Herkku-puhelin
Ulkona transua ja poikamaista naista
Bisse29

Olinpa kerran kesällä hiukan väijymässä jotain toimintaa tuolla tutulla levähdysalueen reunamilla... Pidän itseäni sangen seksikkäänä miehenä ja tuolloin tuli sitä korostettu tiukalla t-paidalla ja tiukoilla läpikuultavilla pyöräilyshortsien tapaisilla housuilla. Auringossa voi hyvin huomata etumukseni suuruuden - annoin sen näkyä. Tuolla parkkipaikalle näkyvällä kalliolla olin ja muutama nalle kävi tunnustelemassa... Kohteliaasti kerroin etsiväni hiukan muunlaista seuraa, tietämättä oikeastaan mitä olin etsimässä. Vaan silloin parkkipaikalle kurvasi musta pakettiauto, josta tuli ulos kuljettajan paikalta erittäin seksikkästi/huoramaisesti pukeutunut transu ja pelkääjän paikalta hyvinkin poikamaisesti pukeutunut nainen. Jotenkin kiinnoistuin heistä. Seurasin heidän tekemisiään ja tuon poikamaisen naisen lahje tuntui täyttyvän jostain muustakin kuin reidestä reiden kohdalta... Sieltä he sitten hirviaidan välistä yhdessä lähtivät kävelemään polkua suuntaan jossa olin. Jäin odottelemaan. He huomasivat minut ja annoin heidän huomata turpean etumukseni. Puristelin kulliani hieman. He katsoivat toisiinsa ja nyökkäsivät keskenään ja jatkoivat matkaa eteenpäin. Siirryin seuraamaan heitä hyvinkin jäljessä. Transu kulki edelle ja tuo poikamainen nainen kouri häntä estotta hameen alta. Hame oli tiukahko, joka nousi myös mielellään ylös jo pelkästä kävelystä paljastaen sukkanauhat. Mutta kouriminen paljasti pakaratkin. Kiihotuin kovin tuosta touhusta ja etumukseni paisui tehden nuo housuni entistä läpinäkyvämmiksi ja annoin sen näkyä.
Ennen saapumistani olin varmuuden vuoksi käynyt huuhtelemassa suoleni puhtaaksi ja rasvannutkin sen huolella vaikka enempi olin etsimässä pantavaa. Varmuuden vuoksi siis kuitenkin, jos jotain sopivaa saapuisi.
Tuo pariskunta pysähtyi sangen aukealle paikalle. Nainen nosti transun hameen reilusti ylös ja tuo transu pyllisti. Hänellä ei ollut lainkaan pikkuhousuja. Kulli roikkui velttona, mutta hän tarjosi persettään oikein kunnolla tuon naisen sormien käsiteltäväksi ja nainen sormeili reilusti transun persereikää. Näytti sangen liukkaalta paikalta. Nyt tuo poikamainen nainen riisui housunsa ja oli vain t-paita päällään. Pienet rinnat olivat valkoisen t-paidan alla ilman mitään rintsikoita. Nännit olivat kovin turpeina nöpöttämässä paidan läpi. Vaan yllätys oli melkoinen, kun housujen lahkeestaa sitten paljastui pitkä ja iso dildo, joka oli sidottu naiseen kuten strap on ikään. Se oli raskaan oloinen. Nainen alkoi painamaan sitä tuon transun perseeseen ja aloitti hurjan nainnin. En enään maltattanut odotella sivussa vaan tuli reilusti esille, johon nainen totesi, että jo oli aikakin. Olin hiukan ymmälläni. Nainen käski minua hänen taaksensa ja käski nuolla persereikäänsä samalla kun hän vieläkin pani straponilla transua. Se oli hiukan hankalaa. Mutta sitten hän pysähtyi ja irrottautui transusta ja pyllisti reilusti ja käski meidät molemmat nuolemaan vuoro perään hänen persettään kunnolla. No tuumasta toimeen... Nuolimme vuorotellen. Hänen perseensä vaikutti sangen tilavalta. Ilmeisesti sitä oli paljonkin venytelty. Asia oli mielestäni kiihottava ja nuolin hartaasti ja syvältä. Silloin nainen sanoi, että nyt liukkaria perseeseen ja transu voiteli kiltisti hänen perseen liukkaaksi. Sormia upposi tuohon perseeseen helposti 3. Nainen kääntyi ympäri ja paljasti kaluni housuistani ja nuoli ja imutti huolella kulliani. Kullini paisuu täyteen mittaansa ja sitten nainen peruutti perseellä syliini... Aah. Se tuntui hyvältä. Hän puristeli persereikänsä lihaksia ihanasti. Nain häntä rajusti. Hän oli sangen tilava perseestä paitsi silloin kun puristeli lihaksillaan. Ihmettelin, että millä ihmeellä hän sen noin väljäksi oli saanut ? Hän vikisi ja vinkui... Transu tuli viereemme ja alkoi työntämään samalla sormiaan tuon naisen perseeseen kun vatkasin kulliani naisen perseessä. Pieni lisämauste ja puriste aiheutti sen, että sain... pumppasin viikon spermat tuon naisen persereikään... Peräännyin ja tuo transu jatkoi sorminensa naisen perseessä. Hän lopulta työnsi koko käden tuon naisen perseeseen ja veti sen ulos ja nuoli spermani nyrkistään ja myös suoraan perseestä.
Ihmettelin hetken menoa, kunnes nainen sanoi, että tarkistetaan mikäs se tämä mies on miehiään ja äkisti hän kouraisi pakaraani niin, että sormia upposi liukastettuun perseeseeni. Innostuin oitis tuosta käsittelystä ja annoin ymmärtää asian olevan ok ja pyllistin lisää ja silloin sain tuosta straponista... Hän alkoi naimaan minua sillä aivan villisti - paksu strapon hieroi ihanasti eturauhasta ja eikä aikakaan kuin purkauduin.
Seuraavaksi nainen sanoi, että nyt pitää sitten panna narttua. Ymmärsin, että hän puhui tuosta transusta. Vaan kuntoni ei ollut vielä ihan valmis seuraavaan kierrokseen, mutta onneksi mukaan ilmestyi nuorehko isokaluinen kaveri, joka muitta mutkitta alkoi painamaan kullia transuun... Hetken vatkaamisen jälkeen hän karjahteli ja vetäytyi pois poistuen paikalta. Tuolloin nainen alkoi himokkaasti nuolemaan transun spermaista persereikää !
Karkasin tuossa kohtaa paikalta. Alkoi meno tuntua liian hurjalta. Sen koommin heihin en ole törmännyt. Mieluusti ottaisin kyllä uusintaa !

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute