Herkku-puhelin
Anopin orjana
Zlobo

Eräänä iltana, kun vaimoni oli matkoilla, anoppini soitti ja kysyi, että ehtisinkö tulla auttamaan jonkun television kanavien virityksessä. Lupasin tulla.

Anoppi tuli avaamaan ovea ja yllätys oli melkoinen, näin hyvinsäilyneen anoppini nahkaminissä, korsetissa ja korkeissa koroissa... Ajattelin, että oho, mitäs nyt on tapahtunut?

Astuttuani ovesta sisään anoppi ilmoitti minulle päättäneensä tehdä minusta orjansa ja käski minun polvistua eteensä ja suudella hänen kenkiään orjuuden merkiksi. Hämmentyneenä tein työtä käskettyä. Seuraavaksi anoppini käski minun riisuutua mennä makaamaan lattialle vatsalleni kädet selän takana. Noudatin edellen käskyjä ja tunsin kuinka anoppini laittoi minulle käsiraudat tiukasti ranteisiini ja survaisi piikkokorkonsa selkääni, ilmoittaen minulle, että täältä et lähde ennenkuin olet tarpeeksi nöyrä. Lupasin totella ja anoppini käänsi minut selälleni ja ohjasi kivikovan kullini sisäänsä ja ratsasti minut orgasmin partaalle ja jätti minut sitten avuttomana, kulli kivikovana makaamaan lattialle.

Anoppi otti kameran esiin ja otti minusta kuvia, ja ilmoitti näyttävänsä kuvat vaimolleni, jos en suostu säännöllisiin kidutussessioihin. Lisäksi anoppi vaati minua allekirjoittamaan orjuussopimuksen, jossa luovutin itseni anoppini omaisuudeksi.

Sitten anoppini päästi käteni irti käsiraudoista, ja käski minun pukeutua. Vielä lähtiäisiksi anoppini puristi pallejani niin lujaa että tipuin polvilleni hänen eteensä. Olin nyt anoppini orja...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute