Herkku-puhelin
Päivän leikki
kuumaa huumaa

"Tyydytä itsesi tänään ja tule luokseni huomenna tällä kertaa kokemattomana poikasena". Tällaisen viestin sain salaiselta rakastajattareltani. Tein työtä käskettyä ja seuraava työpäivä tuntui loputtomalta.
Vihdoin kotiin päästyäni kävin suihkussa ja lähdin luoksesi. Soitin ovikelloasi ja tulit avaamaan oven ohuessa kylpytakissa, tuoksuit hyvälle hajuvedelle ja ehkä vähän viinille.
Käskit seuraamaan minua makuuhuoneeseen ja istuit sängyllesi samalla avaten kylpytakkisi. Paljastit isot rintasi ja aloit hyväilemään niitä. Katso kuinka nännit kasvavat, kun niitä hyväilee ja nipistelee, sanoit ja nyökytin päätäni. Tule lähemmäksi ja katso niitä, mutta koskea et saa, sanoit tuimasti.
Käskit riisuitumaan samalla otit kylpytakin kokonaan pois ja menit sängylle selälteen makuulle. Avasit hieman reisiäsi ja näin mustan karvaisen pillun, jota aloit kevyesti hyväillä. Sitten levitit reisiäsi enemmän ja pillusi näkyi ensi kerran runsaan karvoituksen takaa. Katso näitä poimuja, niitä riittää, uloimmat ja sisemmät häpyhuulet. Tottuneesti keskisormesi vaelsi ylös alas. Täällä alempana on pillureikä, näetkö sen? Kyllä sanoin kalu jo aivan juhlakunnossa. Siihenkään, kuten sinuun en saanut koskea, vain katsella. Mutta täällä ylempänä on kaikista herkin eli klitoris, tämä pieni nuppu tässä. Sen kanssa pitää olla hellänä, ainakin aluksi ja kosketit sitä kevyesti. Samalla näkyi selvästi, että pillu alkoi kastua ja ja kiiman tuoksu levisi huoneeseen. Hieroit tottuneen rytmikkäästi klitorista aivan silmieni edessä ja hetken kuluttua aloit huohottamaan ja sait ensimmäisen orgasmin. Siinä näit miten tärkeä on klitoris, ymmärrätkö? Nyökkäsin taas ja olisin halunnut maistaa mettäsi, mutta sehän oli kiellettyä.
Hetken levättyäsi käskit minun selin makuulla ja kerroit, että nyt saatkin sitten nuolla märkää pillua oikein kunnolla ja istuit voimalla kasvojeni päälle.
No niin, tutki nyt niitä poimuja oikein kunnolla ja etsi itse pillureikä myöskin. Sain vaivoin hengitettyä, mutta jatkoin tutkimusmatkaani pitkään. Mutta nyt etsit sen klitoriksen, ylempää, ylempää...siinä, tunnet sen varmaan kielen kärjellä. Älä vaan hävitä sitä, vaan keskity siihen.. vähän kovempaa.. juuri noin aah... vielä vielä ja pitkän ajan kuluttua sait vavisuttavan orgasmin. Vihdoin nousit päältäni ja sain kunnolla hengitettyä. Ennen kuin huomasitkaan otit kivikovasta kalustani kiinni ja upotit sen läpimärkään pilluusi, helposti se meni pohjaan saakka. Aloit kevyen keinumisen ja kuinka hyvältä se tuntuikin. Onneksi olin runkannut edellisenä iltana, muuten olisi lasti lähtenyt saman tien. Otit vielä surraavan klitorislelun ja aloit hyväilemään klitorista, värinä tuntui hyvältä myös kalun juuressa. Tämä värinä oli jo liikaa ja tunsin, että kohta spermat lentää pillusi perukoilla. Nyt nyt.. aah ja näin kävikin....Hyvänä päivänä olisit itse saanut kolmannen orgasmin, mutta nyt se jäi saamatta.
Hikisinä makasimme pitkään vierekkäin ennekuin menimme suihkuun.
Jo seuraavana päivänä aloin odottamaan uutta viestiä , että mitä seuraavaksi leikittäisiin. No viesti voi tulla ensi viikolla tai myöhemmin, mutta hyvää kannattaa odottaa....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute