Herkku-puhelin
Eksoottinen Lappi
Maria Punatukka

Minä olen käynyt naisporukan kanssa Levillä ja Saariselällä jo monen vuoden ajan. Minä olen naimisissa ja naisystävistäni monet ovat naimattomia hakien miesseuraa. Kun otan alkoholia, mikä siellä on hyvin tavallista, kiihotun kovasti. Miesseurueetkin ovat yleensä maistissa. Minulla ei ole tarkoitus pettää miestäni, vaikka pukeudun lyhyeeseen minihameeseen ilman alushousuja. Se vain kuuluu pelin henkeen Lapissa.
Minun täytyy vain vastata punatukille usein esitettyyn kysymykseen; ”Does the drapes match the carpet?” Gary ymmärtää hyvin, etten halua jankuttaa miesten kanssa, vaan levitän hiukan reisiäni todistaakseni ilmiselvän totuuden.
Mieheni Gary on skotlantilainen, asunut Suomessa lahes 10 vuotta, mutta on edelleen säästäväinen. Kun kerron miesten tarjoavan minulle ilmaisia juomia, jopa 5-6 drinkkiä illassa, hän ilahtuu suurehti.
Tarkoitukseni on vain pussailla, tanssia ja antaa miesten kouria hameeni alta. On vain niin vaikea tehdä stop, hetkellä, jolloin olet kovin kiihottunut.
Kerran vahingossa lipsahti, että käyn Lapissa saunassa alasti miesporukoitten kanssa. Kerroin Garylle, että se on ikivanha lappilainen perinne.
Kun Gary on ihmetellyt, miksi palaan lomilta häpykarvat sheivattuina, kerron, että se myös kuuluu lappilaisiin perinteisiin. Jos miesjoukossa on joku parturointitaitoinen, hänen kuuluu sheivata naispuolisten vieraiden häpykarvat.
Gary ei ole koskaan ollut Lapissa, mutta hän on kiinnostunut, vaikka tavat hänestä kuulostavat varsin oudoilta.
Marja

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute