Herkku-puhelin
Sanna ja Heidi
Kesytin lesbot kullilani

Tarina lesboista jotka rakastuivat minuun jatkuu:
Sanna tuli keittiöön päällään minihame ja ohut läpikuultava paita, hän meni kurottamaan yläkaapista pakettia minun ihastellessani kuinka valkoiset pikkuhousut näkyivät.

Sanna sai paketin otettua kääntyi ja nuolaisi huuliaan katsoen minuun silmät kiiluen, huomasin miten paljaat pystyt rinnat ja varsinkin nännit näkyivät ohuen paidan läpi.

Sanna nosti toisen jalan tuolille, nosti minihameen ylemmäs paljastaen ihanan seksikkään lantionsa verhottuna valkoisiin pieniin pikkuhousuihin, pillun karvat eivät erottuneet läpi vaikka housut olivat selvästi melko ohuet.

Sanna katsoi minua ja vei sormet haaroihinsa hivellen pilluaan, kun hän veti pikkuhousut sivuun huomasin hänen pillunsa olevan ajettu paljaaksi, kullini oli kovana noustessani ylös kun menin Sannaan kiinni.

Suutelimme ja lipsutin paljasta pillua sormillani, Sanna oli ihan märkä ja voihkaisi kun työnsin sormen pilluun, samassa Heidi tuli ja hänellä oli vain pikkuhousut yllään kauniiden rintojen ollessa paljaina, hän ei sanonut mitään vaan tuli avaamaan housuni laskien ne alas ja pudotti myös alushousuni nilkkoihini.

Kullini pääsi vapaaksi ja osoitti kohti Sannan napaa, Heidi otti kullin käteensä ja hiveli terskaa ja palleja.

Sanna irrottautui minusta ja meni makaamaan keittiön pöydälle selälleen reidet avoinna hivellen märkää pilluaan, Heidi polvistui eteeni nuoli terskaani ja hiveli palleja ihanasti.

Heidi sanoi: Rauno nyt on Sannan vuoro saada sinua, sillä minähän saan päättää milloin haluan sinua vain itse, saatte olla nyt keskenänne jos haluttaa.

Vai että haluttaako sanoin riisuen loput vaatteeni , ja menin Sannaan kiinni napitin paidan auki saaden kauniit rinnat esiin ja aloin nuolla nännejä ja hivelin pillua ja klitorista Sannan voihkiessa pöydällä.

polvistuin pidin pikkuhousuja sivussa ja aloin nuolla paljasta pillua, olin himosta hulluna kun sain suuhuni Sannan pillusta valuvaa ihanan makuista nektaria, Heidi ei ollut lähtenyt vaan tuli taakseni polvilleen ja hiveli taas kulliani.

Sanoin naisille: Nyt molemmat nojaamaan pöytään haluan nussia teitä vuorotellen takaapäin.

Sanna nousi ja he asettautuivat nojaamaan vierekkäin rinnat pöytätasolla, molemmilla valkoiset pikkuhousut mitkä aina saavat minut himosta sekaisin, vedin Sannan pikkuhousuja sivuun ja työnnyin häneen helposti, samalla sormeilin Heidin pillua.

Työntelin aikani kulliani Sannaan joka huokaili ja vaikeroi, vaihdoin pillua työntyen Heidiin joka avitti vetämällä pikkuhousuja sivuun ja levitti pilluaan sormillaan, nyt sain sormeilla Sannan klitorista ja häpyhuulia samassa tahdissa kun työnnyin Heidiin.

Vaihdoin melko nopeaan tahtiin pillusta toiseen, keittiössä kaikui voihke kun nautimme kolmisin ihanasta rakastelustamme, kun työnnyin taas Sannaan nousi Heidi ja alkoi hivellä Sannan klitorista, se sai Sannaan vauhtia ja hän huusi kun perse täristen alkoi saada orgasmiaan.

Sannan pillu supisteli ja hän huusi: Raunooo aaaa ihanaaa, puski persettään minua vasten ja kiljahdellen sai huippunsa, jatkoin kuitenkin kullini työntöjä ja Heidi hiplasi yhä Sannan klitorista, Sanna sai useita orgasmeja peräkkäin ja lopulta huusi: En kestä enää.

Vetäydyin hänestä ja laskeuduin lattialle makaamaan, Heidi tuli päälleni ja tarjosi pillunsa nuoltavakseni, imin ja nuolin pillua mikä oli märkien pikkuhousujen suojassa.

Heidi huokaili ja hankasi pilluaan kasvoihini, vedin pillun esiin pikkuhousuista, Heidikin oli ajanut pillustaan karvoja jättäen kuitenkin jonkin verran jäljelle.

Karvoja oli kuitenkin vain pillun yläpuolella, joten nuolin esteettä paljaita häpyhuulia ja paisunutta klitorista, Heidi pyöritti pilluaan yhä vaativammin kieltäni ja huuliani vasten hokien nimeäni.

Nuoltuani pillua Jo melko pitkään, Tunsin miten kullini sai taas pillunhuulet ympärilleen kun Sanna oli seivästänyt itsensä siihen, nuolin kiihkeästi Heidiä Sannan ratsastaessa kullillani.

Heidi alkoi täristä ja lantionpohja supisteli kun hän sai ulvoen rajun orgasmin, koskettelin kielelläni klitorista ja häpyhuulia mitkä nytkähtelivät rytmikkäästi Heidin voihkiessa ja kohta hän kierähti pois kasvoiltani.

Sanna kyykki päälläni silmät ummessa ja nautti kullistani huokaillen ja vaikeroiden, en tiedä miten kestin niin pitkään rakasteluamme, kun kuitenkin olin heti Sannan minihame esitystä katsoessani tuntenut että laukean jo lähes heti kun saan nähdä hänen hivelevän pilluaan.

Sanna tuli taas huipulle ja retkahti rintaani vasten ulisten ja nuollen kasvojani,Heidi tuli nostamaan Sannaa pois päältäni koska halusi nuolla taas kulliani, hetken kuluttua Sannakin oli nuolemassa kulliani ja olin saamassa orgasmin, kun kulliani hellittiin kahden naisen yhteistyössä.

Tunsin miten kivekset vetäytyivät ja spermaa purskahteli naisten kasvoille, olin ihan muissa maailmoissa kun tyhjenin kaunottarien nuollessa kunnes kullini löystyi.

Avasin silmäni ja näin kuinka spermaa oli ruiskahdellut molempien naisten kasvoille ja rinnoille, Heidi ja Sanna nauroivat vapautuneesti kun katsoivat toistensa "maalattuja" kasvoja.

Kummatkin pyyhkivät spermaa kasvoiltaan ja rinnoiltaan käsiinsä mistä he nuolivat ne suuhunsa, olin ihan tyydytetty ja raukea kun sain kuuman naisen molempiin kylkiini.

pidimme toisistamme kiinni, ja nautimme olostamme Sannan sanoessa: Heidi ehdotti että otamme sinut yhteis käsittelyyn, mutta taisimme saada itse enemmän kuin olimme ajatelleetkaan, minähän olinkin joutunut kärsien kuulemaan kuinka rakastelitte Heidin kanssa yöllä hänen huoneessaan, joka kerta sormeilin itseäni ja joskus kun kuulin miten te saitte orgasmin tulin itsekkin huipulle kuin olisin ollut mukana rakastelussa.

Heidi sanoi ettei voinut olla niin julma että olisi jättänyt Sannan kitumaan puutteessa, vaikka olikin sovittu että kaksikymmentä päivää ja yötä olen vain Heidille varattu.

Kun autoimme toisiamme ylös painautuivat Sanna ja Heidi minuun kiinni käsien hakeutuessa kullilleni, mikä tosin oli velttona, kumpikin heistä hiveli sitä hellästi ja siihen alkoi tulla tuttua kutinaa, kohta kullini oli taas kovana osoittaen ylöspäin.

Heidi riisui pikkuhousunsa ja nosti vasemman jalkansa tuolille levittäen häpyhuuliaan, Sanna ohjasi kullini Heidin pilluun ja aloin työnnellä voimakkaasti Heidin olkapäistä kiinni pitäen kiimaiseen nuoreen naiseen.

Heidi pyysi Sannaa jatkamaan kanssamme, ja Sanna tulikin puristamaan pallejani ja toisella kädellä hän kiusoitteli Heidin klitorista, puskin kulliani Heidin ihanan tiukkaan pilluun kunnes hän taas vaikeroi orgasmin saadessa hänet heittämään päänsä taakse, ja voihkimaan ihanan siron vartalon nykiessä.

Nostin Heidin syliini ja puskin kulliani häneen,Heidi lukitsi minut jaloillaan jatkaen vaikeroiden pillun ollessa kireänä kullini ympärillä, Sanna tuli ja veti hiljaa pallejani taaksepäin, saaden minut laukeamaan rajusti Heidin pieneen pilluun.

Heidi puristeli pillullaan ihanasti pitkään kunnes kullini valahti pois hänestä, olin lähes kaatumassa kun laukesin, ja Sanna olikin tukemassa ettemme lysähdä lattialle.

Laskin Heidin jaloilleen kouraisin spermaa pillusta ja työnsin sormeni ensin Sannan, sitten Heidin suuhun, molemmat tulivat ja työnsivät kielensä suuhuni, ja sain "kostoksi" maistaa omaa "lääkettäni".

Ihanaa rakastella Sannan ja Heidin kahden kiimaisen ja aina valmiin naisen kanssa, lesbot ovatkin nykyisin kulli riippuvaisia eikä kuulemma enää riitä kuin ääri tilanteessa olla naisten kesken, ja silloinkin saan heti puhelun ja pyynnön mennä pian nussimaan kiima kissojani orgasmien täyttymysten seuratessa toisiaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute