Herkku-puhelin
Kyrvän antaja
Vaalea ja musta nainen

Menin allashuoneen vessaan ja avattuani oven näin Katjan alastomana runkkaamassa pilluaan, menin hänen eteensä hän puristi kevyesti kulliani housujen päältä, oli kyllä selvää mitä nyt seuraa. Suutelimme ja käteni seikkailivat vartalollaan.

Hän sanoi tule ja ohjasi minua kohti pienempää vessaa missä on lukittava ovi,
Heti sinne päästyämme olin saada siemensyöksyn kun näin ihanan täyteläisen vartalon, pystyt rinnat ehkä c-kokoiset, kiinteät pystyt pakarat ja karvaton pillu. Katja nosti paitani pääni yli ja avasi heti housuni ja laski alushousuni kullini ponnahtaessa täydessä seisokissa pystyyn. Pyristelin irti vaateistani ja kun Katja istui pytyn kannelle, menin ja levitin hellästi hänen jalkansa paljastaen ihanan kiiltelevän punaisen pillun.

Olin polvillani lattialla ja hyväilin rintoja ja nuolin niitä liikutin kieltäni kohti napaa ja siitä pillulle,Katja hyväili niskaani kun upotin kieleni häpyhuulille ja nuoleskelin kevyesti ja hivelin käsilläni lanteita.
Hän siirsi itseään eteenpäin ja pääsin paremmin nuolemaan märkää pillua, klitoris oli paisunut ja aina kun kieleni pyörähti siinä Katja inahti ja huokaili. Pillu valui melko paljon kirkasta hyvänmakuista nestettä Katja tarrasi yhä kovempaa päähäni, kun sormeilin nuolin ja imin pillua ja klitorista.

Katja huokasi minulta tulee aaaaaah ihanaaa, Jatkoin vielä ja orgasmi sai hänet liikuttamaan lanteitaan ja hän piti hiljaista ihanaa voihkinaa kun nautinto sai täyttymyksen.

Katja nojasi minuun ja huokaili aikansa nosti sitten katseensa minuun ja suuteli sanoen, teit minulle ihanaa kiitos.

Nousin ylös ja Katja otti kullini käteensä vieden sen suuhunsa ja alkoi nuolla ja pyöritteli kielellään terskan alapintaa. Minulla oli muutenkin ollut tulossa jo kun nuolin hänen pilluaan, ja nyt ei tarvittu kun viitisen minuuttia ja spermani purkautui hänen suuhunsa, kaikki sperma katosi suun syövereihin ja oli tosi vaikeaa olla päästämättä huutoa kun orgasmi sai pussit tyhjenemään.

Katja piti kulliani vielä kielellään hyvänä kunnes se veltostui päästäen sen hellästi suustaan kädellään auttaen, katsoimme toisiamme ja hymyilimme sanattomina.

Nostin hänet ylös, suutelimme ja sain spermaani suuhuni, sanoin olet ollut minun unelmani heti kun sinut näin ensikerran.

Katja piti kiinni minusta ja myönsi myös kiinnostuksensa heränneen melko pian kun hän minua oli nähnyt. Katja paljasti kyselleensä minusta muilta uimapaikan naisilta ja saaneensa tietää että en seurustele kuten ei hänkään, ja siksi Katja niin suoraan tilaisuuden tullen oli nyt tilanteeseen tarttunut myöntäen jääneensä tahallaan viivyttelemään, että muut ehtivät lähteä, kun tiesi minun olevan tulossa uimaan.

Katja huuhteli suunsa ja minä pesaisin kullini lavuaarissa, puin ennen kuin menimme pukuhuoneeseen.

Katja sanoi menevänsä uudestaan suihkuun, ihana perse tärähteli kun hän käveli suihkuhuoneeseen, olin taas niin himoa täynnä että riisuin pian ja menin Katjaan kiinni hivellen pillua kunnes se oli märkä.

Kullini oli Katjan kädessä ja hän veteli sitä saaden minut värisemään nautinnosta, painoin Katjan selkää seinää vasten ja työnsin kovan kullini pilluun edestä päin alkaen nussia rajusti, Nostin Katjan polvitaipeista niin että hän oli kullini ja käsieni varassa.

Katja suuteli ja huokaili kun työnnyin pillun pohjaan, Kyrpäni venytti Katjan pillun äärimmilleen ja hän ulvoi tuleee ihanaaa tuleee, pillu supisteli ja tunsin kuinka kuumotus levisi lantiooni palleihini ja kullistani purkautui spermaa Katjan pilluun, rynkytin kunnes kulli oli ruiskuttanut kunnon lastin Katjan pilluun.

Hän oli aivan sekaisin orgamin tuottamasta nautinnosta ja hoki ihana mies valtava kyrpä täytät minut kokonaan pysy sisälläni, olimme pitkään sisäkkäin kunnes kullini valahti pois pillusta ja spermaa valui Katjan pillusta ensin norona sitten tippuen pitkinä lima nauhoina.

Laskin Katjan alas ja menimme pukuhuoneen penkille toisiimme nojaten, Katja sanoi ettei uinnillesi jää enää aikaa mutta se ei kai haittaa, annoit ihanan nautinnon eikä haittaa vaikka spermat tulikin sisääni koska minulla on varmat päivät!

Hätkähdin ja Katja nauroi, älä nyt luule minua tyhmäksi olen hedelmätön eikä ole pelkoa tiineiksi tulosta kiusasin vain sinua pano sonni.

Katja alkoi hivellä taas kulliani ja sai sen erektioon, hän nousi ja istui heti syliini asetti kullini pilluunsa ja ratsasti olkapäistäni kiinni pitäen päätään sivuttain heitellen, ihana katsoa kuinka Katja sai nautintoa isosta kullistani.

Ovelta kuului rapinaa ja sisään astui musta ihoinen nainen siivoojan kamppeet päällään, hän jäi tuijottamaan meitä ja veti oven kiinni,Katja ei edes huomannut hänen tuloaan vaan ratsasti ja oli tulossa huipulle.

Siivooja nosti hameensa vei kätensä pillulleen ja hiveli itseään estoitta,
minä nostelin Katjaa kunnes hän laukesi voihkien ja jäi paikoilleen kasvot rintaani vasten,Katja havahtui kun siivooja äänteli pilluaan hivellen ja sanoi mitä ihmettä toi tekee täällä.

Sanoin rauhoitu ei se mitään haittaa ja Katja istui viereeni, tumma nainen tuijotti kovaa pystyssä sykkivää kulliani ja tuli eteeni, Katja kivahti häivy muija mutta tuo nainen otti pikkuhousut pois ja tunki syliini seivästi itsensä kulliini ja hyppi hurmiossa, en välittänyt vaikkei ollut kortsua pillu teki tosi hyvää ja tunsin sen kouristelevan orgasmin tullessa.

Nostin naisen ylös ja käänsin eteeni työntyen takaapäin häneen, pumppasin rajusti kunnes sain mahtavan orgasmin ja vedin nopeasti kullini pois pillusta ruiskien nesteeni hänen selkäänsä ja pakaroille, nainen vaipui lattialle ja haukkoi henkeään.

Katja sanoi ettei olisi ikinä kuvitellut minun panevan ketä tahansa tänne tulijaa ja oli ärtynyt kun en ollut välittänyt ehkäisystä, Katja sanoi taidat ollakkin oikea huorapukki eikä meidän kannata toisten enää olla yhdynnässä, nussi tuota tummaa tätiäsi niin paljon kuin lystäät minä lähden.

Katja meni kiukkuisesti pois ja siivooja oli kääntynyt selälleen lattialla, runkkasin kulliani kunnes se taas oli pystyssä ja menin naisen päälle työntyen pilluun rajusti, nostin jalat olkapäilleni ja rytyytin pitkään ja hivelin klitorista.

Nainen oli tulossa huipulle ja nopeutin tahtia, hän ulvahti kovaa saadessaan orgasmin ja pilluaan supistellen sai minutkin laukeamaan tuohon eksoottiseen luolaansa, rynkytin loppuun asti ja nousin.

Nainen nousi myös veti pikkuhousut spermaa valuvan pillunsa peitteeksi ja lähti sanomatta sanaakaan, Katja tuli takaisin ja sanoi, kuule olin niin nautinnosta sekaisin että näin näyn jossa musta ihoinen muija tuli ja nussi sinun kanssasi.

Kun huomasin hänen olevan tosissaan sanoin nauraen johan jutun murjasit, että vielä musta muija nussimassa, syleilimme ja sanoin että niinhän täällä oikeasti olikin se muija mutta Katja suuteli ja sanoi oli niin tai näin haluan kulliasi taas lisää vaikka tarvitsisi jonottaa intiaanin jälkeen vuoroani.

Nauroimme ja siitä alkoi yhteinen tapailumme rakastellen kerran viikossa siellä uimapaikan pukuhuoneessa ja vessassa, panin kyllä uudestaan sitä tummaa naista kun Katja ei ollut päässyt tulemaan uinti vuorolleen ja siivoja tuli taas sopivasti kun olin alastomana pukuhuoneessa.

Nussin hänelle kolme orgasmia ja hän imi kulliani lopuksi niin taidolla että pussit oli tyhjänä varmaan seuraavanakin päivänä, oletan hänen olevan kolmissa kymmenissä todella kaunis ja tiukka pilluinen taitava rakastelemaan. Katjalle en tietenkään mitään kertonut kun nussimme seuraavalla viikolla samassa paikassa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute