Herkku-puhelin
Niko ja tuhma äitipuoli
Miko

Nikon äitipuoli oli punatukkainen pienikokoinen, mutta timmi nainen nimeltään Susanna. Susanna imuroi juuri heidän yhteistä olohuonettaan tiukat farkut jalassa. Hänellä oli farkkujen lisäksi musta toppi päällään. Toppi oli hyvin avoin, paljastaen äitipuolen isoja rintoja kiihottavasti. Niko yritti salakavalasti kurkkia aina tätä siivousurakkaa, ilman että hänen julkeat katseensa paljastuisivat Susannalle. Nikolla pakotti pahasti housuissa, mutta hän ei tavalliseen tapaansa mennyt huoneeseensa tai vessaan tumputtamaan. Tänään hänellä oli suunnitelma.

Susanna sai vihdoin imurointiurakkansa valmiiksi ja sulki imurin. Niko köhähti "öm, voisitko tulla auttamaan, kun mäkin vähän imuroisin omaa huonettani." Susanna vähän hätkähti yllättyneenä kuullessaan tämän ja kääntyi kohti Nikoa. "Totta kai, mitäs meinasit?" Nuorimies tokaisi vain että "kohta näet" ja poistui olohuoneesta. Nikon huone oli toisessa kerroksessa hänen isänsä omistamaa omakotitaloa. Hän nousi portaita ja kuunteli kuinka hänen äitipuolensa raahasi imuria ylös portaita hänen perässään. Niko toivoi salaa, että Susanna katselisi yhtä kiimaisena hänen peräänsä, kuten hän oli katsellut Susannan tiukkaa farkkupersettä.

Nikon huone oli perinteinen 19-vuotiaan nuoren miehen huone. Oli muutamaa bändijulistetta seinällä, muutama kirjahylly, tietokonepöytä tietokoneella tietenkin, sekä myös mm. 32-tuumainen telkkari sängyn edessä. Niko oli yhdistänyt tietokoneensa telkkariinsa. Niko menikin nyt suoraan tietokoneelleen ja hänen äitipuolensa jäi ovelle tuijottamaan, "no mikäs täällä oli hätänä?" Nuorimies tokaisi vain "mene vain sängylle istumaan, näytän vaan yhden jutun ensin täältä koneelta", katsomatta sinne päinkään keskittyen näppäilemään tietokoneella jotain. Susanna meni sängyn vierelle mutta ei istahtanut. Niko laittoi videon pyörimään.

Video oli kuvattu heidän omakotitalonsa isoimmassa makuuhuoneessa, joka oli Nikon isän ja Susannan makuuhuone. Videossa näkyi pelkästään heidän valtava sänky, mutta ei muuta. Sitten videolle ilmestyi Susanna, joka käveli sängyn luo ja istuutui sängyn laidalle naama kohti kameraa. Susannalla oli videossa hääpukunsa huntu päässään. Huntu jonka Niko oli nähnyt viimeksi ennen tätä videota Susannalla, tämän ja Nikon isän häissä. Muuten videossa hänellä oli päällään vain valkoinen lähes läpinäkyvä yöpuvun yläosa. Susanna avasi hitaasti nappejansa yöpuvusta auki ylhäältä alkaen, paljastaen ensin vähän riippuvat mutta seksikkäät isot rintansa. Susanna puhui videolla seksikkäällä äänellä "Mikko kaipaan sua niin, meillä oli niin ihanaa viime viikonloppuna. Olin niin tuhma silloin." Videolta itseään katseleva Susanna oli istahtanut vähän hajamielisesti Nikon sängylle, Nikoa vähän huvitti Susannan hämmentynyt ilme. Nikon isän nimi ei ollut Mikko.

Nyt Niko päätti lopulta ottaa ohjat. "Löysin tämän videon teidän tietokoneeltanne, kun isä oli käskenyt selvittelemään jotain vikaa siltä. Minun pitäisi varmaan näyttää tämä hänelle, kun hän tulee töistä." Äitipuoli näytti murtuvan. "Älä tee sitä. Se oli vain erehdystä koko juttu. Älä kerro isällesi." Susanna videolla oli saanut yöpuvun avattua kokonaan edestä auki, paljastaen myös oman posliinipillunsa. Seuraavaksi hän hakisi sinisen pienen dildonsa yöpöydän laatikostaan. Niko oli jo muutaman kerran videon nähnyt ja muisti sen juonen ulkoa.

Nuorimies katsoi äitipuoleansa "taidat olla tosi puutteessa, kun tuommoisia videoita teet täällä päivät pitkät, samalla kun isä tekee töitä elättääksesi sut". Susanna näytti vähän suuttuvan kommentista, mutta ei sanonut mitään. Niko jatkoi "katsotaanpa miten imuroit tämän minun huoneeni, niin ehkä unohdan ja poistan tämän videon koneeltani". Susanna katsoi toiveikkaana Nikoa "voin imuroida vaikka koko loppuvuoden huoneesi, jos poistat tuon". Susanna lähti kohti imuria mutta Niko jatkoi käskytystään "sä imuroit sitten alasti!" Susanna yllättyi "Mitä? Enkä varmaan imuroi". Niko jatkoi kovalla linjalla "No sitten ei tule kauppoja". Susanna empi hetken. Tämän jälkeen tuntui kuin olisi päätynyt johonkin tulokseen ja sitten alkoi ottamaan toppiaan pois rivakoin ottein. Niko käskytti "hitaammin, meillä on aikaa". Nikon isä ei tosiaan tulisi ainakaan neljään tuntiin töistä.

Susannan riisuutuessa tämän mustan topin alta paljastui pitsiset mustat rintsikat, joihin Susannan isot rinnat mahtuivat juuri ja juuri. Seuraavaksi lähtivät tiukat farkut, joiden alta paljastuivat mustat lähes läpinäkyvät pitsiset pikkuhousut. Pienet pikkuhousut jotka voisi kuvitella enemmänkin jollekin teinihutsulle, kuin tälle päällepäin niin tyylikkäälle aikuiselle naiselle. Videolla Susanna oli jo kovaa vauhtia tunkemassa sinistä dildoaan sisäänsä äänekkäästi voihkien. Äitipuolen strippausnäytös aiheutti Nikolle vieläkin suuremman seisokin. Niko ei enää kestänyt vaan otti munansa esiin ja alkoi hieromaan sitä, katsellen kun Susanna sai loputkin vaatteensa riisuttua. Nuorimies sängyllä sanoi vähän käheällä äänellä "mitä jos vaan imuroisit mut, niin ollaan sillä sujut" Ja sitten perään vähän voimakkaammalla äänellä "tule tänne!"

Alaston äitipuoli tuli vähän empien sängylle Nikon kanssa, mutta ilman mitään kommentteja ja otti Nikon kullin käteensä. Niko meinasi jo melkein tulla, kun hänen äitipuolensa oli vasta vetänyt muutaman vedon Nikon lähes 20 senttistä kullia. Niko kurottautui kohti Susannan rintaa ja puristeli sitä kiimaisena. Äitipuoli otti lopulta suuhunsa Nikon mulkun pään ja alkoi lutkuttamaan. Niko näki kahtena, kuinka kaksi äitipuolta survoi kalua suuhunsa. Videolla Susanna tunki sinistä dildoaan suuhunsa ja oikeassa maailmassa Susanna tunki Nikon munaa suuhunsa. Susanna pään liikkui vauhdikkaasti ylös alas Nikon sängyllä. Niko ei enää voinut mitään itselleen vaan luovutti, lopulta laskien päänsä tyynylleen ja laskien mällinsä äitipuolen nieluun. Mälliä tuli ja tuli, mutta äitipuoli kovasti ja urheasti yritti niellä sitä. Silti jonkun verran valui hänen leualleen, tehden näystä Nikon mielestä aikamoisen törkeän.

"Voinko nyt mennä Herra?", sanoi Susanna vähän nenäkkäästi, hetken päästä kun pystyi hengästyneenä puhumaan. Niko katseli äitipuoltaan. "Voit mennä viideksi minuutiksi putsaamaan itsesi, mutta tule sitten takaisin ja ota tuo huntu videolta mukaan, mutta ei sitten mitään muita vaatteita. Odottelen tässä".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute