Herkku-puhelin
Tarja pt2
Merrieman

Suoraa jatkoa tarinaan “Ryhmässä vara parempi” (tarja pt.1)

Naureskellen kävimme vuoroin suihkussa ja pukeuduimme, Anne ja Tarja farkkuihin ja t-paitaan, Satu tuttuun söpöön nahkahameeseensa yhdistettynä toppiin ja me Petterin kanssa, noh siihen, mitä meillä käsillä oli. Tytöt näyttivät uskomattoman suloisilta emmekä me Petterin voineet kuin sanattomina ihailla katrasta. Oloni oli jokseenkin epätodellinen. Olin toki unelmoinut Tarjasta koko kevään mutta asioiden saama käänne kyllä jätti sanattomaksi. Niinpä kun puhelimeni soi ja kaverit kysyivät illanviettoon, en osannut kuin mutista muusta ohjelmasta.

Käytyämme syömässä hyvin suuntasimme huvipuistoon ja ilta sujui aivan upeasti. Kiersimme urakalla laitteita ja kummitusjunassa saamani tuliset suudelmat kohottivat mieltäni entisestäänkin. Lintsin sulkeutuessa arvoimme hetken mitä tehdä kunnes tyttöjen yhteisestä vaatimuksesta päätimme palailla heidän solulleen ja jatkaa siitä mihin aamulla jäätiin ja sehän sopi meille Petterin kanssa. Suuntasimme asunnolle ja haimme Annen kanssa kaikille viinilasilliset. Asetuin Tarjan viereen pienemmälle sohvalle Annen ja Sadun vetäessä Petterin väliinsä toiselle. Tunnelma oli välitön iloisen rupattelun täyttäessä huoneen. Viinilasien vajetessa Satu haki meille kaikille täydennystä ja uutta lasillista siemaillessani huomasin kuinka tunnelma alkoi selvästi tihentyä. Vaivihkaiset silmäilyt ja kosketukset kertoivat että kohta oltaisiin taas vahvasti kiiman puolella ja kyllähän se sopi.

Harkiten laskin lasini sivupöydälle, käännyin Tarjan puoleen ja aloitin kiihkeän suudelman jo auliisti odottaville huulille. En pitänyt itseäni mitenkään erikoisena suutelijana mutta Tarja oli loistava ja sai itsestänikin irti enemmän kuin olisin uskonut. Suudelmamme kesti ja kesti ja kun vihdoin vetäydyimme, huohotimme molemmat ja Tarjan silmät loistivat.

”Olipa tulinen suudelma! Aivan ihana!” hän huokaisi halaten tiukasti.

Naurahdin ja suuntasin huuleni tällä kertaa hyväilemään kaulan kaarta. Jälleen Tarjan käyttämä hajuvesi tuoksui huumaavasti saaden kiihkoni kasvamaan. Kurkotin uuteen suudelmaan ja sitten kuiskasin hiljaa ”Eilinen meni kuin sumussa mutta nyt tahtoisin kokeilla pitkän kaavan mukaan ja tutustua suhun tarkemminkin?”

Tarjan silmät revähtivät ammolleen ja hymyillen hän vastasi ”Siitä vaan, kulta.”

Jatkoin suudelmaamme samalla avaten housujen vetoketjua. Aivan hetkeksi käteni luiskahti pikkareiden etumukselle ja tajusin kuinka märkä ja odottava Tarja oli. Palaten suudelmaan vedin kuitenkin hänen t-paitansa pois housuista ja pian edelleen pään yli Tarjan kiivaasti napittaessa omaa paitaani auki.

”Älä koskaan rupea käyttämään päivittäin kauluspaitaa! Tässä vaiheessa näistä on vain riesaa! ” hän virnistäen kuiskasi korvaani samalla kun hellin upeita rintoja liiveissään. Lopulta kiskoin tytön farkut pois paljastaen häkellyttävän seksikkään alusasun.

Tarjalla oli päällään siro, viininpunainen korsetti josta lähtevät sukkanauhat pitivät ylhäällä kiiltävän mustia, hennosti kullalla kirjailtuja saumasukkia ja hetkeksi vain vetäydyin ja katselin ihaillen. Näky oli täysin tyrmäävä ja tajusin kuinka kivuliaasti kyrpäni seisoi housuissani. Myös Tarja huomasi pullotuksen ja punastui sievästi kielenpään lipaistessa kiilteleviä huulia.

”Voi taivas, kuinka kaunis!” kuiskasin kumartuen takaisin ja suudellen rintavakoa, jonka asu auliisti jätti näkyville. Sitten jatkoin takaisin ylös huulille, jotka kosteina odottivat.

Olin luvannut pitkää käsittelyä ja sitähän halusin myös tarjota, huolimatta Tarjan kädestä, joka hiveli jo housujen etumuksen läpi jäykkää kyrpääni.

Ohjasin Tarjan mukavampaan asentoon sohvalla, samalla riisuen vihdoin omatkin farkkuni. Kyrpäni seisoi kivikovana, joten alkkaritkin saivat mennä samaa kyytiä.

Harkiten aloitin matkan kohti ihanaa alapäätä suudellen intohimoisesti kasvoja ja kaulan kaarta.

Hellästi kaivoin toisen tissin esiin kupistaan ja nuollen, imien ja näykkien sain nännin nöpöttämään kiinteänä pähkinänä. Siirryin toiselle kumpareelle saaden senkin esiin. ”Sulla on ihanat rinnat!” hymyilin Tarjalle leipoessani upeita tissejä ja saaden vastaukseksi lämpimän halin. ”Jatka vaan, tekee hyvää!” hän vastasi hymyyni.

Nousin ylös suutelemaan ja samalla ihailin kaunista vartaloa ja juuri paljastamiani rintoja.

”Tää asu ja sinä, mitään tällaista en kyllä oo kokenut!” nauroin Tarjalle. ”Tätä mä haluan nähdä jatkossakin ja usein!”

”Saamasi pitää, jatka vaan,” upea naiseni huohotti laskeutuessani takaisin alas, nyt kiehtovalle, bodyn peittämälle navalle.

Olisipa täydellinen paikka napakorulle, tuumin hyväillessäni pitsin peittämää vatsaa. Taisin pohtia ääneen, sillä vaativat kädet kiskoivat korvista ylös uuteen tuliseen suudelmaan.

”Anne on touhottanut tuosta asiasta ja nyt sinäkin!” naiseni hymisi suuhuni kesken suudelmamme.

”On kyllä kaunis jo tuollaisenaan, mutta jotenkin koru kruunaisi…!” naurahdin takaisin.

”Laitetaan harkintaan, mutta nyt jatka hommiasi!” tyttöni nauroi ja kuuliaisesti palasin alas toimintaan.

”Sulle on muodostunut kamelinvarvas haaroihin!” hymyilin saaden läpsäisyn päähäni takaapäin Annelta.

”Ei noin puhuta hienolle naiselle! Vaikka tottahan tuo on!” hän nauroi runkaten samalla jo valmiiksi jäykkää kyrpääni.

Hyväilin litisevää etumusta vaatteen läpi ja löytäessäni nepparit kysyin Annelta ”Pitäisiköhän?”

Odottamatta vastausta hylkäsin kuitenkin houkutuksen ja siirryin nuolemaan ja suutelemaan muutakin märkää haaroväliä. Käteni leipoivat uhkeita pakaroita suuni hyväillessä lantionkaarta. Tarjan suusta pääsi nyt lähes taukoamaton valitus ja hengitys kiihtyi. Hetkeksi palasin haaroväliin ja annoin tiukan suudelman suoraan pillulle saaden Tarjan kirkaisemaan ja heittelehtimään kuin sähköiskun saaneena.

”Voi luoja!” hän valitti kuumeisella äänellä.

Kieleni jatkoi matkaansa pitkin vasemman jalan sukkanauhaa samalla kun hyväilin upeaa reittä. Saavuttaessani sukansuun pysähdyin hetkeksi ja ihailin kaunista näkyä. Yläpuolellani Tarja leipoi silmät kiinni rintojaan ja vain nyyhkytti. Tunsin Annen huulet niskassani ja ääni kysyi ”Ihanaa palvelua! Haluathan säkin tulla?”

Nyökkäsin ja Anne kiepsahti selälleen imaisten kyrpäni hurjaan imutukseen. Hämärästi tajusin Sadun siirtyneen nuolemaan Annen pillua Petterin puolestaan huohottaen rynkyttäessä häntä takaapäin. ”Varsinainen juna!” ajattelin mielessäni jatkaen sitten matkaani ensin polvitaipeisiin ja sitten sirojen nilkkojen kautta jalkaterälle. Hyväilin sitä imaisten sitten sukan peittämät varpaat suuhuni imien ja suudellen niitä. Tarjan suusta kuului nyt vain yhtämittainen valitus ja palatessani takaisin toista jalkaa pitkin huomasin kuinka hänen lantionsa keinui jo kuin vene aallokossa.

Annen käsittelyssä oma kyrpäni oli aivan räjähtämäisillään mutta vaivoin sain vielä itseni jotenkuten hallittua. Imemisen ohessa sekä Annen että Sadun suusta kuului jatkuva kiljahtelu ja Petteri puuskutti kuin viimeistä päivää.

Vihdoin palasin läpimärälle pillulle ja hetken hyväiltyäni huulillani ympäristöä vihdoin avasin haarovälin, nuolaisin ihanaa näkyä ja Tarjalta tuli, tulisesti ja märästi! Suu päästi yhtämittaista ulvontaa lantion ja jalkojen heittelehtiessä niin että sain tuskin pidettyä naista käsissäni. Ja Tarjalta tuli! Yhä lisää ja korkeassa kaaressa!

Samassa myös Anne ulvahti ja imaisi koko kyrpäni syvälle suuhunsa enkä minäkään pystynyt enää estämään vaan sain elämäni orgasmin purkautuen yhä uudelleen. Annen suu jatkoi kiivasta runkkausta ja äkkiä hän suoraa huutoa päästäen luovutti ja lysähti lattialle. Oma elimeni vain jatkoi tulemistaan ja silmissäni pimeni. Kun lopulta toivuin, Anne vaivalloisesti kiipesi rinnalleni ja antoi tulisen suukon. Tarja puolestaan oli edelleen täysin omissa maailmoissaan vain vollottaen ja hyväillen rintojaan. Lattialla Satu ja Petteri hyväilivät voipuneesti toisiaan sekaisena parina. Järkyttyneenä katsoin, missä kunnossa lattia oli ja sitten tajusin, ettemme varmasti itsekkään näyttäneet tippaakaan siistimmiltä. Edelleen huohottaen palautin Annen suudelman.

”Mä en ehtinyt varoittaa sua että noinkin voi käydä!” Anne rinnallani hymyili jatkaen hyväilyjään.

Tarjan pillu repsotti avoimenaan ja hellästi ryhdyin puhdistamaan edelleen nesteitä virtaavaa aukkoa.

”Sähän tiedät, ettei toi oo virtsaa, Tarjalta vaan tulee aika rajusti kun se saa ihanasti!” Anne kysyi hieman huolestuneella äänensävyllä.

Kasvo märkänä käännyin katsomaan Annea ja annoin uuden tulisen suudelman.

”Tiedänhän mä!” naurahdin tytölleni ja palasin siivoamaan Tarjan paikkoja. Hurja hali, jonka sain, palkitsi kyllä paljonkin pientä kastumistani. Alapäässäni Anne hoiti vastaavaa palvelusta itselleni. Järkyttyneenä tajusin puolikovan kyrpäni edelleen valuttavan pientä noroa.

”Mä taidan ihan oikeasti alkaa rakastaa sua!” kuului kuiskaus korvassani ja tiukka halaus jatkui.

Lopulta myös Satu ja Petteri toipuivat lattialta.

”Taivas! Viisi ihmistä saa orkun melkein samaan aikaan! Tuo olis pitänyt saada filmille ja me oltais rikkaita!” Petteri puuskutti yhä hengästyneenä.

”Tuollainen käsittely me halutaan Annenkin kanssa!” Satu jatkoi myös huohottaen. ”Me jäätiin seuraamaan ja hyvä ettei missattu tätä loppua!” hän jatkoi nauraen.

”Ei mulle kyllä kukaan ole koskaan tarjonnut mitään tällaista! Meillä on Annen kanssa ollut ihania hetkiä mutta nyt kyllä taivas aukeni!” voipunut ääni sylissäni totesi. ”Mä olen edelleen aivan muissa maailmoissa. Kun Markku imaisi mun jalkaterän suuhunsa, mä aloin saada ja siitä eteenpäin en muista mitään muuta kuin hurjaa onnea ja lämpöä kunnes kaikki räjähti ja voi luoja kuinka mä tulin!” Tarja jatkoi hyväillen kasvojani käsin ja huulin.

”No se kyllä näkyi, kuului ja tuntui!” Anne nauroi syleillen meitä molempia.

Satu haki lisää viiniä ja seuraava reilu puolituntia kului vain toipuen, nauraen ja asioita kerraten.

Jo hieman palautunut Tarja tarkasteli epäuskoisena ympäristöämme. ”Hetken orkku multa ja te saatte aikaan tällaista jälkeä?” hän virnotti.

”Näkisit vaan itsesi!” Satu nauroi. ”Ja katso nyt Markkua! Mistähän kaikki tuokin on tullut?” Petteri jatkoi saaden meidät räjähtämään nauruun.

”Oli kyllä uskomaton palvelu! Voi kiitos tuosta, olet kyllä upea!” Tarja totesi minulle pehmeästi ja tarjosi suudelmaa jonka tietysti mielihyvin otin vastaan.

”Mulla on ihanan hutsu, mutta tahmea olo joten kyllä mä taidan haluta kohta suihkuun vaikka tää sun mahlasi aika makeaa onkin.” Anne puolestaan nauroi, hyväillen elintäni saaden sen värähtäen nostamaan päätään.

”Voi taivas! Mistä teillä riittää?” Satu jatkoi hyväillen puolestaan Petteriä vastaavin tuloksin.

”Se on nämä riettaat naaraat, jotka houkuttelevat viattomia poikia synnin teille!” Petteri vastasi saaden aikaan uuden naurun ulvonnan.

”Mä tunnen itseni aivan läpiraiskatuksi, mutta kyllä mäkin taidan haluta vielä sisääni jotain kieltä kovempaa!” Tarja vierelläni nauroi tyrskien.

”Voipi olla, että saamasi pitää. Mutta suihku ensin.” vastasimme virnistellen Petterin kanssa.

Nauraen ja kinastellen sovimme suihkujärjestyksestä ja lopulta päätettiin että minä ja Tarja aloittaisimme, sitten Anne ja lopuksi Satu ja Petteri.

Riisuessaan bodyaan Tarja teatraalisesti nyyhkäisi todeten ”Saakohan tästä enää koskaan toimivaa alusasua?” Ja tosiaan kaunis asu näytti suorastaan musertavan nuhraantuneelta ja ennen kaikkea tahmaisen tahraiselta.

Nauraen otin hänet syleilyyni ja totesin ”Jos sä käytät sitä tuolla tavalla, niin lupaan sulle uuden vaikka joka illaksi!” saaden aikaan vielä yhden hervottoman pyrskähdyksen kaikilta.

Lempeästi läpsäisin upeaa takamusta todeten ”Ja nyt suihkuun, suloinen hutsujen kuningattareni.”

Päästyämme kylppäriin Tarja ripustautui kaulaani ja antoi hurjan, rajun suukon, joka kesti ja kesti.

”Sä olet ylittänyt jo nyt meidän molempien kaikki toiveet ja odotukset tuhatkertaisesti! Eikä me haluta sua loppuun palaneeksikaan ajaa, mutta jos te, sinä tai Petteri saisitte vielä kerran Annen tyydytettyä oikein kunnolla, niin mä olisin ikionnellinen. Annella ei oo paljoa kokemusta miehistä ja on hirveän epävarma teidän suhteenne mutta toisaalta himoitsee teitä aivan suunnattomasti. Jos vaan pystytte niin vielä kerran tän viikonlopun aikana…?” Tarja puhkui yhteen lauseeseen äänen hiljalleen vaipuessa.

”Jotain samanlaista kuin sullekin?” kysyin ja Tarja nyökkäsi sanattomasti ja hämmästyksekseni kyynel vierähti hänen silmäkulmastaan.

Hyväillen vedin hänet tiukemmin syleilyyni ja kuiskasin korvaan että emmeköhän me jotain keksisi. Hiljainen kiitos kantautui takaisin ja rutistus niskassani sai minut haukkomaan henkeäni.

Vihdoin paine hellitti ja kauniit kasvot keskittyivät silmiini. ”Ja kiitos sulle vielä kerran äskeisestä! Oli kyllä ovela veto. Nyt mä en päästäisi sua menemään vaikka maailma loppuisi!” suudellen vielä kerran.

”Ei tää tässä vielä oo!” naurahdin ”Mutta hus, sinne suihkuun.”

Astuimme nurkkaukseen ja tunne joka seurasi siitä että sai pestä toisen, itselle rakkaan ihmisen, oli huikaiseva. Nautimme, tutkimme toisiamme enkä koskaan ollut tajunnut, kuinka eroottiselta toisen hiusten peseminen voi tuntua. Lopulta ovi kolahti ja maireasti hymyillen Tarja antoi tietä Annelle.

”No jopas! Mitä ihmettä te olette puuhanneet?” hän ihmetteli ja kun vastasin pesseemme toisiamme, hän vain katsoi suu auki. Vastaamatta otin pesukintaaseen hieman lisää saippuaa ja käänsin hänet selkä itseäni vasten alkaen hellästi pestä etuvartaloa samalla kun puoliheräilevä kaluni hieroi upeaa takamusta.

Peilistä näin kuinka Annen silmät revähtivät ammolleen ja kuulin kuiskauksen ”Oih! Nyt mä ymmärrän!”

Kun ovi jälleen kolahti Petterin astuessa sisään, kuiskasin korvaan ”Ja muista hiusten pesu.” suudellen niskaa. Poistuessani ulos suihkukopista leveä hymy naamalla Petterin ilme oli yhtä hämmästynyt kuin Annella äsken.

Astuessani ulos Satu katsoi huvittuneena ”No joo, onkos joku lisännyt jotain ylimääräistä meidän suihkun veteen? Ei sieltä noin onnellista sakkia yleensä ole tullut ulos.” Tietäväinen katse kuitenkin kertoi paljon.

Lopulta istuimme kaikki puhtaina, olkkarin nyt ei niin siistissä ympäristössä, jälleen viini- tai (vihdoin) olutlasi käsissämme. Tunnelma oli vapaa, iloinen ja hersyvä.

”Mä en vaan ymmärtänyt, mitä Markku virnistelee, kun menin sinne suihkuun ja sitten Anne alkoi pestä mua!” Petteri naureskeli hämillään.

”Katsos kulta, näin se tieto siirtyy.” Satu virnisti takaisin ja yhtäkkiä tajusin tyttöjen suunnitelman ja nauroin.

Tarja katsoi vinosti ja hymyili ”Kuinkas teitä muuten opettaisi kuin esimerkin voimalla?”

”Porsaat!” Anne räjähti nauramaan.

”Olitte kyllä hyviä oppilaita ja kiitos sulle Pete siitä viimeisestä palvelusta, oli hienosti toimittu!” Satu hymisi saaden Petterin punastumaan ja meidät muut ilakoimaan.

Nautimme rennosti jutustellen juomistamme kun Anne yllättäen totesi ”Tää on mulle vähän uutta, mutta mä haluaisin kyllä oikeasti nähdä teidät pojat vierekkäin juhlakunnossa.” katsoimme suu auki ja punastuva Anne alkoi änkyttää ”Mulla ei oikeesti ole kauheasti kokemusta tämmöisestä ja…” Ääni värisi ja muistin Tarjan puheet ja kiirehdin vastaamaan ”No totta kai, mutta meidän Petterin kanssa täytyy kyllä valmistautua, ettei esittelystä tule epäreilua. Sopiiko, että me Petterin kanssa vetäydytään kylppäriin neuvottelemaan ehdoista ja Satu saa tulla valvomaan, ettei mitään epäsopivaa tapahdu.” Iskin silmää hämmästyneelle Tarjalle jonka ilme sulikin huvittuneeksi nyökkäykseksi.

Hätistin hieman hämmentyneen parivaljakon kylppäriin ja siellä kerroin Tarjan esittämästä pyynnöstä.

”Ja nyt sä kaipaisit hieman kreikkalaista draamaa?” Satu nauroi hersyvästi.

”No tuota, kaivattiinhan me hieman lisäapua, jotta teillä olisi jotain arvosteltavaakin joten eiköhän me tässä puuhastellessamme keksitäkin jotain?” huokaisin Sadun jo tottuneesti imaistessa puolivelton elimeni suuhunsa käden auttaessa Petteriä.

Sadun suu oli tutun osaava ja muistutin, ettei syöksy nyt ollut kuitenkaan hakusessa ja kuuliaisesti suu vetäytyikin. Ei niin että tilalle tullut käsi olisi merkittävästi helpottanut tilannetta.

”Takapuoli -kisa!” Satu yhtäkkiä laukoi. ”Te ootte kestäviä, joten se toimii!” hän jatkoi silmät loistaen.

Katsoessamme hölmistyneinä ihana nainen luopui onneksi lisäkiihotuksesta ja edelleen polvillaan selvitti.

”Teillä on molemmilla aivan ihanat kyrvät! Hyvät vartalot ja jopa tiukat peput! Ei teidän välillenne voi tehdä eroa! Joten tyytyväisyyskisa hoidetaan niin, että me tytöt pyllistetään teille. Kumpikin saa viisi työntöä aukkoon kuin aukkoon, sitten vaihdetaan seuraavaan daamiin ja voittaja on se joka saa ensimmäisenä tulemaan. Palkintona on että voittajan vastaanottanut daami saa kunnon käsittelyn voittajalta, ja sua katsottuani, ei siinä vaiheessa enää toimivaa kalua tarvitakaan!” Satu nauroi saaden itseni punastumaan.

”Nyt ongelmana on, pystyttekö te toimimaan niin, että paras takamus osuu Annen kohdalle?” hän jatkoi kysyvästi.

”Mä yleensä pystyn roiskaisemaan jotain halutessani.” Petteri punasteli.

”Ja sehän riittää! Mulla taitaa olla juuri nyt niin kuivat pallit, ettei täältä hetkeen välttämättä riitä. Eli käydään kisaan, pari kierrosta ja sä voitat Annen kohdalla?” katsoin kysyvästi.

”Kuulostaa hyvältä! Mutta hei, mitäs häviäjä tekee?” Petteri vastasi.

Satu katsoi mua ja punastuen totesin ”Mä haluaisin kyllä nussia vielä kerran Tarjaa. Tyydytin kyllä, mutta jätin ilman kullia ja kun...”.

”Selvä, näillä mennään! Mutta ei teitä noin lerppuina voi ulos päästää.” hän naurahti ja toden totta, ei jäykkyydestä ollut kyllä kummallakaan mitään merkkiä.

”Stage fright” naurahdin Sadun käden vuorostaan ruvetessa elvyttämään toipuvaa elintäni kun ajatus jysähti päähäni.

”Stop tykkänään! Me ollaan menossa toteuttamaan Annen ja Tarjan illan toiveita, mutta mitä sä haluat itsellesi toteutettavan?” kysyin Sadulta.

Suurin silmin tyttö katsoi hetken ja totesi sitten ”Petteri porsas, mä vinkkasin sulle, mutta ei!”

Parahtaen miesparka totesi ”No en vielä. Satu, me molemmat haluttais sun osallistuvan huomen aamuna meidän seuraan sängyssä. Satu haluaisi vielä kerran kokea sen tuplan ja muutakin…” ääni vaimeni.

”Sorry, mihinkään miestenvälisiin en kyllä lähde!” totesin hieman järkyttyneenä.

”Ei, ei. Ei tässä mistään sellaisesta oo kyse.” Petteri huokaisi. ”Sadulla on ollut salainen fantasia sellaisesta kovasta seksikohtauksesta, jossa oikeasti saa joka reikään mieheltä, nyt se vibrojen avulla toteutuisi ainakin osaksi meiltäkin?”

”No tuohon kyllä voin osallistua.” totesin helpottuneena.

Kalpeana Satu katsoi suloisesti takaisin ja totesi ”Oli kyllä kaunis teko muistaa minutkin. Jostain syystä oon aina unelmoinut kunnon täyttymyksestä. Petteri on ollut ihana ja nyt kun säkin tulit mukaan kuvioon…” vuorostaan hän niiskaisi.

”Täytyihän sun tietää mitä Anne ja Tarja harrastavat?”

”Tiesinhän mä! Mä kuitenkin olen pohjimmiltani aika ujo ja kaipaan sitten kuitenkin sitä yhtä tai kahta kunnon vartta mukaan.”

Ja äkkiä oivalsin ”Sä tahtoisit kunnon hemmottelun, jossa kaikki toiveesi voisivat toteutua?” kysyin varovasti.

Silmät rävähtivät auki ja niissä oli tiukka ilme. ”No en ihan! Mutta haluaisin olla isomman, rakkaan joukon kohteena, jossa jokainen toteuttaisi mielihalujaan käyttäen minua, mutta ilman mitään keskinäisiä pakotuksia. Jokainen saisi tehdä minulle ja toisilleen mitä haluaisi.”

”Mä tahtoisin kerrankin olla vaan huomion keskipisteenä rakkaiden kanssa välittämättä mistään mitään. Tää tähänastinen on jo ollut melkein sitä, mutta mä kaipaisin vielä jotain.” Satu huoahti. ”Mutta tää teidän homma ei etene, ettekö te itse vaivaudu pitämään mistään huolta?” hän hymyili aloittaen taas tutut liikkeet käsin ja suin.

”Tulenhan mä ja katsotaan saisiko siitä vaikka jotain kehitettyäkin.” totesin hyväillen tytön niskaa Petteriin vilkaistessa kiitollisena ja kumartuen suutelemaan odottavia huulia.

Lopultakin saimme itsemme jonkinlaiseen ryhtiin ja virnistäen Satu suikkasi meille pikasuukot nauraen ”Ja nyt joudutte kyllä tulemaan edes hetken omillanne toimeen, että mäkin ehdin tuonne sohvalle teitä arvostelemaan!”

Irvistäen Petteri läppäsi kaunista takamusta ja tuuppasi kikattavan tytön ulos kylppäristä.

”Miten helvetissä me on jouduttu tällaiseen tilanteeseen?” hän nauroi vilkaisten minua.

”Ei aavistustakaan, mutta aion kyllä nauttia joka sekunnista!” vastasin totuudenmukaisesti. ”Sitä paitsi sulla alkaa lerpahtaa, joten eiköhän mennä!” hymyilin saaden kipeän pukkauksen käsivarteeni ja sitten mekin astuimme ulos.

Pelko pois, että olisi lerpahtanut! Olohuoneen sohvalla rellotti (just oikea termi!) 3 upeinta naarasta ainakin omissa unelmissani. Tarja oli aavistuksen rehevämpi, Satu ja varsinkin timmivartaloinen Anne tiukempia vartaloltaan. Silti aivan uskomattoman söpöjä ja haluttavia naisia! Nielaisin ja tajusin kuinka onnekas olinkaan!

Hieman kivettyneesti hymyillen astuimme vavat tanassa tiukasti tutkivan tuomariston eteen.

”Tiesittekös te, että Unkarilaiset husaarit tarkastettiin näin?” Anne hymyili suloisesti.

Hetken vain tuijotin sanattomana ja Petteri ehti edelle: ”Täällä joku lukee tuhmia kirjoja!” hän pärskähti ja samassa tajusin itsekin. ”Ne Wieniläisen ilotytön tarinat!” sanoin aidon hämmästyneenä ja saimme upean, iloisen naurun remakan aikaan sohvalla.

”Jostain meidän tyttöjenkin on opiskeltava!” Anne sai tyrskähdettyä hervottoman naurun seasta.
Katsoimme Petterin kanssa toisiamme ja vaivoin virnistykseltäni sain tokaistua ”Kaikki ne sun puheet riettaista naisista, ja nyt tämä!”

”Nyt ryhtiä ja esiintymistä, arvon herra husaarit!” Tarja sai tirskuttua, joten työtä käskettynä, huoh.

Kuuliaisesti poseerasimme ja kääntyilimme käskyjen mukaan tyttöjen kommentoidessa.

”Petterillä on pidempi, mutta Markulla paksumpi!” ”Ja katso tuota alkavaa vatsakumpua mutta upeat pallit!” ”Mutta on sillä tiukka perse ja ylimäärästähän…!” ”On ne ainakin urheilleet, kun niitä katsoo!” Aloin ymmärtää miltä ravihevosesta tuntuu.

”Huoh, ei teihin saa eroa! Olette kyllä meille aivan liian ihania uroita,” Tarja lopulta huokaisi.

”Mulla voisi olla ehdotus!” kirkas ääni nousi.

”Eihän se millainen kyrpä, vaan kuinka sitä käyttää?” Satu jatkoi punastellen.

”Jos me tarjotaan mahdollisuus ja pojat saa tyydyttää meitä kunnes jommaltakummalta tulee, niin kävisikö se? Jos me polvistutaan tuohon sohvalle riviin ja pojat saa aina viisi työntöä ja sitten vaihto. Voittaja on se jolta tulee ensin?”

”Ja mikä olis palkintona?” Tarja kysyi epävarmasti.

”Voittaja saisi tyydyttää sen laukeamisensa kohteen huolella loppuun” Satu hymyili.

”Mutta siltähän tuli just…, joo, nyt mä ymmärrän!” Tarja vastasi tajunnan valon vihdoin loistaessa silmissä. ”Ei meillä lapsena tällaisia leikkejä ollut!”

”Katsos, opetuskirjojen ohella on opetusfilmejäkin!” Satu vastasi pehmeästi punastuen saaden Tarjan järkyttyneenä tuijottamaan ja Annen hirnumaan.

”Eli säännöt menevät näin: me pyllistetään, pojat alkaa vasemmalta ja molemmilla on viisi työntöä kumpaan aukkoon tahansa. Sitten vaihto oikealle ja se kumpi saa lastin liikkeelle ensin on voittaja ja saa tyydyttää illan prinsessansa lopullisesti.”

”Entäs häviäjä?” Anne kysyi hieman hämmentyneenä.

”No häviäjä tietysti osallistuu ja auttaa onnettomia osattomaksi jääneitä!” Tarja vastasi hymyillen tarjoten samalla vaivihkaa sitä jo tuttua liukastepurkkia käteeni.

Tytöt asettuivat eteemme sohvalle pyllistäen hekumallisesti ja tajusin kyrpäni seisovan suorastaan tuskallisesti kivistäen. Kuuliaisesti käytin saamaani voidepurkkia tyttöihin saaden aikaiseksi kiihkeitä huokailuja ja kiljahduksia. Lopuksi voitelin oman kyrpäni runsaalla kädellä ja ojensin purkin edelleen Petterille. Hoideltuaan itsensä hän katsahti kysyvästi ja totesi ”Aloitetaanko?”

Nyökkäsin ja asetuin Tarjan, joka oli vasemmanpuoleisin, taakse. Kumarruin, suutelin hellästi kaunista niskaa ja työnnyin ihanaan pilluun saaden tytön kirkaisemaan. Vieressä Petteri toimi samoin Annen kanssa saaden tämänkin nyyhkäisemään.

Tarjan pillu tuntui kuin pätsiltä ja järkyttyneenä tajusin, ettei suunnitelmamme ylläpitäminen olisi niinkään helppoa. Kuuliaisesti viiden vedon jälkeen siirryin kuitenkin uudelle kohteelle ja työnnyin Annen perseeseen saaden aikaan kiihkeitä ulvaisuja. Vieressä Satu uikutti. Siirto, ja uusi kiihkeästi odottava takamus. Tiukat työnnöt tiukkaan vittuun ja siirto. Paluu Tarjan pätsiin, tällä kertaa perseeseen ja pallit tuntuivat olevan kuin tulessa ja helpottavasti Petteri vieressä ähkäisi ja antoi tulla suoraa huutoa ulvovan Annen takamukselle. Helpottuneena tein vielä pari työntöä ja vihdoin tulvin nyt täysin vollottavan Tarjan suoleen. Tuntui että silmissä sumenee lysähtäessäni kultani vierelle.

”Oli sekunneista kiinni, mutta Petteri ehti kuin ehtikin ensin!” kuiskasin rakkaani korvaan joka huohottaen vain nyökkäsi.

”Mä jäin vähän paitsi” vieno ääni totesi ja Satu polvistui viereemme ja kuuliaisesti vedin hänet viereen ja tarjosin kieltä ja sormia Tarjan auttaessa, kunnes myös Satu kiljahdellen sai.

”Mä lupaan viimeistään aamulla parempaa palvelua!” totesin hellästi hyväillessäni tyttöä ja sain palkaksi lämpimän halin.

Vieressä myös Anne ja lähinnä Petteri tokenivat ja hieman hämmentyneinä katselivat ympärilleen.

”Sä voitit”, Tarja totesi pehmeästi ja hieman pöllämystyneenä Petteri nyökkäsi ja tarjosi Annelle aivan suunnattoman suukon. ”Vieläkö sä jaksat?” hän kysyi tytöltä hyväillen tätä hellästi. Annen nyökätessä, hän hellästi otti tytön syliinsä ja nosti hänet viereiselle pikku sohvalle.

Voipuneina ja lievän huvittuneina seurasimme omalta sohvaltamme, kun Petteri aloitti palvelunsa Annelle. ”Kiitos kulta!” tunsin pehmeän suudelman poskellani ja äkkiä molemmat neidot vierelläni halasivat hurjasti.

Kuin teatterin penkeillä aloimme seurata parin toimia viereisellä sohvalla. Petterin otteet olivat selvästi harkittuja saaden Annen tuota pikaa huohottamaan onnesta.

”Pete on oppivainen!” hymyili Satu korvaani hyväillen uudelleen heräilevää kaluani. Vieressäni myös Tarja oli tarttunut aisaani ja päätinkin kertoa Sadun toiveesta.

”Voinko?” vinkkasin Sadulle hienoisesti nyökäten ja tytön punastuessa, mutta ei kieltäessäkään, aloin kertoa Tarjalle Sadun unelma-aamusta.

”Satu haluaisi aamulla nauttia täydestä ylläpidosta. Mä olen lupautunut osallistumaan, vähän niin kuin Petteri tekee nyt Annelle. Haluaisitteko te myös osallistua?”

Hetken Tarja katsoi hölmistyneenä, sitten kiepahtaen sohvalla toiselle puolen ja ottaen Sadun tiukkaan haliin, kuiskaten ”Totta ihmeessä!” ja suudellen rajusti tyttöä.

”Mitä ikinä sä haluat, kulta!” tyttöni hymyili.

Samassa villi kiljaisu viereiseltä sohvalta sai päämme kääntymään. Anne sätki hurmiossa Petterin haudatessa kasvojaan haaroväliin.

Seurasimme mykistyneinä, kuinka Petteri piteli Annea ja nuoli antaumuksella tätä kohti onnea.

Tarjan käsi kullillani pysähtyi ja hämmästyneinä seurasimme kuinka sormin ja kielellä Petteri tarjosi Annelle aivan ikimuistoisen orgasmin.

”Oohh!” Tytöt rinnallani huokailivat ja sitten uudella tarmolla tarttuivat aisaani. Huokaisten nojauduin taakse ja vain nautin. Vierellä Petteri tarjosi nyt upeaa kyrpäänsä Annelle saaden tytön nyyhkimään.

”Sullakin on ihana mies!” Tarja totesi pehmeästi Sadulle saaden tämän hymyilemään hieman ujon tyytyväisenä nyökätessään. Nauraen tytöt jatkoivat käsittelyäni ja hetkessä Tarja kiepsahti istumaan syliini sujauttaen kyrpäni tiukkaan, ihanasti hehkuvaan pilluunsa. Satu tarjosi rintojaan suuhuni ja kiihkeästi imien ja puristaen vitullaan alapäässäni alkoi tapahtua Tarjan aloittaessa hurjan ratsastuksen. Satu liukui alemmas alkaen kiivaasti nuolla tasapuolisesti kyrpääni ja Tarjan vittua itseni keskittyessä hellimään vuorostaan Tarjan rintoja. Kiivas hieronta upealla takamuksella ja jossain oman huohotuksemme taustalla tajusin kuinka Anne kiljuen sai uudelleen ratsastaessaan viereisellä sohvalla ja sitten myös Petteri karjaisi. Tarjan suusta kuului nyt vain yhtäjaksoinen nyyhkintä ja äkkiä takamus alkoi vatkata aivan uskomattomasti ja lopulta vain lysähti hervottomana syliini. Hellästi annoin tytölle pitkän suudelman ja sitten autoin hänet huohottamaan vierelleni Sadun kiivaasti kiepsahtaessa vuorostaan syliini, tällä kertaa kasvot itseeni päin. Takamuksen vatkaus ei juurikaan poikennut Tarjasta ja suudellessamme tajusin olevani aivan lähellä orkkua. Keskitin katseeni kauniisiin kasvoihin, hymyilimme ja huudon ja kiljaisujen myötä saimme! Ihanan, kaiken nielevän orkun. Tyttö sylissäni nyyhki ja itse pystyin vain hellimään kaunista vartaloa ja suutelemaan. Lopulta kuulin hennon kiitoksen ja hieman vastentahtoisen lupsahduksen myötä liu'uin ulos tytöstä hänen noustessaan pois sylistäni viimeisen kiihkeän suudelman myötä.

Pitkään vain toivuimme ja puhaltelimme kunnes onnellinen puheensorina jälleen alkoi täyttää huonetta. Täydensin vielä kerran lasejamme ja lopulta vain juttelimme pitkään. Kerroimme Tarjan kanssa myös Annelle Sadun toivomuksesta ja myös hän kapsahti saman tien tytön kaulaan halaten rajusti ja myötäillen. Hätkähtäen tajusin vain tämän yhden viikonlopun muodostaneen meistä yllättäen tiiviin, rakkaan yhteisön, jossa todella välitettiin myös kumppaneista.

Lopulta nauraen levitimme sohvat, vedimme ne yhteen ja petasimme yhden, valtaisan vuoteen, johon kaikki mahduimme helposti. Satu ja Anne tunkivat omaan kainalooni Petterin helliessä Tarjaa ja suloisena sekamelskana lopulta nukahdimme sylikkäin.

Aamulla heräsin Tarjan pehmeään suudelmaan ja tajusin kuinka vierellä Anne puolestaan herätteli Petteriä ja Satu hieman levottomasti seurasi tilannetta. Suutelin Tarjaa takaisin ja sitten kiihkeästi Satua.

“Mä hain meille Annen kanssa pari lelua, eihän se haittaa sua?” Tarja kysyi lievän huolestuneena enkä voinut kuin puistaa päätäni kieltävästi saaden uuden, kiihkeän kielarin.

“Nyt toimeen, sankari!” tyttöni nauroi hellästi ja käskystä keskitin huomioni Satuun, joka aika auliisti ottikin huomion vastaan.

Tarjosin kyrpääni odottaville kasvoille Petterin tarjotessa palvelujaan alapäässä ja tyttöjen tarjotessa tasapuolisesti palveluitaan joka puolella. Sadun imutus oli taivaallista kun yllättäen tajusin Tarjan ensin levittävän voidetta ja sitten kumilelua ahteriini.

“Kokeile, kulta!” hän kuiskasi korvaani ja hätkähtäen tajusin Petterin saavan samaa käsittelyä Annelta vieressä.

Tunsin paineen ja milli milliltä tekoelin tunkeutui suolleeni eikä ollenkaan huonoin seurauksi, lievän järkyttyneenä tajusin kyrpäni seisovan täydessä täpingissä. Ja se tekokyrpä, se vain tuntui hyvältä Tarjan suloisesti hymyillen sitä käyttäessä.

Tiukasti suutelin Satua ja asemoiduin tyynyjä vasten tytön asettuessa syliini. Hienoisen lupsahduksen myötä tunsin tekoelimen luiskahtavan ulos ja hieman huvittuneena näin naisteni kiiruhtavan pesemään dildoja, kun samalla Petteri tarjosi omaa kyrpäänsä Sadun rinnoille. Ohjasin jäykän kaluni huulille ja painoin sisään. Vittu tuntui tutun kuumalta ja kostealta luolalta ja aloitin kiihkeän painelun hyväillen samalla esiin puskevaa klittaa sormin. Huokaisten Satu nojasi taaksepäin ja silmät suljettuina vain nautti kyrvistä ja sormista.

Huokaisten vetäydyin vuorostaan Annen tarjotessa sauvaansa tilalleni ja vielä hetken nautittuaan Satu kiepsahti polvilleen imaisten hieman inahtaen oman kyrpäni tiukkaan imutukseen. Tuntui taivaalliselta ja huvikseni näin, kuinka puolestaan Tarja käytti kumikyrpää kirahtelevaan Anneen joka käsin hoiteli Petteriä.

Lopulta kävin maaten sohvalle ja Satu asettui uudelleen syliini suudellen hurjasti, luiskahdin pilluun ja tunne oli jälleen taivaallinen. Petteri asettui päällemme ja ja pienen asettelun jälkeen tunki itsensä takaporttiin. Ja luoja! Ensin Anne tunki tekokyrpää perseeseen ja samoin Tarja Petterille suudellen villisti Satua. Hetkessä tajusin, miltä tytöistäkin täytyi tuntua tuplassa ja silmissä lähes pimeni. Tutusti Satu poukkoili voihkien työntöjemme tahdissa ja lopulta kimeä kirkaisu kyllä kertoi nautinnosta lantion vatkatessa. Myös oma pikainen orkku oli väistämätön ja huviksemme tytöt keskittyivät täysin huolehtimaan Sadun kunnosta, meidän miesten jäädessä puuskuttamaan ja ihailemaan hoitoa. Hymy, jonka Tarja hetkeä myöhemmin tarjosi, palkitsi kyllä paljon.

Keskityimme lopulta porukalla hellimään Satua, joka vihdoin toivuttuaan Petterin viimeisestä hellyyden osoituksesta vain huokaisi kiitoksen.

”Kiitos! Saahan tätä jatkossakin?” ujo pyyntö räjäytti pankin ja riemuiten asetuimme aamupalalle.
---
Kommentoida saa, kiitos ;)

Seuraava osio sisältää lähinnä ihmis- ja olosuhteiden syventämistä, ei niinkään seksiä, joten ei ajateltu sen julkaisemista tällä sivustolla. Jos joku haluaa lukea, niin viestiä tulemaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute