Herkku-puhelin
Toisen naista
Janikalle parasta

Olin houkutellut eräässä messu tapahtumassa tapaamani nuoren todella kaunis vartaloisen naidun naisen Janikan kanssani mökilleni ja sain hänet antautumaan rakastelun ihanaan maailmaan.
Janika voihki melko äänekkäästi, nuolin klitorista kevyesti koko kieleni leveänä pitäen Janika tarrasi niskaani käsillään värisi ja voihki ”tulee” Lantio vatkasi voimakkaasti ja Janika laukesi voihkien ja huokaillen, klitoris oli esillä pulleana ja kun sitä sain nuoltua Janika hytkyi heitellen päätään puolelta toiselle kunnes rentoutui täysin. Menin hänen viereensä ja silitin hiuksia, hän oli onnellisen näköinen ja hymyillen sanoi: ”teit niin ihanaa, en ole koskaan tuntenut mitään noin hyvää, kiitos kun annoit minun saada kokea tämän”.

Kullini oli kovana ja Janika sanoi haluavansa sen nyt sisälleen, kierähdin selälleni ja hän tuli päälleni alkaen sovittaa kullia kohdalleen, sentti sentiltä se meni häneen ja kun Janika itse sai ottaa sen sisäänsä se saavutti lopulta pohjan jolloin hän jäi hiljaa paikalleen ja pysyi siinä pitkään.

Hän nosti itseään ylös ja painoi taas alas tehden pientä liikettä. Vähitellen liike suureni ja rintoja hyväillessäni kiihdytimme tahtia. Janika päästi puuskahtavia ääniä ja nypytti kiihtyvällä rytmillä itseään päälläni, kannattelin häntä lantiosta nostellen ja pillu supistui niin kireäksi orgasmin tullessa että oli pakko hiljentää liikettä lantiostaan pidellen. Janika alkoi kuitenkin hypyttää itseään niin nopeasti että sain tuntea tiukasta pillusta nauttien kivekset kasaan vetäytyen sperman purkautuessa Janikan supistelevaan pilluun, työnsin vastaan Janika vaikeroi vapisi ja retkahti päälleni huohottaen, ihana mies.

Janika huokasi onnellisena ja suutelimme pitkään kullini ollessa sisällään, oli mukavaa vain olla sisäkkäin tasaantua rauhassa orgasmeista ja katsella toisiamme silmiin. Kysyin Janikalta haluatko maistaa spermaa? Hän oli epäröivän näköinen, mutta hetken kuluttua sanoi: ”haluan”.

Nostin hänet päältäni ja spermaa valui pitkin kullia pallien päälle, sanoin mene kontallesi ja maista rohkeasti, Janika lipaisi ensin kullin vartta maisteli pitkään ja alkoi nuolla terskaa. Otin kullistani kiinni ja sanoin, katso kun puristan sinulle lisää kun sitä tulee kullin päästä nuole se sitten tuoreena, spermaa tulvahti parikertaa melko hyvin Janika nuoli kaiken.

Kullini oli saanut eloa kun Janika sitä nuoli ja otin hänet päälleni niin että saimme yhtaikaa hyväillä toisiamme Janika ahnaasti täysseisokissa olevaa kulliani lutkuttaen ja nuollen, minä kiusoitellen spermaista pillua huuliani vasten hangaten, Janika oli jo klitoris paisuneena ja otin sen suuhuni imien nuollen saaden hänet ihan villiksi, kulli suussaan hän ynisi ja imutti ja pyöritti kielellään kuin vanha tekijä. Nostin hänet päältäni asetin kontalleen eteeni ja työnnyin takaa ihanaan pilluun, sormella klitorista hivellen painelin kullia tiukkaan pilluun kuitenkin varovasti, kun tiesin sen menevän syvälle tässä asennossa.

Janika laski rintansa alas kädet pitkällä eteenpäin tukien ja työnsi vastaan, näkymä mitä en koskaan unohda kun työnsin sisään pillunhuulet painuivat mukana ja kun vedin ulos venyi pillu kireänä seuraten kullinvartta, ihana näky.

Rakastelumme jatkui pitkään nauttien, palleissani paine kasvoi joka työnnöllä ja hivelin Janikan klitorista pyöritellen, se oli kaikki mitä tarvittiin Janika ulvoi niin että se varmasti kuului pitkälle mutta painoin hurmiossa kulliani pilluun, Janika laukesi ja minä tulin samalla hurjasti kullia nykyttäen kouristelevaan pilluun, pallit supistuivat ja siemen pulppusi, itsekkin taisin pitää melkoista ääntä kun tuntui että seinät kajahtivat orgasmin huudon tullessa suustani.

Laskin Janikan varovasti alas, ja kullini tuli pois hänestä sperman valahtaessa pillusta alustalle. Janika sanoi ettei hänen miehensä ymmärrä mitään oikeasta rakastelusta vaan on sellainen kymmenen työnnön ruikkaaja jättäen naisen oman onnensa varaan, ei koskaan suuseksiä ei hyväile klitorista miksiköhän on tullut siedettyä sitä nämä vuodet?

En vastannut mitään koska olin ottanut toiselle kuuluvan nuoren naisen käyttööni ja hieman tuntui että sekoitan koko kuviot, mutta Janika on niin kaunis lyhyehkö pitkät hiukset muodokas lantio ja pienet terhakat rinnat kasvot sirot ja hieman lapsekkaat.

Olinkin messuilla ihastunut häneen ensi näkemältä ja siksi iskin häneen kiinni silloin ja yllätys oli suuri kun hän antoi minun jo muutaman tunnin tutustumisen jälkeen suudella ja hyväillä itseään kun menimme hotelli huoneeseeni, silloin hivelin hänet käsin orgasmiin ja opetin käsittelemään kullia niin että lensi spermaa nuoren naisen kasvoille ja hiuksiin.

Vaihdettuamme puhelinnumerot erosimme omille teillemme mutta ennen lähtöään hän kysyi voisinko vielä hyväillä häntä, laitoin kulliini kortsun ja hankasin pitkin pillunhuulia ja klitorista kunnes Janika tuli huipulle ja roiskaisi nesteet pillustaan,liikutin kulliani hänen häpyään vasten kunnes spermat purkautui kortsuun.

Se saikin Janikan luottamaan minuun kun en työntynyt sisään pilluunsa vaan maltoin hangata kulli orgasmin häpyhuulien ja klitoriksen kiusoittelulla, no sormen työnsin pilluun hyväilin painellen voimistaen laukeamisensa aina nesteitten ruikkaukseen asti.

Janikalla on myös sisaret Saara ja Jatta, olenkin saanut myös heiltä molemmilta pillua, Saara on vapaa Jatta varattu mutta puutteessa elävä nuori nainen, melko helppoja saada kiedottua vanhemman kokeneen miehen kuvioon kunhan olin päässyt antamaan heillekin elämänsä parhaat orgasmit.

Myöhemmin lisää miten olen touhunnut heidän kanssaan.

Palautetta kiitos!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute