Herkku-puhelin
Nöyryyttävä mökkierissu
miesorja

On helteinen elokuun päivä ja kaarran autollani mökkisi pihaan. Parkkeeraan ja sammutan auton. Tööttään pari kertaa ja jään autoon istumaan niin kuin olit käskenyt.
Noin 10 minuutin kuluttu kuuluu askelia ja huomaan pelistä miten kävelet kohti autoa. Jännityss kasvaa miettiessäni mitä tuletkaan minulle tekemään. Avaat auton oven ja käsket nousemaan ulos. nyt vasta nään millainen olet. "Vau" ajattelin ku katsoin tiukkaan nahkaiseen asuun pukeutunutta kaunista naista edessäni.
Kauaan en kuitenkaan ehtinyt nauttia näkymistä kun käskit jo ottamaan kaikki vaatteet pois. "Saat nämä takaisin kun olen saanut sinusta tarpeeksi". "Laita nämä päällesi"! Annoit kaulapanna ja suukapulan.

Puettuani ne päälle otit kaulapantaan laitetusta narusta kiinni ja riuhtaisit minua mökin suuntaan niin että meinasin kaatua. "itseasiassa mene polvillesi äläkä nouse ennen kun annan luvan". Mökille päästyämme laitoit minut käsiraudoilla kiinni mökin yhteen tukipuuhun ja katosit johonkin. Parin minuutin päästä tulit takaisin ja ilmoitit että kutsuit myös yhden kavereistasi käymään illalla. "Mihinhän sitä tuli oiken taas lähdettyä" ajattelin kun jo tunsin kovan iskun takapuolessa. Älähdin kivusta mikä sai ilkeän virneen huulilesi. "Muista totella kuuliaisesti tai näitä tulee lisää, vaikka näitä on kyllä luvassa joka tapauksessa.

Katosit taas johonkin mutta tulit nopeasti takaisin pumpattavat anustapin ja narun kanssa. Solmit käteni selän taakse yhteen ja jalat sidoit nilkoista ja reisistä siten että olit pese pystyssä ja pää lattiassa. Naurahdit ja sanoit että "toivottavasti mökkinaapuri ei tule vierailulle tai sinulla on aika nolo tilanne". Lopuksi käskit nuolemaan anustapin märäksi ja pienen taistelun jälkeen upotit sen pyllyyni. "Nyt pysyt siinä kun käyn hakemaan saunaan vettä". Mihinkäs minä tästä liikkuisinkaan kun olen tiukassa paketissa ajattelin itsekseni.

Samalla kuulen toisen auton ajavan pihaan ja naisten keskustelua pihalta. Valtiatterni ystävä ilmeisesti saapui. Naiset saapuvat sisään ja uusi nainen purskahtaa nauruun kun näkee minut makaamassa lattialla sidottuna ja tappi anaalissa. Hän tulee taakseni ja läimäyttää minua vähintään yhtä lujaa takapuoleen kuin valtiatar hetkeä aikaisemmin. "Onko tämä anustappi uusi"? hän kysyi samalla kun pumppasi senniin täyteen kuin vain mahdollista. Nyt minulla oli erittäin epämiellyttävä asento josta en liikkuisi edes vahingossa. "Nauti olostasi kun me menemme saunaan" valtiatar huikka ivallisesti samalla kun he poistuivat mökistä. "Ainiin meinasin unohtaa" kuului valtiattaren ääni kun hän tuli takaisin. "Ettei säälittävä pippelisi vaan pääse nauttimaan tilanteesta niin laitetaampas sulle tällänen". Valtiatar haki jostain siveys vyön ja laittois sen päälleni, lukitsi ja vei avaimen johonkin piiloon. "Toivottavasti muistam mihin avaimen laitan" hän naurahtaa ja poistuu saunomaan.

Aika kuluu hitaasti mutta arviolta noin tunnin kuluttua kuuluu askelia ja palaatte mökkiin. "Nyt päästäänkin vasta itse asiaan" sanoon valtiatar toiselle naiselle. Toinen naisista ottaa suukapulan pois ja sanoo että "Nyt saat nuolla minulle orgasmin ja jos et tee sitä 2 minuutisa saat rangaistuksen".
Aloin nuolla parhaani mukaan mutta aika ei riittänyt millään. "Kokeillaampa sama minulle ja jos et onnistu saat kaksinkertaisen rangaistuksen" ilmoiti valtiatar.
Kokeilin taas parhaani mukaan miellyttää mutta en onistunut toisessakaan yrityksessä.

"Mistäs noin huonon orjan oletkin löytänyt" kysyy nainen valtiattarelta. "En muista mutta nyt hän saa ansaitsemansa rangaistuksen. Tulet taakseni ja otat anustapin pois pyllystäni. Samalla toinen nainen hakee kaksi atrap-on dildoa ja naiset pukevatkin ne ylleen.
Valtiatar tulee eteeni ja käskee nuolla dildoa. Teen työtä käskettyä ja nuoltuani dildon märäksi siirtyykin hän taakseni ja alkaa työntyä sisääni. Dildo on todella suuri joten valtiattarella on vaikeuksia saada se sisääni mutta onnistuu siinä lopulta. Hän alkaa naimaan minua rauhallisesti edes ja takas samalla kun toinen naisista tulee eteeni ja alkaa naimaan minua suuhun. Valtiatar kiihdyttää vauhtia ja nai minua jo todella rajusti. Sitten naiset vaihtavat paikkoja ja valtiatar käskee puhdistamaan dildon perusteellisesti. Samalla toinen naisista aloittaa heti todella rajula naimisella. Naiset vuorottelevat ja ehdin jo luulla etteivät he ikinä lopeta. Saan hetken hengähdys tauon.

Tarina jatkuu mikäli saan positiivista palautetta

Tämä siis ei ole tapahtunut mutta jos vapaaehtoisia löytyy niin tahtoisin kyllä vastaavan toteuttaa

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute