Herkku-puhelin
Aulia
Vaimon siskoa mökillä

Olimme mökissä kahdestaan, Auli hieroi itseään minua vasten ja avasin hänen paitansa ja siellä odotti valkoisiin pitsiliiveihin verhotut rinnat.

Auli avasi housujeni vetoketjun ja päästi kivikovan kullini vapauteen ottaen sen heti suuhunsa, hän imutti niin ihanasti että vaikeroin minulta tulee kohta,Auli päästi kullin suustaan ja avasi hameensa se putosi nilkkoihin ja nyt näin hänen aivan pikkuruiset tangansa joista oli selvästi kosteus tulvinut läpi.

Sanoin Aulille jos joku tulee, mutta hän tangat pudottaen sanoi ole huoletta muut ovat töissänsä rannalla eivätkä jouda tänne tulemaan.''

Nyt minulle tuli kiire vapautua vaateistani, ja riisuttuani Auli oli ottanut liivinsäkin pois ja miten ihanat rinnat sieltä paljastuikaan, nännit aivan pystyssä todella kiinteissä rinnoissa.

Menin kalu pystyssä kiinni häneen ja suutelimme, ja hyväilymme kävivät yhä kiihkeämmiksi ja hivelin hänen rintojaan ottaen toisen nännin suuhuni samalla sormellani hivellen hänen valuvaa pilluansa, Auli kääntyi selin minuun tarttuen kulliini ja kumartuen eteenpäin vetäen minut sisäänsä.

Kaluni liukui nyt hänen tiukassa pillussaan, ja hän alkoi villisti puskea vastaan supistellen aivan ihanasti pilluaan kuin se olisi imenyt ja suudellut kulliani, rinnoista kiinni pitäen puskin kulliani tähän villiin kiimaiseen naiseen.

Auli huohotti ja vaikeroi kunnes täristen sai orgasmin, minun ei tarvinnut enää kuin nauttien työnnellä kulliani supistelevaan pilluunsa.

Kun nussin aivan hurjana Aulia lennähti spermat tuon kaunokaisen pilluun.
Hän ojentautui samalla kääntyen ja otti kullini suuhunsa nuollen sen spermaista terskaa.

Kun Auli sai kullini nuoltua hän sanoi, meillä lutkilla on tapana tehdä työ loppuun, kaadoin hänet takana olevalle pöydälle ja nuolin hänen pilluaan joka tulvahteli spermaani.

En ollut koskaan ennen maistanut omaa spermaani, mutta ei ollut ollenkaan huono kokemus, varsinkin kun se oli sekoittunut Aulin kiimanesteeseen, hän pyöritti villinä lantiotaan kun otin suuhuni hänen klitoriksensa.

Se oli paisunut kuin viinirypäle ja oli tosi kiihottavaa nuolla tätä kiimapillua, vedin hänet nyt pöydän reunaan työntyen häneen uudelleen heränneellä kullillani.

Työntelin nyt rahallisemmin kulliani Aulin imevään pilluun, mutta hän risti jalat ympärilleni ja alkoi sellaisen ratsastuksen ettei ollut epäselvää, kuka oli ohjaksissa.

Auli veteli minua sisäänsä voihkien jotain sekavia sanoja ja tunsin kuinka hänen pillunsa vaativasti imi spermat minusta sisälleen, otin kullini ulos pillusta ja nuolin hänelle orgasmin, joka sai hänet kiljahtamaan ja hyppimään niin että oli tosi vaikeaa pysyä tämän himottaren vauhdissa mukana.

Jatkoin vielä klitoriksen nuolemista tulipunaisen supistelevan pillunsa tunkiessa vasten kasvojani.

Aulin erityisen valkoinen ihonväri sai karvattoman pillun näyttämään niin himottavalta, että nytkin tätä kirjoittaessani on pakko alkaa vetelemään esinahkaa edestakaisin, kun kyrpäni kivikovana seisoo Aulia ajatellessa.

Kun olin saanut hänet vielä nuolemalla toistamiseen laukeamaan oli jo pelko että muut tulevat mökkiin ja puimme sekä pyyhimme spermaa lattialta ettei paljastuisi mitä olemme tehneet.

Porukka tulikin melko pian ja olimme tiskaamassa astioita ja roiskaistiin tahallaan voimakkaan tuoksuista pesuainetta lattialle kun sperma ja pillunlima tuoksuivat meistä.

Auli ja miehensä menivät saunalle ja kuulin jälkeenpäin että Auli oli jollakin tekosyyllä jättänyt miehensä ilman pillua kun tämä yritti kouria haarustaa ja olisi helposti huomannut että pillusta valui yhä minun spermaani.

Mies tuli kiukkuisen näköisenä mökkiin ja tokaisi minulle, voi noita naisia ei niillä ole edes nussima tarvetta kun on jatkuvasti jotain työtä mikä ei voi odottaa, sanoin että niinhän se on käteeni kai minäkin vedän jos ei oma vaimo illalla pillua anna.

Mies nauroi ja sanoi että ollaan sitten molemmat varmaan runkulla kun ei pillua saada, sanoin että menen käymään rannassa kun on jo varmaan sauna vapaa, mies sanoi minulle jos tapaat vaimoni nussi sitä niin oppii tavoille.

Sanoin ettei kai nyt sentään sellaista ja iskin silmää kun lähdin rantaan, menin saunaan kyrpä kovana riisuin ja heitin vaatteet pukuhuoneeseen vedin Aulin lauteilta eteeni perse pystyssä ja työnnyin pilluun voimakkaasti rytyyttäen, kuulin kun ovi kävi ja hänen miehensä tuli sisälle.

Hän oli ihan hämillään kun nussimme Aulin kanssa aivan villeinä kiimasta, miehensä meni lauteille ja runkkasi kulliaan meitä katsoen, Auli sai rajun orgasmin ja ulisi pillun pumpatessa kireänä kullini ympärillä, se sai minun orgasmini tulemaan ja rynkytin hurjaa tahtia kunnes olin saanut pallit tyhjennettyä Aulin pilluun.

Miehensä läähätti ja roiskaisi spermaa vaimonsa kasvoille vemppasi kulliaan kunnes oli saanut tyydytettyä itsensä, Auli alkoi pestä kasvojaan ja pilluaan miehensä retkottaessa raukeana kyljellään ylä lauteella.

Auli katsoi miestään ja sanoi ettei enää tarvinne pillua sinulle antaa kun sait jo orgasmin, miehensä oli harmistuneen oloinen ja sanoi ettei tarkoittanut mökissä että oikeasti Aulia saa nussia mutta tehty mikä tehty.

Olin jo lähdössä pois kun Auli otti kullini suuhunsa ja imutti kunnes minulla oli taas täys erektio, miehensä tuli viereen kiehnäämään ja Auli runkkasi myös hänen kulliaan, Auli veti mulkusta miehensä eteeni ja asetti kullimme vierekkäin.

Minulla on noin 7 senttiä pitempi ja huomattavasti paksumpi kulli kuin miehellään, Auli komensi miehensä taakseen ja asetti mulkun pilluunsa miehensä pumppasi hurjasti ja lennätti spermaa vaimonsa pilluun, Auli nytkäisi kullin pois pillustaan ja meni ala lauteelle pillu spermaa valuen.

Sitten Auli huuhteli pillunsa ja sanoi, Rauno antaa nyt kunnon kullia ja saan taas orgasmin kun oman siipan pikku pili ei riitä orgasmia antamaan, nostin Aulin eteeni seisaalleen ja työnnyin pilluunsa, nostin hänet syliini ja vemppasin kullia pilluun kunnes olimme molemmat saamassa orgasmit.

Miehensä katsoi kun Auli huusi kiimassa suuteli minua ja orgasmi ravisteli Aulia, hypitin Aulia kunnes sain itse rajuhkon orgasmin ja spermat taas sykkivään pilluun.

Laskin hänet alas ja Auli alkoi nuolla kulliani, miehensä kivahti, et sinä minun kullia ime koskaan,
Auli ei vastannut vaan nuoli kiivaasti kulliani ja lopulta päästi sen suustaan sanoen, mitä siinä valitat katso mikä nuija Raunolla on siinä naiselle vittuun riittävästi ja suuhun on niin suuri että meinaa tukehtua vaikka on jo veltompikin.

Auli puristi miehensä löystynyttä kullia ja sanoi jos olet kiltisti ja annat minun ja Raunon täst edes nussia keskenämme saat kunnon suuhun oton palkaksi, jos ei kelpaa vedä käteesi kun me nussimme kuitenkin Raunon kanssa, sillä hän saa minulle aina niin voimakkaat orgasmit ettei milloinkaan ole vastaavaa saanut.

Miehensä katsoi meitä ja sanoi että niin kyllä toi Raunon kulli on kuin tukki verrattuna omaani, ja ei kai auta kuin antaa teidän nussia jos se sitten saa sinut Auli pysymään minun kanssani, Auli sanoi ettei halua loukata mutta on niin suuri ero kun taitava mies panee ja antaa nautinnon mikä on jokaisen naisen päivä uni.

Pesin kullini ja sanoin etten halua sotkea teidän välejänne, olkaa niin kuin olette ja olen pahoillani kun olen vaimoasi nussinut, mutta minkäs sille enää voi ja toisekseen tätä on jatkunut jo vuosia, ainakin kymmen vuotta on siitä kun nussin Aulia ensi kerran meillä kotona kun oli hiihtolomalla meillä kylässä.

Auli sanoi, joo silloin ei oltu vielä yhdessä ja olinkin hämilläni kun tavattuamme sain huomata että kullisi on niin pieni mutta ajattelin että siitä saa tarpeeksi kun sitä osaa käyttää, muttei se pidä paikkaansa Raunon aisa saa vittuni niin kiimaan ettei mikään tee yhtä hyvää.

Lähdin sanattomana pois ja he jäivät saunaan, jälkeen päin juteltiin ja olivat sopineet että ottavat uuden alun suhteeseen ja koettavat oppia tyydyttämään toisensa, tosin Auli pyysi että minä tulen neuvomaan hänen miestään että tajuaa miten naista käsitellään.

No olin kolmantena pyöränä ja nussinkin Aulia jokaisella kerralla, heillä meni paremmin kuin aiemmin ja me kuitenkin nussimme Aulin kanssa aina kun oli tilaisuus, Auli oli tavallaan riippuvainen minun kyrvästäni niin ainakin sanoi ja se on helppo uskoa koska sai aina orgasmin kun me yhdyimme mutta miehensä joutui oppini mukaan hoitelemaan nuollen ja sormin enenkuin Auli sai tyydytyksen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute