös sit heti?", Marko kyseli aivan malttamattoman oloisena ja vaimoni vaikuttaessa edelleen aivan päätöksentekokyvyttömältä.

"Mennään jalan, se hotsku on tuossa ihan vieressä...", ehdotin Markon siirrettyä kätensä vaimoni käteen, joka alkoi nousta sohvalta vilkuillen nolona ympärilleen.

"Meillä on siellä sviitti, varasin sen koko viikonlopuksi...", jatkoin ulospäästyämme ja lupasin, ettei Markon tarvitsisi lähteä ainakaan ekana yönä yönselkään.

"...Sittenhän voisin nussia Jaanaa koko viikonlopun?", Marko oli kyselevinään, vaikka kyseessä oli enempi toteamus, jonka ajatus oli selvästi kiihoittaa meitä kumpaakin.

"Voit...ruiskuttele Jaanaa ihan vapaasti...", lupailin kuin kyseessä olisi ollut esine, jonka lahjoitin hänen käyttöönsä. Lopun matkaa meidän piti tosin olla muiden jalankulkijoiden takia hiljaa, joten annoin noiden sanojen syöpyä hiljalleen vaimoni jäljellä olevaan tietoisuuteen ja jättäydyin aina vastaantulijoiden kohdalla hieman taemmas, jotta saatoin nähdä vaimoni pepun liikkeet ja katsoa näkyikö ilmeisen litimärän vaginan vaikutus hänen tapaansa kävellä jo nyt vai vasta tämän viikonlopun jälkeen.


"Mä meen muutaman metrin teitä ennen sisään", sanoin lähestyessämme hotellia ja vältellen tarkoituksellisesti vastaanottovirkailijoiden merkitseviä katseita. Senkin tosin jo tiesin, että eivätköhän nämä näkemästään keskenään juoruilisi, osa kateellisena ja osa muuten vaan, mutta asialle oli myöhäistä tehdä mitään Markon ja vaimoni ennätettyä viime hetkellä kanssani samaan hissiin, jossa tunnelma kävi jo todella kuumana.

"Ihan pian Jaana...", sanoin katkaisten hiljaisuuden ja hissin jo matkattua yhden kerrosvälin kohden seitsemättä kerrosta.

"...ja sä saat katsella...", vaimoni ynähti hiljaa Markon kouriessa nyt estettä hänen jalkoväliään ja parin alkaessa suudella toisiaan kiihkeästi.

"Meen vähän teidän edeltä ja jätän oven auki, jos käytävällä sattuu olemaan porukkaa", sanoin siirtyessäni hissin oven eteen ja sen pysähtyessä oikean kerroksen kohdalla.


"Laittakaa ovi kiinni", huikkasin kävellessäni liioitellun rauhallisesti sviitin olohuoneeseen ja kääntyessäni sitten kummankin suuntaan, jotta näkisin varmasti ihan kaiken. Enkä todellakaan aikonut muistuttaa näitä noista kortsuista, vaan olin jo päättänyt, että tänä viikonloppuna siemen saisi lentää esteettä, ja kaikkea mitä teimme, mietittäisiin vasta myöhemmin. Toisaalta vaimoni tekisi hyvää tietää, että häntä nussittaisiin koko tuleva viikonloppu ilman kumia ja, että joka lasti hänen sisälleen kasvattaisi raskaaksi tulemisen riskiä. Markon ison kullin kohdalla se olisi selvästi vielä muita todennäköisempää.

"...Jaana...anna Markon ruiskuttaa sua...paljaalla...haluun nähdä, kun sitä valuu sieltä...", kähisin itsekin kiimaisena ja parin kaaduttua pitkin pituuttaan sängylle ja vaatteiden lentäessä kaaressa lattialle.

"..eih...voi...", kuulin vaimoni yrittävän vastata, mutta Markon saatua tältä pikkuhousut jalastaan ja pään sukeltaessa maistamaan vaimoni litimärästä tulvivaa hunajaa, katkesi kaikkinainen protestointi siihen paikkaan silmien painuessa kiinni ja jalkovälin avautuessa antaumuksellisesti maistiaisia varten.

"...Ihan....litimärkä...", Marko huohotti nuoltuaan hetken vaimoani, mutta nousten sitten pukille tavalla, joka kertoi, että paksun ison kullin oli pian päästävä sisään lämpimaan luolaansa.

"...nyt Jaana...saat kyrpää!...", Marko ähkäisisi asettuessaan nopeasti asemiin, että ehdin hädintuskin nähdä miten hänen kullinsa upposi ensin terskaa myöden vaimooni ja alkoi vajota siitä hitaasti yhä syvemmälle.

Tuossa kohtaa ei tarvittu sanoja, kaikesta näkyi, että vaimoni oli saada orgasmin jo tästä. Ja mikäli tulkitsin kummankin eleitä oikein, olisi kyseessä oikea pika-akti Markon paksun siittimen vajotessa liiankin vaivatta aivan litimärkään vaimooni ja tämän huohottaessa nyt esteettä peittoa samalla kourien.

**

"...Jaana....Jaana...en...kestä...kauaa....", Marko alkoi ynisten kysellä lupaa saada ruiskuttaa vaimooni koko ison lastinsa. Kokemuksesta tiesin, että tuollaisessa tilanteessa spermaa täytyi jo tihkua siittimen kärjestä ja, vaikka tämä yritti pitää kaluaan paikallaan liikkumattomana pohjaan painettuna, teki vaimoni rajusti supisteleva vagina edelleen töitä, puristui tiukasti terskan ympärille ja orgasmi tulisi vääjäämättä millä hetkellä hyvänsä.

"...saat...aah...kestä...vielä...hetki....aa...", vaimoni nyyhkytti ja käytti samalla kantapäitään raivoisasti apuna, jotta Markon terska painui vielä sentin syvemmälle ja kiilautui tiukasti vasten kohdunkaulaa.

"...nyt...nyt...ruiskuta...mua...aah...syvälle...ruiskuta...aa...muaaa!...", vaimoni voihkaisi orgasmin alkaessa vyöryä ylitseen ja Markon survoessa kaluaan vaimooni kuin raivo härkä viimeisen sadan metrin matkalla.

"Aah!....tulee...Jaana!...nyt...tulee....siementä!...", Marko karjui kivuliaan oloisena ja alkoi samassa nytkähdellä kuin horkassa, johon sekoittuivat vaimoni niin ikään tuskaiset kiljahdukset sperman roiskuessa suoraan hänen kohtuunsa.


"......anna mennä vaan....sinne...ihan koko lasti...", kehuin Markoa hyvin suoritetusta työstä ja tämän nytkähdellessä vielä jälkijäristystensä kourissa.

"...hyvä Jaana....hyvin nussittu.......sait ekan lastin vieraan miehen spermaakin sisääs...", jatkoin vielä vaimoani kehuen ja muistuttaen samalla siitä miten helpolla kortsut olivat jääneet pois käytöstä.


"...Sä...sä...oot ihan hullu...", vaimoni voihki edelleen aivan raukeana ja kykenemättömänä vielä liikkumaan Markon työnnellessä kaluaan hitaasti nautiskellen aikansa.

**

"...Ja nyt meet siihen selälles!, vaimoni komensi Markon noustua viimein päältään ja saatua ilmeisesti riittävästi aikaa miettiä tapahtunutta sekä nähtyjään minun tulevan siihen niin lähelle, että saatoin nähdä spermanoron valuvan pillustaan. Ja, vaikka tämä olisi halutessaan voinut tarttua käteeni ja vetää minut sängylle haluamaansa asentoon, niin tämä tyytyi vain osoittamaan paikkaani kasvoillaan ilme, jota tässä kohtaa ei olisi hyvä vastustaa.

"Meet siihen!", vaimoni vielä patisti, vaikka olin päättänyt jo antaa periksi ja noudattaa suunnitelmaani, jossa saisin tämän vielä hyvinkin kostettua.

"...nyt nuolet sen pois musta!", vaimoni komensi ja istuutui lähes istuvaan asentoon kuusysiin päälleni sekä alkoi hieroa pilluaan tarkoituksellisen tiukasti suutani vasten.

"...maistele nyt....vaimos ...siemennettyä....pillua...", vaimoni ilkkui ilkikurisesti ja taisi nähdä Markon ilmeestä, että tämäkin nautti nöyryyttämisessäni. Ja mikäli en olisi ollut niin kiimoissani, en tosiaankaan olisi tuohon kyennyt, mutta olin jo aivan orgasmin partaalle enkä välittänyt muusta kuin siitä, että vaimoni alkoi jo muistuttaa oikeaa lutkaa ja, joka saisi itsekin vielä nöyrtyä kunnolla.


"...hyvä...eiköhän se riitä?..", vaimoni naurahti annettuaan minun nuolla pilluaan todella pitkään, tuntuikin puhtaalta ja kierähti siitä sitten sängylle pitkälleen.

**

"...ja mitäs nyt?...", Marko jatkoi pienen hiljaisuuden jälkeen ja panotuoksujen leijuessa sänkymme yllä.

"Katsotaan vaiks telsua...", sanoin hamutessani television kaukosäädintä käsiini. Enkä nyt hetkeäkään ajatellut kolmosen uutisia, vaan valitsin jo aiemmin päivällä avaamamme hotellin "elokuvapaketin" ja sieltä suoraan pornoa.

"Ette voi olla tosissanne?..", vaimoni yritti protestoida tajutessaan, että katsoisimme tuota kolmistaan ja siinä vain lötsien sängyllä sulassa sovussa.

"Kyllä vaan...eiks tänne tultu paneskelemaan?, kysyin vaimoltani ja jatkoin, että Marko saisi olla täällä tosiaan koko viikonlopun ja sen jälkeen vasta veisin tästä kokemuksesta muuttuneen naisen kotiini.

"...millä tavalla muuttuneen?", vaimoni yritti kysellä ja olla kuin ei huomaisi vieraan miehen kourivan hänen toista rintaansa sekä katsovan sängyssämme kanavalta tulevaa pornoa, jossa isot neekerit naivat urakalla jotain vaimoni näköistä blondia.

"hmm...kyllä sä sen pian tiiät...", vastasin arvoituksellisesti ja kiinnitin sitten muiden huomion televisioon, jossa nainen sai joltain neekeriltä spermalastin ensin suuhunsa, sitten toisen ja lopuksi vielä yhden pilluunsa.

"Katso nyt Jaana...miten tuotakin naista naidaan...sillä on pillu varmaan panojen jälkeen tosi arka...", sanoin ja siirsin käteni tarkoituksella vaimoni häpykummulle, jotta sain samalla stimuloitua hänen klitoristaan.

"Markokin haluaa varmaan pian taas pukille..", jatkoin vaimoni härnäämistä ja kiinnittäen samalla hänen huomionsa Markon suonikkaaseen kulliin, joka tosiaan alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Oma kullinihan oli jo seissyt aivan täyttä päätä alusta saakka, mutta näin olinkin ajatellut sen menevän, ensin vieraat ja sitten vasta oma.

"Olisikohan Jaanan aika opetella imemään kahta kullia?", kysyin Markolta, joka oli heti juonessa mukana ja siirtyi esimerkin innoittamana vaimoni pääpuoleen sellaiseen etunojapunnerrusasentoon vierelleni, joka sai kullimme sijoittamaan suoraan kohden vaimoni suuta.

"...Te olette kyllä ihan hulluja...", vaimoni yritti protestoida, mutta oli kuitenkin hetken kuluttua kyrvät molemmissa käsissään ja alkoi imeä niitä kumpaakin vuorotellen.

"Hyvä Jaana....alat oppia...", kehuin vaimoani ja siirryin sitten itse pois hetkeksi, etten vain laukeaisi ja Marko saisi nauttia yksin vaimoni suun koko huomiosta.

"Nussikaa mua sitten", vaimoni onnistui yllättämään meidät molemmat ja kääntyi nopeasti sängyllä nelinkontin perseen noustessa antaumuksellisesti koholle.

"Ohoh!", huudahdin oikeasti yllättyneenä ja siirryin nopeasti vaimoni taakse sekä työnnyin hänen sisäänsä. Ja kun Marko siirtyi hänkin siihen aivan viereeni, niin aloimme nussia vaimoani vuorotellen sellaisia, ehkä kymmenen työnnön sarjoja, kunnes tunsin vaimoni pillun alkavan jälleen kiristyä sekä nautinnollisien voihkaisujen purkautuessa ilmoille yhä kuuluvammin.

"Jaana haluaa selvästi lisää siementä...", sanoin osoittaen sanani Markolle, joka nussi vaimoani parhaillaan ja, joka samalla antoi minulle mahdollisuuden siirtyä vaimoni pääpuoleen.

"Ime Jaana...", ähkäisin vaimoni nostaessa päänsä sängyn pinnasta ja työntäessäni spermaa helmeilevän kullini hänen suuhunsa. Tiesin, etten kestäisi enää kauaakaan, mutta se ei ollut tarkoituskaan, vaan halusin vaimoni saavan orgasminsa spermalasti suussaan ja ajattelevan miltä hän näyttäisi vieraan miehen ruiskuttaessa takaapäin spermat vielä vittuunsa.

"...ime kulta!....", huudahdin orgasmin lähtiessä liikkeelle ja sperman roiskuessa rajuina ryöppyinä vaimoni suuhun. Enkä edes yrittänyt olla siisti, vaan nautiskelin suunnattomasti nähdessäni sperman valuvan alas vaimoni leukapielistä, joka missä tahansa pornolehdessä olisi ollut täyden kympin arvoinen kuvallinen otos.

"Hyvä Jaana...hyvä...", kehuin vaimoani, joka lähestyi selvästi omaa huippuaan pään painuessa jälleen kiinni sängyn pintaan, perseen noustessa aiempaa paremmin koholle ja katkeamattoman voihkinan sävyttäessä kuuluvasti sviitin äänimaailmaa.

"aaa...nussi...mua....ruiskuta...", vaimoni alkoi hokea jälleen tutulla tavallaan ja kiljaisi sitten kuuluvasti Markon ryskiessä ainakin kerran liian syvälle.

"...Nyt...Jaana....aah...nyt lentää!", Marko vuorostaan karjahti ja takoi kyrvällään vaimoani takaapäin sen minkä pystyi ja välittämättä lainkaan vaikka koko hotelli olisi kuullut heidän orgasminsa.

"...Tää on...ihan...hullua...", vaimo voihkaisi Markon jatkessa turhankin pitkän tovin jälkijäristyksistä nauttimista eikö näyttänyt millään malttavan vetää hitaasti veltostuvaa kaluaan ulos. Samalla se nimittäin muistutti jälleen vaimoani siitä, että häntä naiva mies oli oikeasti vieras ja, että olin jälleen nähnyt hänen kontrollinsa pettävän täysin.


"Sulla on tässä yks homma' muistatkos?...", vaimoni napautti Markon vetäessä kullinsa ulos ja uskoessani, että olin jo hyvittänyt kaiken.

"Ei...en mä enää voi...", yritin sanoa ja toivoa, että vaimoni tajuaisi, etten oman orgasmini jälkeen kykenisi enää moiseen. Jo pelkkä ajatus vieraan miehen spermaisesta pillusta oli kauhistus, mutta vaimoni ilmeen nähtyäni tiesin, ettei vaihtoehtoja annettaisi. Oli pakko nuolla, ja tehdä se hyvin ja kostaa se sitten myöhempänä.

"Hyvä poika....alat oppia!", vaimoni naurahti pirullisesti ja vaihtoi samassa merkitsevän katseen Markon kanssa. Olin siis vaikeuksissa, mutta niin olisi pian vaimonikin, suurissa sellaisissa.

***

"...Jaana....suostuisiks...tai...siis....saisko Marko ottaa susta muutaman tuhman kuvan?..."

"...No ei todellakaan...", vaimoni tuhahti mielestään tyhmälle kysymykselleni, mutta halusi kuitenkin tietää syyn.

"Ajattelin vaan...et...jos...annetaan sille sellainen...tai sit video", vastasin, mutta en heti keksinyt miten kertoa lopun vaimolleni.

"Niin?...", vaimoni tivasi jatkamaan lauseen loppuun.

"...niin sit...tuota...sitähän ei...sit niinku...tuota voi antaa kenenkään muun nähdä?...", jatkoin yrittäen kakistaa loputkin ulos.

"Niin!?", vaimoni lähes korotti ääntään ja antoi ymmärtää, että olisi parempi selventää asiaa aivan samantien.

"...sähän halusit...siis...leikkiä vähän tuhmaa...", jatkoin edelleen ja lisäsin vielä, että kuvan takia meidän pitäisi totella Markoa, voisi käydä nussimassa tätä halujensa mukaan.

"...En...en...kyllä suostu!...", vaimoni ähkäisi järkyttyneenä ja heittäytyi sitten vatsalleen pitkäkseen sängylle ja hautasi epätoivoisena päänsä käsiinsä. Toisaalta tiesin, että se oli nyt sanottu ja tämä kiihoitti vaimoani ainakin fantasiatasolla.

"Ei sun oo pakko... ei tehdä sitä...tyhmä idea", sanoin nopeasti itseäni toruen ja ehdoitin, että tilaisimme huoneeseen syötävää ennen nukkumaanmenoa.


En kuitenkaan ajatellut kirjoittaa tässä safkasta tätä enempää, vaan siitä, kun olimme jo syöneet ja sanoin vaimolleni, että saisi takuuvarmasti nukkua keskellä enkä laittaisi ollenkaan pahakseni, jos he keskellä yötä päättäisivät ottaa uusinnan kahdestaan. Lupasin kuitenkin kuunnella sujuvasti ja, vaikka tulla kameralla mukaan, jos vaimoni päättäisi kuitenkin muuttaa mielensä.

"...voin Marko varmaan sitten käyttää sun kännykkäkameraa, eikö?...", jatkoin sen enempää vastausta odottamatta ja jäin kuulolle odottamaan milloin peiton alla alkaisi jälleen tapahtua.

Odottavan aika on yleensä pitkä, mutta tiesin jo alusta saakka, ettei uni tulisi hevillä kenenkään silmään ja siksipä kului ehkä vain puoli tuntia ja tajusin Markon kopeloivan vaimoni jalkoväliä, joka itse oli siirtänyt ilmeisesti toisen jalkansa Markon jalan päälle, jolloin Markolle avautui pillu avonaisena tarjolle.

Suunnitelmani toimi siis erinomaisesti, vaimoni alkoi jälleen kiihottua ja menettää kontrollinsa, jolloin olisi paras hetki uudistaa ehdotus ja katsoa miten se vaikuttaisi.

"...sä oot Jaana ihana nussittava...", kuulin Markon kuiskaavan hiljaa vaimoni korvaan ja sanovan, ettei käyttäisi videota muuhun kuin muisteluun ja houkutellakseen meidät satunnaisesti käymään luonaan tällaisissa merkeissä.

"...lupaisitko?...", vaimoni kähisi Markon asetuttua ilmeisesti saksiasentoon ja naiden tätä hitaasti kiduttaen.

"...tietysti...saisit vaan meiltä siementä pilluus...", Marko kähisi kiimaisena ja kuin kyse olisi ollut meistä kahdesta, vaikka Markon tuntien kyse saattoi olla myös muutamista hänen palomieskavereistaankin.

"...lupaat... sitten... kanssa?...", vaimoni jatkoi lupauksen tivaamista ja tönäisi minua kädellään merkiksi suostumuksestaan.

"Ota sitten...ja kuvaa...", vaimoni kehoitti vielä, vaikka varmasti tiesi etten ollut nukahtanut, vaan odottanut tätä hetkeä heti, kun se olisi mahdollista.

"...etkä sitten kadu...", vaimoni sanoi osoittaen sanansa selvästi minulle. Ja lähes samantien näin vaimoni kääntyvän Markon kanssa vastatusten, alkavan suudella tätä intohimoisesti, jonka aikana Marko joutui vaimoni alle sopivaan asentoon ratsastusta varten.

"Ohjaa se mun sisään, kulta...", kuulin vaimoni sanovan, kun tämä tiesi, että olin heidän takanaan kuvaamassa, kun Markon kulli uppoaa hänen vittuunsa ja ruiskii sinne lopulta spermansa.

Tuossa kohtaa en saanut sanaa enää suustani, vaan otin vapaalla kädelläni Markon kalun varresta kiinni ja nostin sinipunaisen terskan vaimoni häpyhuulien väliin juuri oikeaan kohtaan, josta se voisi liukua hänen vaginaansa. Samalla yllätyin miten raskaalta ja paksulta se oli kädessäni tuntunut ja koin lähes velvollisuudekseni levittää vaimoni häpyhuulia erilleen, jotta filmille päätyi mahdollisimman irstasta materiaalia.

"...kiitos kulta....", kuulin vaimoni mutisevan samalla, kun näin miten pillu venyi ensi tiukaksi o-renkaaksi terskan ympärille ja suonikas kalu alkoi vajota yhä syvemmälle vaimooni.

En tiedä, että osasiko vaimoni edes kuvitella miten hurjaa materiaalia kuvasin ja aavistiko hän millaisen valttikortin Marko saisi tästä hänen vittunsa varalle, mutta asetelma tuntui ainakin saavan hänet ihan villiksi enkä olisi ikinä uskonut vaimostani kuoriutuvan tuollaista siemennyksen perään huokaavaa narttua, joka saa vielä paljon melaa mekkoonsa.

The End
Jarkko

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute