Herkku-puhelin
Neitsypyllyni meni appiukolle!
sissylissu

Olin 19 ikäinen ja innostunut kaikessa hiljaisuudessa nauttimaan pukeutumisesta naisen sukkiin, korkkareihin ja meikkaamaan pojankasvoistanu riettaan kauniit ja lutkamaiset. Nautin tuijottaa hehkeitä huoran punaisella huulipunalla maalattuja huuliani ja tumnina tekoripseissä vilkuttavia silmäni, ennn kuin aloitin nautinnollisen kanssa riettaan yksityisen eiikkini.

Asetuin selälleni sängylle miin että hörsyävä läpikuultava mekon helma valahti ylös pajastean pitkät hyvä muotoiet sääreniohuissa saumasukissaan, joiden pitsireuna kiinnittyi somalla sukkanauhalla reidestäni pitsisiin liiveihi vyötärölläni. Ja ahh... silloin nostin raukeasti korot kohti kattoa niin että kivikovanabseisova kyrpäni lätkyi paljasta vatsaani vasten tahdissa, kun runkkasin dildollatrimmattua liukasta oeräpimppaani!

Kun siinä voihkin ja nautin dildon upotesse tyveä myöten perseni pehmoisiin uumeniin yhä uudelleen, en huomannut appiukkoa, joka seisou siinä ovensuussa kuin patsas.
- Mitä täällä on menossa poika, hän huusi- Masturboitko sinä täällä mummon sauvalla itseäsi, ja riettaasti vielä naisten vaatteissa!!

Ukko oli punainen naamaltaan ja piti käsiään minua kohti ojennettuina, kuin painottaakseen pahennutaan. En ollut tottunut tulemaan yllätetyksi ja minulla ei ollut peräytymissuunnitelmaa sen varalle, että vaimoni isä tulee kotiin tyttären ollessa yhä kaupungilla shoppailemassa ja hän yllättäisi vävypoikana naisen asussa masrtuboimassa ja voihkimassa, dildoa peräaukkoonsa upottaen.

Niinpä aivan vaistonvaraisesti nousin sängylrä hitaasti, olkatopin nauha käsivarrelleni valahtaneena ja astelin ukon eteen pitäen meikatun katseeni lujasti appiukon silmissä. Hän oli yllättynyt lähestymisestäni ja ilme hänen kasvoillaan kertoi kuin avoin kirja, että hän kokee samaa kihelmöivän epävarmaa ujoutta ja srkaa kiihkoa edessään ryhdikkännä korkokengissään seisovaa julkeamunaista poikaa kohtaan, kuin joskus nuoruudessaan ensimmäistä salaa ihailemaansa tyttöä kohtaa, joka teki aloittee ja iski appiukkoni (teini-ikäinen minihameinen anoppini, jolla ei tuolloin ollut mekon alla lainkaan pöksyjä.)

Toimin vaistonvaraisten geenieni ohjaamana ja astuin ison appiukkoni eteen, kiedoin käsivarteni hänen karkean kaulansa ympärille ja painois märät punahuuleni hänen suutaan vasten ja aloi suudella ja nuolla ukon suuta niin hartaasti ja hellästi kuin kykenin.

- Mmhh.. oouumh.. Suutele...oummh, ihana.... Slupss! Appiukko seisoi aluksi jäykkänä kuin halki kieleni soudellessa hänen suussaan ja kuekussasn, mutta -mikä yllätys, hänen leukansa alkoivat liikkua, kuin suupalaa haukkoe hänen alkaessa vastata odottamattomiin ja kiihkeisiin suudelmiini!

- Sinähän pidät minua (huoh!)... kuin tyttö... Olet aivan kuin jookoo narttu tai... lutka! Appiukko huohotti siinä vävypojalleen, mutta nyt enää ihan turhaan, sillä valtavakokoinen stondis pullotti hänen housunetumuksessasn ja paljasti hänen tosi halunsa.! Niinpä keikistelin korkokengissäni hänen edessään ja työnsin samalla muitta mutkitta kätöseni ukon housun kauluksesta sisään ja tavoitin suuren, turvonneen ja liukasta kosteutta tihkuvan uroskalun paljaisiin hyppysiini.

Pitäen ukon paljasta kyrpää kädessäni painauduin nytt kiihkeämmin häntä vasten ja työnsin julkeasti kieleni hänen kurkkuuna! Ukko alkoi puuskuttaa ja puhista imiessään nyt kiimassa kieltöni ja suutani kuin aikoisi syödä ja niellä minut siinä paikasssa.
- Nyt jos muori, tai vaimosi tulee... oohh... mmhh... me nussitaan ja naidaa vaan ja sitten nussitaan niitä... ei! ukolla välähti: Minä näin sinua lutkatyttönä ja vaimosi saa nuolla muorin pilkua ja katsella... Aarrgh... gh.. gh.. ghh!

Nyt polvistuin appiukkoni eteen, vetäisin prässihousut nilkkoihin ja pikkuhousut polviin, jotta saisin ohjata tuon hänen sykkivän, mehukkaan ison miehen kyrpänsä kurkkuuni.

Vedin appeani kyrvästä sänkyä kohti, jossa otin ukon paisuneen ja maukkaasti valuvan, kuuman siitoselimen selälläni, ketarat kattoa kohti sojottaen syvälle suuhuni.

Kus sienneste syöksyi suuhuni ja naamalleni, ryntäsi juuri tuolla hetkellä sisään anoppi ja vaimoni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute