Herkku-puhelin
Yhteinen nautinto
Tainuli

Olen menossa gynekologille "orgasmitutkimukseen". Ilmoittautumisen yhteydessä minua pyydetään valitsemaan tietokoneella olevista kuvista ne, jotka minua kiihottavat. Kuvissa on erilaisia tapahtumia, välineitä, asuja ja ihmisiä. Teen valinnat. Vastaanottovirkailija sanoo kaiken olevan ok ja pyytää minua istumaan. Kysyn, olenko menossa noihin pieniin huoneisiin, joita näen tuloaulasta. Hän sanoo, etten menisi sinne, koska tutkimukseni ovat laajemmat. Pienissä huoneissa tehdään nopeita tarkastuksia. Noissa pienissä huoneissa on vain verhot "ovina" ja kuulen niistä nautinnon ääniä. Joistakin huoneista näen verhojen välistä naisia nelinkontin. Noitten pienten huoneitten odotusaulassa on tuoleja, joissa on kiinteinä dildot pystyssä. Näen yhden naisen istuvan dildon päälle ja ryhtyvän heilumaan siinä ylös ja alas. Naisen ja minun katseet kohtaavat. Hän hymyilee.
Odotan, että saan ohjeita virkailijalta. Hän soittaa jonnekin ja kysyy, onko kaikki jo valmista. Sitten hän ohjaa minut huoneeseen, jossa nainen pyytää minua riisuutumaan, käymään suihkussa, pukevan mustat stay-upit ja korkokengät päälleni ja laittamaan musta asu päälleni. Asussa on pyöreät aukot rintojen kohdalla. Teen kaiken hänen pyytämänsä. Pian hän tulee takaisin. Hän on avannut hiukset nutturalta, valkoinen lääkäritakki on auki, rinnat ovat ihanasti esillä eräänlaisten tukien päällä, pimpassa on joku sauva kiinnitettynä vöillä ja hänen reittään pitkin valuu pimpan mehut. Hän pyytää minua seuraavaan huoneeseen.
Huoneessa hän käskee minut gynekologin tutkimuspöydälle ja kertoo tarkastavansa, ettei minulla ole enää karvoja. Hän kysyy, olenko huolehtinut anukseni tyhjäksi ja vastaan kaiken olevan ok. Hän laittaa minulle nännien nipistimet. Sitten hän ohjaa minut seuraavaan huoneeseen.
Minut ohjataan eräänlaiselle hierojan pöydälle mahalleen. Jalat laitetaan kuitenkin alemmas ja ne levitetään mahdollisimman levälleen. Peppuni korotetaan säätämällä pöytää. Rintani roikkuvat pöydässä olevista aukoista kohti lattiaa ja nipistimet tuottavat hieman kipua, joka tuntuu ihanalle. Kädet kiinnitetään pääni yläpuolelle pöytään siteillä. En pääse pois, koska jalkanikin ovat kiinni pöydässä. Minulla on hurjan paljastunut ja avonainen olo. Pilluni sykkii... Nainen kertoo, että varsinainen tutkimus alkaa pian. En saisi yhtään arastella vaan minun tulisi tuoda esille kaikki nautinnon, vapautumisen, orgasmin ja kiiman äänet. He eivät voi tietää mille minusta tuntuu, jos olen hiljaa. Jään odottamaan.
Pian koko pöytä siirretään pyörien avulla isoon auditorion tyyppiseen saliin, joka on täynnä vähäpukeisia naisia. Pöytä asetetaan siten, että peppuni on yleisöön päin. Tutkimus on alkamassa. Tutkija kertoo mikrofoniin, että salista poistutaan vasta sitten, kun jokainen nainen on saanut nautinnon. Kun orgasmi on tulossa, jokaisen tulee painaa istuimen käsinojassa olevaa nappia. Pieni kamera kuvaa silloin kunkin naisen pillun ja kasvot isolle skreenille, jotta kaikki saavat nähdä sen ihanan hetken. Naisilla on käytettävissään erilaisia sauvoja ja tutkija kehottaa vieruskavereita auttamaan toisia orgasmin hetkellä mm. hieromalla ja imemällä rintoja ja puhumalla riettaita toisen korvaan.
Alkaa soida rauhoittava musiikki ja valospotti suunnataan peppuuni ja jokaisen naisen pilluun. Välinekärry työnnetään pöytäni luo. Siinä on tutkijan mukaan kaikki välineet, joita toivoin. Ensimmäisenä anukseni öljytään. Tunnistan äänestä, että sen tekee minut aluksi tutkinut nainen. Hän kuiskaa korvaani ”nauti, lupaa nauttia”. Sitten anukseeni työnnetään sauva. Se tuntuu ihanalle ja äännähdän hieman. Ääneni kaikuu mikrofonin avulla koko salissa. Kuulen muitakin ihania nautinnon ääniä. Pian saan sauvan myös pilluuni. Ympärilläni on ainakin kolme naista. Yksi heistä hieroo klitoristani. Kasvojeni alle tulee nainen ja ryhdyn nuolemaan häntä. Hän työntää itseään ja märkää sykkivää vittuaan kasvojani vasten.
Tutkija puhuu mikrofoniin ja rohkaisee naisia katsomossa painamaan nappia heti, kun orgasmi alkaa lähestyä. Salissa on ihana tuoksu ja ihanat nautinnon äänet täyttävät sen. Rintojani hyväillään, anuksessa ja vitussani tuntuu taivaalliselta. Vitussani oleva sauva on vaihdettu suurempaan kuin ensimmäinen sauva. Nainen, jota nuolen on pian laukeamaisillaan. Joku auttaa hänellekin sauvan sekä vittuun että anukseen. Itselleni vaihdetaan todella isot sauvat molempiin reikiin. Niitä painetaan hyvin syvälle ja vaativasti. Tunnen olevani pian nautinnon ja kiiman huipulla. En voi enää pidätellä nautintoa. Sanon ääneen, että saan pian orgasmin. Samaan aikaan kuulen salista monia "piippauksia" ja tiedän, että käsillä on meidän naisten yhteinen nautinto. Nyyhkytän onnesta ja laukean nautintoon. Nuolemani nainen tärisee ja hänen vittunsa sykkii suutani vasten.
Ensimmäinen tutkimus on ohi. Minua ryhdytään valmistelemaan uuteen tutkimukseen…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute