Herkku-puhelin
Kylän salaisuus
Qrja

Tapa jolla anoppi minut sai siveysvyöhön kyllä antoi viitteitä, että jotain outo tässä kylässä on, josta itselleni vaimon nain. Tämä piti olla meidän häämatka ja nyt odottelen, että anoppi kaataisi minulle kahvia ja ottaisi tämän siveysvyön pois. Niin saan kahvia anoppi kokeilee, että onko siveysvyö paikalla. Samalla kun kaataa kahvia ja toteaa. Kait tiesit, et se on sen omaisuutta kenellä on avain. Ja samalla heiluttaa avainta. Pian lähdemme sinne sieni retkelle ;)

Hetken päästä seurasin anoppia metsässä. Oli anoppi hyvin säilynyt nainen. Ei siinä mitään. Sitten pysähdyimme.

Ja anoppi aloitti. Se, että olet tullut sukuun tarkoittaa, että joudut palvelemaan kylää orjana määrä ajan joka määrätään kylä kokouksessa. Suostumalla jatkamme. Muussa tapauksessa kirjoitat nimen ero paperiin. Ja nyt vastaus! Mietin... Ei voi olla todellista. Mut en mä eropaperiinkaan nimeä pistä. Siis suostun.

Siis nimi tähän paperiin.


Olen orja. Minut omistaa se jolla on avain.
Minun oikeuteni ovat hänellä.


Kirjotin ja mietin, että ei hyvältä näytä.

Samalla anoppi sanoi. No orja ole kilti ja tottele mamia nyt. Niin ehkä sinun aika lyhenee.... Tule nuolemaan. Niin kerron sulle hiukan tarkemmin mitä tulee tapahtumaan.

Niin aloin nuolemaan...

Niin perheen jäsenillä on oikeus käyttää sinua ensin, jos ne haluaa. Ja sen jälkeen halukkaat... Hengitys kiihtyy... Niin orjiä käytetään eri tarkoituksiin täällä kyllällä. Samalla anoppi sai. Ja hymyili, et kyllä minäkin sinusta voin hiukan huutaa huutokaupassa, että saat ekan huudon heti mahdollisimman isoksi.... Siitä voi olla apua.

Nyt mennää keskukseen. Niin ja olen tyttäreni kanssa sopinut, että pidän sinusta huolta ja opetan tavoille...

Saavuimme keskukseen.

Angea nököinen vastaan ottotila ja sitä angeampi musta iso mies vastassa yli 2 metrinen...

Sanoi tylysti riisu kaikki pois ja nopeasti.

Mikä tuo on? Ja otti siveysvyöstä kiinni ja kysyi missä avain? Ja sai anopilta avaimen. Neekeri virnisti. Sä olet mun nyt. Ja samalla etusormi upposi anukseen. Se teki...

Jack avain tänne päin kuului huuto.

Niin seuraava virkailia oli kansion takana ja alkoi kyselemään kysysymyksi. Ihan laidasta laitaa. Olenko runkannut ja kuin usein. Ja muutenkin...

Sit se laski kansion ja kysyi mihin sinut sijoitetaan?

Ihan jumalattoman kaunis nainen.

Saanko päättää, jos kokeilen sua. Kysyi nainen. Ja heilutti avainta.

Tule nuolee nää jackin spermat pois ja heti. Tein työtä käskettyä. Ja sammalla Jack tuli takaata laittoi rasvatun kyrvän anuksen suulle ja voimalla runttasi voimalla pohjaa. Järjetön kipu..... Tulee tajuttomuus.

Herään käteni on kahleissa niin että ne on sivuilla. Olen seljälläni. Jalat on auki, mutta nilkoissa on kahleet valmiina. Sitten huomaan mulla on kunnon seisokki. Joku on ottanut siveysvyön pois.

Pian ovi avautuu ja sisään tulee Tiina. Vaimoni sisko. Ja sanoo hei. Sain kuulemma tulla sinuun tutustumaan. Mutta kyllä sinä tuon kaverin koon ainakin näytät heti. Onko sulla vielä muuta salattavaa. Että voisinko jo istua tuon päälle.

Mietin, että ei siskoa. Samalla Tiina laittoi minulle suukapulan ja totesi, et nyt mä panen ja sä annat.

Ja niin Tiina aloitti ratsatamisen...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute