Herkku-puhelin
Mies ja Pari
Sinkku Taas

Katselin netistä videota. Siinä kolme ihmistä teki toisilleen kivaa. Tai oikeammin teinit, poika ja tyttö peuhasi aikuisen miehen kanssa. Kun vaimo lähti niin päätin että en rupea seurustelemaan vaan vietän omaa laatu aikaa. Olen vaikka yksin ja harrastan nettiseksiä. Mutta mihinkään mauttomaan ja tyhjänpäiväisen parisuhteeseen en rupea. Jonkun nettituttavuuden kanssa olin käynyt elokuvissa ja sellaista. Ei onneksi mitään vakavampaa. Vastasin kaikkiin niihin viesteihin jotka sain sähköpostiini. Tytön kirje oli tullut eilen. Risteily kiinnosti sitä. Halusi poikaystävänsä mukaan. Se oli varma että sen poikaystävä haluaisi tutustua minuun videon esittämällä tavalla. Oltiin kirjoiteltu tytön kanssa jo jonkin aikaa. Se halusi minut niille kolmanneksi. Poikakin oli kuulema inninnoissaan. Sovittiin tapaaminen laivalle. Siihen pubiin ihan sattumalta samaan pöytään. Puhuttaisiin jääkiekosta. Jos kannatan Kärppiä niin silloin haluan kolmanneksi. Jos taasen jotain muuta niin sitten vaan jutellaan.

Sain ohjeet hyttiin menosta. Siis jos sinne päädyttäisiin. Tyttö menisi ekana sitten minä. Poika tulisi viimeisenä. Mitään sanoja ei tarvittaisi. Niin tarkat ohjeet oli. Jokainen napin aukaisu. Jokainen vetoketjun veto oli suunniteltu. Kuljin käytävällä kunnes sovitusta pöydästä vapautui paikkoja. Olen itse ehkä jääkiekkoilija rakenteeltani. Pari oli laihoja nuorennäköisiä parikymppisiä. Kuten juoksijat tuppaavat olemaan. Juttu luisti. Pari tuntui ihan asiallisilta tyypeiltä. En halunnut venyttää asiaaa liian myöhään. Itsellä oli varmuus tullut kehoon, myös sinne navan alle. Riisuin pikkutakkini ja sanoin vieväni sen hyttii. Laivan sisätilat olivat sentään aika lämpimät. Pari sanoi lähtevänsä samalla katselemaan laivaa.

Tyttö avasi lukon. Työnsi oven auki. Astui sisälle kääntyen ympäri. Otin kolme askelta. Seisoin tytön edessä. Ovi napsahti lukkoon takanani. Heitin takini sängylle. Tytön käget työntyivät pooloni alle. Iho paljastui nousevan paidan alta. Poika halasi takaapäin. Sormet sivelivät vyöni solkea. Availin tytön paidan nappeja. Tyttö aukaisi hameesa hakaset. Paita ja hame valahtivat edessäni lattialle. Minulta putosi housut enkä jäänyt niitä kaipaamaan. Sormet puristivat pallejani. Tyttö istahti patjan reunalle. Poika voiteli anustani. Painoin terskani pillun huulille. Poika painoi omansa vasten anustani. Parin todettua kaiken olevan paikoillaan aloitimme pojan kanssa työntymisen. En ymmärrä miten tyttö pystyi olemaan niin liukas ja tiukka. Saavutin pohjan huokaisten. Poika jatkoi vielä tovin. Tyttö nosti jalkansa olkapäilleni. Puristin sormillani patjaa. Poika työnteli sisään ulos rauhallisesti. Tytön sääret eivät olleet paljon käsivarsiani paksummat. Se tuijotti minua suoraan silmiin. Yritin päästä pojan kanssa samaan rytmiin. Heiluimme kimpassa jonkin aikaa. Kokoajan tunnelma nousi. Ekaksi laukesi tyttö. Sitten minulta lähti siemenet teinipillun syvuuksiin. Poika jatkoi edelleen. Tyttö haroi hiuksia silmiltäni. Se etsi ilmettä kun anustani höylättiin vielä. Pojan päästessä huipulle en mahtanut mitään. Nousin sinne samalla itsekkin. Tärisevät mielihyvän allot pyyhki samalla meidän kummankin kehoa. Jähmetyimme paikoilleen kuin yksi iso patsas. Oli kuin noidan lumous olisi haihtunut. Säpsähdimme tietoisuuteen samassa kokonaisuudessa. Pitelimme toisistamme kiinni kenenkään uskaltamatta liikahtaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute