Herkku-puhelin
Vahtimestaria ja kiinteistöpäällikköä
TerhiTV

...Jatkoa Vahtimestarin viettely novelleihini...

Ensimmäisen yön jälkeen kiimainen arkielämä Reinon kanssa alkoi. Rakastelimme päivittäin isossa huoneistossamme aina tilaisuuden tullen. Reino vietti vapaapäiviään myös maalla kotonaan vaimonsa kanssa, mutta usein hän jäi myös kaupunkiin työvuoroihinsa vedoten ja silloin sainkin häntä joka huoneessa ja jokaisessa asennossa. Hänen ehdoton vaatimuksensa oli alusta asti, että olen täydellisenä teinityttönä aina kämpillä ollessani, mikäli muissa huoneissa ei ole asukkaita.
Onneksi saimme jakaa huoneiston pääsääntöisesti kahden. Reino ei enää nukkunut omassa vuoteessaan lainkaan vaan nukuimme mun satiinilakanoissa kaikki yhteiset yöt siitä lähtien.

Voi sitä riettauden määrää mitä koimme ja harrastimme ensimmäisinä kuukausina! Olimme niin pitkään fantasioineet tietämättämme toisistamme, joten sitä kaipuuta ja himoa ei täytetty muutamalla hätäisellä rakastelulla. Reino tunnusti koko pitkän ikänsä haaveilleensa minun kaltaisestani ”tytöstä” ja minulle Reino oli yksinkertaisesti paras lemmenkumppani, vaikka olinkin aiemmin sekstaillut useiden hänen ikäistensä miesten kanssa. Reino oli kestävä ja viiriili ja tyydytti täydellisesti kaikki naiselliset tarpeeni hellästi huomioiden. Minä tarjoilin itseäni hänelle niin kiihottavasti kuin vain osasin. Ikävöin häntä usein kiimaisena jos hän oli yhdenkin yön poissa vaimonsa luona.

Hän rahoitti kaikki vaatehankintani ja esitti toiveita miten kulloinkin pukeudun häntä varten. Kohta minulla oli kaapit täynnä hyvässä järjestyksessä upeita naisten vaatteita laidasta laitaan. Pidin niitä avoimesti huoneeni kaapissa mitenkään piilottelematta. Joskus tuntui, että jotkut pikkuhousuistani tai silkkimekoistani olivat eri paikassa mihin muistin ne laittaneeni, mutta en ollut varma ja ajattelin, että ehkäpä Reino on käynyt niitä ikävissään koskettelemassa. Olimme toisinaan eri aikaan töissä, joten Reino oli joskus asunnossa yksikseen. Kuten aiemmassa tarinassa kerroinkin, asuimme yhteisen työpaikkamme omistamassa isossa kerrostalohuoneistossa, joka oli lähinnä tarkoitettu firman tilapäisille työntekijöille ja ulkomaisille vieraille. Harvoin siellä kuitenkaan muita asusteli kuin me Reinon kanssa kahden, joten osittain unohdinkin, ettei huoneeni ovessa ole lukkoa. Kuka tahansa saattoi siis halutessaan tutkia kaappejani ja tavaroitani poissa ollessani.
Myös meikit, kosteusvoiteet ja hajuvedet olivat kaikkien nuuskittavissa kylpyhuoneen kaapissa.

Yhteisellä työpaikallamme pukeuduin kuitenkin asiallisesti mieheksi, vaikka alla olikin yleensä kiihottava silkkitoppi aluspaitana ja ihanat pikkarit ja sukkikset housujeni alla. Koetimme myös käyttäytyä siellä viileän asiallisesti, vaikka muutaman kerran päädyimmekin rakastelemaan myös siellä joissakin lukuisista neuvotteluhuoneista! välillä kyllä lipsuin pukeutumiskoodista ja päälläni saattoi olla hieman naisellisempaakin asustetta. tykkäsin käyttää naisille tarkoitettuja kauluspaitoja, joista kyllä tarkkasilmäinen kollega olisi voinut päätellä jotain ja käytin myös naisten pitkiä housuja ja valkoisia kireitä farkkuja näyttäen ehkä jonkin sortin hipsteriltä paljon ennen kuin hipstereistä puhuttiin vielä mitään. (Nämä tapahtumathan ajoittuvat 90-luvun puoliväliin.)

Reinon vaatimuksesta vaalensin maantien väriset hiukseni ihan blondiksi ja hän vaati minua kasvattamaan niitä vielä pidemmiksi. Työpaikalla hiuksistani vähän naljailtiin, vaikkei työtehtäväni eikä muukaan yleinen ilmapiiri vaatinut mitään tiukkaa muodollisuutta pukeutumisessa. Olin kollegoideni silmissä vähän omituinen yksineläjä, tosin ahkera ja tunnollinen, joten suurinosa porukoista jätti minut omiin oloihini harmittomana. En myöskään osallistunut mihinkään yhteisiin rientoihin saunailtoihin tms. koska olin täysin karvaton hiuksista alaspäin ja halusin muutenkin kiiruhtaa aina heti kotiini ollakseni naisena Rainon kanssa tai vaikka vaan yksinkin iltaa viettäessäni naisellisissa hepeneissäni.

Reino vaati alusta asti myös täydellistä uskollisuutta, en siis saanut enää rietastella muiden setien leluna, vaan olin nyt Reinon omaisuutta. Osin siksikin koska Reino maksoi siitä eteenpäin kakki vaate- ja meikkihankintani ja maksoi myös pienen vuokrani. Alkuun uskollisuutta olikin helppo noudattaa: Reino tyydytti minun kaikki tarpeeni täydellisellä kullillaan ja miehekkäällä olemuksellaan sekä hellällä huomaavaisuudellaan. Muutaman kuukauden jälkeen aloin kaivata kyllä muutakin sutinaa ja jännitystä, mutta pidin himoni kurissa. Tuohon aikaan Reino viettikin enemmän aikaa maalla ja kärvistelin yksin pitkiä yksinäisiä iltoja ja öitä. Piinallisinta oli syyskuussa kun Reinolla oli viikon syysloma, jolloin hän poistui maalle vaimonsa luokse. En ollut tottunut olemaan erossa hänestä niin pitkää aikaa, joten se oli piinallista. Ikävöin häntä todella ja minun oli jopa fyysisesti paha olo, ihan kuin olisi flunssa tulossa. Mietinkin, että olenko oikeasti rakastumassa Reinoon fyysisen himon lisäksi? Tähän asti olin vain nauttinut tyttöilystä ja alistumisesta vanhempien setien himojen kohteeksi ilman sen kummempia tunteita.

Viikko oli pitkä ja piinallinen kun en voinutkaan käydä vahtimestarin tiskillä vaivihkaa juttelemassa Reinon kanssa illan asusteista ja antaa hänen samalla kouraista peppuani tiskin takana piilossa. Sitä vastoin Reinon sijaan tiskillä päivysti usein firman niljakas kiinteistöpäällikkö Mikko. Samainen kiinteistöpäällikkö järjesti minulle huoneen aiemmin keväällä firman vieraille tarkoitetusta huoneistosta naurettavalla vuokralla. Mikko oli alusta asti käyttäytynyt firmassa minua kohtaan röyhkeästi ja ylimielisesti virnuillen, aivan kuin hän olisi aavistanut myös toisen, tyttömäisen, puoleni. Vaikka hän olemukseltaan olikin himojeni kohteiden kaltainen: Isokokoinen, suorastaan lihava irstas öykkäri. Sellaisten viisikymppisten miesten kanssa olin sekstaillut usein ennen kuin viettelin Reinon, joten hänen häijy ja himokas katseensa sai kyllä aina perhosia vatsaani. Jotenkin en vain luottanut hänen vaitioloonsa, vaan pelkäsin hänen kailottavan heti koko henkilökunnalle jos kävisi ilmi, että minä olenkin naisten vaatteita käyttävä hinttari ja himokas kullinimijä. Tämän vuoksi koitin olla hänen lähellään mahdollisimman neutraali keikistelemättä mitenkään naisellisesti tai muuten antaen ymmärtää olevani hänen käytettävissään.

Keskiviikkoaamuna olin jo aika sekaisin puutteesta. Työnteosta ei oikein ollut tullut mitään koko viikolla ja harkitsin jopa sairaslomaa. Kaipasin niin Reinon hyväilyjä tai kenen tahansa himokkaan miehen jos Reino kerran katsoi asialliseksi viettää lomansa kärttyisen vanhan akkansa helmoissa. Päätin piristää itseäni pukeutumalla aavistuksen naisellisemmin myös työpäivän ajaksi. Kävin kylvyssä ja rasvasin sileän ihoni tuoksuvalla voiteella ja sipaisin vähän kukkaistuoksuista hajuvettä kaulalleni. Pitkät vaaleat hiukseni laitoin ponnarille kuten yleensäkin työpaikalla, mutta vaatteilla vähän miellytin itseäni. Pujotin jalkaani ihonväriset stayupit ja punaiset silkkipikkarit, Reinon suosikit! Tapojeni vastaisesti laitoin myös valkoiset rintsikat, jotka peitin naisten valkoisella kauluspaidalla. Tarkkasilmäinen ehkä huomaisi jossain asennossa selän poikki menevät rintsikat, mutta tiesin, ettei tänään olisi mitään palavereja tai muita tilanteita, joissa joku tulisi kovinkaan lähelle. Jalkaani vedin ohuet ja melko kireät mustat naisten housut, stayuppien päälle, joissa peppuni näytti tosi hyvältä. jalkaan vielä avonaiset sandaalit ja kyllä: tarkkasilmäinen näkisi taatusti, että jalkateriäni verhoavat kiiltelevät ohuet sukat. Aamupäivä meni jotenkuten omassa työpisteessäni yksin pakertaen, eikä kukaan tullut huomauttelemaan ulkoasustani. Käväisin kevyellä lounaalla ja nautin lämpimästä syysilmasta. Katseeni varmaan harhaili sinne tänne ja näytin varmaan sekavalta muutenkin. Puute oli kova, vaikkei sitä kai kukaan voinut aavistaa. Sisään tullessani tähyilin niin kiihkeästi vahtimestarin tiskiä sisääntulo-aulassa, että josko Reino sittenkin olisi siellä minua odottamassa, että kompastuin tiskin edessä vähän mutkalla olleeseen käytävämattoon! Mikkohan se siellä tiskin takana röhnötti maha pystyssä ja iänikuinen nahkaliivi päällään. hän säikähti kompastumistani ja ponkaisi yllättävän ketterästi auttamaan minua jalkeilleni.
”Sattuiko pahasti?” Hän kysyi aidosti huolissaan ja auttoi minut ylös ja jäi inhottavan lähelle. ”Ei tässä mitään, kaikki ok”, mumisin vastaukseksi ja välttelin hänen katsettaan pää alaspäin. Pelkäsin hänen haistavan naisellisen parfyymini ja näkevän muutenkin lävitseni poraavalla katseellaan.

”No hyvä kun ei käynyt kuinkaan”, hän mörisi jo ilkikurisemmin. ”Ei muuta kuin duuniin vaan!”, hän tokaisi ja läimäytti isällisesti selkääni ja just rintsikoiden selkäosan kohdalle! Hän ehti laskea jo kätensä ja olin karkaamassa kohti hissiä kun hän nostikin kätensä takaisin selälleni ja tunnusteli paitani läpi rintsikoiden nauhaa. Tilanne oli piinaavan häpeällinen: tajusin kärynneeni ja ehkä nyt lähtevät juorut minusta ja taipumuksistani leviämään. Kirosin itseäni kun olin kiihkoissani laittanut ne rintsikat työpaikalle. ”Ahaa, kas kas, vai että tällaista”, Mikko hymisi pehmeämmällä matalalla äänellään. ”just just”, hän kähisi korvaani ja painoi itseään vasten. Olin täysin lamaantuneena, enkä pyrkinyt pois vaikka halusinkin juosta kotiini ja siellä Reinon syliin itkemään. Reino oli kuitenkin poissa ja firman aula ammotti tyhjyyttään, olimme Mikon kanssa kahden katseilta piilossa. Mikko laski kättään alaspäin selkää pitkin tunnustellen aina pepulleni asti ja alkoi puristella sitä vaativasti. Toisella kädellään hän kosketteli pieniä rintojani paidan läpi tuntien kädessään liivit paidan alla.
Haistoin hänen Mennen-partavetensä ja karskin hienhajun sen alta. Mietin kuumeisesti ulospääsyä tilanteesta ja jotakin sopivaa selitystä rintsikoille, mutten keksinyt mitään. Yritin vain: ”Hei älä viitti, päästä irti” Tajusin itsekin ääneni kohonneen naiselliseen korkeuteen kuten aina kun olen miehen kourittavana. Kauhukseni huomasin kiihottuvani hänen röyhkeästä hyväilystään ja painauduin vaistomaisesti hänen kehoaan vasten. Mikko oli iso köriläs, ainakin 20 senttiä minua pidempi ja hänen karhumaisessa syleilyssään painauduin pehmeää vatsaa vasten tuntien nenässäni nahkaliivien tuoksun. ”Kyllä mä jotain tällaista oon aavistellutkin kun löysin hepeneitä sun kämpiltäs kun kävin tarkistuskierroksella viime kuussa.” Mikko mörisi korvaani ja työnsi kätensä housunkauluksesta sisään silkkisille pikkuhousuilleni. ”mutta luulin, et sulla asuu siellä salaa joku naikkonen, mut taidatkin olla itse varsinainen naikkonen, oikea poikapillu.” hän naurahteli ilkeästi ja jatkoi pakaroiden puristelua pikkuhousujeni läpi. Kiihotuin vastentahtoisesti hänen miehekkäästä tuoksustaan ja määrätietoisista himokkaista kouristaan, enkä tehnyt elettäkään poistuakseni paikalta. Mikko painoi sormeaan anukselleni pikkarien läpi ja voihkaisin hiljaa tahtomattani. ”Taitaa se vanha pukki Reino saada tätä herkkua harva se yö, vai mitä narttu?” Mikko kuiski ja näykkäisi korvanlehteäni ja työnsi kieltään korvaani. Ynisin jotain ja hamusin kädelläni hänen etumustaan. Tunsin valtavan kyrvän seisovan löysissä kesähousuissa vatsamakkaroiden alla ja kiihotuin äärimmilleen… Peli oli jo menetetty ja maine mennyt eli ei mitään menetettävää, annoin himojeni viedä ja valmistauduin jo antautumaan Mikolle jossain vapaassa neukkarissa peppu kutsuvasti pystyssä.

Silloin kuitenkin aulan hissi kilahti saapumisen merkiksi ja vetäydyimme nopeasti erilleen ollen kuin ei mitään olisi tapahtunut. Hissistä astuivat eräs vakituisista vahtimestareista ja firman toimitusjohtaja. ”Mikko hei, hyvä kun oot täällä. Jarkko tulee tähän tiskille ja me lähetään katsastamaan sitä tulevaa autohallin remonttia. Urakoitsija odottaa jo hallissa.” Toimitusjohtaja vilkaisi punaisia poskiani kummeksuen muttei kommentoinut mitään vaan jatkoi reippain askelin ovelle ja vahtimestarin ollessa selin matkallaan tiskin taakse, Mikko suuteli mua rohkeasti suulle ja kuiskasi: ”Tämä ei jää tähän, narttu.”

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute