Herkku-puhelin
Synttäripäivän kunniaksi
pete

Tämä tapahtui oikeasti eräänä syksynä. Olin jo joitakin vuosia tiedostanut olevani biseksuaali ja kuitenkin selkeästi tiedostan haluavani lapsia ja naisen kanssa parisuhteeseen. Kuitenkin nyt olin sinkku ja jotenkin turhautunut elämään ja näin ollen sitten hyppäsin aika paljon naisissa ja yhden illan jutuissa. Kortsun käytöstä olin tosi tarkkana.

Nyt olin hetkellisesti muuttanut kotipaikkakunnaltani parin kuukauden ajaksi toisaalle, kun olin saanut sieltä määräaikaisen työsuhteen syksyn ajaksi. Elettiin syyskuuta.

Mielessäni pyöri kuinka kiimaista se olisikaan jos mies ottaisi suihin. Tästä minulla oli jo menneisyydessä kokemusta sekä antajana että saajana. Tosin aina kumin kanssa. Tiesin että mies ottaa paremmin suihin kuin nainen.

Ulkonäöltäni olen ristiverinen ja en nyt laiha enkä selkeän lihavakaan. Valitettavasti tuohon vatsan seutuun jnk verran tullut kaljoittelu näkyviin, vaikka käynkin 4-5 krt/vk urheilemassa. Lisäksi mulla on sellainen 4mm parransänki ja rajat ajettuna, koska se näyttää mun mielestä komealta.

Vastasin erääseen ilmoitukseen iskurin sivuilla, jossa itseäni noin 10 vuotta vanhempi ukkomies haki hotelliin seuraa salaiseen tapaamiseen. Olin täyttämässä juuri 26-vuotta. Laitoin tosi lyhyen vastauksen ja oletin, että en saisi vastausta ollenkaan. Kuitenkin ihmeellisesti se lähti pieneksi sähköpostikeskusteluksi ja vaihdoimme puhelinnumeroita.

Valitettavasti sopivaa aikaa ei kuitenkaan heti löytynytkään ja jouduimme kompromissina sopimaan tapaamisen aamuun klo 6.30. Minulla oli itselläni palaveri alkamassa klo 08, mutta ehtisimme varsin hyvin vähän rentoutua yhdessä. Tämä ukkomies taasen oli tullut samaiselle paikkakunnalle muutaman päivän ajaksi jollekin ilmeisesti työreissulle.

Menin sovittuun paikkaan ja hän saapui röökille. Esittäydyimme ja siirryimme siitä sitten varsin nopeasti hotellin sisään ja hänen huoneeseen. Itseäni jännitti ja kävin vielä vessassa kusella sekä pesemässä kullini ja keräämässä itseeni voimia. Olin toki jo aamulla peseytynyt tavanomaista paremmin vain häntä varten.

Tulinkin sitten vessasta ja suoraan vaatteet pois päältä ja sanoin et "Tällainen mulla nyt on, sori kun en oo ehtinyt nyt sheivaa.." johon tämä toinen vastasi "Mulla taas tällanen ja täysin poslari" mikä oli toki kiva ylläri. Jännästi sattui että meillä oli molemmilla silmämääräisesti ihan saman kokoiset eli noin 15cm ja jotain 4 cm paksut. Hänellä ehkä isompi en ole varma. Hän oli kyl komee mies. Asiallisen liikemiehen oloinen, ei laiha, eikä himosporttinenkaan vaan just sopiva miehekäs mies.

Muitta mutkitta hän sano et "No hypätään sänkyy" ja siinä vähän alkujäätymisen jälkeen heti todettii että 69 voisi olla kivoin asento, kun molemmat saa ja antaa.

Asetuin isompikokoisena alle ja hän tuli ylle. Meil ei kummallakaan vielä seissyt täysil vaan ehkä puolitangossa. Ahmaisin hänen kullinsa samantien suuhuni ja tunsin kuinka omani upposi hänen kitaansa. Samantien täysi stondis molemmilla.

Siinä sit nuolin hänen kalunsa vartta ja välillä kasseja ja huomasin kuinka hän koveni aina kun nuolin hänen kassejaan. Kieltämättä omasta mielestänikin kassit on kyl herkkä ja kiihottava paikka. Harmi että naiset ei usein tajua kuinka hyvältä se miehestä tuntuukaan! Runkkasin häntä kevyesti samalla ja aika ja paikka unohtuivat siinä homman edetessä. Se oli mahtavaa kun tiesi olevansa paikassa jossa ei tarvi pelätä mitään ja sai vaan nauttia hänen kalustaan ja maistella maukasta kiimalimaa. Tartuin häntä lantion ympäri käsillä jotta oli helpompi imeä. Samalla tunsin kans kuinka hän imi mua ja nuoli mun palleja välil.

Huoneessa oli varsin hiljaista ja sellainen hiljainen yninä ja nautinnon voihkinta kuului, tosin molemmilla kullit suussa, mikä hienosti esti kovempiäänisen voihkimisen.

Ehkä noin 10min oli kulunut kun hän yhtäkkiä alkoi voihkia kovemmin ja aloin runkata häntä nopeammin. Samalla pääni teki kiihtyvämmin naintiliikettä hänen kulliaan vasten. Samassa hän sanoikin "Mä tuun.." ja tunsin kuinka sperma alkoi suihkuta. Otin hänet syväkurkkuun, sillä mulla ei ole kunnollista yökkäysrefleksiä ja pystyn helposti ottaan suihin. Tunsin kuinka hänen spermansa valui nieluuni ja luulin jo sen loppuvan mutta kun vetäydyin vähän ulospäin sitä tulikin vielä.. osa valui poskelleni. Kuitenkin olen aina ollut sitä mieltä, että on sääli jos spermaa menee hukkaan ja yritin ahnaasti niellä kaiken. Hän maistui varsin hyvälle. Tämä oli tosin eka kerta mulle kun koskaan otin tosissaan suihin ja että ylipäätään annoin miehen laueta mun suuhun. Aina on ollut niinpäin että nainen ottaa suihin ja laukean heidän suuhunsa jos on jossain spermaa oikeasti nielty.

Hän oli oman laukeamisensa ajaksi lopettanut mun imemisen mutta tokenemisen jälkeen jatkoi imemistä. Olin tässä vaiheessa jo niin kiimainen ja tyytyväinen kun olin saanut toisen miehen onnellisesti laukeamaan, että koin räjähtäväni hetkenä minä hyvänsä. Hän osasi sairaan hyvin ottaa suihin, vaikka oli ilmeisesti ensikertalainen ja niinpä laukesin ehkä noin minuutti hänen jälkeensä. Hän otti mun spermat suuhun ja juoksi heti mun lauekeamisen loputtua vessaan sylkemään spermat pois. Voi kun olisi antanut ne mulle suuhun, sillä tuossa hetkessä olisin kyl niellyt mielelläni omanikin.

Makasimme sit hetken sängyllä ja mun piti lähtee sit jo kiitään töihin. Kiitin häntä ja toivotin hyvää jatkoa. Parasta tässä oli, että oli mun 26-vuotis syntymäpäivän aamu. Paras synttärilahja kyl ikinä :) Töissä sitten aamulla hymyilin tyytyväisenä ja olin ehkä tavanomaista tyytyväisempänä tylsässä palaverissa.

Täytyy kyl sanoo, että tämä meni niin luonnikkaasti että melkein toivoisi tavanneensa tämän ihmisen vähän eri tavalla ja olla friends with benefits. Itsekin nykyään kylläkin naisen kanssa yhdessä, mut tämä hymyilyttää vieläkin kauniina muistona.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute