Herkku-puhelin
Tuijja Malagassa
tuijja

Tiistaina töissä tuli pomo kertomaan Tuijjalle,että tiedossa ensiviikko pakkolommaa.
Ottaa niin päähän! Olisi viikko lomaa mutta ei ylimääräistä rahaa.
Illalla Tuijja menee baariin,jossa tapaa puolitutun miehen,joka kertoo voittaneensa matkan Malagaan.
Keke on noin 50v menevä”vähän lipevä mies”. Keke lupaa maksaa Tuijjan lennot,jos tämä” olisi hänen kanssaan koko viikon “lomalla.
Tuijjan ilme jähmettyy! Ottaa pitkän ryypyn olutta ja vajoaa mietteisiin, ottaa toisenkin ryypyn ja vaikka väsyttää työpäivän jälkeen, niin kohta hän näkee jo itsensä Malagan kuumalla hiekalla. Mikä ettei! Koska mennään?
Lento Malagaan lähti maanantaiaamuna,lentoaika 4.5 h.Istuin ikkunan vieresä,Keke keskellä ja muuan herrasmies käytäväpaikalla.Vieras jutteli Keken kanssa niitä-näitä,kunnes kuulin heidän sanovan:Asia on sovittu!!
Kone laskeutui ajallaan,ja laukutkin löytyivät perille. Ei aikaakaan kun he istuivat bussissa matkalla kohti hotellia. Respan “täti” antoi ovikortit ja toivotti tervetulleeksi.
Hissillä 3 kerros. Huone 312. Ovi auki,huoneessa on parisänky,sohvapöytä ja pari tuolia sekä ns. pienoiskeittiö. Keke kaivoi laukustaan pullon kuoharia,ja haki kaapista pari lasia.
Nyt alkaa loma! Muistathan että olet luvannut olla “kiltti tyttö” ja teet mitä pyydetään.Tuijja naukkailee kuoharia ja hymyssä suin vastaa: tietenkin.
Keke menee kylppäriin ja palattuaan on alasti, kalu puolikovana tarraa Tuijjaan kiini takaapäin. Kaataa tämän sohvalle,repii housut pois ja työntää kalunsa väkisin Tuijjan pilluun. Rajulla naimisella Keke vetää kalunsa ulos ja laukeaa Tuijjan selälle.
Miksi noin rajusti ja äkkiä, kysyi Tuijja? "Sinun pitää tottua rajuunkin kohteluun,että osaat sitten huomenna siellä bileissä." " Missä bileissä?" Kysyy Tuijja huuli pyöreänä! "Ei niistä vielä sen enenpää, huomeenna selviää! Nyt kevyttä päälle ja rannalle ottamaan väriä pintaan,niin näytät sitten paremmalta"
Seuraavana aamuna aamupalan jälkeen soi Keken puhelin. Hän kuunteli ja nyökkäili itsekseen. "Nyt on niin,että vielä päivällä menemme rannalle,mutta klo 20.00 meitä tullaan noutamaan."
Minne? kysyi Tuijja."Se selviää sitten.Ennen kuin lähdemme ulos haluan ajaa sun pillun ihan posliiniksi."Vähän vaikeata se oli mutta suostuihan Tuijja.
Päivä rannalla; Tuijja otti rajatonta rusketusta “ Keken käskystä”.Kun kello oli vähän vaille 20 he tulivat hotellin aulaan,jossa oli odottamassa vieras hyvin pukeutunut nainen. Nainen oli ylväsryhtinen, isorintainen “ Olemus kuin dominalla”
Ulkona odotti musta Mersu,jonka ikkunat olivat mustat,joten sisälle ei nähnyt.Autoa ajoi koppalakkinen mies.Se pysähtyi vanhan kivimuurin viereen. Tuijja ja Keke astuivat ulos autosta ja nainen johdatti heidät portista sisälle. Linnan pihalla oli paljon ihmisiä.
Vastaan tuli mies joka sanoi,naiset menevät noista portaista alakertaan.Miehet voivat tutustua puutarhaan ja sen “laitteisiin”.Tuijja tuli ala-aulaan jossa nainen nahkakorsetissa vaati häntä riisumaan kaikki vaatteensa ja laittamaan ne koriin jossa oli no:6
Sitten hänen vasempaan pakaraansa piirrettiin myös no 6. Nyt eteenpäin, käskettiin.
Tuijja tuli tasanteelle, ja näki joukon alastomia naisia kädet selän takana käsiraudoissa ja kaulassa ketju joka oli kiinni seinässä. Kohta myös Tuijja oli kahleissa. Katsottuaan ylös hän näki kuinka ihmiset katselivat orjiaan rautaristikon läpi.
Ilta oli lämmin mutta pimeä. Siksi puutarhassa paloi tervapatoja.
Korokkeelle nousi mies pitämään puhetta,josta ei kaikkea ymmärretty. Se kuitenkin selvisi että on lipunnoston aika.
Varsin erikoinen lippu! Kellarista vietiin alaston nainen pihalle,missä oli puinen risti maassa pitkällään. Nainen laitettiin selälleen ristille ja kädet sidottiin köysillä vaakapuuhun kiinni. Samoin nilkat pystypuuhun.
Nyt suuri risti nostettiin pystyyn ja nainen roikkui ristillä noin 3metrin korkeudella. Muurilta kohdistettiin valonheitin,joten vaalea alaston nainen loisti tummassa yössä vaikertaen
Ihmisiä kulki pitkin muurien reunustamaa pihaa. Dominan näköinen nainen nousi korokkeelle, kädessään nahkaruoska. Käsi heilahti,kuului ruoskan pamahdus ilmassa.
Kansa hiljeni kun Domina puhui: "Olen tämän linnakkeen päädomina. Kiitos kun tulitte vuotuiseen “ohjelma iltaan” joka on vain harvoille jäsenille ja kutsuvieraille. Koska mukana on uusia kasvoja kerron tulevasta. Kuten olette nähneet, osa naisista on ohjattu alakertaan ja kytketty linnan muuriin alastomina. He ovat illan “kauppatavaraa”. Naiset on numeroitu,ja heitä tuodaan tähän korokkeelle vuorotellen. Orjattaren hinta /käyttöoikeus tälle illalle on 500€.Tähän hintaan saatte naida kaikkiin reikiin,mutta ette saa lyödä heitä paljaalla kädellä. Vieressäni on lasivitriini jossa on tavaraa monenlaista. Tästä voitte ostaa esim. piiskan tai dildon tai vaikka muovikuula pistoolin.Kaikki tavarat on hinnoiteltu.
Ostaessanne orjattaren ja jonkun “välineen” on teillä mahdollisuus käyttää täällä olevia laitteita vapaasti.Joukossamme on myös kookaita mustia miehiä,joilla on lyhyt nahkainen lannevaate “ halkio edessä”ja jalassa nahkaiset maiharit. He ovat työ-orjia. He hoitavat ostetun orjattaren esim. kidutuspaaluun ruoskittavaksi. Heihin ei saa koskea,eivätkä he saa osoittaa mitään seksuaallista tunnetta tai elettä. Jos rikkeitä nähdään heitä rangaistaan välittömästi.
Muureilla on vartijat,joten ulkopuoliset eivät tänne pääse, etenkin kuin rautaportti,josta tulitte on suljettu ja lukittu."
Musta orja kulkee kohti muuria ja avaa seinäketjun tummatukkaisen vähän rotevan naisen kaulalta. Nainen nostetaan pystyyn, kädet selän takan raudoissa talutetaan korokkeelle.
Lavan reunalla lieripäinen partasuu on mietteliään näköinen. Nostaa kätensä kaupan merkiksi. Siirtyy vitriinin luo ja osoittaa kiepillä olevaa punottua nahkaruoskaa.
Vitriinin vieressä on pöytä jonka takana punatukkainen ,paljasrintainen nainen kertoo summaksi 500+300 =800€ Raha vaihtaa omistajaa.Mies kävelee edellä teranssille jossa on kaksi tolppaa n. 4 m päässä toisistaan.
Orjatar talutetaan mustan miehen toimesta paikalle. Käsiraudat irroitetaan ja kädet kiinnitetään ketjuihin jotka tulevat tolppien päistä. Samoin myös jalat jäävät levälleen ketjujen väliin.
Ei aikaakaan kun kuuluu naisen voihkinta ruoskan iskiessä selkään ja pakaroille.
Tuijja on yhä kahleissa ja vähän peloissaaan. Vierestä viedään naisia yksi toisensa jälkeen. Kiinalaisen näköinen hintelä mies tekee tonnin kaupat! Tumma nainen ja kuulapyssy.
Muurin reunalla on teline jonne nainen kahlitaan selkä yleisöön päin. Päähän laitetaan nahkahuppu. 10m päässä on pöytä jossa on pistooli ja 100 kpl muovikuulia.
Mies ampuu muutaman laukauksen naisen pakaroille joihin nousee punaisia jälkiä. Rimpuilu kahleissa ja tuskainen huuto täyttävät pihapiirin.
Nyt musta mies tulee kohti Tuijjaa, mutta kääntyykin ja ottaa vaalean kaunottaren irti ketjusta. Kun hänet nostetaan pystyyn “ kädet selän takana kahleissa “ Tuijja havahtuu ,nähdessään kauniilla naisella munat!
Transun ostaa lyhyttukkainen nainen, joka menee tuolille istumaan ja musta mies taluttaa “ostoksen" käsiraudoissa naisen jalkojen juureen polvilleen. Nainen avaa reitensä ottaa tukasta kiinni ja pakottaa tämän nuolemaan itseään.
Tuijjaa ulkoa kuuluvat iskut ja valitus vähän pelottaa,mutta on siinä jotain kiihoittavaakin. Nyt musta mies tulee Tuijjan eteen.
Miehen lannevaate on sopivasti raollaan,joten suuri tumma penis on aivan “huulilla”
Vaikka on kielletty,Tuijjan suu avautuu ja kumartuen ottaa mustan kalun suuhunsa. Neekeri säpsähtää ja kiljaisee. Muurilla oleva vartija näkee tilanteen ja ryntää paikalle. Samoin Domina.
Mies viedään voimalla ulos. Päähän laitetaan huppu ja hänet siirretään pihan keskellä olevalle aukiolle.
Toinen jalka sidotaan 2m pitään ketjuun. Domina lyö miestä ruoskalla selkään useita kertoja. Orja valittaa ja rimpuilee ketjussa.
Domina menee tämän eteen ja potkaisee korkosaappaalla munille.
Orja kaatuu! Munille potkimista jatkuu kunnes kuuluu vain korinaa. Dominan käskystä alaston musta orja raahataan portin pielessä olevaan kidutuspaaluun roikkumaan.
Nyt Haetaan myös Tuijja kovakouraisesti kahleissa korokkeelle.
Korokkeella olevaan telineeseen selälleen sidottu nainen “ jalat ja pillu levällään, saa tuomion. 20 iskua rottingilla perseelle .
Kyyneleet valuvat ja Tuijja huutaa,jolloin hänen suunsa teipataan.
Nyt tulee hauska! Kuuluttaa Domina. Ammumme raketin tämän tottelemattoman orjattaren pillusta.
Tuijja tärisee pelosta ja tuskasta polttavista pakaroista. Pyöreä raketti survotaan pillun uumeniin.
Domina kertoo;antaessaan suuren tulitikkurasian vierssään seisovalle vartijalle,kun annan merkin,raapaiset tulitikun.
Lasken hitaasti kymmenestä nollaan. Kun sanon nolla sytytät tulilangan ja väistyt sivummalle,ettet satuta itseäsi. KYMMENEN,YHDEKSÄN,KAHDEKSAN,SEITSÄMÄN,KUUSI-----------Tuijja kuulee rasahduksen?
Samassa herätyskello yöpöydällä pirisee vaatien heräämään. Tuijja avaa silmät,ihmettelee. Sitten tajuaa nähneensä vain unta.
Samassa hymy hiipii kasvoille. Nyt tiedän miksi pillu piti ajaa puhtaaksi,muutenhan karvat olisivat palaneet.
Nainen nousee,painaa kahvinkeittimen päälle ja menee vessaan. Kotvasen kuluttua tämä seksikäs vaalea pörröpää sovittaa takkia päälleen, kävelee ulos valkeasta ovesta,sulkee sen perästään ja suunnistaa kohti autoa ja työpaikkaansa muutamaksi päiväksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute