Herkku-puhelin
Toisen naista
Janikalle parasta 2

Illalla Janika tuli luokseni tyköistuvassa koltussaan. Kun olin saanut hänet sisälle olimme riisumassa toisiamme, itse olin jo varautunut tähän ja päälläni oli vain bokserit.

Sain Janikan riisuttua ja hän sanoi ”kuinka ihanaa kun kullisi on kovana heti kun sen otan käteeni”. ”Ei ole sinullakaan pillu kuivana” vastasin kun olin työntänyt sormeni sisään, lipsuttelin häpyhuulia ja kastelin pillun limalla klitoriksen. Talutin Janikan makuuhuoneeseen, asetuimme sängylleni hyväillen ja suudellen kiihkeästi antaen himon viedä.

Janika sanoi haluavansa tulla päälleni ja pyysi minua ottamaan vastaan sen mitä hän tekee, olin kulli tanassa selälläni hän tarttui siihen liikutellen terskaa häpyhuuliaan vasten. Tuntui ihanalta kun sai olla ja nauttia Janikan viedessä terskaa välillä sisäänsä, ja taas pyöritellen sillä häpyhuuliaan ja klitoristaan.

Janika huokaili silmät loistaen ja oli selvästi tyytyväinen kun sai tehdä mitä miellytti, hän liikutti terskaani melko nopeaan tahtiin klitoriksensa ympäri ja ulvahti, alkoi täristä orgasmin tullessa kuin varkain. Janika vei kullini heti pilluunsa alkoi ratsastaa, ja pystyin tuntemaan miten pillu supisteli orgasmissa.

Janika tikkasi vinhaa tahtia huokaili ja orgasmi jatkui pitkään, en ollut saanut koskaan nauttia näin ihanasta panosta. Tunsin kuinka orgasmini alkoi tulla Janika jatkoi hurmiossa ulvahdellen pillun imaistessa spermani sisäänsä. Pystyin pitämään käteni vaivoin irti Janikan lantiosta kun kullini ruikki spermaa pilluun, kuitenkin se oli niin ihanan erilaista kuin pidellä naista lujassa otteessa ja määrätä tahti.

Janika tuli uudestaan huipulle, ja hyppi kulli sisällään, valahti päälleni voihkien jäi tärisevänä makaamaan ja antoi raukean tyydytetyn olon jatkua. Makasimme kaikessa rauhassa suudellen ja kielemme pyörivät vastakkain, Janika nousi hymyillen ja spermaa valui päälleni, hän nuoli kulliani tyvestä edeten terskaan, ja nieli kaiken sperman.

Olin hiljaa makuullaan ja annoin hänen tehdä kaiken. Kun spermat oli nuoltu Janika sanoi: ”kiitos kun annoit minun tehdä sen mitä olen aina halunnut, Sain useita pieniä orgasmeita, ja ainakin kaksi suurempaa”.

”Kuulehan himotar, minulta tuntui tulevan oikea spermatulva kun sain olla vastaanottavana allasi ja nauttia”. Janika naurahti ja sanoi: ”spermaa kyllä sain niellä kyllikseni, ja pillussani on varmasti lisää”. Käänsin Janikan selälleen ja aloin nuolla ja imeä pillua, missä todella riitti spermaa. Nuolin ja imeskelin Janikan vatsan kohoillessa, kun osuin kielelläni hipaisten selvästi arkaan klitorikseen.

Jatkoin nuollen ja sormella hivellen, kuitenkin pitäen kosketukset kevyinä.

Janika alkoi tulla mukaan, alkoi nostella lantiotaan ja painoi itseänsä kieltäni vasten. pyysin hänet kääntymään vatsalleen ja asettelin useita tyynyjä niin, että hän sai olla rennosti niiden päällä.

Lipsuttelin sormellani häpyhuulia ja klitorista, Janikan nauttiessa rennosti hyväilyistä. Jatkoin melko pitkään, hän osoitti jo merkkejä joita halusinkin.

Lantio alkoi nykiä Janika oli saamassa taas orgasmin, pyöritin sormella klitoriksen ympäri kun lantion pohja alkoi nytkiä, näin kuinka pillu supisteli kiinni auki ja voihkien Janika pääsi taas huipulleen.

Orgasmi oli rauhallinen ja oli kaunista katsoa kun hän sen sai, Janika kierähti selälleen ja veti polvet koukkuun pysyen siinä pitkään. Laitoin peiton hänen päälleen ja annoin hänen jäädä lepäämään, itse menin vessaan pesin kullini ja kävin keittiössä juomassa vettä.

Kun menin takaisin makuuhuoneeseen oli Janika jo silmät auki, ja onnellinen raukea katse kohtasi minut. Pujahdin itsekin peiton alle, tunsin Janikan kuuman vartalon omaani vasten.

Lepäilimme varmaan tunnin kun Janikakin sanoi käyvänsä pesulla, jäin makailemaan sänkyyn. Olin selälläni kun Janika tuli takaisin, ja kullini oli jäykistynyt.

Janika otti kullin käteensä, veteli esinahkaa ja sai kunnon seisokin aikaan. Hän vei kullin suuhunsa ja nuoleskeli ja imi ihanasti terskaa, vein käteni hänen haarustaansa mutta hän torjui sen kädellään imuttaen kulliani voimakkaasti. Janika päästi kullin suustaan ja sanoi olevansa täysin tyydytetty, vastasin mieleni tekevän pillua takaapäin.

Janika meni kontalleen sänkyyn, ja minä hieraisin sylkeä kulliini työntäen sen hitaasti pilluun. Kun sain sen kunnolla luistamaan, voimistin ja nopeutin työntöjäni Janikan myötäillessä mukana, sain painella pitkään kunnes lämmin aalto levisi lantiooni, ja voihkien purkauduin Janikan ihanaan pilluun.

Ei spermaa paljon tullut mutta orgasmi oli raju, lysähdin kyljelleni sängylle Janika pumppasi kontallaan ollen pilluansa kunnes sieltä tuli pulpahdus spermaa. Se valui häpyhuulilta ja tipahteli vuoteelle. Hän vei sormet pilluunsa, kastoi ne spermaan ja nuoli puhtaaksi.

Vaikka toisen nainen onkin olemme nauttineet toisistamme estoitta ja sanoo sietävänsä miehensä pikku kullin juuri siksi kun tietää että saa taas kanssani kunnon aikamiehen kyrpää ja orgasmeja monipuolisen rakastelumme aikana joskus jopa sarjoittain.

Olen nussinut hänen siskojaankin useasti ja kerroinkin Saaran 21 vuotis synttäri panoista yhdessä jutussani, silloin nussin hänen molempia siskojaan Saaraa ja Jattaa, tehokkaita himo pakkauksia jotka ovat omien sanojensa mukaan ihan riippuvaisia minun kullistani. Jattakin on varattu mutta yhtä toivottoman pikku-pilisen miehen kanssa kuin siskonsa Janikakin, siksi ovatkin mahdollisimman usein luonani nussimassa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute