Herkku-puhelin
Työkaverin Vaimoa
Remonttiapuri

Kesällä kerran, ansaitussa saunaillassa tapahtui se, mistä kauan olin fantasioinut. Työkaverini Timpan ja hänen vaimonsa Annen remonttihommat oli saatettu päätökseen, ja apumiehen ominaisuudessa saunailta sisältyi siis palkkioon. Illan edetessä ja alkoholin kuluessa sitten uskalsin ottaa puheeksi mielessäni olleen idean. Joskus aiemmin, samankaltaisessa tilanteessa oli humalainen Timppa näyttänyt Annen kanssa kuvaamaansa kotifilmiä, mutta kameran sijainnista ja kuvakulmista jäi toivomisen varaa. Rohkaisuryyppyjen jälkeen uskaltauduinkin kysymään saisinko nähdä aktin livenä. Saattaa olla, että alkoholilla oli osuutta asiaan kun pariskunta ei kovin montaa tovia miettinyt ennen suostumistaan.

Anne kylpytakissaan johdatti meidät yläkertaan lanteet kiusoittelevasti keinuen. Vaalea lyhyt tukka, noin 165-senttinen varsi, valtavat pyöreät rinnat ja mukavasti kaartuvat pakarat … en malttanut odottaa, miltä näyttäisi kun tuo naaras joutuisi liki parimetrisen, kaljun ja partaisen ryijyrintaisen miehensä painettavaksi. Isolla ja paksulla kalulla, olinhan sen monesti saunassakin nähnyt. Tällä kertaa ihan lähietäisyydeltä eikä kakkoslaadun videopätkältä.

Makuuhuoneeseen päästyämme Timppa ohjastaa minut istumaan leveän parisängyn laidalle. Anne tulee sängyn viereen, pudottaa kylpytakkinsa lattialle, ja käy selälleen sängylle. Posket punottavat hieman alkoholista ja tilanteesta. Niin varmasti omanikin, ainakin kasvoja kuumottaa. Nielaisen, käännyn Annen suuntaan katsoen miten nainen puristaa nuo valtavat rinnat yhteen ja levittää reisiään. Siisti parin sormen levyinen kiitorata näyttää tietä ja hetken katson suoraan hänen vittuunsa, turpeat huulet jo hieman kosteina ja avautuneina. Timppa nousee myös sängylle, ja kumartuu Annen reisien väliin, edeten reittä ylöspäin, kunnes painaa suunsa vasten pillua ja aloittaa työskentelyn. Annen kurkusta pääsee hyväksyvä uikutus. Annen lantio alkaa puskea vastaan, kädet hyväilevät rintoja. Katson lähempää huolellista kielityöskentelyä, näen miten pillu kiiltää syljestä ja Annen omista mehuista. Rinnat kohoilevat kiihtyneen hengityksen tahdissa. Lanteillani edelleen olevaan pyyhkeeseen on kohonnut teltta.

- Nyt näät miten Annelta tulee, Timppa sanoo noustessaan kontilleen vaimonsa reisien väliin ja lopettaessa nuolemisen. Hitaasti hän työntää ensin yhden, sitten kaksi sormea märkään vittuun, ja aloittaa hitaan, hierovan pumppaamisen. Tahti kiihtyy, ja kiihottava litinä täyttää huoneen. Anne puree rystysiään, ja valittaa.
- Anna mennä vaan, Timppa yllyttää, ja alkaa hieroa vielä pientä ryppyreikää.
Kovin kauaa ei kestä, kun Anne jännittyy, ja parkaisee ”AAAAAAA”. Lantio vapisee orgasmin kourissa, Timpan pitäessä sormensa edelleen vaimonsa sisällä. Voin kuvitella sen sykkivän puristuksen mikä sormissa tuntuu. Timpan pyyhe on valahtanut auki, ja näen valmiina seisovan, paksun ja suonikkaan kalun.
- Tuu … mä haluan sut sisälle … Anne huohottaa.

Timppa heittää pyyhkeensä myös pois, ja asettuu pukille. Paksu terska hieroo pillunhuulia, kunnes hitaasti ja nautinnollisesti uppoaa sisään. Tuijotan, miten huulet venyvät ja varsi työntyy syvemmälle. Oma kyrpäni paukahtaa kokonaan tanaan, kun Anne katsoo suoraan silmiini. Timppa työntää alkuun hitaasti ja rauhallisesti, lähes koko mitalla. Kulli alkaa liukua nopeammin, ja suonikas varsi kiiltää nesteistä. Anne puristaa miestään lanteilta ja voihkii. Rauhallinen naiminen alkaa pian kiihtyä. Timppa alkaa painaa kovempaa. Annen jalat kiertyvät hänen selkäänsä ja kädet nousevat haromaan sängynpäätyä. Suuret pyöreät tissit nousevat kunnolla esiin, ja lumoutuneena katson kuinka ne hyllyvät nussimisen tahdissa. Kurkotan katsomaan Annen jalkoväliin, ylösnostettujen reisien välissä näen läheltä kireän takaportin, jonka yläpuolella liukas paksu kyrpä pumppaa kuin mäntä pillussa, jonka huulet ovat venyneet kireäksi renkaaksi suonikkaan varren ympäri. Annen huohotus muuttuu parkaisuksi joka kerran kun Timppa työntää kullinsa juurta myöten sisään, kunnes pysähtyy, sykkivä elin syvällä vaimossaan.
- Haluttaisko sua kokeilla myös, Timppa kysyy käheästi.
Saan hetken shokin jälkeen vaivoin mumistua myöntävän vastaukseni. Timppa nousee vaimonsa päältä, ja Anne nousee myös, työntäen minut selälleni. Pyyhkeeni vedetään pois, ja Anne jää hetkeksi tuijottamaan täydessä tanassa seisovaa kaluani. Timppa katselee vieressä oma limainen kulli nytkähdellen, kun hänen vaimonsa ottaa kaluni käteensä ja alkaa hitaasti runkata.
- Ihana kyrpä sullakin, Anne kuiskaa.
Muutaman vedon jälkeen Anne kiipeää hajareisin ylleni, ja ohjaa terskan maaliinsa. Suljen silmät, kun tunnen miten kullini uppoaa kuumaan ja liukkaaseen onkaloon.

Anne nousee pystympään ylläni, käteni hakeutuvat automaattisesti puristamaan noita uskomattomia hyllyviä ryntäitä. Ratsastus löytää sopivan rytmin, Timppa nousee seisomaan sängylle Annen viereen, ja ohjaa kyrpänsä tämän suuhun. Siunaan mielessäni nautittua alkoholia, muuten olisin varmasti lauennut siihen paikkaan. Annen pillu lypsää kaluani, ja siirtelen katsettani edestakaisin, katson miten oma kullini uppoaa tuohon ihanaan naiseen, ja aviomiehen kyrpä työntyy huulten väliin vaativana.
- Oi saakeli, pian tulee, Timppa huohottaa.
Annen vauhti kiihtyy, ja kohta tunnen hänen jännittyvän. Tunnen naisen orgasmin rajuina supistuksina. Samalla Timppa tarttuu Annen hiuksiin, työntää kullin lähes juurta myöten suuhun. Anne puristaa huulensa kyrvän ympäri, ja nytkähdyksistä päätteen että katson juuri miten paksu kulli pumppaa spermaa Annen suuhun. Näky on liikaa minullekin, ja kaikki estot unohtaneena sysään Annen päältäni puolittain kyljelleen sänkyyn ja könyän korkeaan polviasentoon suunnaten tykyttävän ja limaisen kaluni kohti maalia. Laukeaminen tuntuu jossain syvällä asti, ja spermani purkautuu paineella roiskuen Annen kielelle ja avoimeen suuhun, kasvoillekin. Rojahdan huohottaen sängylle pariskunnan viereen. Annen kädet puristavat kummankin kalua.
- Kohta uudestaan, hän virnistää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute